Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Θα ήταν ιδανικό να παρεβρεθεί στη παρούσα Γ.Σ. και γιατί όχι και να απαντήση σε ερωτήσεις και απορίες που έχουν κάποιοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Αλλά και να μην είναι εκεί, οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια.
Και ο Μυστακίδης δεν δείχνει να αρέσκεται σε πομπώδες ύφος και ατέρμονους μονολόγους για τις εντυπώσεις κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα.
Οι κινήσεις που θα έρθουν και η προσμονή για αυτές είναι αυτό που μας συναρπάζει, είτε είναι κάποιος λάτρης του αθλήματος, είτε απλά ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Και ο Μυστακίδης δεν δείχνει να αρέσκεται σε πομπώδες ύφος και ατέρμονους μονολόγους για τις εντυπώσεις κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα.
Οι κινήσεις που θα έρθουν και η προσμονή για αυτές είναι αυτό που μας συναρπάζει, είτε είναι κάποιος λάτρης του αθλήματος, είτε απλά ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Ε δε νομίζω μετά από όλα αυτά να ρίξει αβολίδοτο σε πρόσκληση για ΑΜΚ. Δεν ξέρω πως θα μπορεί να διαχειριστεί τη μετέπειτα κατάσταση. Για τα υπόλοιπα είπα δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Βασικά μηδενικές.
Μια ερώτηση με τι κριτήρια μπήκε στο ΔΣ η Γουλα ?
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- paok apo epilogi
ΕγινεεεεΙάσονας έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 17:48BWmystis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:39Εσυ οταν καταλαβεις οτι τα αγωνιστικα με ενδιαφερουν και οχι οι κοκορομαχιες, ελα να τα ξαναπουμε.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:38
Οταν καταλάβεις οτι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για τα εξωαγωνιστικά και όχι τα αμιγώς αγωνιστικά, ελα να τα ξαναπούμε
Υπαρχουν πολλα που δε γνωριζεις οποτε μην ουρλιαζετε χωρις λογο. Ολα θα μπουν στη σειρα, λιγη υπομονη.
Ενημέρωσε μας φίλε ποια είναι τα πολλά να τα μάθουμε. Σοβαρά το λέω, δεν το εννοώ ειρωνικά. Όταν το γράφεις έτσι, επιχείρημα δεν υπάρχει, τι θα πει δεν ξέρετε, εγώ ξέρω αλλά δεν σας λέω, γιατί έχω δίκιο και εσείς άδικο. Η πες μας ή μην επικαλείσαι κάποια υπερφυσική γνώση σαν επιχείρημα.
-
gervasio artigas
mi8rio έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 12:52 Θα ήταν ιδανικό να παρεβρεθεί στη παρούσα Γ.Σ. και γιατί όχι και να απαντήση σε ερωτήσεις και απορίες που έχουν κάποιοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
-
Psagmenos4
Η 3η σωστή κίνηση σε λίγες ημέρες , μετά την είδηση για την ακαδημία μπάσκετ με αμαξίδιο, την συνεργασία με εταιρεία ώστε να αρχίσουμε να λειτουργούμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και τώρα η ΑΜΚ.
Ο δρόμος που έχεις για να βγάλεις από πάνω σου τσ λάθη είναι μακρύς.
Νο.1 ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
Νο.2 ΣΎΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Νο. 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ(κι όχι χαζομάρες να φτιάξει ο ΑΣ τις τουαλετες)
Νο. 4 ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΕΣ
Ο δρόμος που έχεις για να βγάλεις από πάνω σου τσ λάθη είναι μακρύς.
Νο.1 ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
Νο.2 ΣΎΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Νο. 3 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ(κι όχι χαζομάρες να φτιάξει ο ΑΣ τις τουαλετες)
Νο. 4 ΠΛΗΡΩΜΉ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΕΣ
Συνεχίζονται οι καλές κινήσεις από τον Μυστακίδη μετά τις αρχικές λ@λ@κιες...Ποιος ξέρει ,μπορεί μέρα με τη μέρα να διαβάζουμε όχι για την πρόσληψη αμφιλεγόμενης ηθικής και κινήτρων ατόμων ,αλλά για την απόλυση τους.Οσο πιο γρήγορα γίνει αυτο ,τόσο το καλύτερο για τους φιλάθλους και την "υγεία" του σωματείου...
