Όπως επίσης, με το που μπαίνει προχθές δίνει κόρνερ & τον πιάνει η κάμερα πίσω από το τέρμα, να του δείχνουν 2 συμπαίκτες του, που πρέπει να σταθεί.
Δεν είναι καλά φέτος, σε πολλούς τομείς, κρίμα.
2. Mohamed Mady Camara
-
PAOK DreXleR
Re: 2. Mohamed Mady Camara
η εικονα του ειναι τραγικη και απορω με τον λουτσε , που θελει παικτες τακτικους και εξυπνους , που τον εμπιστευεται.. ειναι ενα μονιμο λαθος ειτε σε πασες , ειτε διωξιματα στον αντιπαλο χωρις πιεση, ειτε λαθος τοποθετησεις -ευκολα φαουλ..
Έδωσε και ένα πολύ εύκολο κόρνερ. Εκεί που λες ευκαιρία να διώξεις την πίεση αμαρκαριστος την μπουμπουνισε στο κόρνερ με πάθος και αποφασιστηκοτητα. Λέω από μέσα μου από κάτι τέτοιες βλακειες τρώμε γκολ. Από την άλλη σκέφτηκα πάλι καλά γλυτώσαμε τα χειρότερα αν εκεί έκανε λάθος
Φτάνει βρεεεεε, φτάνειειει
Μου θέλατε και να βάλει την κεφαλιά ύστερα...
Θα τον είχε πιάσει λόξιγκας, που πάλι καλά που τη βρήκε.
- ΑποστόληςΑ
Αν βάλει γκολ με Celta, ΑΕΛ και Κηφισιά θα ξαναγίνει ο MVP της σεζόν.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Eagle1980, Ally Samagoal
Πάντως εγώ βλέπεις έχω σταματήσει.Miles έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 14:38 Φτάνει βρεεεεε, φτάνειειει![]()
![]()
Και η κεφαλιά όντως ήταν πολύ καλή.
Αν η σέντρα ήταν με το ανάποδο πόδι θα είχε μπει.
Τώρα με αυτα τα φάλτσα έπρεπε να σημαδέψει ευθεία και η μπαλα θα πήγαινε γωνία. Από τη στιγμή που γύρισε το κεφάλι σημαδεύοντας γωνία συντήρησε το φάλτσα και η μπάλα συνέχισε να στρίβει προς τα έξω, παρότι είχε αρχική πορεία προς τα μέσα.
Βέβαια αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα που μόνο υψηλού επιπέδου κεφαλοαφαιριστες τύπου Μάτος έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν on the fly.
Με τα στοιχεία ου θέλει ο Λουτσε για τα χαφ δύσκολα ο Καμαρά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ισως όμως μπορεί μελλοντικά να παίξει πιο πίσω και να γίνει γίνει ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός. Ταχύτητα, κεφάλι, αθλητικότητα, ένταση τα έχει. Απο πλευράς τεχνικής μπορεί να υστερεί ως χαφ αλλά για αμυντικός είναι επαρκής. Αυτό βέβαια θέλει χρόνο, δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη.
Φανταστείτε όμως του χρόνου π.χ. Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Καμαρά και ένα βουνό δίπλα τους. Ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον.
Ισως όμως μπορεί μελλοντικά να παίξει πιο πίσω και να γίνει γίνει ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός. Ταχύτητα, κεφάλι, αθλητικότητα, ένταση τα έχει. Απο πλευράς τεχνικής μπορεί να υστερεί ως χαφ αλλά για αμυντικός είναι επαρκής. Αυτό βέβαια θέλει χρόνο, δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη.
Φανταστείτε όμως του χρόνου π.χ. Μιχαηλίδη, Κεντζιόρα, Καμαρά και ένα βουνό δίπλα τους. Ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον.