7 αγωνιστικές στον τύπο που πιάνει από τον λαιμό όποιον βρει μπροστά του. Ας θυμηθούμε τι τιμωρία είχε φάει όταν τα έκανε αυτά στην Τούμπα.pilotos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 21:50Μόνο ο πρόεδρας επιτρέπεται να σηκώνει πρωτάθλημα του gay, όχι οι υπάλληλοι. Σωστή κίνηση. Εύγε χάρτινη παεμενεοαφμκαιgayπροεδροthomas Murg έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 21:40 Πόσα να αντέξουν οι καημένοι οι χάρτινοι;
Παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ αποτελεί ο Αλεξάνταρ Ρόγκιτς με προσωπική απόφαση του Μάρκο Νίκολιτς!
Ο Σέρβος, άμεσος συνεργάτης του Μάρκο Νίκολιτς, «τελειώνει» από το «κιτρινόμαυρο» προπονητικό επιτελείο και από την ομάδα. Ο Νίκολιτς πήρε την παραπάνω απόφαση όταν έμαθε πως ο Ρόγκιτς πήγε μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να δει το Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας στο ΣΕΦ. Αυτό συνέβη εν αγνοία του Μάρκο Νίκολιτς και μόλις το έμαθε και παρ’ ότι ο Ρόγκιτς είναι δικος του άνθρωπος και στενός του συνεργάτης αποφάσισε να τον τελειώσει από την ομάδα. Μάλιστα η απόφαση του Νίκολιτς ήδη έχει ανακοινωθεί στους παίκτες και στον οργανισμό και ο Ρόγκιτς αποτελεί παρελθόν και προφανώς δεν έχει ταξιδέψει και με την υπόλοιπη αποστολή στη Θεσσαλονίκη.
Υγ, ο μεθυστακοαλμειδα έπιασε από το λαιμό όποιον έβρισκε πριν από λίγο στο Σεβίλη-Αλαβες και φυσικά αποβλήθηκε. Λογικά θα φάει μεγάλη ποινή.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Για κάποιο λόγο που νομικά μου διαφεύγει αλλά για φίλους Αεκτζίδες έχει βάση, ο αλμειδας και ο λαϊκός πρόεδρος τους παρανόμησαν για πρώτη και μοναδική φορά συνεπώς είχαν «λευκό μητρώο» και άρα δε δύναται να τιμωρηθούν το ίδιο με τον Λουτσεσκου που είχε παρανομήσει πολλάκις.
Γενικά δεν ξέρω ποια ομάδα απ όλες θεωρεί ότι είναι η πιο αδικημένη και καθαρή αλλά σίγουρα οι αεκτσηδες βάζουν γερή υποψηφιότητα τα τελευταία χρόνια
Γενικά δεν ξέρω ποια ομάδα απ όλες θεωρεί ότι είναι η πιο αδικημένη και καθαρή αλλά σίγουρα οι αεκτσηδες βάζουν γερή υποψηφιότητα τα τελευταία χρόνια
Επτά αγωνιστικές έφαγε ο άγιος Πελάδο στην Ισπανία. Σκάνδαλο. Και δεν έπιασε ούτε έναν από τον λαιμό.
Περίεργο που δεν του είπαν απλά να ζητήσει συγνώμη και να καθαρίσει.
Περίεργο που δεν του είπαν απλά να ζητήσει συγνώμη και να καθαρίσει.