2. Mohamed Mady Camara
-
George Best4
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Τόσο κακός ήταν. Μάλλον ξεχνάτε κάτι σφαλιάρες από Καλλιθέες κτλ. Πολύ κακό άξονα είχαμε και τον Ντελια να γυρνάει στα σέντερ μπάκ για να πάρει μπάλα.margas έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:33 Τον θυμάστε τόσο κακό πέρσι; Προφανώς είχε αυτά τα άγαρμπα καλαμισια κοντρόλ αλλά δεν ήταν και για πούλημα. Μβπ της χρονιάς βγήκε.
Δεν είναι ένα επίπεδο κάτω που θα το δικαιολογούσε ο τραυματισμός και μειωμένος χρόνος, είναι 5 επίπεδα. Δεν δικαιολογείται αυτό.
Ποτέ δεν σκόραρε ο Καμαρά πριν τον ΠΑΟΚ.ποσο μάλλον με το κεφάλι.
Ο Λουτσεσκου στο σύστημα του πάντα το 8αρι του σκόραρει, με καθετες κινήσεις στην περιοχή. Προπερσι το ρόλο αυτό τον είχε ο Σβαμπ.Περυσι κατάφερε και τον πήρε από τον Καμαρά, φέτος από τον Οζντοεφ.
Πέρυσι είχαμε απαράδεκτο κέντρο, αλλά μάλλον τον θεώρησαν mvp λόγω των γκολ. Φέτος ο ρόλος του όμως δεν είναι να ανεβαίνει. Σήμερα ας πούμε ήταν να είναι στο 6 και μόνο εκεί δεν ήταν.
Ούτε ο τραυματισμός είναι ούτε ο ρυθμος. Ατεχνος και τακτικά απείθαρχος ήταν είναι και δε θα αλλαξει
Δυστυχώς περιμένουμε να είναι η σύνδεση μεταξύ αμυνας και κέντρου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ενώ τόσα χρόνια ο παίκτης έβγαζε τα λεφτά του αγωνιζόμενος πολύ πιο ψηλά στο γήπεδο,με πολύ λιγότερες επαφές με την μπάλα ( ειδικά με πλάτη) και κύριο χαρακτηριστικό του τα φυσικά του προσόντα και την ελευθερία να τρέχει χωρίς χειρόφρενο .
Το ότι προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ ο παίκτης είναι γνωστό από το μακρινό παρελθόν όταν κάποιοι παρακαλούσαν να τον είχαμε στην θέση του " ανευρου " Αουγκούστο και η άποψη μου ότι ο Βραζιλιάνος είναι καλύτερος χαρακτηρίζονταν από αιρετική έως εριστική.
Αυτό όμως που συμβαίνει πλέον από μια μερίδα οπαδών οι οποίοι λατρεύουν να υπάρχει κάποιος στο όριο να τον μισούν, αγγίζει τα όρια της άρρωστης νοοτροπίας
Το ότι προσωπικά δεν μου αρέσει τόσο πολύ ο παίκτης είναι γνωστό από το μακρινό παρελθόν όταν κάποιοι παρακαλούσαν να τον είχαμε στην θέση του " ανευρου " Αουγκούστο και η άποψη μου ότι ο Βραζιλιάνος είναι καλύτερος χαρακτηρίζονταν από αιρετική έως εριστική.
Αυτό όμως που συμβαίνει πλέον από μια μερίδα οπαδών οι οποίοι λατρεύουν να υπάρχει κάποιος στο όριο να τον μισούν, αγγίζει τα όρια της άρρωστης νοοτροπίας
- Amsterdamer_87
Αλλου για αλλου.
