ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!

Δημοσίευση από Taseos »

Σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να δουλέψω λίγο το pro που έχει 8 ευρώ. Εκτός από δεδομένα μπορώ να τούτου ζητήσω συγκεκριμένα συγριτικα στοιχεία;
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 17:25 Σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να δουλέψω λίγο το pro που έχει 8 ευρώ. Εκτός από δεδομένα μπορώ να τούτου ζητήσω συγκεκριμένα συγριτικα στοιχεία;
Μέσα στο notebooklm αφού φορτώσεις τις πηγές σου, είτε στο "πληροφοριακό γράφημα" είτε στην "παρουσίαση διαφανειών" έχει ένα μολύβι.
Πάτα εκεί και γράψε στο πεδίο προτροπή τι θέλεις να σου κάνει ακριβώς.

Για ότι θέλεις όμως, πρέπει να πας στις πηγές και να του δώσεις "τροφή".

Το ίδιο πακέτο έχουμε, για κάποιους μήνες το δίνει 3.99 και μετά το πάει 7.99.

Edit:
Υ.Γ. : Δημοσιογράφοι προσοχή, αν το κάνετε και το παρουσιάσετε σαν δική σας δουλειά, μην ξεχάσετε να βγάλετε το watermark κάτω δεξιά....αν μπορείτε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ντάκο κοιτα βασικά Οικονομέα καταστάσεις ανάλυση δίχως ισοζύγια είναι περίπου επισφαλές να παρουσιάσεις αλλά οκ υποτίθεται ότι τα έχει εκεί λήξει αυτά ορκωτός λογιστής. Ο οποίος όμως ψάχνει άλλα πράγματα
These users thanked the author Taseos for the post:
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Σωστά ,δεν έχουμε την αναλυτική λίστα όλων των λογαριασμών, αλλά ρε συ Τάσο, απαντάς μόνος σου, αυτά έχουν ήδη ελεγχθεί από τον ορκωτό. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Έχει κουβάδες ο ισολογισμός ρε. Που δεν ενδιαφέρουν τον ορκωτό. Από εκεί και πέρα εγώ κατέβασα τις χρηματορροες και τώρα θέλω να συγκρίνω χρηματορροες ολυμπιακού ΠΑΟΚ και χορηγίες. Γι αυτό σε ρώτησα που βάζω τι θέλω.
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 18:20 Έχει κουβάδες ο ισολογισμός ρε. Που δεν ενδιαφέρουν τον ορκωτό. Από εκεί και πέρα εγώ κατέβασα τις χρηματορροες και τώρα θέλω να συγκρίνω χρηματορροες ολυμπιακού ΠΑΟΚ και χορηγίες. Γι αυτό σε ρώτησα που βάζω τι θέλω.
Ορμά !! Έβγαλες άκρη πως να το κάνεις;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ναι τρομερό! Απίθανο. Πάω να το αναβαθμίσω. Μέγας ιβαν. Μαρεσει που μερικοί δεν καταλάβαιναν γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ζημιές και η χρημαρομηχανη του ιβαν βάζει συνεχώς χρήμα. Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω το ηχητικό! Μιλάμε για σοκ.
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Taseos έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 18:34 Ναι τρομερό! Απίθανο. Πάω να το αναβαθμίσω. Μέγας ιβαν. Μαρεσει που μερικοί δεν καταλάβαιναν γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ζημιές και η χρημαρομηχανη του ιβαν βάζει συνεχώς χρήμα
Ήρεμα ρε συ ! Μια χαρά είναι το πρόγραμμα που έχεις, εκτός αν έχεις σκοπό να φορτώσεις όλο το σύμπαν :lol:

Άγνοια, παραπληροφόρηση, ημιμάθεια, μεταγραφολαγνεία, έλλειψη σοβαρού ρεπορτάζ. Νομίζω σε κάλυψα

Edit: Ανέβασε το στο gdrive, κάνε κοινοποίηση σε δημόσιο και πέτα μας τον σύνδεσμο. Έχω και εγώ ηχητικό έτοιμο αλλά πιστεύω το δικό σου θα είναι πολύ καλύτερο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα του αλλάξω τα φωτιά το γεμη να είνα καλά. Πάντως η σύγκριση βγάζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο αυτό αποκλειστικά λόγω ιβαν και ο ολυμπιακός είναι αυτόνομος οικονομικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

101 εκ. Έσοδα έχει ο γαύρος ρε συ. Αν το μάθουν οι γαύροι θα τον κυνηγάνε :lol:

Τσουλου αργείς;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Έκλεισε την λειτουργική ροή με 65 εκ πλας. 4 πλας απ μεταγραφές και 28 εκ πλας από αυξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η χρήση τον βρήκε με 20 εκ ταμειακά διαθεσιμα. Lolll τώρα πρέπει να βάλω σύγκριση χορηγιων. Ο αναλυτής λέει στο τέλος το μοντέλο του ΠΑΟΚ είναι λειτουργικό όσο είναι καλά ο σαββιδης. Lol
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ακριβώς το ίδιο λέει και στο δικό μου ηχητικό.

https://drive.google.com/file/d/1wR2n5i ... sp=sharing

Επιμένω ότι το δικό σου είναι καλύτερο!!!

Στο μεταξύ σιγά σιγά στο ΓΕΜΗ ανεβάζουν και τις νέες χρήσεις.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ναι εγώ τράβηξα τις ροές από το σάιτ της επο. Τις ήθελα καθαρές γιατί καλοί οι ισολογισμοί αλλά οι ροές λένε σκληρές αλήθειες πιο παραστατικά
Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”