ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Η αλήθεια είναι πως τον έχουμε δει σε ένα ημίχρονο ενός φιλικού το καλοκαίρι...
Απλά θέλουμε να βγει .
Το κακό με μας είναι πως ανεβάζουμε πολύ τις προσδοκίες και μετά πέφτουμε απότομα. Αυτό είναι άδικο για τα παιδιά
Απλά θέλουμε να βγει .
Το κακό με μας είναι πως ανεβάζουμε πολύ τις προσδοκίες και μετά πέφτουμε απότομα. Αυτό είναι άδικο για τα παιδιά
Στη λίστα β για να είσαι club trainer χρειάζονται 2 συνεχη χρόνια και όχι 3 όπως στη λίστα Α.katafraktos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:13 ...
Ναι σωστά, κρίμα, νομίζω άμα παίξει μια χρονιά ακόμα θα θεωρείται home-grown στην λίστα
Άρα του χρόνου θεωρείται κανονικά.
Αυτο που δεν ξέρω είναι το εξής.
Αν μια ομάδα πήρε έναν 17χρονο παίκτη 25 Γενάρη του 2026, το Γενάρη του 2028 στις 2 τελευταίες αγωνιστικές του ch.l. ή του europa, θα μπορεί να τον εντάξει στη λίστα Β και για τις 2 αγωνιστικές ή αν η μια αγωνιστική είναι 23 Γενάρη και η άλλη 30 Γενάρη, θα μπορεί να τον βάλει μόνο στην τελευταία αγωνιστική γιατί τότε θα έχει κλείσει ημερολογιακα 2 χρόνια.
Θυμίζω, η λίστα Β δεν ακολουθεί τους κανόνες της Α και μπορεί να ανανεώνεται πριν από κάθε αγώνα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Kabamaru11, katafraktos
SOLD OUT!
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
- These users thanked the author paoki19 for the post (total 4):
- DamoN, Kabamaru11, navigator11, leomatos88
Με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, τίποτα δεν τελειώνει αύριο, απολύτως τίποτα.
Στα play off , με Κωνσταντέλια και όλη την ομάδα σε φόρμα, δύσκολα θα μας το κλέψουν. Αυτό προφανώς το ξέρουν και θα ρυθμίσουν την ομάδα ανάλογα , που θέλει και την Ευρώπη. Κα να το κάνουν ..
Και το λέω εγώ που τη νίκη αύριο τη θέλω όσο τίποτα άλλο, λόγω κυρίως της έπαρσης και της τοξικότητας και βλακείας αυτής της ομάδας.
Γελάει καλύτερα όμως αυτός που γελάει τελευταίος..
Στα play off , με Κωνσταντέλια και όλη την ομάδα σε φόρμα, δύσκολα θα μας το κλέψουν. Αυτό προφανώς το ξέρουν και θα ρυθμίσουν την ομάδα ανάλογα , που θέλει και την Ευρώπη. Κα να το κάνουν ..
Και το λέω εγώ που τη νίκη αύριο τη θέλω όσο τίποτα άλλο, λόγω κυρίως της έπαρσης και της τοξικότητας και βλακείας αυτής της ομάδας.
Γελάει καλύτερα όμως αυτός που γελάει τελευταίος..
Αυτό είναι όντως ένα μεγάλο ζήτημα.sourmenetes έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:48 ...
Μπροστά στο 10 υπάρχουν επιλογές είτε παίξει ο ζαφειρης είτε ο Χατσιδης θα λυσσάξουν!
Θα έβαζα Ζαφειρη γιατί θα σκυλιάσει και να έχω και μια αλλαγή στα εξτρέμ
...
Αν υπήρχε ένας ακόμα παίκτης στο rotation θα στοιχηματιζα πως θα πάει ο Τάισον στο 10.
Τώρα η διαχείριση του 90λεπτου είναι δύσκολη.
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
Υγ2. Ο Μπένι μας έκανε δώρο την Τετάρτη το 3 - 4 - 3 με Μπακασετα στη δυάδα
Να μας κάνει και ο Νικολιτς δωράκι με Γιοβιτς και Βαργκα βασικούς; Μακάρι αλλά δε νομίζω.
Πολλά με λίγα αύριο …
Τουλάχιστον αυτοί ας κάνουν κανένα σουτ γιατί έχω βαρεθεί να είμαι στο γήπεδο και να συζητάω για την δουλειά και τον καιρό
Τουλάχιστον αυτοί ας κάνουν κανένα σουτ γιατί έχω βαρεθεί να είμαι στο γήπεδο και να συζητάω για την δουλειά και τον καιρό
Γνώμη για αύριο
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό με Ζαφείρη στο δέκα (και κατά την γνώμη μου με Καμαρά στο οκτώ).
Το πιο απίθανο στο μυαλό μου είναι αυτό με Τάισον στο δέκα και Χατσιδη βασικό γιατί δεν έχει μετά η ομάδα καμία αλλαγή μεσοεπιθετικά.
Υπάρχουν όμως δύο σενάρια που ενώ δεν τα θεωρούμε πιθανά ίσως έχουν περισσότερη λογική κρυμμένη. Το ένα θέλει τον Μύθου στο δέκα, ούτως ή άλλως εκεί έπαιζε στην Κ19 και στον ΠΑΟΚ Β. Ο ΠΑΟΚ αμυντικά παίζει 442 στην πραγματικότητα και επιθετικά ο Μύθου είναι παίκτης που μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα (δεν είναι Ντελιας ούτε καν Ιβανουσετς στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν είναι και Καμαρά ή Γερεμεγιεφ). Το δεύτερο είναι να παίξει στο δέκα ο Μπαλντε. Θα πιάσει την ΑΕΚ απροετοίμαστη, είναι δεκαρι που το πιστεύουν στην ομάδα έχει εντάσεις και δεν επηρεάζεται καθόλου η δομή της ομάδας.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό με Ζαφείρη στο δέκα (και κατά την γνώμη μου με Καμαρά στο οκτώ).
Το πιο απίθανο στο μυαλό μου είναι αυτό με Τάισον στο δέκα και Χατσιδη βασικό γιατί δεν έχει μετά η ομάδα καμία αλλαγή μεσοεπιθετικά.
Υπάρχουν όμως δύο σενάρια που ενώ δεν τα θεωρούμε πιθανά ίσως έχουν περισσότερη λογική κρυμμένη. Το ένα θέλει τον Μύθου στο δέκα, ούτως ή άλλως εκεί έπαιζε στην Κ19 και στον ΠΑΟΚ Β. Ο ΠΑΟΚ αμυντικά παίζει 442 στην πραγματικότητα και επιθετικά ο Μύθου είναι παίκτης που μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα (δεν είναι Ντελιας ούτε καν Ιβανουσετς στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν είναι και Καμαρά ή Γερεμεγιεφ). Το δεύτερο είναι να παίξει στο δέκα ο Μπαλντε. Θα πιάσει την ΑΕΚ απροετοίμαστη, είναι δεκαρι που το πιστεύουν στην ομάδα έχει εντάσεις και δεν επηρεάζεται καθόλου η δομή της ομάδας.
- navigator11
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Maklaz
- PAOK_Antarctica
Οι αριανοι δεν ήταν που γκρινιαζαν ότι ο διαιτητής δεν είναι Γερμανός;
Μλκ δεν τους πιάνεις πουθενά.
Μλκ δεν τους πιάνεις πουθενά.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- Maklaz
@marsantos Δάσκαλε είσαι έτοιμος αύριο με 83% σουτ στο τέρμα και 2.43xgoals να το καρφώσει ο Γιακουμάκης;

