Razvan Lucescu VI
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu VI
ραζβάνε μου....
λίγο έμεινε για να χτιστεί το....σιδηρουν παραπέτασμα...
το μεγαλύτερο επίτευγμα σου είναι αυτο........
μετά απο εσένα και για πάρα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί πολύ να ...βρεί... προπονητή..
λίγο έμεινε για να χτιστεί το....σιδηρουν παραπέτασμα...
το μεγαλύτερο επίτευγμα σου είναι αυτο........
μετά απο εσένα και για πάρα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί πολύ να ...βρεί... προπονητή..
Μετρημένος στην συνεντευξή τυπου ο Ραζβαν .Χαμηλά την Μπάλα και πάμε για το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Eagle τι να κάνει ο άνθρωπος..
Εδώ καταλαβαίνει ότι δεν ξέρει αν θα μπορεί να κατεβάσει ενδεκάδα στο Καραϊσκάκης όπως πάνε τα πράγματα..
Άκου ίσως σε 2 βδομάδες ο Ντέλιας και ο Μειτέ..
Και υποτίθεται του Μεϊτέ ήταν θέμα διαχείρισης..
Ρε πως ξεσκίστηκε μια χρονιά στα καλά καθούμενα..
Κι άντε μετά να επιχειρηματολογείς στο τόπικ του προπονητή..
Τέλος πάντων..
Ο προπονητής είπε να σκεφτόμαστε θετικά.
Ας το ξεκινήσουμε αν και δεν είμαι καλός ηθοποιός..
Πως τους γαμάς τη ψυχολογία έτσι στους χάρτινους ρε μπαγάσα. Έχεις τρομερή ικανότητα να τους γαργαλάς τη κωλοτρυπίδα.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- abc_o_ karpouzas, Afanas
Υπάρχει δολιοφθορά εντός της ομάδας για να τραυματιστεί ο Ντελιας;Patron έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 14:17 Οχι ακριβώς καλά καθούμενα. Το πουλόβερ ξηλώνεται κάποιο καιρό τώρα.
Γιατί το παιδί έπαιξε 40 λεπτά με Μπέτις, μετά από μια βδομάδα 40 λεπτά με Λυών και στα 40 λεπτά με τον Πανσερραϊκό βγήκε οφ.
Υπήρχε δολιοφθορά με τον Ντεσποντοφ; Γιατί ο άνθρωπος έπαιξε 10 λεπτά με Μπέτις, μετά από μια βδομάδα 10 λεπτά με Λυών, παίζει με Σέρρες σε ματς που από το 20 είχε τελειώσει και τραυματίζεται μετά από μια βδομάδα με τον αρη.
Αν σε αυτούς τους 2 βλέπουμε κάποια λανθασμένη επιβάρυνση με αυτούς τους χρόνους πάω πάσο.
Εκτός κι αν εννοούμε ότι κάποιος εντός ομάδας δίνει λάθος πληροφορίες στο τεχνικό επιτελείο, είτε γιατρός είτε κάποιος που βλέπει τις μετρήσεις και λένε ψευδώς στον προπονητή ότι μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.
Γιατί απ' την απουσία αυτών των 2 αρχίζει το ντόμινο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 18 Φεβ 2026, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Δεν μπορώ ομως να δω κάποιο λάθος στην αφετηρία του προβλήματος.Patron έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 15:04 Kαλά ηρεμήστεκαμία δολιοφθορά. Απλά δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, έχουμε ένα διάστημα με συνεχείς τραυματισμούς.
- abc_o_ karpouzas
φυσικό επακόλουθο...Patron έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 15:04 Kαλά ηρεμήστεκαμία δολιοφθορά. Απλά δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, έχουμε ένα διάστημα με συνεχείς τραυματισμούς.
και ποια΄ειναι αυτη η ομάδα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ που ... κυνηγάει..τα πάντα και δεν περνάει απο αυτο το λούκι...
αύριο έρχετε η θέλτα...νομίζεις οτι έρχετε ..πλήρης...??
όσοι ήρθαν σχεδόν όλοι με ....απουσίες ...ήρθαν...
προφανώς και δεν κατανοείς την διαφορα του...ανα 3 ημέρες απο το 7 ημέρες...
Γιατί μίλησα εγώ για λάθος; Το "στα καλά καθούμενα" σχολίασα. Ολο κ κάτι σκάει τελευταία, ο δε Ντέλιας πιο πολύ μη διαθέσιμος είναι φέτος.
Καλά αυτό μπορεί να είναι κ η ιδέα μου.
οχι ... μόνο ... εσύ ... το ... κατανοείς ... συνέχισε ... να ... μας ... φωτίζεις ... ευχαριστούμε
Άρα ουσιαστικά συμφωνούμε γιατί αυτήν την ερμηνεία δίνω κι εγώ στο 'καλά καθούμενα'. Ότι είναι τυχαίο γεγονός.Patron έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 15:23 Γιατί μίλησα εγώ για λάθος; Το "στα καλά καθούμενα" σχολίασα. Ολο κ κάτι σκάει τελευταία, ο δε Ντέλιας πιο πολύ μη διαθέσιμος είναι φέτος.
- abc_o_ karpouzas
και γατί ειρωνεύεσαι??Patron έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 15:25 οχι ... μόνο ... εσύ ... το ... κατανοείς ... συνέχισε ... να ... μας ... φωτίζεις ... ευχαριστούμε
σου έδωσα ποτέ...εγω...τέτοιο δικαίωμα??
τι ακριβώς κατανοείς οταν μιλάς για...πουλοβερ...(πουλόβερ),πουλόβερ,"πουλόβερ"