Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Αρχικά κι εγώ στραβωσα με την επιλογη του Χατσιδη....αλλά τελικά το έκανε για να μην καταρρεύσει ο Τάισον....
- Kabamaru11
Απο την στιγμη που τον ειδα ηρεμο κ χαλαρο,ηρεμησα κ εγω.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!
Καλα οι δηλωσεις του ειναι για σεμιναριο,ο π...στης διδασκει ποδοσφαιρο κ ψυχολογια.
Καλα οι δηλωσεις του ειναι για σεμιναριο,ο π...στης διδασκει ποδοσφαιρο κ ψυχολογια.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- leomatos88, Maklaz, navigator11, horkokos4, eorptol1
- sourmenetes
- Moderator
Ο ταυσον με το που ήρθε στα πλάγια βγάλαμε 2-3 φάσειςmpafos4 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:04 Αρχικά κι εγώ στραβωσα με την επιλογη του Χατσιδη....αλλά τελικά το έκανε για να μην καταρρεύσει ο Τάισον....
Αν τον είχε από την αρχή στα πλάγια θα τον είχε κάνει άλογο τον ρότα
Βάζοντας ζιλέ και ταυσον σε άλλες θέσεις χάσαμε 2 παίκτες
Δεν ξέρω αν ο οζντοεφ έμεινε εκτός λόγω διαχείρισης ή αναμονής για τον μειτε αλλά εκ των υστέρων θα επέλεγα μειτε οζντοεφ και 10αρι τον ζαφειρη
Θεωρώ ότι ο Μπιάνκο πρέπει να μπει πιο ουσιαστικά στο ροτεισον
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Amsterdamer_87, curtis
- sourmenetes
- Moderator
Φίλε sourme ο Τάισον έκανε 2 με 3 φάσεις όταν μπήκε ο Μπιάνκο μέσα.sourmenetes έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:36Ο ταυσον με το που ήρθε στα πλάγια βγάλαμε 2-3 φάσειςmpafos4 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:04 Αρχικά κι εγώ στραβωσα με την επιλογη του Χατσιδη....αλλά τελικά το έκανε για να μην καταρρεύσει ο Τάισον....
Αν τον είχε από την αρχή στα πλάγια θα τον είχε κάνει άλογο τον ρότα
...
Θεωρώ ότι ο Μπιάνκο πρέπει να μπει πιο ουσιαστικά στο ροτεισον
40 λεπτά που έπαιξε από αριστερά δεν έκανε κάτι. Όταν μπήκε κάποιος που μπορεί να δεκαρισει φάνηκε και αυτός.
Είπε τη μαγική λέξη και την Τετάρτη και σήμερα.
Flow..
Με Ζαφείρη και Καμαρά δεν υπάρχει flow.
Πιστεύω κι ο ίδιος καταλαβαίνει πως ο Μπιανκο δημιουργικά, από αυτή τη θέση μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τους άλλους 2.
Τώρα γιατί ξαφνικά ο Ιταλός έγινε νο5 δεν ξέρω. Το έχουμε ξανασυζητησει το θέμα αλλά μόνο εικασίες κάνουμε.
Ίσως μέχρι να γυρίσει ο Ντέλιας να πρέπει να δούμε τον Ιταλό περισσότερο.
- navigator11
Μετά Χριστόν προφήτες, δεκτό. Ο προπονητής βέβαια έχει κληθεί να βγάλει ένα ... περιέργως αδυσώπητο πρόγραμμα, που, αντιστοίχων των αναλογιών, μήτε η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν ή η Σίτυ δε θα μπορούσε να βγάλει δίχως απώλειες. Συνεχίζουμε.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- eorptol1, Jean Valjean
Ο Μπιάνκο μπήκε στο 86 (απ' ό,τι βλέπω), ο Τάισον τις κούρσες τις άρχισε νωρίτερα. Μην λέμε για παίχτη ότι θα μας δώσει δημιουργικά από τη θέση 10, όταν δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα σ' αυτόν τον τομέα.
