η κάποιος άλλος θα έλεγε πως βοηθά τους τυφλούς να βρουν το φως τους.van rooy έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 15:35 Τα στατιστικά είναι μια επιστήμη που βοηθάει κάποιες φορές στην αλλοίωση της πραγματικότητας ...ειδικά στα αθλήματα..τείνει να γίνει το καλύτερο εργαλείο.
20. Χρήστος Ζαφείρης
-
Refused1337
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Φυσικα και επαιζε. Απο δικα του κυριως λαθη απο πιεση των χαφ μας και των μεσοεπιθετικων μας ξακινησαν σχεδον ολες οι προυποθεσεις για γκολ που ειχαμε
Φίλε λίγο απογοητευτικό αυτό που γράφεις.van rooy έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 15:35 Τα στατιστικά είναι μια επιστήμη που βοηθάει κάποιες φορές στην αλλοίωση της πραγματικότητας ...ειδικά στα αθλήματα..τείνει να γίνει το καλύτερο εργαλείο.
Γράφεις ότι είναι αόρατος ενώ είχε 11/16 μονομαχίες ή κάτι τέτοιο και 50 επαφες με τη μπαλα και 4 κερδισμενα φαουλ.. Για ποια αλλοίωση της πραγνατικοτητας συζηταμε;
Αν εχθες εμπαινε το πεναλτι και περναμε τον αγωνα , τοτε για μενα κα μονο λογω του κερδισμενου πεναλτι θα ησουν mvp. Με λιγα λογια εκανε αυτο που επρεπε. Δημιουργησε την μεγαλυτερη ευκαιρια του αγωνα για να νικησεις.
Δεν ξερω με τι κριτηρια πολλοι κρινουν το παιδι αυτο, αλλα του χρονου μαζι με Ντελια (ευχομαι να μεινει και μην γινει κανενα χαζο) περιμενω να κανουν παπαδες
Δεν ξερω με τι κριτηρια πολλοι κρινουν το παιδι αυτο, αλλα του χρονου μαζι με Ντελια (ευχομαι να μεινει και μην γινει κανενα χαζο) περιμενω να κανουν παπαδες
-
Dimitrisou
Εμενα χθες μου αρεσε πολυ..το λαθος του στην φαση που πηγε να βγει τετ α τετ ο γκατσινοβιτς ειναι 50 50 με την πασα του μπαμπα...
Η αποστολη του πιο πολυ μου φανηκε ηταν να σβησει τον πινεδα που ειναι σχεδον ολο το παιχνιδι της χαρτινης..
Ε τον εσβησε σχεδον απολυτα...
Η αποστολη του πιο πολυ μου φανηκε ηταν να σβησει τον πινεδα που ειναι σχεδον ολο το παιχνιδι της χαρτινης..
Ε τον εσβησε σχεδον απολυτα...
Ζαφ στην φάση που πλησιάζεις από αριστερά την μικρή περιοχή κ κάνεις μια συρτή πάσα κ κόβεται ενστικτωδώς για κόρνερ ήθελα μια προσποίηση ντελια κ να την φέρεις στο δεξί… λογικά τους πέταγες όλους στο γρασίδι κ είσαι τετ α τετ…
Μίλα με ντελια σ εξηγήσει
Μ αρέσει που αρχίζουν να σε αμφισβητούν αρδ της χαβουζας…
Δεν θέλουν να ξέρουν τι θα πάθουν κ από σένα …
Φαντάσου δλδ να είχες κάνει τα λάθη του πινεδα χθες ή να ήσουν εξτρέμ στυλ αντινο και να έχεις σε κάθε ματς μηδέν νούμερα και γενικά μηδέν.
Σπουδαία υπόθεση η προσθήκη σου μελλοντικά (σύντομα)
Μίλα με ντελια σ εξηγήσει
Μ αρέσει που αρχίζουν να σε αμφισβητούν αρδ της χαβουζας…
Δεν θέλουν να ξέρουν τι θα πάθουν κ από σένα …
Φαντάσου δλδ να είχες κάνει τα λάθη του πινεδα χθες ή να ήσουν εξτρέμ στυλ αντινο και να έχεις σε κάθε ματς μηδέν νούμερα και γενικά μηδέν.
Σπουδαία υπόθεση η προσθήκη σου μελλοντικά (σύντομα)
- Amsterdamer_87
Ο Ζαφειρης εκανε πολυ καλο παιχνιδι..
Κερδισε πεναλτυ (ισως επρεπε να το εκτελεσει αυτος),
εσβησε τον οποιο κινδυνο μπορουσε να μας δημιουργησει ο Πινεδα..
Ηταν σχεδον παντου..
Τι αλλο να κανει ???
Κερδισε πεναλτυ (ισως επρεπε να το εκτελεσει αυτος),
εσβησε τον οποιο κινδυνο μπορουσε να μας δημιουργησει ο Πινεδα..
Ηταν σχεδον παντου..
Τι αλλο να κανει ???
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 4):
- Angelos-Giorgos, Taseos, Psagmenos4, trouman
- thomas Murg
Τα στατιστικά του Ζαφείρη από το χθεσινό παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλά.
