20. Χρήστος Ζαφείρης
- navigator11
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Αύριο θα κάνει το πρώτο του παιχνίδι - κανονική σύσταση στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην Τούμπα.
Τσιφτσής
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδης Τέιλορ
Μπιάνκο Καμαρά
Χατσίδης Ζαφείρης Τάισον
Γιακουμάκης
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδης Τέιλορ
Μπιάνκο Καμαρά
Χατσίδης Ζαφείρης Τάισον
Γιακουμάκης
- These users thanked the author freemind for the post:
- Kabamaru11
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Την κάρτα πρόσεχε μόνο κ όλα τα άλλα θα έρθουν.
Απέφυγε αυτήν κ θα παίξεις πιο απελευθερωμένα,με την παρότρυνση της γεμάτης(πιστεύω) Τούμπας θα είσαι πανταχού παρών....
Απέφυγε αυτήν κ θα παίξεις πιο απελευθερωμένα,με την παρότρυνση της γεμάτης(πιστεύω) Τούμπας θα είσαι πανταχού παρών....
Θα επαναλαμβάνω συνεχώς αυτό που έγραφα και πριν τα Χριστούγεννα.
Μη βιαζόμαστε. Το ποδόσφαιρο έχει τους δικούς του χρόνους. Αν δεν τους σέβεσαι εύκολα γίνεσαι βάζελος.
Το παιδί ήρθε από εντελώς άλλο στυλ ποδοσφαίρου. Δείτε πως είχε το νου του μόνο να χωθεί στην περιοχή ενώ πολλές φάσεις απαιτούσαν άλλη συμπεριφορά.
Υπομονή..
Χθες ο προπονητής είπε το ίδιο πράγμα για τον παίκτη.Νομίζω τον πραγματικό Ζαφείρη προσαρμοσμενο στο παιχνίδι Λουτσεσκου θα τον δούμε μετά το καλοκαίρι. Θεωρώ πως ο παίκτης είναι υπό διαμόρφωση σε τακτικό επίπεδο. Θα πάρει πολλά πράγματα απο τον προπονητή μας.
Στα αγγλικά νομίζω είπε, ' He will be top of the top (παύση).. summer'Είμαι εντυπωσιασμένος από τη θέληση του Ζαφείρη να μάθει να εξελιχθεί, να φτάσει εκεί που θέλει. Να γίνει κορυφαίος. Θα είναι καλύτερη εικόνα το καλοκαίρι.
Μη βιαζόμαστε. Το ποδόσφαιρο έχει τους δικούς του χρόνους. Αν δεν τους σέβεσαι εύκολα γίνεσαι βάζελος.
Το παιδί ήρθε από εντελώς άλλο στυλ ποδοσφαίρου. Δείτε πως είχε το νου του μόνο να χωθεί στην περιοχή ενώ πολλές φάσεις απαιτούσαν άλλη συμπεριφορά.
Υπομονή..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 6):
- MrSam1926apc, nkoss, namisenoiazei, theo86, Jean Valjean, Guitarman
Παικταρα μου. Παιζεις για την ομαδα και τρεχεις για ολους. Σε λιγο καιρο θα εισαι ο ηγέτης της ομαδας.
μαρσαντε κι εγώ το άκουσα.
Κανείς δε βιάζεται , καταγραφη της πραγματικότητας κάνουμε.
Μπορεί το καλοκαίρι και να είναι ντε μπροινε.
Για την ώρα είναι επιεικώς μέτριος.
τα εχουμε πει.. δεν πρεπει να κριθει για παικτης 12 εκ ...
οσο ηταν καλα ο μειτε και μπορουσε να παρει μετρα , ο πινεδα ηταν εξαφανισμενος,, του εκανε 3 κλεψιματα και αλλες 2-3 φορες τον προλαβε στην κοντρα..και χωρις 10αρι που να μπορει να πρεσαρει...
μπροστα εκανε την φαση στα αριστερα, και κερδισε το πεναλτι..
χωρις μεσοεπιθετικους δεν νομιζω οτι μπορουσε πολλα παραπανω.. το λαθος με το στηθος δεν νομιζω οτι ηταν δικη του ευθυνη...
γενικα νορμαλ προσαρμογη, καλα στοιχεια και προσωπικοτητα.. λογικα σιγα σιγα θα γινει απαραιτητος..
οσο ηταν καλα ο μειτε και μπορουσε να παρει μετρα , ο πινεδα ηταν εξαφανισμενος,, του εκανε 3 κλεψιματα και αλλες 2-3 φορες τον προλαβε στην κοντρα..και χωρις 10αρι που να μπορει να πρεσαρει...
χωρις μεσοεπιθετικους δεν νομιζω οτι μπορουσε πολλα παραπανω.. το λαθος με το στηθος δεν νομιζω οτι ηταν δικη του ευθυνη...
γενικα νορμαλ προσαρμογη, καλα στοιχεια και προσωπικοτητα.. λογικα σιγα σιγα θα γινει απαραιτητος..
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μέτριος. Μέτριος ως προς την αντιληπτική ικανότητα να καταλάβει σε ενάμιση μήνα το τι παίζει η ομάδα; Μέτριος στην ταχύτητα προσαρμογής σε ένα καινούριο περιβάλλον;giapas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 12:01 ...