Να μην ξεχάσω ότι όταν υποδέχτηκε μπάλα σε άμυνά μας, μετά από απόκρουση, έξω από την περιοχή μας, ανενόχλητος, είτε για να φύγει μόνος του είτε για να δώσει πάσα, την έστειλε πανικόβλητος στο πουθενά.
Να μην ξεχάσω ότι όταν υποδέχτηκε μπάλα σε άμυνά μας, μετά από απόκρουση, έξω από την περιοχή μας, ανενόχλητος, είτε για να φύγει μόνος του είτε για να δώσει πάσα, την έστειλε πανικόβλητος στο πουθενά.
- Σουριναμέζος
Ανάγκη για εκτεταμένο rotation την Πέμπτη, να μην το φοβηθεί ο Ραζβάν. Τα παιδιά που θα παίξουν θα τα δώσουν όλα έτσι κι αλλιώς
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- paokspren, astral, navigator11, TylerDurden
Ο προπονητής απέτυχε φέτος να ανοίξει έγκαιρα το rotation στο χαφ και το πληρώνουμε.
Ο Καμαρά και ο Μπιάνκο όφειλαν να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε ο Μειτε και ο Οζντοεφ να έχουν λιγότερη επιβάρυνση.
Η φάση χαλάει παραπάνω γιατί ο Ζαφείρης είναι μάλλον μετριοκακός ως τώρα και ναι μεν έχει φέρει φρέσκα πόδια αλλά η συνεισφορά στο παιχνίδι είναι μικρή.
Για τις θέσεις μεσοεπιθετικά δε μπορώ να πω κάτι γιατί νομίζω ο χρόνος είναι μοιρασμένος. Έκατσε η κέντα με όλους τους τραυματισμούς εκεί ταυτόχρονα.
Δε βοήθησε και ο Χατσίδης σήμερα.
Γενικά η ομάδα δείχνει να ισορροπεί σε μια πολύ λεπτη γραμμή αυτή την εποχή.
Με τα τωρινά δεδομένα προβλέπω ότι θα είμαστε 2-5 βαθμούς διαφορά από τη κορυφή στο τέλος της κανονικής διάρκειας.
Δε μπορώ να έχω παράπονο , αλλά ειλικρινά πιστεύω πως το υλικό θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε πιο αποδοτικά.
ΥΓ: O Γιακουμάκης έχει φτύσει αίμα κι αυτός. Τόσο πολύ ο προπονητής εμπιστεύεται την έξυπνη και φτηνή βόμβα Γερεμέγιεφ που δε του έδωσε ούτε 10 λεπτά σήμερα σε ματς που από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι θα κρινόταν από 1-2 επαφές μέσα στη περιοχή.
Ο Καμαρά και ο Μπιάνκο όφειλαν να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε ο Μειτε και ο Οζντοεφ να έχουν λιγότερη επιβάρυνση.
Η φάση χαλάει παραπάνω γιατί ο Ζαφείρης είναι μάλλον μετριοκακός ως τώρα και ναι μεν έχει φέρει φρέσκα πόδια αλλά η συνεισφορά στο παιχνίδι είναι μικρή.
Για τις θέσεις μεσοεπιθετικά δε μπορώ να πω κάτι γιατί νομίζω ο χρόνος είναι μοιρασμένος. Έκατσε η κέντα με όλους τους τραυματισμούς εκεί ταυτόχρονα.
Με τα τωρινά δεδομένα προβλέπω ότι θα είμαστε 2-5 βαθμούς διαφορά από τη κορυφή στο τέλος της κανονικής διάρκειας.
Δε μπορώ να έχω παράπονο , αλλά ειλικρινά πιστεύω πως το υλικό θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε πιο αποδοτικά.
ΥΓ: O Γιακουμάκης έχει φτύσει αίμα κι αυτός. Τόσο πολύ ο προπονητής εμπιστεύεται την έξυπνη και φτηνή βόμβα Γερεμέγιεφ που δε του έδωσε ούτε 10 λεπτά σήμερα σε ματς που από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι θα κρινόταν από 1-2 επαφές μέσα στη περιοχή.
