Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Επειδή σε 7 ωριτσες περίπου θα έχει αρκετή κίνηση εδώ μέσα, είπα να προλάβω κ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον «κλεφτοκοτά» για τη σημερινή νίκη που εξασφαλίζει και την ισοβαθμία κατά μεγάλο ποσοστό…
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που βλέπουμε. Respect
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που βλέπουμε. Respect
- These users thanked the author theo86 for the post (total 6):
- gervasio artigas, Apil44, aivas19, katafraktos, Maklaz, Ορτζονικίδης
Σου ζήτησα νίκη με Μπέτις, το κατάφερες. Ως βασικός της Λούτσε FC σου λέω και πως αν δεν κερδίσουμε σήμερα θα τα ακούσεις από εμένα και ας είμαι άδικος. Μόνο αυτό το τελευταίο σου ζητάω για φέτος, νίκη σήμερα.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Για αλλη μια φορα βουλωσε τους θρασυτατους κομπλεξικους χαρτινους. Εχεις τον τροπο.
Λαμογιο ο Μπαγεβτς γιατι?abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 19:37 Maxpaok.......
εχουν ...βάση...οι σκέψεις σου αν και εγω δεν μπορω να τα δω τόσο απλα...
κανένας δεν μπορεί να ...φτάσει...κάπου με το....εαν..με σιγουρια.
θέλω να καταλάβεις γιατι το λέω αυτο....
εγω δεν ...κοιτάω...τον λουτσέσκου και ουτε και με καίει αν ...αντέχει η δεν αντέχει...
εγω κοιτάω τον...προπονητή...λουτσέσκου.. ο οποίος ...κατα την άποψή μου....γνωρίζει ποια ακριβώς είναι ....η δουλειά...
αν αυριο χαιρετίσει θα στεναχωρηθώ ....για μιαν στιγμή...γιατι ο ΠΑΟΚ θα χάσει έναν ...προπονητή...έναν σαννον έναν λόραντ
και οχι εναν μπάγεβιτς που ενω γνωρίζει ...την δουλεια είναι συγχρόνως και μεγάλο ...λαμόγιο...
και τον επόμενο θα τον ...δω...με τον ίδιον τρόπο.
έχει υπομονή...επιμονή..ψυχολογία...χτίζει ΟΜΑΔΑ...δημιουργεί σχέσεις μεταξύ των παικτων ...γνωρίζει οτι χωρίς δικαιοσύνη δεν θα φτάσει ποτέ εκεί που νομίζει οτι ειναι ικανός να φτάσει??
μπλακαροζουμιε.....έχει??
αυτα....
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
@marsantos Δάσκαλε, έκανα συνδρομή στο livetag pro για να παίξω λιγάκι.
Ρε τον κολλημένο που δεν ξέρει τι του γίνεται
Ρε τον κολλημένο που δεν ξέρει τι του γίνεται
Όσο κοιτάω το βίντεο και από την στιγμή που παίρνει την μπάλα ο Τάισον δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί χειρότερη άμυνα. Είναι λες και δεν ξέρουν τίποτα για τον αντίπαλο, αδιάβατοι τελείως. Ο δε ίνγκασον, στο τελευταίο pause που κάνω, δίνει μέτρα στον τερματοφύλακα για να πέσει; Γιατί τέτοιο άνοιγμα;
Σου έχω πει ότι είσαι δύναμη;Maklaz έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:06 @marsantos Δάσκαλε, έκανα συνδρομή στο livetag pro για να παίξω λιγάκι.
Ρε τον κολλημένο που δεν ξέρει τι του γίνεται![]()
![]()
Στο έχω πει.
Ε, στο ξαναλέω.
Νομίζω πως από τη νεα αγωνιστική μπορούμε να οργανωθούμε 3 με 4 άτομα και να ανεβάζουμε μετά από κάθε αγώνα αλλά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στατιστικά, βιντεακια παρόμοια ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμα σε όλη την οικογένεια του paokmania.
