4. Alessandro Vogliacco
- Amsterdamer_87
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Απ'τον τωρινο Λοβρεν ειναι πολυ καλυτερος..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα τον κρέμασε ο παρτενέρ του.
Ι λοβρεν δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία όταν έβγαινε ψηλά. Το αποτέλεσμα ήταν να μπαίνουν στην περιοχή δύο και να βάζουν στην μέση τον Ιταλό ( όπως ακριβώς έγινε στο δεύτερο γκολ στο οποίο έλειπε και ο Κενυ ).
Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις 4ο στόπερ μεγαλύτερης ποιότητας. Εξάλλου πιστεύω ότι αν παίζει μπορεί να φτάσει ακόμα και σε επίπεδα κετζιορα.
Αμυντικός χωρίς να παίζει δεν βελτιώνεται. Είναι η θέση που απαιτεί παιχνίδια
Ι λοβρεν δεν κέρδισε ούτε μια μονομαχία όταν έβγαινε ψηλά. Το αποτέλεσμα ήταν να μπαίνουν στην περιοχή δύο και να βάζουν στην μέση τον Ιταλό ( όπως ακριβώς έγινε στο δεύτερο γκολ στο οποίο έλειπε και ο Κενυ ).
Δεν νομίζω ότι μπορείς να έχεις 4ο στόπερ μεγαλύτερης ποιότητας. Εξάλλου πιστεύω ότι αν παίζει μπορεί να φτάσει ακόμα και σε επίπεδα κετζιορα.
Αμυντικός χωρίς να παίζει δεν βελτιώνεται. Είναι η θέση που απαιτεί παιχνίδια
Μιας και έχω αντίθετη εικόνα, μεταφέρω και εδώ τη γνώμη μου για τον χθεσινό Ιταλό ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις.
Υγ4. Τρώει κράξιμο ο Λόβρεν. Οκ, ηταν απών και στα 2 γκολ και καλως κρίνεται. . Ας δούμε όμως και τον Βολιάκο γιατί είχε αξιοσημειωτες αντιδρ8 και στα 2 γκολ.
Στο πρώτο, με το που βλέπει να χάνουμε την πρώτη μπάλα δεν τρέχει να κλείσει προς τα μέσα. Κάθεται θεατής στη γωνία. Ξεκινάει σπριντ όταν γίνεται τακουνάκι.
Στο δεύτερο γκολ ενώ είναι μπροστά από τον παίκτη, καθώς τρέχουν και οι 2 κάθετα, ξαφνικά αρχίζει να τρεχει ψιλοδιαγωνια και αφήνει όλο τον διάδρομο στον παίκτη που σκοράρει. Λες και εφυγε από τη φάση. Ο ορισμός του μαρκαρω με τα μάτια. Με την καμία δεν έμπαινε γκολ αυτό άμα ήταν ο Κεντζιόρα.
Εν τω μεταξύ και στο πρώτο γκολ προλαβαίνει άνετα να κάνει μια προβολή. Αυτός φρενάρει και τραβαει το σώμα προς τα πίσω. Τι να πω. Αταιριαστες και απρόσμενες συμπεριφορές για στόπερ σε φάσεις που ο αντίπαλος κινείται στην καρδιά της περιοχής
Χωρικέ καλημέρα.
Το πάντα παίζει καλά δεν είναι ακριβές.
Στον Ατρόμητο δεν ήταν θετικός.
Το 'σήμερα ήταν μια χαρά' επίσης δε μπορώ να το δω. Το να πούμε πως ήταν καλύτερος από τον Λόβρεν, να το συζητήσουμε.
Το μια χαρά για ένα στόπερ που αποφεύγει την επαφή όταν ο αντίπαλος είναι στην καρδιά της άμυνας δε μπορώ να το πω.
- GREATANASTASIOS
Δε νομίζω πως είναι και τόσο αληθές αυτό.GREATANASTASIOS έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 10:46 Οταν παιζεις ενα ματς στο τοσο υπαρχουν και συνέπειες.
Έχει πάρει σερί όλα τα ματς πρωταθλήματος από τον Ατρόμητο και μετά. Ουσιαστικά παίζει ένα ματς την εβδομάδα.
Ατρόμητο έπαιξε, πάο έπαιξε, Αγρίνιο έπαιξε, ΟΦΗ έπαιξε, Πανσερραϊκό έπαιξε, άρη έπαιξε.
Δεν έπαιξε με άεκ και έπαιξε χθες.
Δε μιλάμε για ανενεργό παίκτη όταν παίζει μια φορά την εβδομάδα εδώ και 2 μήνες.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- TylerDurden
Δεν τον βλέπω να μένει. Ένας σέντερ μπακ για τις ομάδες 5-8 είναι, συν τον 4ο μέχρι τώρα Λεβαδειακό. Στην θέση του και θέση του Κεντζιόρα, η ομάδα θέλει έναν ηγέτη κεντρικό αμυντικό, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι και γρήγορο που θα βγάζει άνετα το παίζουμε ψηλά την άμυνα, με καλή προώθηση παιχνιδιού. Ξέρω ότι κοστίζει, αλλά το ακριβό είναι φθηνό και αντίστροφα, το φθηνό είναι και ακριβό.
Κανεις απο τους Ιταλους δεν θα μεινει ετσι πως φαινεται. Αλλα μαλλον για διαφορετικους λογους ο καθενας.