Ποια κούρσα ξεκίνησε νωρίτερα;Miles έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 00:10 Ο Μπιάνκο μπήκε στο 86 (απ' ό,τι βλέπω), ο Τάισον τις κούρσες τις άρχισε νωρίτερα. Μην λέμε για παίχτη ότι θα μας δώσει δημιουργικά από τη θέση 10, όταν δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα σ' αυτόν τον τομέα.
Μία που ήταν όλη η άεκ ψηλά και κλέψαμε και την έβγαλε ο Κοιτά κόρνερ. Ήταν αυτή η κούρσα σχετική με τη θέση του Τάισον;
Για τον Μπιάνκο είπα πως μπορεί να δώσει περισσότερα δημιουργικά από τους άλλους 2. Οχι ότι καλύπτει το κενό των Ντέλια και Πέλκα.
Όμως σε σχέση με τους άλλους 2 μπορεί να πάρει μια μπάλα με πλάτη, να σηκώσει κεφάλι να περιστραφεί και να μοιράσει. Ο Καμαρά επ' ουδενί δε μπορεί να το κανει αυτό ενώ ο Ζαφείρης δεν έχει καν στο νου του ακόμα να παίξει οπως θέλει ο προπονητής τον παίκτη πίσω τον φορ. Έχει μάθει αλλιώς για αυτό τον βλέπεις αναρχα να τρέχει να χωθεί μέσα στην περιοχή.
Τη φάση που αναφέρεις δεν τη θυμάσαι καλά. Ο Τάισον γυρισε και του εδωσε τα εύσημα. Προσπάθησε να κάνει διαγώνια εξυπνη πάσα στον κενό χώρο προς τον Τάισον αλλά υπήρχε παίκτης που κάλυψε. Καμία σχέση με πανικό και πουθενά.
Πανικος και πουθενά υπήρχε από τον Καμαρά λίγο νωρίτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 16 Φεβ 2026, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
black death
Με 4 απουσιες ολες στις ιδιες θεσεις, με κουραση να συσσωρεύεται απο κλεισιμο του ροτέσιονς και συχνα ματς, το να μη χανεις ουτε τωρα ειναι επιτυχια. Γιατί νόμος ειναι οτι οταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χανεις τουλαχιστον. Κι αν εμπαινε το πέναλτι θα κερδιζαμε.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- eorptol1, navigator11
Δίκαιος δεν είσαι να τα λέμε.αυτον τον μπιάνκο ρε φίλε έχει μαλλιασει η γλώσσα μας.τι σκατα δεν σου δίνει?ο άλλος ψάχνει μια λάθος ενέργεια του Ιταλού για να σε δικαιολογήσει που τον αδικείς.εγω θυμάμαι μέσα στην Θέλτα ήταν ο καλύτερος παίκτης και τον εξαφανίσες.η ποιότητα του φαίνεται μην τρελαθουμε.
- These users thanked the author curtis for the post:
- PAOK DreXleR
-
anaximandros4
Νομίζω καλά τα γράφεις σε γενικές γραμμές , θα σταθώ στη "κέντα με τους τραυματισμούς της μεσοεπιθετικής γραμμής"giapas έγραψε: Δευ 16 Φεβ 2026, 00:59 Ο προπονητής απέτυχε φέτος να ανοίξει έγκαιρα το rotation στο χαφ και το πληρώνουμε.
Όταν έχουν τραυματιστεί 5-6 παίκτες σε εκείνες τις θέσεις, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Κάτι πρέπει να δουν ξανά σε χρόνους συμμετοχής και πρόγραμμα γυμναστικής. Ίσως και αποφόρτισης.
Δεν είναι ότι τραυματίστηκαν ένας δύο φέτος εκεί, κάποιοι και παραπάνω από μια φορά....