ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
21
17%
ΚΕΝΥ
11
9%
ΒΟΛΙΑΚΟ
1
1%
ΛΟΒΡΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΕΥΛΟΡ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
1
1%
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
4
3%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
9
7%
ΤΑΥΣΟΝ
6
5%
ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
67
54%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
3
2%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 125

-Paoktzis

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από -Paoktzis »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:13
-Paoktzis έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:09
eorptol1 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:07
ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕς διαβαζουμε ποιος το λεει ο αυτος που λεει παρε και την ΠΑΕ ? :( :(
Ρε συ για την φιορεντινα λεω μην πάει ο νους σου στο πονηρό.
1 χρονος χωρις ηττα πονεσε ο .....να περιμενουμε στην πολυθρονα για να βγαλουμε νεες θεωριες συνομωσιας
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου; Εξήγησα τι μπορεί να ισχύει. Μάθε να αποδέχεσαι την οποία γνώμη που μπορει να έχει ο άλλος και να μην γίνεσαι επικριτικός.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Μπραβο στην ομάδα! πάμε για την πρόκριση εκεί μέσα. Εγω δεν συμμερίζομαι την άποψη οτι ήταν τόσο λάθος το σύστημα στην αρχή. Θα πω οτι είπα κσι στο ημίχρονο. Στο πρώτο μισάωρο κάναμε πάνω απο 5 κλεψίματα στο δικό τους τριτο, δυστυχώς δεν τα εκμεταλλευτηκαμε. Ε απο το 30 βρήκαν τον τρόπο να σπάνε την πίεση μας και καθότι καινούρια 11αδα αποδιοργανωθηκαμε. Προσωπική μου άποψη.

Υγ. Ο Γερεμεγιεφ , χωρια το γκολ, ήταν πολυ καλός.
These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
navigator11, Andrew R
curtis

Δημοσίευση από curtis »

eorptol1 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:09
curtis έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:03
tolis14 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:00

Ναι, για να παίξουν στη Λάρισα. Με νίκη (και) στη Λάρισα θα πάρεις πρωτάθλημα. Βέβαια αν τους ξεκινούσε και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στη Λάρισα και έχανες, είμαι σίγουρος ότι πρώτος εσύ θα έβγαινες να κράξεις.
εσενα ο καημος σου ειναι η λαρισα εμενα η θελτα
τι λες ρε φιλε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ......
και εγω θελω το πρωταθλημα και το κυπελλο αλλο λεμε.οτι ο αλλος μου εγραψε οτι θα γκρινιαζα αν αυτοι οι παιχτες ηταν χωμα στην λαρισα.η γνωμη μου ειναι διαφορετικη γιατι φαγαμε δυο γκολ επειδη δεν επαιζε ο μιχα
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Το λάθος σήμερα ήταν, όπως έγραψα και στη ροή του αγώνα, η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση Λόβρεν και Τέιλορ στα αριστερά. Το λάθος επιδεινώθηκε με την εμμονή του Τσιφτσή να παίζει τον Τειλορ με ανάποδο πόδι, και όχι τον Βολιάκο που και σήμερα ήταν καλός.
Επίσης παρατήρησα πως ο 38χρονος και καταταλαιπωρημένος Τάισον, τρέχει πολύ περισσότερο απ'τον 19χρονο και άρτι εισελθόντα Χατσίδη. Γενικώς σε αυτά τα δυο παιδιά -με Μύθου- παρατηρώ μια μαλθακότητα , δεν σκάνε δηλαδή. Ξέρω πως θα με κράξετε, αλλά εγώ αυτό βλέπω.
Το άλλο που παρατήρησα είναι πως, οι βασικοί πυλώνες της ομάδας, διστάζουν να παίξουν με Τέιλορ, Καμαρά ...ο,τι και να σημαίνει αυτό.
Δεν ξέρω τι παίζει με τον Μπιάνκο...
Στο 2-0 ορισμένοι λιγοψυχήσατε, και κάποιοι άλλοι , της βραδινής βάρδιας βρήκαν ευκαιρία..
Την άλλη βδομάδα να πάρετε ρεπό γιατί θα προκριθούμε!
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 6):
Nassos, horkokos4, Jean Valjean, Andrew R, paokkerkir, paok apo epilogi
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:08 Νομίζω ότι δύο ήταν τα τραγικά λάθη που στοίχισαν:
1. Η επιλογή Lovren απέναντι σε μια Ισπανική ομάδα και η απουσία του καλύτερου στόπερ μας φέτος.
2. Η επιλογή Camara στη θέση 8.
Χάθηκε το κέντρο μας για ένα μόνο 15λεπτο (30-45) και όμως ήταν αρκετό για να πετύχει 2 γκολ η Celta και να μας στείλει αδιάβαστους. Στην Ευρώπη τέτοια λάθη πληρώνονται.
Οι απουσίες Meite και Ντέλια φάνηκαν πολύ, ενώ του Γιακου όχι και τόσο, γιατί ο Γιερεμέγιεφ είχε καλές προσπάθειες και ένα ασύλληπτο γκολ.
Ο Zivkovic για έναν ακόμη αγώνα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του (στις καθυστερήσεις παρακαλώ) και δυστυχώς θα τον στερηθούμε στη ρεβάνς.
Αν οι Meite και Ντέλιας απουσιάσουν και στη ρεβάνς, σε συνδυασμό με την απουσία Zivkovic αυτό για μένα σημαίνει ότι η πρόκριση έχει κριθεί.

Γενικά στους αγώνες μας στην Ευρώπη φέραμε αποτελέσματα πολύ χειρότερα από τις εμφανίσεις μας. Εύχομαι του χρόνου να πάμε καλύτερα.

ΥΓ: Η αντικατάσταση Βολιάκο αντί του Lovren δεν μου αφήνει ελπίδες για το μέλλον των Ιταλών.
Ισως ο Λοβρεν εμεινε για κανενα στημενο ..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Οσο μπορεσα να δω το ματς,με μεζεδακια μπροστα μου κ μπολικη Βασιλικη.Θεωρω δικαιο το αποτελεσμα,μη πω πως το σκορ θα μπορουσε ανετα να ηταν κ 1-3.

Δεν ειχα απαιτησεις απο την ομαδα μετα απο πολυ δυσκολο προγραμμα κ με τρελες απουσιες,τουναντιον ειμαι υπερηφανος για τους παικτες,οτι ειχαν το εδωσαν.

Αν τυχον αποκλειστουμε παντως,το πρωταθλημα (και το κυπελλο) κλειδωσε.

Το τυρι να κερδισω....
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Psaras, marsantos
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μόνο περηφάνια για την ΟΜΑΔΑ που έφτιαξε ο Ραζβάν και ο Ιβάν. Συνεχίζουμε παρά την ήττα.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ φέτος με γεμίζει απίστευτα.
These users thanked the author Psaras for the post (total 15):
leomatos88, TylerDurden, Nassos, Maklaz, Apil44, Dimitrisou, navigator11, Vet_eranos, kmallio, mpafos4 and 5 more users
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Η οργανωση παιχνιδιού του φετινού ΠΑΟΚ κάνει ομάδες τύπου Θελτα να έρχονται στην Τούμπα με νοοτροπία και λογική να σου κλέψουν το παιχνιδι. Και σήμερα το κατάφερε απέναντι σε εναν ελλιπη ΠΑΟΚ.
Λάθος κανένα κανενός
Απολαύστε και χαρείτε την εξέλιξη αυτης της σπουδαιας ομαδας ακόμα και σε βραδιές σαν τη σημερινή που της ελλειψε μονο η προσωπική ενέργεια μπροστά για να γραψει μπροστά και το σκορ 3.
Η τεχνική και η διοικητικη ηγεσία εχουν αποφασίσει All in σε όλα.
Οι ενστάσεις και οι απόψεις περιττεύουν
Μαζί τους :|
These users thanked the author SCIFO for the post (total 3):
Maklaz, paokkerkir, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα έπαιξε καλά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θέλω να είναι όλοι υγιείς και να μπορέσουμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Φέτος ο πρωταθλητής βγαίνει κατά πάσα πιθανότητα ομιλους CL. Εκεί αλλάζεις στατους και μεταγραφικά μπορούμε να κάνουμε ένα αχτύπητο σύνολο που να δώσει τίτλους για την επόμενη 5ετια. Εγώ το έγραψα, θα ξεκουραζα και τον Κενυ και τα εξτρεμ. Σαντσεζ δεξια για 60 λεπτά, 30 Κενυ. 60 λεπτά Ταισον αριστερά και με Χατσιδη δεξια ως το 60. Στο 60 περνάει ως αλλαγη ο Αντριγια δεξιά και ο Μπερδος αριστερά. Τα υπόλοιπα σωστά, θα ήθελα και στο 80 τον Μύθου να πάρει Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Εννοείται ότι μπορεί τα πράγματα να ηταν χειρότερα. Ίσως. Ισως και όχι. Το σίγουρο ήταν ότι θα είχαμε λιγότερο φορτισμενους τους Αντριγια, Ταισον, Κενυ με κίνδυνο τραυματισμού. Το είδαμε που έγινε με Πελκα, ενω όλοι το έγραφαν. Ο Σαντσεζ να μπει με Λάρισα και να έρθει γκέλα; Τεσπα σήμερα μπορεί να χάσαμε αλλά παίξαμε μια χαρά. Ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ που ξέρουμε σήμερα θα νικούσε 3-1. Αν με κάποιο μαγικό τρόπο η ομάδα έχει δυνάμεις στον επαναληπτικό, έχει καλές πιθανότητες ανατροπής, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του κοουτς που έμεινε πολύ στην αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη. Ειδικά με Μειτε μέσα, αλλο ματς τελείως, συν Γιακουμακη.
These users thanked the author vs40 for the post:
Franky
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

