Ναι, αλλά είναι ξεκούραστος και μπορεί να βοηθήσει. Μην έχουμε κι άλλους τραυατισμούς. Επιπλέον αφού πληρώνεται από εμάς πρέπει να κάνει απόσβεση του κόστους. Εξ άλλου το αν τελικά θα τον κρατήσουμε ή όχι είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσει μόνον ο προπονητής.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:52Λογικά δεν θα τον αγοράσουμε, οπότε δεν επενδύουν άλλο πάνω του. Μέγιστο φάουλ για μένα, αλλά οκ.tolis14 έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 11:45 Το μόνο που με στεναχωρεί λιγάκι είναι ο παροπλισμός του Μπιάνκο. Το παιδί έκανε καλή αρχή, έπαιξε και βοήθησε. Και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Προφανώς και ο κόουτς ξέρει καλύτερα αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον βλέπω λίγο παραπάνω. Και φυσικά τον προτιμώ από τον Καμαρά
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με οποιαδήποτε ενδεκάδα σε αυτά τα παιχνίδια θα μετρήσει η έννοια της Ομάδας.
Οι απουσίες αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή, στις υπόλοιπες γραμμες η Ομάδα είναι έτοιμη. Προβλέπω οτι θα δούμε Μειτέ και Οζντόεφ, με τον Ζαφείρη ή τον Καμαρά μπροστά τους. Θα είναι εκπληκτικό τρίγωνο.
Μπαίνουν μέσα τα Λιοντάρια και τους κερδίζουνε. Δεν τους αφήνουν περιθώριο ούτε να το σκεφθούν.
Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και την εξέλιξη ως Ομάδα για να νικήσει κάθε αντίπαλο.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να καταγράψει Ισχυρή Παρουσία.

Οι απουσίες αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή, στις υπόλοιπες γραμμες η Ομάδα είναι έτοιμη. Προβλέπω οτι θα δούμε Μειτέ και Οζντόεφ, με τον Ζαφείρη ή τον Καμαρά μπροστά τους. Θα είναι εκπληκτικό τρίγωνο.
Μπαίνουν μέσα τα Λιοντάρια και τους κερδίζουνε. Δεν τους αφήνουν περιθώριο ούτε να το σκεφθούν.
Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και την εξέλιξη ως Ομάδα για να νικήσει κάθε αντίπαλο.
Ο Λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να καταγράψει Ισχυρή Παρουσία.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Όσο θυμαμαι το ματς με τους χάρτινους το 2018,που ήμουν μέσα στην Τούμπα και είχαμε νευριάσει τόσο πολυ..
Βέβαια την δουλειά την είχε αρχίσει ,το ΣΙΧΑΜΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου,ένα μήνα πριν..το οποίο έχει δώσει από το 2018 την θέση του,στους χάρτινους.
Πλέον είναι η πιο μισητή κ σιχαμερή ομάδα ,που υπάρχει κ όλους αυτούς που την απαρτίζουν ,στα μίντια.
θέλω να γίνει έτσι φέτος...εκείνη η φάση...
Δλδ να είναι 0-0 το ματς στο 90' ,να πάρουμε κόρνερ,να πιάσει την κεφαλια ο οποιοσδήποτε Βαρελά,να μπει ίδιο γκολ κ να αποφανθεί το ΒΑΡ, ότι είναι γκολ..
Αυτό θα είναι η θεία δίκη,αλλά πάλι το κλεμμένο,θα είναι κλεμμένο....
Βέβαια την δουλειά την είχε αρχίσει ,το ΣΙΧΑΜΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου,ένα μήνα πριν..το οποίο έχει δώσει από το 2018 την θέση του,στους χάρτινους.
Πλέον είναι η πιο μισητή κ σιχαμερή ομάδα ,που υπάρχει κ όλους αυτούς που την απαρτίζουν ,στα μίντια.
θέλω να γίνει έτσι φέτος...εκείνη η φάση...
Δλδ να είναι 0-0 το ματς στο 90' ,να πάρουμε κόρνερ,να πιάσει την κεφαλια ο οποιοσδήποτε Βαρελά,να μπει ίδιο γκολ κ να αποφανθεί το ΒΑΡ, ότι είναι γκολ..
Αυτό θα είναι η θεία δίκη,αλλά πάλι το κλεμμένο,θα είναι κλεμμένο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 13 Φεβ 2026, 17:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 4):
- navigator11, Azrael, mpafos4, TylerDurden
- ΑποστόληςΑ
Πάντοτε υποστήριζα ότι ο Χατσίδης ήταν πιο έτοιμος. Πάντως μεθαύριο θα ξεκινήσει ο Γιακου, αφού δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη με Θέλτα
- navigator11
Ένα ντέρμπι όπως κάθε προηγούμενο. Δυστυχώς, οι γμημένες απώλειές μας κι η εξαιτίας αυτών μοιραία επιβάρυνση των υπολοίπων μουτζαχεντίν του Λούτσε θα αποτελέσουν εμπόδιο για το επικό ψώλιασμα των απατεώνων, όπως πιστεύω ακράδαντα ότι θα έπεφτε σε άλλη περίπτωση. Ας πάρουμε τη νίκη και θα το ξεπεράσω γρήγορα.
Έχω μια προαίσθηση ότι θα τους πιτσιλίσει ο Γιερεμέγιεφ μεθαύριο.
Έχω μια προαίσθηση ότι θα τους πιτσιλίσει ο Γιερεμέγιεφ μεθαύριο.
