Αυτή ηθική προσέγγιση περί ΠΑΟΚ μπορεί να με τρελάνει..Equalizer έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:53 Όλα αυτά το μόνο που δείχνουν είναι πως τελικά ΟΤΙ τρόπους κι αν μεταχειριστεί κανείς, ένα κομμάτι του κοινού θα τον κοιτάει αποκλειστικά στην τσέπη.
Με πρόσχημα την αγάπη.
Έβαλες χρήμα κύριε; Αγόρασες δηλαδή εμμέσως προϊόντα που οδήγησαν σε τίτλους;
Ωραία, μας κάνεις. Τώρα αν στο μεταξύ σκυλευεις τις αξίες που κράτησαν το σύλλογο όρθιο στην εποχή της φτώχειας, ε εντάξει Κλάιν μαιν ποιος ασχολείται με θεωρίες πληβειων
Ο Ιβάν όταν πήρε τις ενώσεις της ΕΠΟ για να μην τον σφάζουν ήταν ηθική κίνηση; Όχι. Ήταν απαραίτητη ; Ναι. Business, γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ήταν μονόδρμος. Όταν προσέλαβε τον Κούγια; Πάλι το ίδιο. Εγώ είχα χαρεί, είπα επιτέλους ξύπνησε σε αυτό το κομμάτι.
Ο ΠΑΟΚ της εποχής της φτώχειας πέθανε. Οι αξίες του είναι ακόμη ζωντανές και δεν χρειάζομαι κάποιον Τέλη ή κάποιον Ιβάν ως πρέσβη ηθικών αξιών. Ο Ιβάν έκανε το παιχνίδι δίκαιο. Πήρε τις ενώσεις, πήρε την ΕΠΟ και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αλλιώς ακόμη θα πετούσε λεφτά στο πηγάδι. Συμφωνεί με αυτό η ηθική σου ή εκεί την κάνεις λάστιχο και το δέχεσαι;
Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι είναι ο Ιβάν μέγα ευεργέτης του συλλόγου; Όχι φυσικά για εμένα. Για εσένα; Εκεί πού τοποθετείς την ηθική σου; Ήταν means to an end όπως έγραφα νωρίτερα; Ή έχεις δυο μέτρα και δύο σταθμά;
Έτσι και ο Μυστακίδης είδε μια ευκαιρία και πήγε να την αρπάξει ανήθικα. Δεν έγινε αυτό. Ήταν μέγα σφάλμα. Πήγε μετά στο μπάσκετ όπως έγραφαν τότε πολλοί. Τώρα πρέπει να δοθεί χρόνος , αλλιώς γινόμαστε Ρωμαίοι στο Κολοσσαίο.
Αν γιγαντώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, δεν θα μου επιβάλλει κανένας αν θα χαρώ ή όχι με βάση τους δικούς του κανόνες ηθικής, όπως αυτός τους ερμηνεύει. Ούτε θα με αποκαλέσει άσχετο από ΠΑΟΚ, επειδή θα τολμήσω να χαρώ με ενδεχόμενες επιτυχίες του συλλόγου.
Καλή συνέχεια.