Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:00 Σήμερα ο βαζελος πάντως ήταν πολύ καλός και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλω στα πλέι οφ αν μπω πρώτος.
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που και τα δύο παιχνίδια είναι 100% στο χέρι μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα κατέβει να ευχαριστηθεί την εμπειρία.
Αν βέβαια από την άλλη μπω στα play-off με μειονέκτημα...Τότε πρέπει να μπει ο βαζελος και να ελπίζουμε ότι οι άλλοι δύο θα πάρουν λιγότερους βαθμούς στα ματς με βαζελο απ ότι εμεις
Βέβαια, ακόμα και στο σενάριο που μπούμε πρώτοι στα πλέι οφφς, ας μην παραγνωρίζουμε ότι (από όσο τουλάχιστον έχω αντιληφθεί) τα δυό παιχνίδια με Λιβαδειά, εφόσον τερματίσει 4η στην κανονική διάρκεια, θα διαιτητευθούν μάλλον από εγχώριους καμικάζι, κάτι που αυτομάτως κατά τη γνώμη μου ακυρώνει την πεποίθηση ότι οι νίκες μας σε αυτά θα είναι 100% στα δικά μας πόδια. Το να "γυρίζεις" ματς με 10 στη σχεδόν τελευταία φάση του αγώνα δε φαντάζει το πιθανότερο σενάριο, αν έχουν τις ... μαύρες τους τίποτα σιδηροπουλαίοι, παπαπετραίοι και λοιποί αλητήριοι.
These users thanked the author navigator11 for the post:
GEOL
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε φέτος για διαιτησία... εκτός αν θέλουμε να κάνουμε ότι κάνουν τα χανουμια
These users thanked the author renegade for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
renegade

black death έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:03 Ο βαζελος όμως θα κατεβει να χτυπησει ολα τα παιχνιδια και ειδικα το γαυρο. Η λιβαδεια ή θα κοψει μονο απο εμας ή δεν θα σταυρώσει βαθμο.
Δηλαδή η Λειβαδιά που μόλις προχθές έκοψε δύο βαθμούς από τον γαβρο,θα κατέβει στα πλέι οφ για να κόψει βαθμούς μόνο από εμάς.
Σόρρυ αλλά δεν το βλέπω έτσι.
Η λέξη θα κόψει βαθμούς από οποιονδήποτε δεν κατέβει να παίξει τελικό απέναντι της.
Αλλά ακόμα και αν ίσχυε το σενάριο σου. Προτιμώ να έχω την τύχη στα δικά μου χέρια και όχι στων άλλων.
Οι πιθανότητες να πάρω δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό είναι για μένα μεγαλύτερες από το να πάρω δύο παιχνίδια με τον βαζελο.
Αυτό αρκεί για να με κάνει να θέλω την Λειβαδιά...και δεν με νοιάζει τι θα κάνει με τους άλλους.
Αν εγώ πάρω αυτά τα δύο,τότε τα πλέι οφ παίζονται στα 6 παιχνίδι μεταξύ των τριών
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:31 Σόρρυ αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε φέτος για διαιτησία... εκτός αν θέλουμε να κάνουμε ότι κάνουν τα χανουμια
Στα πλει οφφς μόνοι μας θα συμμετέχουμε; Εσύ πιστεύεις ότι ο x Φωτιάς δε θα αποβάλει με περίσσια άνεση τον y παίχτη της Λιβαδειάς απέναντι στον γαύρο όπως τις προάλλες ή ότι ο x τασουλης από τα ... Δωδεκάνησα δε θα αγνοήσει επιδεικτικά τον VARίστα του αποκλειστικά σε αγώνα του ΠΑΟΚ;
These users thanked the author navigator11 for the post:
GEOL
renegade

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ πιστεύω ότι στα πλέι οφ που τα παιχνίδια θα είναι τα περισσότερα ανά μία βδομάδα, η ομάδα θα κάνει το 2/2 με τον Λεβαδειακό.
Εσύ δεν το πιστεύεις.
Οκ πάμε παρακάτω
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Στα πλει οφ με εναν αγωνα την εβδομαδα η ομαδα αν ειναι πληρης δεν φοβαται κανεναν..
Οποιος ειναι να μπει ας μπει..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Kabamaru11
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σήμερα ο διακόπτης γύρισε.

Ο Τετει είναι παικταράς , το καλύτερο φορ στην Ελλάδα και ο πρόεδρος πλήρωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τους άλλους για να τον φέρει. Και άσε να λένε αυτοί που δε ξέρουν και να ειρωνεύονται.

Και η Πανάθα , σίγουρα , θα είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Αυτά τα ολίγα, από μια ελαφρώς γλυκιά βραδιά της ομορφότερης πόλης της χώρας.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

εμ αφού ο μπρέσβις έχει τη μισή έθνικη στη σύνθεση του, τι περιμένατε; Που να έπαιζε και μουντιαλικός σιωπής στα χάφ.
These users thanked the author Мир for the post:
GEOL
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:00 Σήμερα ο βαζελος πάντως ήταν πολύ καλός και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλω στα πλέι οφ αν μπω πρώτος.
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που και τα δύο παιχνίδια είναι 100% στο χέρι μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα κατέβει να ευχαριστηθεί την εμπειρία.
Αν βέβαια από την άλλη μπω στα play-off με μειονέκτημα...Τότε πρέπει να μπει ο βαζελος και να ελπίζουμε ότι οι άλλοι δύο θα πάρουν λιγότερους βαθμούς στα ματς με βαζελο απ ότι εμεις
Αχ βρε rene. Έλειψες. Ακριβώς αυτό γράφω τόσο καιρό με τα ιδια επιχειρήματα. Εμείς πρώτοι, Λιβαδειά.
Δεύτεροι ή τρίτοι, παναθηναικος.
These users thanked the author marsantos for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

giapas έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:50 Σήμερα ο διακόπτης γύρισε.

