Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:45
alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:34
Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:28 Θα σας γλεντάμε μια ζωή πλέον. Δεν ξεχάσαμε τι περάσαμε 6 μήνες. Η ιστορία έγραψε. Αχνά δε βγάλατε για την αποπληρωμή χρεών. Αχνά και για την αύξηση. Οχι ότι περιμέναμε κάτι. Οπως σου έλεγα από το καλοκαίρι που γελούσαν και τα μουστάκια σας όταν μπαίνατε εδώ μέσα Χοροδια. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε όλο το πατηρι. Και ολα πήραν το δρόμο τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Να φανταστείς δε μπορέσατε ούτε την μεταγραφή ζαφειρη να χαρείτε. Για τέτοια κατάντια μιλάμε όσοι είστε ΠΑΟΚ τέλος πάντων. Ευτυχώς τα φράντζα μένουν και έγραψαν ιστορία. Πίσω στην γωνία την τυφλή μη φαίνεστε. Κάποια στιγμή κάτι θα στραβώσει για να εμφανιστείτε
Ελα στο πεταλο να μας γλεντησεις
Τσουτσουριαααμε μεγάλε. Που απέκτησες και πέταλο. Παραλάβατε συνδεσμικό κίνημα και κλείσατε τους συνδέσμους. Καταφέρατε να κλείσετε το χαμηλοτάβανο. Για πέταλο μιλάς ; Δεν έχεις ιδέα από το πέταλο που σε φιλοξενεί. Μαγκιά κλανια και εξάτμιση και μετά λευτεριά στα αδέρφια μας.μικας και εκ μέρους των συνδέσμων . Lol
Ρε φιλε αυτοαναιρεισαι. Μονιμως. Εσυ δηλωνεις προθεση να μας "γλεντας μια ζωη". Εγω σε ειπα απο μονος μου στο ακυρο ελα στο πεταλο; Κατσε λοιπον στο ΠΑΟΚμανια μετα απο καθε νικη να "γλεντας" συνοπαδους σου με μπηχτες. Μιλαμε εσυ πραγματικα πανηγυριζεις οχι σαν εμας τους μαλακες.

Ποιος εκλεισε τους συνδεσμους; Γνωριζεις τι γραφεις; Ποσα χρονια εχεις να ασχοληθεις ρε φιλε; Γνωριζεις τι εχει γινει; Εχει 6 μηνες γραφεις με το υφος του παντωγνωστη και εξαπολυεις επιθεσεις κατα παντος. Δεν κουραστηκες; Φυγαν ολοι. Εσεις κ εσεις μεινατε να λετε τα ιδια κ τα ιδια
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 17:55

Τσουτσουριαααμε μεγάλε. Που απέκτησες και πέταλο. Παραλάβατε συνδεσμικό κίνημα και κλείσατε τους συνδέσμους. Καταφέρατε να κλείσετε το χαμηλοτάβανο. Για πέταλο μιλάς ; Δεν έχεις ιδέα από το πέταλο που σε φιλοξενεί. Μαγκιά κλανια και εξάτμιση και μετά λευτεριά στα αδέρφια μας.μικας και εκ μέρους των συνδέσμων . Lol
Ρε φιλε αυτοαναιρεισαι. Μονιμως. Εσυ δηλωνεις προθεση να μας "γλεντας μια ζωη". Εγω σε ειπα απο μονος μου στο ακυρο ελα στο πεταλο; Κατσε λοιπον στο ΠΑΟΚμανια μετα απο καθε νικη να "γλεντας" συνοπαδους σου με μπηχτες. Μιλαμε εσυ πραγματικα πανηγυριζεις οχι σαν εμας τους μαλακες.