Τι σημαίνει καταγραφή πραγματικότητας; Δεν είναι πραγματικότητα ότι δεν έχει προσαρμοστεί; Αυτό δεν είπε χθες ο προπονητής και το λέμε πριν από τα Χριστούγεννα;
Όλα είναι θέμα οπτικής. Αν αγνοούμε τους ποδοσφαιρικούς χρόνους τότε θα μας φαίνονται οι περισσότεροι μέτριοι.
Θα σου δώσω ένα χαζό παράδειγμα.
Πέφτω και στραμπουλώ το πόδι μου. Πάω στο γιατρό και μου λέει φίλε θέλεις περίπου 15 μέρες για να μην πονάς και να περπατάς κανονικά. Μέχρι τότε θα ψιλοκουτσαίνεις όμως το πόδι πρέπει να το πατάς και να μη μείνει σε ακινησία. Έρχομαι και σου λέω, giapa έχω γυρίσει το πόδι και ο γιατρός μου είπε σε 15 μέρες θα σταματήσω να κουτσαίνω. Εσύ τι θα μου πεις; Ότι έχω μέτρια ικανότητα βαδίσματος ή θα αναγνωρίσεις πως υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι για να μην περπατάω κανονικά το επόμενο 15νθήμερο άρα το βάδισμά μου δεν μπορεί να εμπίπτει σε κριτική.
Καταλαβαίνω πως καιγόμαστε για αποτελέσματα αλλά κάποια πράγματα ακολουθούν τους δικούς τους ρυθμούς.
Υγ. @Γερασίμου , Γιατρέ συγνώμη για το αντιεπιστημονικό μου παράδειγμα
Μέτριος σίγουρα δεν είναι, κάνει πράγματα, για παράδειγμα, στο δημιουργικό κομμάτι, που τ' άλλα, κατά συνθήκη, 8άρια, ο Καμαρά και ο Οζντόεφ, δεν μπορούν.giapas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 12:01 μαρσαντε κι εγώ το άκουσα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 16 Φεβ 2026, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε συ μαρσαντε , καταγραφη πραγματικοτητας στις 16.02 σημαίνει οτι λέω αυτο που συμβαινει στις 16.02.
Εγώ σου είπα ότι ΤΩΡΑ τον βλεπω μετριο , δεν ειπα οτι το potential του ανθρωπου ειναι λιγο. Αν ηταν δε θα τον κοστολογουσε τοσο η αγορα.
Και προφανως ειναι λογω προσαρμογης , αν δεν ηταν αυτο θα επρεπε να κλαιμε τα εκατομμυρια.
Όσο για την ερώτηση σου τι μέτριο βλέπω ως τωρα...
Εγώ βλέπω παίκτη λαθερ στα χαφ τόσο με τη ζελα οσο και χτες.
Βλέπω γκρινιες στο διαιτητη συνολικα μια έλλειψη ηρεμιας.
Βλέπω αδυναμια σε μονομαχιες, χτες παλι εγινε μια φαση που οδηγησε σε επικινδυνο τρανζισιον του αντιπαλου.
Εχει και θετικα προφανως. Δειχνει πνευμονι, έχει πεισμα και ικανοποιητικη τεχνικη.
Τι να πω, βλέπεις εσυ κατι αλλο?
Προφανώς
Εγώ σου είπα ότι ΤΩΡΑ τον βλεπω μετριο , δεν ειπα οτι το potential του ανθρωπου ειναι λιγο. Αν ηταν δε θα τον κοστολογουσε τοσο η αγορα.
Και προφανως ειναι λογω προσαρμογης , αν δεν ηταν αυτο θα επρεπε να κλαιμε τα εκατομμυρια.
Όσο για την ερώτηση σου τι μέτριο βλέπω ως τωρα...
Εγώ βλέπω παίκτη λαθερ στα χαφ τόσο με τη ζελα οσο και χτες.
Βλέπω γκρινιες στο διαιτητη συνολικα μια έλλειψη ηρεμιας.
Βλέπω αδυναμια σε μονομαχιες, χτες παλι εγινε μια φαση που οδηγησε σε επικινδυνο τρανζισιον του αντιπαλου.
Εχει και θετικα προφανως. Δειχνει πνευμονι, έχει πεισμα και ικανοποιητικη τεχνικη.
Τι να πω, βλέπεις εσυ κατι αλλο?
Προφανώς
Πολύ σωστός Demir.Demir έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 12:12 τα εχουμε πει.. δεν πρεπει να κριθει για παικτης 12 εκ ...
Το παιχνίδι άλλαξε από όταν ο Μεϊτέ σταμάτησε να είναι λειτουργικός. Μετά οι άλλοι φάνηκε κατευθείαν πως είναι περισσότεροι.
Στο λάθος με το στήθος, επίσης έχεις δίκιο. Ζήτησε συγνώμη ο Μπάμπα και ο Ρασβάν στον Μπάμπα έκανε παρατήρηση.
-
black death
Υπομονή, ο οζντοεφ ειναι 33 και φέτος κανει με διαφορα την καλυτερη του χρονια γιατι ξέρει τυφλα που να κινηθεί και τι να κάνει. Του ζαφειρη σε ατομικα στοιχεια δεν του λείπει τιποτα, το μονο χαφ με κοντινο ρολο που τα έχει σε παρόμοιο ή μεγαλύτερο βαθμο στο πρωταθλημα ειναι ο πινεδα.
-
john4serres