Ο Τετει είναι παικταράς , το καλύτερο φορ στην Ελλάδα και ο πρόεδρος πλήρωσε ΠΑΡΑΠΑΝΩ από τους άλλους για να τον φέρει. Και άσε να λένε αυτοί που δε ξέρουν και να ειρωνεύονται.

Και η Πανάθα , σίγουρα , θα είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Ξεχνας την μεγαλη αεχ.......ειναι ηδη περασμενη.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Την επόμενη Τετάρτη, η Αεκ θα έχει τέταρτο συνεχόμενο ρεπό μεσοβδόμαδα ενώ εμείς ξεσκιζόμαστε με Παναθηναϊκό και Θέλτα. Νόμιμο μεν, άδικο δε.
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:34
black death έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:03 Ο βαζελος όμως θα κατεβει να χτυπησει ολα τα παιχνιδια και ειδικα το γαυρο. Η λιβαδεια ή θα κοψει μονο απο εμας ή δεν θα σταυρώσει βαθμο.
Δηλαδή η Λειβαδιά που μόλις προχθές έκοψε δύο βαθμούς από τον γαβρο,θα κατέβει στα πλέι οφ για να κόψει βαθμούς μόνο από εμάς.
Σόρρυ αλλά δεν το βλέπω έτσι.
Η λέξη θα κόψει βαθμούς από οποιονδήποτε δεν κατέβει να παίξει τελικό απέναντι της.
Αλλά ακόμα και αν ίσχυε το σενάριο σου. Προτιμώ να έχω την τύχη στα δικά μου χέρια και όχι στων άλλων.
Οι πιθανότητες να πάρω δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό είναι για μένα μεγαλύτερες από το να πάρω δύο παιχνίδια με τον βαζελο.
Αυτό αρκεί για να με κάνει να θέλω την Λειβαδιά...και δεν με νοιάζει τι θα κάνει με τους άλλους.
Αν εγώ πάρω αυτά τα δύο,τότε τα πλέι οφ παίζονται στα 6 παιχνίδι μεταξύ των τριών
Οι πιθανότητες ομως να παρουν κι οι αλλοι δυο τα ματς με τη λιβαδεια ειναι μεγαλύτερες κι απ το να τα πάρουμε εμείς. Για διάφορους λογους αυτο πιστευω, πες με τρελό.
Λιγο οτι θα ξεφουσκώσει, λίγο ότι ειναι στη σφαίρα επιρροής της πρωτεύουσας, λίγο ότι αν θέλουν να σου παίξουν στιαπου εκει θα βρουν τρόπο, λιγο οτι έχουμε φανεί χειρότεροι απέναντι τους απ'οτι με βαζελο.
Στην τελική τι να την κανω μια ομάδα που πιθανον να χάσει ολα τα ματς;
Απ'την αλλη πιστεύοντας οτι ειμαστε η καλύτερη ομαδα, δίνω μεγαλύτερες πιθανότητες σε εμάς να κερδίσουμε το βαζελο απ'οτι στους αλλους δυο.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Το πρόβλημα δεν είναι ο Λεβαδειακός αυτός καθαυτός, ως ομάδα δηλαδή.
Θα δώσει τα ματς στους άλλους και με μας θα λυσσάξει, αυτό είναι σίγουρο, όποιος αμφιβάλλει μάλλον δεν παρακολουθεί ελληνικό πρωταθλημα.
Ακόμη κι έτσι είμαστε μια κλάση πανω από τον Λεβαδειακό και θα τον κερδίσουμε.
Δεν φοβάμαι τον Λεβαδειακό στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιου.
Ξεχνάτε όμως ότι με Λεβαδειακό θα μας παιξει Έλληνας διαιτητής. Αυτό φοβάμαι, δηλαδή ότι αυτοί θα παιξουν στα όρια της κόκκινης κάρτας και δεν θα παρουν ούτε κίτρινη και ταυτόχρονα εμείς με το παραμικρο θα φορτωθουμε κάρτες και πιθανους τραυματισμούς.

Και μετά θα παμε να παιξουμε με τους άλλους έχοντας βασικούς μας παικτες εκτός. Κι αυτό για σας είναι ΟΚ δηλαδή; τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε;

Αν εσείς δεν το δέχεστε ως ενδεχόμενο, μάλλον βλέπετε για πρωτη φορά ελληνικό πρωταθλημα.

ΥΓ. Ο Λεβαδειακός θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας όπως κι ο Άρης από την εποχή του Σάντος και μετά μέχρι προπερσι. Είναι κλασσική στρατηγική του ποκ κι όποιος δεν την αναγνωρίζει δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να αναγνωρίσει.
Είναι προβληματικό μετά από τόσα χρόνια παραγκας και διαιτητικων λαθών εναντίον μας, οι οπαδοί μας να μην πονηρευονται καθόλου μα καθόλου μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις. Μια ζωή τα βρίσκουμε μπροστά μας και δεν έχουμε μάθει τίποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 20 Φεβ 2026, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

giapas έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 00:50 Σήμερα ο διακόπτης γύρισε.

Εφεξής πεφ-τέι βασικός στην εθνική του καρβέλα, Παυλίδης πάγκο, Γιακουμ και Δουβίκας από τον καναπέ του σπιτιού τους. Τζίμας - όταν με το καλό επιστρέψει το παιδί - εθνική ελπίδων και βλέπουμε!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπαλίτσα είναι φίλος δε φταίω εγώ που ο Αντρέας της ΜΙΛΑΕΙ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”