ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Σορρυ αλλα σημερα εχει μεγαλη μαλακια ο Λουτσεσκου..
Βαζεις Ζιφκοβιτς,Ταισον, Κεννυ αντι να τους ξεκουρασεις..Δεκτο.
Καμαρα γιατι βαζεις;; Δεν υπαρχει ο παικτης. Βαλε τον Μπιανκο γαμω την τρελα μου μπας και παιξουμε λιγο μπαλα.
Λοβρεν-Τσιφτσης-Τειλο ειναι ενα τριγωνακι ολο το ματς. Τζαμπα κουραζονται οι βασικοι.
Βαζεις Ζιφκοβιτς,Ταισον, Κεννυ αντι να τους ξεκουρασεις..Δεκτο.
Καμαρα γιατι βαζεις;; Δεν υπαρχει ο παικτης. Βαλε τον Μπιανκο γαμω την τρελα μου μπας και παιξουμε λιγο μπαλα.
Λοβρεν-Τσιφτσης-Τειλο ειναι ενα τριγωνακι ολο το ματς. Τζαμπα κουραζονται οι βασικοι.
Και η ενίσχυση του Γενάρη έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική.
Δεν μπορεί να παίρνεις τον τρίτο επιθετικό της 6ης ομάδας της σούπερ λιγκ και μάλιστα να τον έχεις δεύτερο επιθετικό όταν είσαι μέσα και στις τρεις διοργανώσεις.
Θα μου πείτε ότι πήραμε τσάμπα ,αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορεί να προσφέρει.
Δεν μπορεί να παίρνεις τον τρίτο επιθετικό της 6ης ομάδας της σούπερ λιγκ και μάλιστα να τον έχεις δεύτερο επιθετικό όταν είσαι μέσα και στις τρεις διοργανώσεις.
Θα μου πείτε ότι πήραμε τσάμπα ,αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορεί να προσφέρει.
-
black death
Ρε μαν κοροϊδιστικα γκολ εφαγες. Οι αλλοι περπατάνε και ειναι 0-2. Νταξει και φουλ να ημασταν ειναι μια κλαση πανω, αλλα δεν ειναι εικονα αυτη.George Best4 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:35 Νομιζω ότι όσοι περιμένατε κάτι διαφορετικό σήμερα χωρίς Μεϊτε Ντελια και με τον Καμαρά να παίζει βασικος απλά δεν έχετε ενσυναισθηση.
Άλλο το ελπιζω γιατί δείχνω ότι μπορώ.
Και αλλο το ελπιζω μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.
Η ομάδα όσες φορές τα τελευταία 3 χρόνια έπαιξε χωρίς αυτούς τους 2 και με χαφ Οζντοεφ Καμαρά είχε ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Τοσο σε ανάπτυξη όσο και στην άμυνα.
Ο Καμαρά είναι γιδι. Δεν ακολουθεί τον παίχτη που κάνει την κίνηση. Τα 2 σέντερ μπάκ βρίσκονται πέρα από τους 2 παίχτες που έχουν και με έναν 3ο που τρυπάει από τον αξονα
- ΑποστόληςΑ
Σε όλες τις φάσεις που επιτίθεται η Celta δεν υπάρχει Lovren. Μακράν ο χειρότερος όλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- tad
- WestBlock4
Νοοτροπία οπαδου μικρης ομαδας ειναι να αγνοείς την ευρωπη για ενα κύπελακι αδερφε. Κ το λεω για όποιον σκεφτεται ετσι.tolis14 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:36 Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν το κύπελλο που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσουμε με μια πορεία στους 16, αντε 8 αν γίνουν θαύματα στο Europa? Τόσα πολλά κύπελλα έχουμε που δεν μας κάνουν αίσθηση πλέον;
Άσχετο του οτι οι απουσιες ειναι ο λογος που βλεπουμε αυτο το χαλι.
-
Doctor Doo
Καλά το δεύτερο γκολ είναι όλο δώρο Καμαρά που αποτελεί μαύρη τρύπα. Πώς αυτός ο παίκτης παίρνει 1Μ+ είναι να απορείς. Έχει κάνει κύκλο όλο το πρες κι αντί να μαρκάρει τον χαφ κλείνει τον παίκτη της Θέλτα που δεν μπορεί να πάρει πάσα από καμιά γωνία. Η μη απόκτηση στόπερ γιατί δεν παίζει φράγκο/ θα χαλούσε το γκρουπ / θα αναγεννιόταν ο Λοβρεν ή όλα αυτά μαζί θα είναι ένα ακόμα what if που ελπίζω να μην στοιχίσει στα εγχώρια
- Dimitris_L4
Μερικοι να κοιταχτειτε..Εχετε σοβαρα θεματα...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
- MrSam1926apc, Dimitrisou, navigator11, Anwnimos
-
Dimitrisou
Α σημερα ειναι ντροπη?χθες δεν ηταν παντως ετσι ελεγες..