-
Undesired No 1
Αλοίμονο, σίγουρα θα βρεθεί κάτι να πούμε το επόμενο διάστημα για να φαγωνόμαστε πάλι.
Πάμε για την ΑΜΚ λοιπόν, επιτέλους ένα βήμα για να τελειώσει ένα κομμάτι της ακατάσχετης μπουρδολογίας..
Ένα βήμα πιο κοντά στην ηρεμία.
Προς θλίψη πολλών.
- These users thanked the author Undesired No 1 for the post:
- KalamarGiannis
Πληρωσε τα χρεη οπως ειπες, κοψε τα περιεργα με τον ΑΣ για το γηπεδο και μετα βλεπουμε. Να σε δουμε αν εν τελει μπορεις να βαλεις τον ΠΑΟΚ πανω απο το εγω σου.
Επισης μιση ωρα πριν βγει η ανακοινωση ημουν για τσιγαρο με συναδελφο και συζηταγαμε ακριβως αυτο. Να αφησει τις μα$&#*ιες και να πληρωσει τα χρεη.
Τι manifest εχω παιξει τι δυναμη εχω

Επισης μιση ωρα πριν βγει η ανακοινωση ημουν για τσιγαρο με συναδελφο και συζηταγαμε ακριβως αυτο. Να αφησει τις μα$&#*ιες και να πληρωσει τα χρεη.
Τι manifest εχω παιξει τι δυναμη εχω
- paok-porter1337
Λαθη θα γινουν παιδια, παντου γινονται. το θεμα ειναι να μαθεις απο αυτα και να προχωρησεις να γινεις ακομα πιο δυνατος
Με τις τελευταιες κινησεις δειχνουν τα πραγματα διοικητικα να μπαινουν σε ενα σωστο δρομο.
Θελω να δω και αμεσα συμφωνια με ΑΣ για το γηπεδικο, ειναι το μονο σημαντικο κομματι που εχει μεινει, σε 3 μηνες τελειωνει το αγωνιστικο και πρεπει να προχωρησουμε στην ανακαινιση των εγκαταστασεων
Με τις τελευταιες κινησεις δειχνουν τα πραγματα διοικητικα να μπαινουν σε ενα σωστο δρομο.
Θελω να δω και αμεσα συμφωνια με ΑΣ για το γηπεδικο, ειναι το μονο σημαντικο κομματι που εχει μεινει, σε 3 μηνες τελειωνει το αγωνιστικο και πρεπει να προχωρησουμε στην ανακαινιση των εγκαταστασεων
-
Dimitrisou
Σχολιο στον σωστο δρομο για να σταματησει η διχονια..συγχαρητηρια..mi8rio έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 12:52 Θα ήταν ιδανικό να παρεβρεθεί στη παρούσα Γ.Σ. και γιατί όχι και να απαντήση σε ερωτήσεις και απορίες που έχουν κάποιοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
- navigator11
mi8rio έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 12:52 Θα ήταν ιδανικό να παρεβρεθεί στη παρούσα Γ.Σ. και γιατί όχι και να απαντήση σε ερωτήσεις και απορίες που έχουν κάποιοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Ντρέπεσαι να αναφέρεις καν το όνομα του καταστροφέα των οπαδικών μας ... ονείρατων;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Montrealiotis, leomatos88, gervasio artigas, eorptol1, paok apo epilogi
- KalamarGiannis
το ξέρω ότι δεν το αντιλαμβάνεστε όλοι, αλλά: 2.000 σχόλια για τον "απαράδεκτο" νέο ιδιοκτήτη που δεν τηρεί τις υποσχέσεις του (ΑΜΚ), τώρα που υλοποιείται όμως καμιά δεκαριά σχόλια ¨ΟΚ καλή αρχή ας κάνει κι άλλα πράγματα και βλέπουμε αν θα τον συγχωρήσουμε..." -και για να δέσει το γλυκό βάζουμε μέσα στις υποχρεώσεις του και τον παίκτη βόλευ που λέγεται ότι υποσχέθηκε...