WeWillRockYou έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:26 Τα τελευταία χρόνια όσο η ομάδα ανεβαίνει επίπεδα ποδοσφαιρικά και έχει την ανάλογη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, ένα πράγμα που νιώθω ότι της λείπει ώρες ώρες που χαρακτήριζε διαχρονικά τον σύλλογο είναι η τρέλα.
Τι εννοώ; Πήγαινε κάποτε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Αγγλία με τον 17χρονο Σταφυλίδη και κέρδιζε την Τότεναμ ή στην Πόλη και έπαιρνε πρόκριση με Μουσλίμοβιτς. Υπήρχε κάπου στο DNA του συλλόγου η αίσθηση της υπερβατικότητας και της αυτοθυσίας.
Τελευταία φορά που είδαμε κάτι παρόμοιο ήταν την χρονιά του αήττητου, όταν βρεθήκαμε σε θέση αουτσάιντερ, αλλά έχει πολλά χρόνια να συμβεί στην Ευρώπη. Να πάμε απέναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο και να μην μπουν οι παίκτες σαν να είναι θολωμένοι.
Η Θέλτα είναι μια καλή ομάδα, που έδειξε και μεγάλο σεβασμό απέναντι μας ως αντίπαλο στις δηλώσεις της, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κανένα μεγαθήριο το οποίο δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Και το εννοώ αυτό με όλες τις απουσίες που έχουμε.
Αρκεί οι ίδιοι οι παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους και να το θελήσουν, κυρίως οι αναπληρωματικοί. Είδαμε σήμερα τον Γερεμέφ, να μπαίνει και να τα δίνει όλα. Χρειαζόμαστε περισσότερη από αυτή την θέληση και το καθαρό μυαλό.
Επίσης περιμένω καλύτερο στήσιμο μέσα στο γήπεδο από τον Ράζβαν στον επαναληπτικό.
Διπλό μέσα στην Ισπανία :pano:
Πολύ ενδιαφέρον το ποσταρισμα κι εξαιρετική η επισήμανση για την τρέλα. Νομίζω ότι προς χάρη της συγκέντρωσης, του balance ,του συστήματος,και τις στρατηγικής, αυτή η νοοτροπία έχει υποχωρήσει αισθητά στην εποχή του λουτσε. Και είναι κι απόλυτα φυσιολογικό καθώς ο ενθουσιασμός η υπέρβαση και η τρέλα που απαιτούνται για τέτοιου είδους εμφανίσεις έχουν δώσει την θέση τους στην προσήλωση στον στόχο κι το πλάνο. Και αυτό είναι που σήμερα μπορεί να σου δώσει διάρκεια σε βάθος χρόνου , σταδιακή καλυτέρευση , κι φυσικά επιτυχία στους στόχους που βάζουμε. Αν είναι να κάνουμε έναν παραλληλισμό η σημερινή ομάδα προσομοιάζει πιο πολύ με ένα πολύ καλά οργανωμένο στρατιωτικό σώμα που κάνει μια δουλειά με επαγγελματική νοοτροπία πάρα με μια ομάδα ψυχωμενων ανταρτών που θα υπερβάλλουν πολύ συχνά τους εαυτούς τους και τα όρια τους για κάτι που αγαπούν.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
SCIFO, Jean Valjean
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Τόσο μπορούσε η συγκεκριμένη σύνθεση, τόσο έπαιξε.

Η Θέλτα έπαιξε όσο χρειάστηκε, δεν πολυζορίστηκε.

Πολύ καλός ο Γιερεμέγιεφ, το ίδιο και ο Τσιφ.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Γιατι πρέπει να μειώνουμε την ομάδα έτσι ρε παιδιά;
Τι σημαίνει έπαιξε όσο χρειάστηκε; μας άφησε να βάλουμε και ένα γκολ για να χει ενδιαφερον ο επαναληπτικός;
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
Andrew R, navigator11, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μην τον ξεγράφετε τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author obanebane for the post (total 8):
paokkerkir, iremidynami 4+, PAOK_Antarctica, PAOK DreXleR, navigator11, SCIFO, scarsick, paok apo epilogi
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βλέποντας τα highlights , θεωρώ το 1-2 είναι μαγική εικόνα και μάλλον μας κολακεύει.
Για μένα ήταν αναμενόμενο δεν έχω κανένα παράπονο.

Με αυτό ως δεδομένο ,έχουμε κάποιες λίγες ελπίδες στην Ισπανία αν είμστε πλήρης να περάσουμε.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Την άλλη βδομάδα δλδ θα πάμε μόνο με 2 μεσοεπιθετικους.
Ανεβαίνουμε πίστες. Δε μας φτάνουν αυτές.
Δλδ άμα πάμε παράταση θα παίξουν ο 19χρονος και ο 38χρονος 120 λεπτά.
Νομίζω επόμενο στάδιο είναι να παίζουν με δεμένα χέρια, κλειστά μάτια και τέτοιες καταστάσεις.
Ρε πως ξεσκιστηκε μια χρονιά στα καλά καθούμενα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 5):
Andrew R, katafraktos, dim72, Cocobill, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”