Καλα Λοβρεν Τειλορ κτλ λιγοι ειναι δεν ειναι και Αλλεν Ομορουγι κτλ..
Σε παρακαλω ρε φιλε κανε μας την χαρη...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Montrealiotis
- abc_o_ karpouzas
Τα ατομικά λάθη και τα λάθη γρήγορης σκέψης κοστίζουν...
Κλείδωσαν και τον οζντοεφ....
Αυτό που βλέπω είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της
-
black death
Απορω που σου κανει κι εντυπωση ρε συ.tolis14 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:36 Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν το κύπελλο που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσουμε με μια πορεία στους 16, αντε 8 αν γίνουν θαύματα στο Europa? Τόσα πολλά κύπελλα έχουμε που δεν μας κάνουν αίσθηση πλέον;
Ποιο κυπελλο μωρεεε
Κυπελλάκι. Μάλιστα. Γιατί έχουμε καμία 30ρια τέτοια. ΟΚWestBlock4 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:39Νοοτροπία οπαδου μικρης ομαδας ειναι να αγνοείς την ευρωπη για ενα κύπελακι αδερφε. Κ το λεω για όποιον σκεφτεται ετσι.tolis14 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:36 Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν το κύπελλο που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσουμε με μια πορεία στους 16, αντε 8 αν γίνουν θαύματα στο Europa? Τόσα πολλά κύπελλα έχουμε που δεν μας κάνουν αίσθηση πλέον;
Άσχετο του οτι οι απουσιες ειναι ο λογος που βλεπουμε αυτο το χαλι.
Φαίνεται η ομάδα πως δεν έχει δύναμη. Στο 32 ο Ζιφκοβιτς κέρδισε φάουλ και είχε ταχύπνοια όταν περίμενε να το εκτελέσει. Η Θέλτα έχει ταχύτητα και πνευμόνια στο κέντρο και ήταν λάθος που προσπαθούμε να κτίσουμε από πίσω, χωρίς τον Μιχαηλίδη και χωρίς χαφ box to box. Έτσι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.
Μου θυμίζει λίγο το προ διετίας αγώνα με την Μπριζ.
Ο Ζαφείρης παίζει πολύ μπροστά και δεν το έχει εκεί.
Τραυματισμούς να μην έχουμε.
Μου θυμίζει λίγο το προ διετίας αγώνα με την Μπριζ.
Ο Ζαφείρης παίζει πολύ μπροστά και δεν το έχει εκεί.
Τραυματισμούς να μην έχουμε.
- keep_paokizein
Πω πω κλαψα και μουρμούρα.... αηδία...
ΠΑΟΚΆΡΑ μου ομαδάρα μου είσαι αρρώστια μου
Σ' αγαπώ πολύ

ΠΑΟΚΆΡΑ μου ομαδάρα μου είσαι αρρώστια μου
Σ' αγαπώ πολύ
- These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 4):
- Dimitrisou, Nassos, Χωρικός, Dimpatra
- abc_o_ karpouzas
Τα ατομικά λάθη και τα λάθη γρήγορης σκέψης κοστίζουν...
Προφανώς και το κύπελλο προτιμάμε που είναι μαστραπάς και ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα. Η μέχρι εδώ πορεία στην Ευρώπη είναι εξαιρετική και quite frankly δεν είμαστε και για παραπάνω.tolis14 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:36 Σοβαρά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν το κύπελλο που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα κατακτήσουμε με μια πορεία στους 16, αντε 8 αν γίνουν θαύματα στο Europa? Τόσα πολλά κύπελλα έχουμε που δεν μας κάνουν αίσθηση πλέον;
Απλά καλό είναι να μην ξεφτιλιστούμε, άλλο αποκλείομαι από την Θέλτα και άλλο με ξεφτιλίζει.
Μένουν 3 ημίχρονα και αν πάμε με τα ίδια επίπεδα συγκέντρωσης και κυρίως αυτές τις επιλογές στην άμυνα πολύ το φοβάμαι δυστυχώς..