Ποιος εκλεισε τους συνδεσμους; Γνωριζεις τι γραφεις; Ποσα χρονια εχεις να ασχοληθεις ρε φιλε; Γνωριζεις τι εχει γινει; Εχει 6 μηνες γραφεις με το υφος του παντωγνωστη και εξαπολυεις επιθεσεις κατα παντος. Δεν κουραστηκες; Φυγαν ολοι. Εσεις κ εσεις μεινατε να λετε τα ιδια κ τα ιδια
Οσο λαθος εκφραση ειναι το θα σας γλενταμε αλλο τοσο λαθος ειναι και το ελα στο πεταλο να μας γλεντησεις..νομιζεις οτι οι οργανωμενοι ειναι κατι παραπανω οπαδικα απο εμας τους υπολοιπους?γιατι αν το νομιζεις εισαι (για να το πω ευγενικα) λαθος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Το υπόδειγμα Σαββίδη 14 χρόνια
ήρθε και κόλλησε στο 100% πανω στο DNA του ΠΑΟΚΤΣΗ που έφερε ένα κράμα τετοιας ομοιογενειας και ανθεκτικότητας που έχει οδηγήσει σε όλα αυτά που ζούμε στο ποδόσφαιρο. Το να έχουμε την προσδοκία όμως το αυτό να συμβεί απόλυτα και με τον Μυστακίδη <ή με οποιον Μυστακίδη> στο μπάσκετ είναι κατι το ιδεατό ή εκ του ασφαλούς ποντάρισμα εκ των προτέρων στο ανεφικτο. Δικαίωμα του Μυστακίδη είναι να τραβήξει την δικιά του περπατησιά στον ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει. Ας επικεντρωθουμε στην αναδειξη και στην καταγγελία ολων των γεγονότων απο τον ιούνιο πέρσι και απο το δεκεμβριο μεχρι σήμερα στο μπάσκετ πια και στο μέλλον που τον αφορούν. Και ας παρακολουθουμε τις δικές του αντιδράσεις στην πορεία του χρόνου. Δεύτερος Σαββίδης δεν γίνεται να υπάρξει ενδεχομένως ούτε απ τα παιδιά του. Τον Μυστακιδη τον θέλουμε Μυστακίδη γκα@λ%μενο και ενωτικό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πάμε λοιπόν να απαντήσω. 6 μήνες νομίζω ότι δικαιώθηκα σε ότι έγραψα για την ιστορία που δημιουργήθηκε. Εσύ πες ότι έκανα λάθος και έπεσε έξω γιατί δεν είναι παντογνώστης. Οχι κατά πάντων 2 -3 τρολ επιτέθηκα και σε κάποιους που νομίζουν ότι εκπροσωπούν όλους τους συνδέσμους. Στο ποστ μου έγραψα για συνδεσμιτες μερικούς και αρδ. Και φυσικά όσοι παρακολουθούν ξέρουν ποιους εννοώ. Με τα νικς που ανέφερες εγώ δεν είχα κάνα θέμα ούτε καμία διένεξη. Εξάλλου δεν τους είδα χθες ως ουρανοκατέβατους. Το γιατί έκλεισε το χαμηλοτάβανο για την ακρίβεια σφραγίστηκε να μας το πεις εσύ που το ζεις από μέσα μιας και εμείς έχουμε χρόνια να ασχοληθούμε όπως λες. Το θα σας γλεντάμε ήταν βέβαια για τις επιτυχίες της μπάλας. Οχι για να σε δείρω ούτε καν να σε τααμπουκαλευτω. Να προσέχεις όμως όταν μιλάς για το πέταλο γενικά γιατί η άποψη σου το καλοκαίρι ήταν και είναι μια μειοδηφιε σύνολο 150 ανθρώπων. Ούτε συνδέσμων ούτε πέταλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:32, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post:
gervasio artigas
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Βέβαια και περσι και πρόπερσι έγραφα σε κάθε ματς δε θελουμε ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ στη ΓΙΟΡΤΗ μας. Και ω ναι. Μπαίναμε εδώ μας έπιανε κατάθλιψη και πηγαίναμε γήπεδο και ήταν γιορτή
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:26

