65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
john4serres

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από john4serres »

Έξι εβδομάδες το λιγότερο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gervasio artigas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 21:48
katafraktos έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 21:45
gervasio artigas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 21:43 Ακόμη δεν εχετε καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ του ρουμανου θα πρωταγωνιστεί και χωρις τον ΝΤΕΛΙΑ
Θα το μαθετε κι αυτό
χωρίς Πέλκα; :?
Φίλε μου δεν θέλω να σχολιασω αυτην "απουσια"
Θα πω αντιφημοφιλη πραγματα
Μια χαρά είναι ο Πέλκας για 2-3 ματς βασικός για 60΄και για να δίνει ανάσες σε βασικούς για 30΄. Υγιής να είναι και τρεξίματα μπορεί να δώσει και έχει και το γκολ ερχόμενος πίσω από τον φορ. Φυσικά δεν είναι ο Πέλκας του 2015-2020, των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

eorptol1 έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 21:41 Κάποιοι βγάζετε τόση μιζέρια απαισιοδοξία ηττοπάθεια και έλλειψη πίστης στην ομάδα ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 1-1 ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΑ ΜΑΤς ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΓΡΑΦΙΚΟΊ?
...
Φίλε eortpol μιλάς για μιζέρια και απαισιοδοξία. Επειδή τα γραπτά μένουν, όταν όλο το συμπαν καιγόταν μετά τη Λαμία, ήμουν αυτός που έγραψε το '12 Μαΐου θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ'. Αν ήμουν απαισιόδοξος δε θα έβγαινα μετά από τέτοια ισοπαλία να εκφράσω τέτοια αισιοδοξία.
Πέρυσι είχα βγει αμέσως μετά τα γεγονότα του πάρκινγκ και είχα προβλέψει με κείμενα επί κειμένων την πτωτική πορεία της ομάδας. Ήμουν μάντης; Όχι. Απλή ανάγνωση γεγονότων και γνώση του οργανισμού ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα όμως είχα πει και το πότε θα μπει ένα τέλος στην κατηφόρα. Στο ματς με τον ΟΦΗ. Και πήγε η ομάδα και κέρδισε 0-5. Αν ήμουν μιζερος δε θα έλεγα τέτοια πράγματα.
Αν ήμουν απαισιόδοξος δε θα έβγαινα νωρίτερα από όλους, τεκμηριωμένα, να πω πως προτιμώ τον οσφπ στο κύπελλο. Δεν το έλεγα από βίτσιο. Έβλεπα την ανωτερότητα της ομάδας σε μια head to head μονομαχία τη δεδομένη στιγμή. Αν ήμουν μιζερος θα ετρεμα που μας έτυχε αγώνας στον Πειραιά.
Ξέρεις τι με στεναχωρεί;
Πως ενώ έχουμε τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πότε και ποιες είναι οι συνθήκες που ξεστρατιζουν τα γκρουπ του. Έτσι, ξαφνικά πέφτουμε από τα σύννεφα όταν έρχονται Λαμιες ή Ατρομητοι.
Λένε κάποια παιδιά, καλά ειναι δυνατόν να μη μπορούμε να κερδίσουμε τη Λάρισα και την Κηφισιά;
Δυστυχώς αυτή η επιφανειακή προσέγγιση των αντιπάλων είναι που μας φέρνει σε παραδοξες εξηγήσεις όταν στραβωνουν τα ματσάκια.
