Σε τι ανέβηκε;
Εγώ τον Ζαφειρη στην Τσεχία δεν τον είχα δει αλλά από τους πρώτους μήνες σε εμάς δεν καταλαβαίνω τι στοιχεία τον κάνουν να ξεχωρίζει και να αξίζει 12Μ.
Από την άμυνα δεν βγάζει την μπάλα, κάθετα/άμεσα δεν παίζει μπροστά, τον μετρονομο δεν μπορεί να τον κάνει στα χαφ, τεχνική απίστευτη να κολλάει την μπάλα δεν έχει. Οκ είναι σχετικά γρήγορος και δυνατός για το ύψος του, αλλά δεν βλέπω κάποιο χαρακτηριστικό του προσωπικά που να τον κάνει παίκτη τοπ κλάσης.
Πχ αν τον συγκρίνεις με παίκτες που έχουν περάσει και έχουν πιάσει οπως Κανιας, Σακχοφ, Μισιτς, Μαουριτσιο, Οζντοεφ, Μειτε, Καμαρα δεν λες σε καμία περίπτωση ότι είναι ένα επίπεδο πάνω. Δεν υστερεί, ίσως από Μειτε μόνο, αλλά δεν ανταποκρίνεται νομίζω στις προσδοκίες που προσωπικά είχα, την τιμή που δώσαμε, και το hype που έγινε όταν τον κλείσαμε.
Δεν λέω ότι είναι κακός, απλά ότι έχω απογοητευτεί λίγο γιατί τον περίμενα πολύ καλύτερο.
Στα του ματς θα έβγαζα Χατσιδη, θα πήγαινα Τάισον αριστερά, Ζιφκο δεξιά και στο 10 θα έβαζα Γιερεμεγιεφ ή Καμαρά.