Νίκος Βεζυρτζής
- kataramenos5
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εχω την αισθηση οτι για το χαλι που βλεπουμε δε φταιει ο αλλος Νικολας αλλα η δικη σου μεγαλομανια.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Kabamaru11
Εγώ επειδή τον σέβομαι, δεν θα τον κράξω.
Αλλά ήδη στο τελευταίο παιχνίδι στο Παλατάκι με τη χάρτινη άκουσα μερικούς που ήταν έξω από τα ρούχα τους.
Οπότε το βλέπω να έρχεται....
Πρόεδρε Βεζυρτζή το έχεις ξανακάνει και ξέρεις τι πρέπει να γίνει.
Κάνε ό,τι πρέπει να γίνει γρήγορα. Για αρχή στείλτε τον προπονητή στο σπίτι του.
Εύχομαι να μην τα ακούσεις τώρα στα γεράματα, αλλά πολύ το φοβάμαι.
Αλλά ήδη στο τελευταίο παιχνίδι στο Παλατάκι με τη χάρτινη άκουσα μερικούς που ήταν έξω από τα ρούχα τους.
Κάνε ό,τι πρέπει να γίνει γρήγορα. Για αρχή στείλτε τον προπονητή στο σπίτι του.
Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Εξ αρχής η επιλογή του Βεζυρτζη είναι λάθος, τι έχει να προσφέρει ένας άνθρωπος 80 ετων. Έχει κάποια επαφή με το σύγχρονο μπάσκετ;Special 4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:28 Εγώ επειδή τον σέβομαι, δεν θα τον κράξω.
Πρώτα απ όλα ο ίδιος έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του. Τι μπήκε να κάνει στην ΚΑΕ 80 χρονών; αφού λοιπόν μπήκε, θα τ ακούει όταν το αξίζει, όπως όλοιloft4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:41 Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Πέσε για νάνι. Εδώ έκανα εδώ μέσα κριτική στον μπανε όταν διοικούσε. Θυμάμαι ένα παιδί λογιστής νομίζω από Πάτρα μου έλεγε μη την σημαία μας. Είναι 80 ετών. Να πάει εκδρομή σε κάνα μοναστήρι να παίξει κάνα ταβλι, ευχαριστώς να έρχεται να δει τον ΠΑΟΚ. Οχι να διοικεί το 2026loft4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:41 Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Kabamaru11, sandrel
Δεν μπορει να κριθει σε 2,5 μηνες η παρουσια του βεζυρτζη. Ο καθενας εχει την αποψη του (δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα) αλλα δεν γινεται μεσουσης της περιοδου να πεις οτι απετυχε
Εγώ πάλι αμφιβάλλω αν τον έχουν ρωτήσει για το παραμικρό. Όχι για παίκτες. Σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας μου φαίνεται.
Ομάδα μοντέλο σε όλα τα επίπεδα και μ πενιχρά μέσα, την κάνατε … τα υπόλοιπα τα λες εσύ Νικόλα