Το θέμα δεν είναι αν μπορει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Λάρισα. Το ζήτημα είναι αν μπορεί τη δεδομένη στιγμή με τους διαθέσιμους παίκτες και τα διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα να κερδίσει τη Λάρισα. Αν δε μπορούμε να αντιληφθούμε τη σταδιακή ενεργειακή αποστράγγιση της ομάδας, την έλλειψη συγκεκριμένων παικτών που έχουν κομβικό ρόλο στο ποδόσφαιρο ροής που παίζει ο ΠΑΟΚ και το γεγονός πως υπάρχει λειψανδρία στη μεσοεπιθετικη γραμμή και οι εναπομειναντες είναι στα πρόθυρα λιποθυμίας τότε το 'έκλεισε ο κύκλος του Λουτσέσκου' και το 'εγκλήματα της διοίκησης' πολύ σύντομα θα τα διαβάζουμε.
Εχω την αίσθηση πως δημιουργούνται καινούρια ποδοσφαιρικά αξιώματα. Μια ομάδα με 3 μόνο μεσοεπιθετικους διαθέσιμους εκ των οποίων ένας 38χρονος, ένας 19χρονος που ακόμα δεν έχει παίξει 2 σερί ματς βασικός και ένας ακόμα που παίζει στα όρια λιποθυμίας, μπορεί εύκολα να βγάλει 5 παιχνίδια σε 14 μέρες. Ξαναλέω 3 μεσοεπιθετικοι για 5 παιχνίδια.
Επίσης ένα ακόμα ποδοσφαιρικό αξίωμα είναι πως μια ομάδα που παίζει με δεκάρι και κανένα από τα δεκάρια της δεν είναι διαθέσιμο, είναι πολυ ευκολο να διασπάσει κλειστές άμυνες ειδικά αν έχει εξουθενωμενα τα εξτρέμ της.
Υπάρχει και τρίτο ποδοσφαιρικό αξίωμα που βλέπω να διαμορφώνεται. Μια ομάδα διαθέτει το καλύτερο δεκάρι του πρωταθλήματος και το καλύτερο εξαρι του πρωταθλήματος. Αν ο πρώτος λείπει ενάμιση μήνα και ο δεύτερος πρέπει να παίζει αγώνα παρά αγώνα γιατί αν παίξει σε 2 σερί μετά είναι έξω για 10 μέρες, τότε η ομάδα αυτή μπορεί πολύ εύκολα να καλύψει τα κενά των 2 καλύτερων παικτών του πρωταθλήματος ειδικά αν παίζει 6 σερί εβδομάδες παιχνίδι ανά 3 ημέρες.
Υπάρχει και τέταρτο αξίωμα. Μια ομάδα που παίζει ανά 3 μέρες παιχνίδι για 6 συνεχόμενες εβδομάδες και σε κάθε παιχνίδι χάνει από τραυματισμο και ένα παίκτη, τότε η ομάδα αυτή σε κάθε επόμενο αγώνα παρουσιάζεται και πιο φρέσκια και εκμηδενιζονται οι πιθανότητες γκέλας απέναντι σε ξεκουραστους αντιπάλους.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
katafraktos, Apil44
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τώρα είναι το τελευταίο στάδιο πριν τα. Play of η ομάδα είναι από τίς ΚΑΛΛΙΤΕΡΕς των τελευταίων χρόνων εμείς στο κάγκελο με αισιοδοξία πάθος στήριξη και τα υπόλοιπα ο ΡΑΖΒΑΝΑΡΟΣ ....τα καλλίτερα έρχονται
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
marsantos, Aigle_Noir, Franky, Apil44
trouman

Δημοσίευση από trouman »

marsantos έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 20:30 Μάλιστα..
Μόλις είπαν στο 24 πως ο Ντελιας θα πάρει χρόνο με την Κηφισιά. Ούτε Θέλτα στο έξω ούτε Αστέρα ούτε Κηφισιά βασικός.
Δλδ Λάρισα, Αστέρας και Κηφισιά χωρίς Ντελια και Πέλκα στο βασικό σχήμα. Δλδ χωρίς δεκαρι σε ματς που ο αντίπαλος θα είναι στο μισό γήπεδο.
Οκ. Προσωπικά χαμηλώνω πολύ τον πήχυ των προσδοκιών. Δε βλέπω ως θα κάνει η ομάδα το τρία στα τρία.
Κρίμα, ένα πρωτάθλημα που θα το παίρναμε περίπατο δυστυχώς θα το κυνηγήσουμε απο μειονεκτική θέση με λίγες πιθανότητες κατάκτησης του.
Μπράβο στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ που κατάφεραν να φτιάξουν την κοινώς αποδεκτά καλύτερη ομάδα. Κρίμα που εξωαγωνιστικά γεγονότα δε θα την αφήσουν (μάλλον) να πάρει αυτό που αξίζει.