Παλια εδινε λυσεις με γκολ τουλαχιστον. Πλεον ουτε αυτο. Κριμα
Παλια εδινε λυσεις με γκολ τουλαχιστον. Πλεον ουτε αυτο. Κριμα
Πλέον έχουμε περάσει τη φάση του αστείου και φτάσαμε στο μόνιμα επικίνδυνου
Παίκτης που παίζει με το Λόβρεν σχεδόν 2 χρόνια και δε ξέρει ότι η μπάλα πρέπει να πάει στο αριστερό του πόδι και όχι στο δεξί
Τι να πεις μετά για περιστροφές προωθημένες πασες κατοχή στο τελικό τρίτο κλπ
Παίκτης που παίζει με το Λόβρεν σχεδόν 2 χρόνια και δε ξέρει ότι η μπάλα πρέπει να πάει στο αριστερό του πόδι και όχι στο δεξί
Τι να πεις μετά για περιστροφές προωθημένες πασες κατοχή στο τελικό τρίτο κλπ
με ολο τον σεβασμο μιας και φορας αυτη την φανελα δεν θελω να σε ξαναδω ουτε αλλαγη.προτιμω ενα παιδι απο τις ακαδημιες με ολα τα μειονεκτηματα
Αν δεν ήταν ο Ραζβαν στον πάγκο, 7α έλεγα ότι προσπαθεί το κλαμπ να τον πουλήσει. Όμως με Ραζβαν αυτά δεν επιρρεαζουν καθόλου. Απλά τον προτιμάει από τον Μπιανκο. Ουτε τον νοιάζει το θέμα του ότι είναι δανεικός. Τόσους δανεικούς είχαμε ολα τα χρόνια του. Αν σε γουστάρει, πιστεύει παίζεις. Εγώ θεωρώ τον Μπιανκο και καλύτερο στο σήμερα και με προοπτική βελτίωσης στο μέλλον. Το ζητούμενο είναι το τι θέλει ο κοουτς, και απο όσο κατάλαβα είπε ότι δεν εχει αλλαγή του Μειτε. Απορρω γιατί δεν πήρανε παίκτη που να αλλάζει τον Μειτε; Σε όλες τις θέσεις χρειάζονται τουλάχιστον 2 παίκτες δε λέμε;
- These users thanked the author vs40 for the post:
- Kabamaru11
τα λεγαμε καποιοι λιγοι και περσυ ,αν λεμε οτι οντως ο δεσποτας δεν ειναι παιχτης ροη αγωνα ο καμαρα τι ειναι?
τι προσφερει στην ομαδα ρε παιδια αληθεια ,εκτος απο τις περσινες στιγμες(γκολ),τι δινει στην ομαδα?
τι προσφερει στην ομαδα ρε παιδια αληθεια ,εκτος απο τις περσινες στιγμες(γκολ),τι δινει στην ομαδα?
- These users thanked the author dimpaok4 for the post:
- George Best4
-
john4serres
Βρε αντε σε καμία τούρκικη, σε περιμένουν οι κασίμπασες, γκαζιαντεπ κτλ
Δεν κάνει.
Δεν κάνει.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το καλοκαίρι θέλω να πιστεύω πως μαζί με Despodov και ίσως Taylor(έχω ακόμα κάποιες επιφυλάξεις) θα είναι οι παίκτες που θα "θυσιαστούν" ώστε να τονωθούν ταμεία μας.
Πλέον πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.
Πλέον πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.
Η φαση που βγαινει μονος του πλαγιο αουτ εμενα μου δειχνει οτι εχει χασει ο ιδιος την εμπιστοσυνη στον εαυτο του. Οσο και να σε πιστευει ο προπονητης αμα εσυ δεν...
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- Kaizen, boogeyman77
Με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Καμαρά, όσο τον χρησιμοποιεί, τόσο περισσότερο τον εκθέτει. Ποιος θα μας δώσει χρήματα το καλοκαίρι για να τον πάρει;
Γιατρέ καλημέρα.Γερασίμου έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 10:44 Με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Καμαρά, όσο τον χρησιμοποιεί, τόσο περισσότερο τον εκθέτει. Ποιος θα μας δώσει χρήματα το καλοκαίρι για να τον πάρει;
Σε έχω ρωτήσει κάτι στου Λόβρεν. Αν μπορείς δώσε τα φώτα σου.