ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Σχόλια - κριτική για όλα τα αγωνιστικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος...
panpangr77

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω δεν νομιζω οτι θα υπάρξουν εναλλακτικα σεναρια στο μυαλο του Λουτσεσκου. Θεωρεί οτι η Θελτα ειναι καλυτερη ομάδα απο την Αεκ .Μαλιστα εχει ενισχυθει εκανε και ροτεισον με την Εσπανιολ .Ειναι πολυ δυσκολος αγώνας θα παιξει για μενα σιγουρα Ζιβκοβιτς Ταισον στα άκρα και στο δεκα ο Ζαφειρης . Πιστευω πίσω τους θα ειναι Μπιανκο και Καμαρα. Τις αλλαγες θα τις κάνει στην άμυνα.
Πιστευω λογω των χαρακτηριστικών της Θελτα ο αγωνας αυτός θα είναι ο πιο δυσκολος που δωσαμε μεχρι τώρα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

panpangr77 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 11:48 Εγω δεν νομιζω οτι θα υπάρξουν εναλλακτικα σεναρια στο μυαλο του Λουτσεσκου. Θεωρεί οτι η Θελτα ειναι καλυτερη ομάδα απο την Αεκ .Μαλιστα εχει ενισχυθει εκανε και ροτεισον με την Εσπανιολ .Ειναι πολυ δυσκολος αγώνας θα παιξει για μενα σιγουρα Ζιβκοβιτς Ταισον στα άκρα και στο δεκα ο Ζαφειρης . Πιστευω πίσω τους θα ειναι Μπιανκο και Καμαρα. Τις αλλαγες θα τις κάνει στην άμυνα.
Πιστευω λογω των χαρακτηριστικών της Θελτα ο αγωνας αυτός θα είναι ο πιο δυσκολος που δωσαμε μεχρι τώρα.
Ωραιο κεντρο δινεις. Μ'αρεσει γιατι βασιζεται στην ταχυτητα. Πρεπει να ματσαρουμε τον ρυθμο τους στα διαστηματα που δε θα μπορεσουμε να τον ριξουμε. Αν και εγω προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι ο Οζντοεφ μεσα καθως δε ξεκινησε με το Α4
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

embuji έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:01
panpangr77 έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 11:48 Εγω δεν νομιζω οτι θα υπάρξουν εναλλακτικα σεναρια στο μυαλο του Λουτσεσκου. Θεωρεί οτι η Θελτα ειναι καλυτερη ομάδα απο την Αεκ .Μαλιστα εχει ενισχυθει εκανε και ροτεισον με την Εσπανιολ .Ειναι πολυ δυσκολος αγώνας θα παιξει για μενα σιγουρα Ζιβκοβιτς Ταισον στα άκρα και στο δεκα ο Ζαφειρης . Πιστευω πίσω τους θα ειναι Μπιανκο και Καμαρα. Τις αλλαγες θα τις κάνει στην άμυνα.
Ωραιο κεντρο δινεις. Μ'αρεσει γιατι βασιζεται στην ταχυτητα. Πρεπει να ματσαρουμε τον ρυθμο τους στα διαστηματα που δε θα μπορεσουμε να τον ριξουμε. Αν και εγω προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι ο Οζντοεφ μεσα καθως δε ξεκινησε με το Α4
Παιδιά δε γίνεται να λείπει ο πιο εγκεφαλικός διαθέσιμος παίκτης του κέντρου. Ο Οζ θα είναι σίγουρα. Το θέμα είναι ποιος θα είναι δίπλα του. Εγώ θα πρόκρινα Ζαφείρη. Δεν τον θέλω να χαραμίζει μπροστά το τρέξιμο του καθώς δεν έχουν πρόβλημα με την πίεση οι Ισπανοί. Και από τη στιγμή που θα είναι ο Γερεμέγεφ μπροστά εκ των πραγμάτων θα είναι πιο αδυνατισμένη πίεσή μας.
Άρα ίσως είναι καλύτερα να σφίξει η μεσοαμυντική γραμμή.
Κάθε επιλογή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Ο Ντέλιας είναι το λουκούμι για το 10 και μετά από αυτόν ο Πέλκας. Πέραν αυτών των 2 όλα τα υπόλοιπα είναι ασπιρίνες. Υπάρχουν πράγματα που εύκολα φαίνονται εκ των προτέρων σωστά ή λάθος και ο ίδιος ο αγώνας τα επιβεβαιώνει ή τα διαψεύδει. Θα ήθελα πάρα πολύ να μη χάνουμε στο ημίχρονο (εννοείται μακάρι να προηγούμαστε). Μετά την ανάπαυλα ο προπονητής θα έχει δει τι ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα με βάση τα δεδομένα του αγώνα σε περίπτωση που δεν του βγαίνει το αρχικό πλάνο.
These users thanked the author marsantos for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ένα ακόμα ευρωπαικό παιχνίδι ,θα φορέσουμε τα γιορτινά μας και θα απολαύσουμε την ομάδα μας.

Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το επόμενο βήμα.

Ο Ράζβαν δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα , οι αλλαγές θα είναι τόσες όσες απαιτούνται.

Πρωταθλητισμός είναι να ξεπερνάς τα όρια σου οπότε πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση μας .

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθει το σώμα να αντέχει είναι πρώτα να φτάνεις στα όρια σου και έπειτα να τα ξεπερνάς τότε βρίσκεσαι στο επόμενο επίπεδο. Η κούραση δεν έρχεται τόσο γρήγορα όπως πριν.