Πάμε λοιπόν να απαντήσω. 6 μήνες νομίζω ότι δικαιώθηκα σε ότι έγραψα για την ιστορία που δημιουργήθηκε. Εσύ πες ότι έκανα λάθος και έπεσε έξω γιατί δεν είναι παντογνώστης. Οχι κατά πάντων 2 -3 τρολ επιτέθηκα και σε κάποιους που νομίζουν ότι εκπροσωπούν όλους τους συνδέσμους. Στο ποστ μου έγραψα για συνδεσμιτες μερικούς και αρδ. Και φυσικά όσοι παρακολουθούν ξέρουν ποιους εννοώ. Με τα νικς που ανέφερες εγώ δεν είχα κάνα θέμα ούτε καμία διένεξη. Εξάλλου δεν τους είδα χθες ως ουρανοκατέβατους. Το γιατί έκλεισε το χαμηλοτάβανο για την ακρίβεια σφραγίστηκε να μας το πεις εσύ που το ζεις από μέσα μιας και εμείς έχουμε χρόνια να ασχοληθούμε όπως λες. Το θα σας γλεντάμε ήταν βέβαια για τις επιτυχίες της μπάλας. Οχι για να σε δείρω ούτε καν να σε τααμπουκαλευτω. Να προσέχεις όμως όταν μιλάς για το πέταλο γενικά γιατί η άποψη σου το καλοκαίρι ήταν και είναι μια μειοδηφιε σύνολο 150 ανθρώπων. Ούτε συνδέσμων ούτε πέταλου
Ωπα ωπα, σε τι δικαιωθηκες; Δικαιωθηκες που αποκαλουσες και αποκαλεις εμμεσως η αμεσως στημενο και τρολ οποιον σου καπνισει; Δικαιωθηκες να λες σε συνοπαδους σου "θα πιειτε ολο το ποτηρι"; Τι ειμαστε εδω περα ας πουμε και σε ποιον μιλας;

Οταν σε παρεθεσα στην αρχη της συζητησης σου ειπα ελα να συζητησουμε εαν ειχες δικιο η αν ειχα εγω οσον αφορα τα τεκταινομενα ΠΑΕ-ΑΣ;; Η μηπως σου ειπα οτι την λες σε ολους οτι ΔΗΘΕΝ δεν πανηγυριζουν και εσυ δεν μπορεις να χαρεις μιση στιγμη χωρις να πετας μπηχτη σε οσους διαφωνησες;

Και φυσικα με επιβεβαιωνεις μιλωντας σε Β ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ θα σας γλενταμε;;; Ποιονα ρε μεγαλε γλεντας; Ασε τωρα το οτι απευθυνεσαι σε 2-3 συγκεκριμενους. Μη δουλευομαστε. Απορω πως σου επιτρεπεται ακομα να υποννοεις οτι τι εμεις (ποιοι εμεις ακομα δεν ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι, στους ΣΦ γενικοτερα, σε 2-3 ΣΦ η σε 2-3 συνδεσμιτες) ας πουμε τι δεν χαιρομαστε με τις επιτυχιες της μπαλας;
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:27 Βέβαια και περσι και πρόπερσι έγραφα σε κάθε ματς δε θελουμε ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ στη ΓΙΟΡΤΗ μας. Και ω ναι. Μπαίναμε εδώ μας έπιανε κατάθλιψη και πηγαίναμε γήπεδο και ήταν γιορτή
Και ποιοι ηταν αυτοι ρε φιλε που προκαλουσαν καταθλιψη; Το πεταλο ειχε ακκαουντ εδω και γκρινιαζε για τα συστηματα του Λουτσε; Εφοσον ησουν μεσα ξες καλα οτι το ΚΛΙΜΑ εντος γηπεδου ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ. Πως τα συγχεεις ολα ετσι ας πουμε; Τωρα το τμημα των ΣΦ που διαφωνεις και δεν ξερω γω τι αλλη ταμπελα εβαλες ηταν τοτε στο ΠΜ και γκρινιαζε;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ελα στο πεταλο να μας γλεντησεις ? το ακουσαμε και αυτο οταν η ανοησια και το στυλακι ελα να με βρεις εμενα με τους φιλους μου :lol: :lol: :lol: :lol: διαβαζεις ρε φιλε τι γραφεις ελεος με τους στραβοστομηδες λιγη σοβαροτητα .....η αληθεια ειναι μια το τρυπημα που επιχειρηθηκε πηγε στο κουβα και ο χρονος δικαιωσε δικαιωνει το Σαββιδη.....ακους βαρια βαρια ? ο καθενας στο τμημα του αλλα οι εκρεμμοτητες πρεπει να τακτοποιουνται
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Taseos
Άβαταρ μέλους
eorptol1

alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:50
Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:27 Βέβαια και περσι και πρόπερσι έγραφα σε κάθε ματς δε θελουμε ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ στη ΓΙΟΡΤΗ μας. Και ω ναι. Μπαίναμε εδώ μας έπιανε κατάθλιψη και πηγαίναμε γήπεδο και ήταν γιορτή
Και ποιοι ηταν αυτοι ρε φιλε που προκαλουσαν καταθλιψη; Το πεταλο ειχε ακκαουντ εδω και γκρινιαζε για τα συστηματα του Λουτσε; Εφοσον ησουν μεσα ξες καλα οτι το ΚΛΙΜΑ εντος γηπεδου ηταν ΚΑΘΟΛΙΚΟ. Πως τα συγχεεις ολα ετσι ας πουμε; Τωρα το τμημα των ΣΦ που διαφωνεις και δεν ξερω γω τι αλλη ταμπελα εβαλες ηταν τοτε στο ΠΜ και γκρινιαζε;
το τμημα αυτο το μικρο εκανε μια αθλιοτητα αυγουστο σεπετεμβριο μηνα φωναζαν βαρια βαρια ,εγω παλαιοτερα τοακουγα στο τελος την σαιζον οταν η ομαδα πηγαινε χαλια.....αναγκασατε τον ζε και παρακαλαει να παει η ομαδα να κανει το τελετουργικο που ηταν ομορφο αλλα μας το κοψανε μερικοι ανοητοι .......και μην πειτε δεν πηγαινε ο ζε το ειδα με τα ματια μου ...
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
paok apo epilogi, Taseos
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι ψάχνεις να βρεις ρε πτολεμαιδα. Τα γραπτά εδώ μέσα είναι. Ότι έχει ειπωθεί. Δεν είναι και καμία επιστήμη. Μας είπε ότι κάναμε 6 μήνες τους παντογνώστες. Θαρρείς και ήθελε κάνα μυστικό πράκτορα για να δεις τις εξελιξεις αν ήσουν γήπεδο και αν είχες 5-6 γνωστούς. Δεν πέρασε. Κάποιοι δεν το ξεπέρασαν το παλεύουν ακόμη. Ε περαστικά. Τους ενοχλεί που το υπενθυμίζουμε και δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Πριν ήταν μπατίρης τώρα πρέπει να μαστε δίκαιοι με τους δύο δισεκατομμυριούχους. Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
eorptol1, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:48
Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 18:26

Ωπα ωπα, σε τι δικαιωθηκες; Δικαιωθηκες που αποκαλουσες και αποκαλεις εμμεσως η αμεσως στημενο και τρολ οποιον σου καπνισει; Δικαιωθηκες να λες σε συνοπαδους σου "θα πιειτε ολο το ποτηρι"; Τι ειμαστε εδω περα ας πουμε και σε ποιον μιλας;

Οταν σε παρεθεσα στην αρχη της συζητησης σου ειπα ελα να συζητησουμε εαν ειχες δικιο η αν ειχα εγω οσον αφορα τα τεκταινομενα ΠΑΕ-ΑΣ;; Η μηπως σου ειπα οτι την λες σε ολους οτι ΔΗΘΕΝ δεν πανηγυριζουν και εσυ δεν μπορεις να χαρεις μιση στιγμη χωρις να πετας μπηχτη σε οσους διαφωνησες;