Υγ. Ο Γιάννης, είπαν, πάλι κόλλησε ίωση και αυτό πήγε πίσω την αποθεραπεία. Τι να πω. Λες και υπάρχει κάπου μια ανώτερη δύναμη και φτιάχνει πάντα εμπόδια.
Είμαι κι εγώ από αυτούς που σε διαβάζουν με πολλή προσοχή και μακάρι αυτή τη φορά να πέσεις έξω. Δεν ασκώ κριτική στα λεγόμενά σου, αλλά θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου ( ότι όντως μπορεί να δυσκόλεψαν επικίνδυνα τα πράγματα) , επειδή τα διαβάζω από εσένα αυτά.

Βέβαια ως (παρα)φύσει αισιόδοξος ( γράφω εδώ και μήνες ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο κι επειδή το πιστεύω), βλέπω αυτόματα τα πράγματα θετικά..
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
marsantos, Apil44
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

Ελα ρε παιχταρα, γίνε καλά σε περιμενουμε με αγωνια, γ@μω την τυχη μας μεσα. Ολα αυτα τα φταιει η μουλωχτη πρασινη ομαδα.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

trouman έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 01:03 ...
Είμαι κι εγώ από αυτούς που σε διαβάζουν με πολλή προσοχή και μακάρι αυτή τη φορά να πέσεις έξω. Δεν ασκώ κριτική στα λεγόμενά σου, αλλά θέλω να εκφράσω την ανησυχία μου ( ότι όντως μπορεί να δυσκόλεψαν επικίνδυνα τα πράγματα) , επειδή τα διαβάζω από εσένα αυτά.

Βέβαια ως (παρα)φύσει αισιόδοξος ( γράφω εδώ και μήνες ότι το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο κι επειδή το πιστεύω), βλέπω αυτόματα τα πράγματα θετικά..
Φίλε trouman καλησπέρα.
Πρώτος εγώ θέλω να πέσω έξω σε αυτά που γράφω. :mrgreen:
Το θετικό είναι πως η ομάδα δεν παίρνει ρίσκα, δεν ανοίγει το ρυθμό τώρα που ξέρει πως δεν έχει ενεργειακά αποθέματα, κρατάει προσεκτικά και τους 4 πίσω επιτρέποντας πλήρως ελεγχόμενα τα ανεβάσματα των μπακ και γενικότερα υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης στο να διατηρήσει το 0 στην άμυνα. Αυτό είναι το όπλο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το πρόβλημα είναι μπροστά τώρα που έμειναν λίγοι και ξεζουμισμενοι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει και στα 3 ματς να φυλάμε ως κόρη οφθαλμού το μηδέν πίσω.
Αν δεχτούμε γκολ δεν ξέρω τι κουράγια θα υπάρχουν για ανατροπή.
Εκτιμώ πως πιο εύκολη είναι η ποδοσφαιρική προσέγγιση στους αγώνες με Θέλτα παρά στα 3 μικρά.
Το game by game την τρέχουσα περίοδο έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ. Πλέον δεν ξέρεις ούτε καν ποιους παίκτες θα έχεις διαθέσιμους για τον επόμενο αγώνα.
Πάμε Θέλτα λοιπόν.
These users thanked the author marsantos for the post:
trouman
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο βασιλοπουλος παντως ειπε οτι απο αυριο ξεκιναει ατομικο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”