Αυτό συμβαίνει με την στρατηγική του προπονητή μας , για να μάθουν οι παίκτες μας να αντέχουν πρέπει να συνηθίσουν στο να παίζουν κάθε τρεις μέρες.

Οι τραυματισμοί πάντα θα υπάρχουν γιατί δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της κούρασης αλλά και άλλων παραγόντων.

Να βάλουμε πρώτοι γκολ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author van rooy for the post (total 5):
Vet_eranos, mpafos4, PAOK DreXleR, Mica, leomatos88
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ό,τι και να κάνουμε θα έχουμε τη μοίρα του γαύρου. Ανώτερη ομάδα η Θέλτα, κακά τα ψέματα. Κι όταν δεν έχεις Meite και Ντέλια, τους δύο καλύτερους παίκτες σου δηλαδή, δεν έχει καμία ελπίδα.
Η ισοπαλία θα είναι θαύμα.
Έχω προβλέψει 0-2.
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Πιστεψτε την ομαδα. Δεν χανει σημερα. Οι παιχτες που θα μπουν θα βγαλουν εγωισμο θα θελουν να δειξουν οτι αξιζουν. Ολοι ειναι πολυ καλοι ποδοσφαιριστες. Βρισκουμε τη θελτα σε μετριο φεγγαρι. ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!!!!!!!
These users thanked the author Neiros4 for the post (total 2):
leomatos88, Χωρικός
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε ποιος τη γ@μαει τη Θέλτα?....

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε την ομαδάρα του Λουτσεσκου!!!

Η Τούμπα πρέπει να είναι καζάνι που βράζει!!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Νίκη απόψε,ισοπαλία εκεί μέσα και πάμε παρακάτω!
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 3):
Franky, freemind, leomatos88
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Ρώτησα τον πιτσιρικά 12χρονο μαθητή μου που θα πάει σήμερα στο ματς τι σκορ βλέπει, μου λέει χαμογελαστος "3-0", του λέω κάτσε ρε φίλε, 3-0 μου είπες και με τον βάζελο, τώρα έχουμε απουσίες, κούραση, τι 3-0. 3-0, τέλος, λέει.

Αυτό το παιδί έχει γνωρίσει έναν ΠΑΟΚ μόνο πρωταγωνιστή, πρωταθλητή και κυπελλούχο να τους παίρνει παραμάζωμα, το σκέφτομαι και δεν το διανοούμαι, τι τραυματίες και κούραση τώρα. Ποιος να του πει τι. Οπότε, πάω κι εγώ μαζί του σήμερα.
ΤΡΙΑ ΜΗΔΕΝ στην τρέλα :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Πέμ 19 Φεβ 2026, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author scarsick for the post (total 8):
Andrew R, Maklaz, Franky, Caballo Viejo, embuji, Mica, leomatos88, Χωρικός
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ότι θα παρευρεθούν απόψε στην Τούμπα σημαίνοντα διευθυντικα στελέχη της συμμ@ρίass των γουεφιτών μόνο σε εμένα φαίνεται άκρως ανησυχητικό;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ρε πλοηγέ,
μπέσα, από χθες αυτό σκέφτομαι, και το έγραψα.
Και καλά να τιμήσουν τα αετόπουλα. Τι να πω, μπορεί και ναι.
Αθήνα ήταν χθες για την ΕΠΟ.
Σε κάθε περίπτωση, σιγά μην πρέπει να παρακολουθήσουν ως άλλοι Κόμμοδοι στην αρένα, εάν ήταν, θα γινόταν η δουλειά και εν τη απουσία τους.
Λογικά PR είναι, ειδικά εάν δούμε και το Νίκο και τη Μαρία να είναι μαζί τους.
Ο κληρωσάκιας ωστόσο δεν ξέρω τι ρόλο θα βαρέσει...
These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
navigator11, Maklaz
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Η αφορμή της παρουσίας στην Τούμπα δεδομένα είναι η ... συμπαράσταση. Ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να ξεράσουμε για μια φορά ακόμα από τα μάτια με τίποτα τραγελαφικες αποφάσεις των διαιτητάδων σε αγώνα μας στας Ευρώπας, Μπάνε μου. Εξυπακούεται ότι είμαι κακοπροαίρετος φουλ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η αφορμή ναι.
Ο λόγος/αιτία;

Δεν τους έχω τοσο ψυχοπονιάρηδες να έρχονται (μόνο) για αυτό, όσο και να είναι "στη γειτονιά".
Ειδικά ένα μέλος θεωρώ οτι είναι από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ, αλλά και από τους μεγαλύτερους "υπέρμαχους" του business is good, οπότε κάτι μου λέει μέσα μου οτι έχουμε συγκεκαλυμμένο sales visit.
These users thanked the author bane1980 for the post:
navigator11
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Είμαι περίεργος να δω την 11αδα.

Προβλέπω οτι θα εχουμε αλλαγες/συμμετοχές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγωνας αυτος είναι μια γιορτή!

Πάμε ΠΑΟΚαρα!

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ερχόμαστε και είναι πια αργά! :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Taseos for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Δεν ξερω τι μ'επιασε αλλα απο χθες μου εχει κολλησει οτι θα ληξει 2-0..
Ζιλε και Οζντοεφ η Καμαρα τα γκολ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αγωνιστικά”