Και γιατί όχι, σε βάθος χρόνου να μπορούμε να λειτουργήσουμε πιο πολυμεσικα φτιάχνοντας ολοκληρωμένα βιντεακια με σχολιασμό
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Kabamaru11, M o r b i u S
Φίλε BWmystis καλησπέρα.
Αν είσαι παλιός, θυμήσου το βλέμμα του Γουχου οταν έγινε αλλαγη σε εκείνον τον αγώνα με τον οσφπ στο ΟΑΚΑ, αμέσως μετά το 2ο προσωπικό του γκολ οταν μείωσε σε 3-2.
@marsantos Δάσκαλε, είναι λίγο δύσκολο και πολύπλοκο αυτό που αναφέρεις.
Για να μπορέσει να γίνει ένα βίντεο, θα πρέπει αυτό το βίντεο να υπάρχει, άρα δεν εξαρτάται από τα χέρια μας αλλά από πηγές τρίτων, οπότε πάντα θα έχουμε ένα υλικό με το τι θεωρεί σημαντικό το συνδρομητικό και σίγουρα θα υπάρχουν φάσεις που θα λείπουν σε ροή παιχνιδιού.
Εκτός από αυτό δες τι έγινε με το βίντεο που ανέβασα επειδή άφησα πάνω δεξιά το υδατογράφημα του συνδρομητικού.
Για τα στατιστικά η μόνη σοβαρή και πλήρης πηγή είναι το wyscout. Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση εκεί. Από εκεί και πέρα ότι άλλο κυκλοφορεί έξω και όχι αναγκαστικά δωρεάν, δεν έχει να παρουσιάσει κάτι σοβαρό και αρκετές φορές είναι ελλιπής ειδικά αν μιλάμε για εγχώρια παιχνίδια.
Αυτά τα αναφέρω προς σεβασμό στην ιδέα σου, γιατί όταν μπαίνεις στην διαδικασία να παρουσιάσεις κάτι στο κοινό θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και με στοιχεία.
Για να μπορέσει να γίνει ένα βίντεο, θα πρέπει αυτό το βίντεο να υπάρχει, άρα δεν εξαρτάται από τα χέρια μας αλλά από πηγές τρίτων, οπότε πάντα θα έχουμε ένα υλικό με το τι θεωρεί σημαντικό το συνδρομητικό και σίγουρα θα υπάρχουν φάσεις που θα λείπουν σε ροή παιχνιδιού.
Εκτός από αυτό δες τι έγινε με το βίντεο που ανέβασα επειδή άφησα πάνω δεξιά το υδατογράφημα του συνδρομητικού.
Για τα στατιστικά η μόνη σοβαρή και πλήρης πηγή είναι το wyscout. Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση εκεί. Από εκεί και πέρα ότι άλλο κυκλοφορεί έξω και όχι αναγκαστικά δωρεάν, δεν έχει να παρουσιάσει κάτι σοβαρό και αρκετές φορές είναι ελλιπής ειδικά αν μιλάμε για εγχώρια παιχνίδια.
Αυτά τα αναφέρω προς σεβασμό στην ιδέα σου, γιατί όταν μπαίνεις στην διαδικασία να παρουσιάσεις κάτι στο κοινό θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο και με στοιχεία.
Mak παιχταρά σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που αναφέρειςMaklaz έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:10 @marsantos Δάσκαλε, είναι λίγο δύσκολο και πολύπλοκο αυτό που αναφέρεις.
...
Πολλές φορές μια ιδέα εύκολα λέγεται αλλά απέχει πολύ από το να είναι υλοποιησιμη.
Εγώ έμεινα στο πλαίσιο της ιδέας.
Εσύ πήγες ένα βήμα παρακάτω και με απλό τρόπο μου εξηγησες πως μάλλον κοιμάμαι όρθιος καθώς δεν κάθισα να σκεφτώ τα στοιχειώδη.
Τέλος πάντων, έχουμε καιρό για αυτά.
Πάω να δω την ενδεκάδα.