6. Dejan Lovren
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 6. Dejan Lovren
Νομίζω η θέση του δεξιού στόπερ,είναι η καλύτερη του.
Τωρα αριστερό στόπερ,για την Ευρώπη ειδικά,δεν το χει το αριστερό ποδαρ.
Τωρα αριστερό στόπερ,για την Ευρώπη ειδικά,δεν το χει το αριστερό ποδαρ.
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Δίδυμο με Τευλορ το θεωρώ εγκληματικό να ξεκινάει με Παναιτωλικό όχι με Θελτα...
Άμα έχει τραυματισμό κιόλας μπλέξαμε
Άμα έχει τραυματισμό κιόλας μπλέξαμε
- Kabamaru11
Μη τρελαινεσαι για τον τραυματισμο του,αν με ρωτουσες ποιο παικτη θα προτιμουσες να χασεις για λιγο απο τραυματισμο,θα διαλεγα ειτε αυτον ειτε τον Καμαρα.Μπορουμε να τους καλυψουμε ανετα.
Καταρχάς υπάρχει ένα ριπορτ από εποχής του στην Λίβερπουλ για την απίστευτη διαφορά απόδοσης που είχε δεξιά και αριστερά.
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια με τους μικρούς τα έχει πάει εξαιρετικά ( πλην του παιχνιδιού στον αστέρα)
Διαφωνώ με όλους τους ποια τρόπους για το αν ο τραυματισμός του αποτελεί σημαντικό πλήγμα.
Μπορεί στην Ευρώπη να φαίνονται όλες του βοι αδυναμίες αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ σημαντική συμβολή και όσο θα βαραίνει η μπάλα τόσο περισσότερο θες παίκτες με την εμπειρία του,την νοοτροπία του,την κουλτούρα του... ειδικά όταν αυτός που καλείται να τον αντικαταστήσει ( βολιακο) δεν έχει μετρηθεί ποτέ σε αυτή την πιεση
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια με τους μικρούς τα έχει πάει εξαιρετικά ( πλην του παιχνιδιού στον αστέρα)
Διαφωνώ με όλους τους ποια τρόπους για το αν ο τραυματισμός του αποτελεί σημαντικό πλήγμα.
Μπορεί στην Ευρώπη να φαίνονται όλες του βοι αδυναμίες αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ σημαντική συμβολή και όσο θα βαραίνει η μπάλα τόσο περισσότερο θες παίκτες με την εμπειρία του,την νοοτροπία του,την κουλτούρα του... ειδικά όταν αυτός που καλείται να τον αντικαταστήσει ( βολιακο) δεν έχει μετρηθεί ποτέ σε αυτή την πιεση
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- katafraktos, Dimitrisou, Amsterdamer_87
Τώρα το είδα. Πρόβλημα κι αυτός..
Χαχαχαχα.
Πείτε μου αν έχει ύπαρξει παγκοσμίως ομάδα που σε 6 σερί παιχνίδια να χάνει κι από έναν παίκτη ανά αγώνα.
Χαχαχαχα.
Πείτε μου αν έχει ύπαρξει παγκοσμίως ομάδα που σε 6 σερί παιχνίδια να χάνει κι από έναν παίκτη ανά αγώνα.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Ally Samagoal
Eκτος από ότι δεν είχε καθόλου ρυθμό, δεν γίνεται να παίζει με τον βαρύ χωρίς ρυθμό Λεβρεν μαζί με τον βαρύ χωρίς ρυθμό Βολιακο και να έχεις όλη την ομάδα ψηλά και χωρίς Μειτε/Μπιανκο ως κόφτες. Έπρεπε να γίνουν στα προηγούμενα παιχνίδια μια εναλαγή με Μιχαϊλίδη/Κετζιορα μιας και οι 2 είναι πιο γρήγοροι από τη σημερινή 2αδα.
Στάθηκε όταν μπήκε ο Μιχαϊλίδη και έφυγε ο κάμαρα από κόφτης μπροστά του.
Στάθηκε όταν μπήκε ο Μιχαϊλίδη και έφυγε ο κάμαρα από κόφτης μπροστά του.
-
DikefalosG4
Φίλε marsantos άλλο η ατυχία και άλλο η προνοητικότητα. Υπάρχουν τραυματισμοί και τραυματισμοί.marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 01:42 Τώρα το είδα. Πρόβλημα κι αυτός..
Χαχαχαχα.
Όταν όλο το Γενάρη κάποιοι φωνάζαμε στο τόπικ των μεταγραφών για σεντερ μπακ, γιατί είναι πολύ πιθανόν ο Λοβρέν να βγάλει και άλλο τραυματισμό μυικό μέχρι και τα πλέυ οφ, μας λέγανε κασσάνδρες και γρουσούζηδες. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Πέλκας.
Να μου πεις για τους τραυματισμούς του Κωνσταντέλια και του Μειτέ, ναι εκεί ήταν απρόβλεπτο.
Δικεφαλε καλημέρα.DikefalosG4 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 08:05Φίλε marsantos άλλο η ατυχία και άλλο η προνοητικότητα. Υπάρχουν τραυματισμοί και τραυματισμοί.marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 01:42 Τώρα το είδα. Πρόβλημα κι αυτός..
Χαχαχαχα.
Όταν όλο το Γενάρη κάποιοι φωνάζαμε στο τόπικ των μεταγραφών για σεντερ μπακ, γιατί είναι πολύ πιθανόν ο Λοβρέν να βγάλει και άλλο τραυματισμό μυικό μέχρι και τα πλέυ οφ, μας λέγανε κασσάνδρες και γρουσούζηδες. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Πέλκας.
Να μου πεις για τους τραυματισμούς του Κωνσταντέλια και του Μειτέ, ναι εκεί ήταν απρόβλεπτο.
Όπως τα λέει ο Σερα.
Όταν έχεις 3 δεκάρια και σου τραυματίζονται και τα 3, δεν ξέρω πόσο νόημα έχει η λέξη προνοητικότητα.
Το μόνο που έχει νόημα είναι το πώς θα κερδίσουμε την Κυριακή. Εδώ και 2 βδομάδες έχει τονιστεί πως είναι το δυσκολότερο ματς της χρονιάς λόγω συνθηκών.
Βέβαια αν το σερί συνεχιστεί και την Πέμπτη έχουμε το 8 στα 8, την άλλη Κυριακή μπορεί να αναθεωρήσουμε τα περί δυσκολίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 20 Φεβ 2026, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στα 10αρια μας ήμασταν όντως πολύ ατυχοι. Στα σεντερ μπακ μπορούσαμε σαφώς να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο
@Γερασίμου
Γιατρέ καλημέρα.
Πώς είσαι;
Αν είναι στην ειδικότητά σου ή γνωρίζεις λόγω εμπειρίας, τι μπορεί να σημαίνει το ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο;
Επίσης έκανες ένα πολύ σημαντικό σχόλιο για ταχύπνοια του Αντρίγια την ώρα της εκτέλεσης ενός φάουλ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Τι συμπεράσματα βγάζουμε παρατηρώντας κάτι τέτοιο;
Γιατρέ καλημέρα.
Πώς είσαι;
Αν είναι στην ειδικότητά σου ή γνωρίζεις λόγω εμπειρίας, τι μπορεί να σημαίνει το ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο;
Επίσης έκανες ένα πολύ σημαντικό σχόλιο για ταχύπνοια του Αντρίγια την ώρα της εκτέλεσης ενός φάουλ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Τι συμπεράσματα βγάζουμε παρατηρώντας κάτι τέτοιο;