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- marsantos, Kabamaru11, leomatos88
@Maklaz τι είναι αυτό;
Βλέπω στον πρώτο πίνακα συνολικά 9 γκολ.
Τι συγκεντρωτικα στοιχεία είναι αυτά;
Υγ. Νομίζω κατάλαβα.
Είναι τα 5 τελευταία ματς;
Υγ. Νομίζω κατάλαβα.
Είναι τα 5 τελευταία ματς;
Παρμένο από το live που έκαναν οι false 9 για το αυριανό παιχνίδι, ως συνήθως αυτά τα στοιχεία είναι από τα τελευταία παιχνίδια και όχι από το σύνολο.marsantos έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 00:48 @Maklaz τι είναι αυτό;
Ανακτήσεις

Πρώτες πάσες

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- leomatos88, marsantos, Cocobill, Afanas
μετά τον διασυρμό την Παρασκευή στο βόλει και τον διασυρμό το Σάββατο στο μπάσκετ, ελπίζω σε μία μεγαλειώδη νίκη την Κυριακή (έστω και όχι μεγαλειώδη)
-
breakdown88
-
Dimitrisou
Δειτε δυο φατσεςnavigator11 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 23:56 Έρχονται οι Γερμανοί και μας (Θεσπρωτούς) παίρνουν τις δουλειές![]()
![]()
![]()
![]()