47 ενέργειες με τη μπάλα
4 ενέργειες στην περιοχή με τη μία να είναι το κερδισμένο πέναλτι
3 ανακτήσεις
3 απομακρύνσεις
27/33 πάσες
3/7 μονομαχίες
47 ενέργειες με τη μπάλα
4 ενέργειες στην περιοχή με τη μία να είναι το κερδισμένο πέναλτι
3 ανακτήσεις
3 απομακρύνσεις
27/33 πάσες
3/7 μονομαχίες
Δυστυχώς πλέον αυτό με τα στατιστικά έχει πάρει πλέον μια πολύ περίεργη εξέλιξη...και το λέω εγώ που πάντα ήμουν και θα είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορείς να βγάλεις κάποια σημαντικα συμπεράσματα.
Βέβαια τα free stats που παρέχει η opta είναι κατά την άποψη μου πολύ πολύ χαμηλότερου επιπέδου από statsbomb και wyscout ( οι οποίες βέβαια έπαψαν να είναι ανταγωνίστριες πλέον) αλλά αυτό είναι άλλου παπά.
Η ουσία είναι ότι αν κοιτάς τα νούμερα επιφανειακά κινδυνεύεις να βγάλεις πολύ λαθασμένα συμπεράσματα...και αυτό δεν ισχύει μόνο στα του ποδοσφαίρου αλλά οπουδήποτε εμπλέκεται η στατιστική .
Όσον αφορά τώρα τον Ζαφείρη... ασχέτως της όποιας ποδοσφαιρικης του αξίας, σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει ούτε το 1/3 όσων δίνει ο Οζντοεφ .
Και φυσιολογικό Και το γνωρίζαμε εκ των προτέρων.
Υγ πάντως νομίζω ότι λουτσέσκου αν είχε την ευκαιρία να ξαναπαίξει το παιχνίδι θα το ξεκινούσε με αυτόν στο δέκα και τον μικρό στον πάγκο
Βέβαια τα free stats που παρέχει η opta είναι κατά την άποψη μου πολύ πολύ χαμηλότερου επιπέδου από statsbomb και wyscout ( οι οποίες βέβαια έπαψαν να είναι ανταγωνίστριες πλέον) αλλά αυτό είναι άλλου παπά.
Η ουσία είναι ότι αν κοιτάς τα νούμερα επιφανειακά κινδυνεύεις να βγάλεις πολύ λαθασμένα συμπεράσματα...και αυτό δεν ισχύει μόνο στα του ποδοσφαίρου αλλά οπουδήποτε εμπλέκεται η στατιστική .
Όσον αφορά τώρα τον Ζαφείρη... ασχέτως της όποιας ποδοσφαιρικης του αξίας, σήμερα δεν μπορεί να προσφέρει ούτε το 1/3 όσων δίνει ο Οζντοεφ .
Και φυσιολογικό Και το γνωρίζαμε εκ των προτέρων.
Υγ πάντως νομίζω ότι λουτσέσκου αν είχε την ευκαιρία να ξαναπαίξει το παιχνίδι θα το ξεκινούσε με αυτόν στο δέκα και τον μικρό στον πάγκο
οχι οτι δεν το ξέραμε και απο άλλες περιπτώσεις νεων μεταγραφων, αλλα επειδη ο Ζαφείρης ειναι ξεχωριστή περίπτωση περα απο παικταράς και δυσκολα να βρεθεί ανθρωπος να πει εύκολα αρνητικό σε βάρος του τουλαχιστον στην αρχη και ολοι θα στέκονται στα θετικά, ειναι απο τις μεγαλύτερες αποδείξεις οτι για να παιξει νέος παίκτης σωστά στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου θέλει αρκετο χρόνο. Αυτο φαίνεται περισσότερο στο γηπεδο. Ο Ζαφείρης εχει δυο μηνες στην ομαδα και οκ παντα η θεση των χαφ ειναι κομβική. Αν και χθες ηταν ειδικων συνθηκών η κατασταση με τοσες απουσίες και επιβάρυνση.
-
black death
Παρομοια αποδοση ειχαν βασει στατιστικών. Καλυτερος σε κερδισμενες μονομαχιες/αμυντικη συνεισφορά ο πινεδας, καλύτερος δημιουργικα ο ζαφ.giapas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 15:21 Sorry παιδιά αυτά δε τα λένε ούτε οι Τσουκαλάδες.
Δείτε λίγο στατιστικά πάσες, μονομαχίες , κλπ του Πινέδα χτες και μετά γράψτε αν είναι ορατός ή αόρατος.
- ΑποστόληςΑ
Ας του δώσουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Δεν νομίζω ότι θα αργήσει πολύ, γιατί είναι δουλευταράς και σύντομα θα μπει στο θέλω του προπονητή του.
Το κακό είναι ότι το αχτύπητο δίδυμο με τον Ντέλια δεν λειτουργεί, τώρα που ο δεύτερος είναι εκτός. Θα επανέλθει όμως κι αυτός και η ομάδα θα ρολάρει κανονικά.
Πιστεύω ότι στα play-off θα δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και μάλιστα μακράν.
Το κακό είναι ότι το αχτύπητο δίδυμο με τον Ντέλια δεν λειτουργεί, τώρα που ο δεύτερος είναι εκτός. Θα επανέλθει όμως κι αυτός και η ομάδα θα ρολάρει κανονικά.
Πιστεύω ότι στα play-off θα δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και μάλιστα μακράν.
Εμείς είμαστε η καλύτερη ομαδα με τον καλυτερο προπονητή λίγο να πέσουν οι απουσίες στο φυσιολογικό και μαζί και με τον Ζαφείρη στα πλει οφ θα πατήσουμε τούρμπο!