Και φυσικα με επιβεβαιωνεις μιλωντας σε Β ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ θα σας γλενταμε;;; Ποιονα ρε μεγαλε γλεντας; Ασε τωρα το οτι απευθυνεσαι σε 2-3 συγκεκριμενους. Μη δουλευομαστε. Απορω πως σου επιτρεπεται ακομα να υποννοεις οτι τι εμεις (ποιοι εμεις ακομα δεν ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι, στους ΣΦ γενικοτερα, σε 2-3 ΣΦ η σε 2-3 συνδεσμιτες) ας πουμε τι δεν χαιρομαστε με τις επιτυχιες της μπαλας;
Φυσικά θα σας γλεντάμε. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία και εδώ μέσα και στο γήπεδο σας γλέντησε και σας γλεντάει. Τι να κάνουμε τώρα. Ποιους συνδέσμους. Ενα πρώην συνδρσμοςεβγαλε ανακοίνωση πρώτος πρώτος. 2,3 ζήτησαν ίσες αποστάσεις και οι υπόλοιποι δεν πήραν θέση. Βέβαια κακως το λένε σύνδεσμος γιατί επίσημα δεν στεγάζεται κανείς και δεν έχει άδεια κανείς. Οπότε ναι δεν μίλησα για συνδέσμους. Μερικούς συνδεσμιτες σου έγραψα και αρδ και φυσικά την στρατιά από τρολ που εμφανίζεται εδώ στα δύσκολα και πιλυροβολανε κατά ριπάς. Οπως βλέπεις δεν έμειναν και πολλοί. Αν στραβώσει το κλίμα θα εμφανιστούν. Τώρα οι περισσότεροι είναι σε διακοπές
These users thanked the author Taseos for the post:
gervasio artigas
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Taseos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 19:00 Τι ψάχνεις να βρεις ρε πτολεμαιδα. Τα γραπτά εδώ μέσα είναι. Ότι έχει ειπωθεί. Δεν είναι και καμία επιστήμη. Μας είπε ότι κάναμε 6 μήνες τους παντογνώστες. Θαρρείς και ήθελε κάνα μυστικό πράκτορα για να δεις τις εξελιξεις αν ήσουν γήπεδο και αν είχες 5-6 γνωστούς. Δεν πέρασε. Κάποιοι δεν το ξεπέρασαν το παλεύουν ακόμη. Ε περαστικά. Τους ενοχλεί που το υπενθυμίζουμε και δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Πριν ήταν μπατίρης τώρα πρέπει να μαστε δίκαιοι με τους δύο δισεκατομμυριούχους. Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ.
εγω δεν θα γινω ποτε ισαποστακιας και αγνωμονας εζησα ζω τα καλλιτερα ΠΑΟΚ χρονια της ζωης μου και το οφειλουμε στον Ιβαν ,οπως λεει και το πολυ ωραιο συνθημα των οπαδων του ΟΦΗ .......ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΙΒΑΝΑΡΟΣ ......
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ αυτό που είπα εξαρχής είναι να κάνει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ πρωταθλητή ο τελης. Αυτο θέλω από τον τέλη.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεν σου αρεσε το cube, το κατεβασες.
Δεν σου αρεσουν οι τουαλετες, θα τις αλλαξεις.
Την ομαδα που κερδιζε παντου γιατι την διελυσες?
Κερδισε εκτος Αρη, Αεκ, Προμηθεα κι οπου αλλου επαιξε.
Εδιωξες παικτες που εφευγαν νικητες απο παντου και
εφερες ακριβοπληρωμενους βετερανους και τουριστες.
Εχασες απο την μπασκετομαννα Μυκονο, διασυρθηκες απο την χαρτινη, κανονισε να χασεις κι απο το σκουληκι.
Σημερα ακουστηκε απο λιγους " ομαδα μοντελο την κανατε μπουρδελο".
Συντομα προβλεπω οτι θα γινουν περισσοτεροι.

ΥΓ.
Βεζυρτζη, δεν αντεχες να βλεπεις τους παικταραδες που βιαστηκες να κλεισεις και μας κουβαλησες και εφυγες δυο λεπτα πριν την ληξη.
Σοβαρευτειτε ολοι πριν να ειναι αργα.
Σε λιγο θα μεινετε μονοι σας.
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 12):
leomatos88, Eagle1980, XamenoKormi, Ιάσονας, Maklaz, Maurice_Escargot, Мир, BlackMagicPAOK, Amsterdamer_87, Χωρικός and 2 more users
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Βασικά όπως τα λέει ο Cylon4..
Διώξε τα νούμερα που έχεις μαζέψει στην διοίκηση και άρχισε να διαλέγεις άτομα με κριτήριο να μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και όχι γλυφτες που το μόνο που έχουν κοινό είναι την αντιπάθεια στο Σαββίδη και στο Χατζόπουλο.
Ασχολεισου με την ομάδα γιατί η εικόνα της ομάδας είναι χειρότερη τώρα σε σχέση με την εικόνα της πριν αλλάξει η διοίκηση και οι παίκτες. Δεν σας έκανε ο Ναναλι και σας έκανε ο Άλεν που εντελώς τυχαία είναι και φθηνότερος, αλλά μια χαρά τον πληρώνουν οι μπατιριδες με τα μπαν. Χωρίς δύο πλειμεικερ έπαιζε σήμερα το χαρτί. Ξεφτιλιζεστε. Και αν σε άλλες διοικήσεις υπηρχε δικαιολογία (Μπάνε αφραγκια, Χατζοπουλος χρέη) σε εσένα δεν υπάρχει καμία.
Σοβαρευτείτε δεν το πάτε καθόλου καλά σε κανένα επίπεδο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”