Προβλέπω Λόβρεν μέσα λόγω στημένων χαρτιού, ιδίως αν παίξει και ο Βάργκας. Θεωρώ σίγουρο ότι κάποιο χαφ θα πάει στο 10. Αν το δίδυμο Μεϊτέ-Οζντόεφ δεν αλλάζει, καθόλου παράξενο να είναι ο Καμαρά και λόγω ύψους.
Υπό νορμαλ συνθήκες είμασταν ξεκάθαρο φαβορί . Έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα με τόσες απουσίες και κούραση, εμένα αν παίξουμε για το Χ και αν μας κάτσει μας έκατσε και η νίκη , δεν θα με χαλάσει . Προτιμώ δηλαδή να μην ρισκάρουμε να ξεφύγει με 6 βαθμούς το χαρτί .
Θα ξεκινούσα με τριάδα Μειτε, Οζντοεφ, Ζαφειρη .
Θα ξεκινούσα με τριάδα Μειτε, Οζντοεφ, Ζαφειρη .
- These users thanked the author chrisg4 for the post:
- gervasio artigas
Προσωπικά θα προτιμούσα Μεϊτέ-Καμαρά-Ζαφείρη, για να έχεις δύο ξεκούραστους σε σχέση με τον Οζντόεφ που έχει παίξει συνεχόμενα.
- These users thanked the author Miles for the post (total 3):
- navigator11, Azrael, ΑποστόληςΑ
Ο Καμαρά,φετος,για κάποιο λόγο άλλου πατάει και αλλού βρίσκεται....
Ας ελπίσουμε να κάνει restart την Κυριακή.
Ας ελπίσουμε να κάνει restart την Κυριακή.
-
leomatos88
Πόσες βουτιές για πέναλτι, τόσο εντός όσο κι εκτός περιοχής, θα αποπειραθεί ο θίασος της οδού Δεκελείας;
Θα είναι άνω των 20 ή κάτω οι φάσεις που θα επιλέξει η ομάδα αλήθειας τους, στις οποίες θα έχουν αδικηθεί κατάφωρα;
Πόσοι χάρτινοι θα τραμπουκίσουν τον επόπτη στο πρώτο γκολ μας, πόσοι στο δεύτερο και ούτω καθεξής;
Θα τραγουδήσει ο γαύρος, και αν ναι ποιό τραγούδι;
Και άλλα πολλά ερωτήματα...
Θα έρθουν πάλι για να κλέψουν όσο και ό,τι και όπως μπορούν, εάν μπορέσουν.
Περιμένω να δω έναν ΠΑΟΚ να τους αρπάζει και να μην τους αφήνει να προλάβουν να καταλάβουν τι γίνεται.
Μιλάμε για ομαδούλα της πλάκας, με ιστορία δώδεκα χρόνων, με τζάμπα γήπεδο, με γαύρο πρόεδρο, με τίτλο στα χαρτιά.
Έχω καταλήξει εδώ και χρόνια, χωρίς καμία υπερβολή, πως είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στον αθλητισμό σ' αυτή τη χώρα.
Δε με ενδιαφέρει άμα έχουνε καλή, κακή ή μέτρια ομάδα, αν είναι έτσι ή αλλιώς ο προπονητής τους, αν ο τάδε ή ο δείνα βάζει γκολ ή όχι.
Θέλω απλά να τους ξεσκίσει ο ΠΑΟΚ για όλους τους λόγους που υπάρχουν, πρώτα πρώτα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.
...Και στο πέρασμά σου τρέμει όλη η γη.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
Θα είναι άνω των 20 ή κάτω οι φάσεις που θα επιλέξει η ομάδα αλήθειας τους, στις οποίες θα έχουν αδικηθεί κατάφωρα;
Πόσοι χάρτινοι θα τραμπουκίσουν τον επόπτη στο πρώτο γκολ μας, πόσοι στο δεύτερο και ούτω καθεξής;
Θα τραγουδήσει ο γαύρος, και αν ναι ποιό τραγούδι;
Και άλλα πολλά ερωτήματα...
Θα έρθουν πάλι για να κλέψουν όσο και ό,τι και όπως μπορούν, εάν μπορέσουν.
Περιμένω να δω έναν ΠΑΟΚ να τους αρπάζει και να μην τους αφήνει να προλάβουν να καταλάβουν τι γίνεται.
Μιλάμε για ομαδούλα της πλάκας, με ιστορία δώδεκα χρόνων, με τζάμπα γήπεδο, με γαύρο πρόεδρο, με τίτλο στα χαρτιά.
Έχω καταλήξει εδώ και χρόνια, χωρίς καμία υπερβολή, πως είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στον αθλητισμό σ' αυτή τη χώρα.
Δε με ενδιαφέρει άμα έχουνε καλή, κακή ή μέτρια ομάδα, αν είναι έτσι ή αλλιώς ο προπονητής τους, αν ο τάδε ή ο δείνα βάζει γκολ ή όχι.
Θέλω απλά να τους ξεσκίσει ο ΠΑΟΚ για όλους τους λόγους που υπάρχουν, πρώτα πρώτα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.
...Και στο πέρασμά σου τρέμει όλη η γη.
Άντε ΠΑΟΚάρα!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Azrael, Amsterdamer_87, NIKOS1972
σκοράρουν κυρίως απο στημένα και πεναλτι. η βουτια θα παει σύννεφο
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- Azrael, leomatos88
Ερχονται οι χαρτινοι κλεφτες παλι ε; Παμε να τους πατησουμε.
- These users thanked the author Azrael for the post:
- leomatos88
Θέλω Καμάρα μέσα...Δεν ξέχασε τη μπάλα,απλά έχει πάρει πολύ λιγότερους αγώνες .
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ έφτασες να έχεις 4ο-5ο Χαφ τον Καμαρά...
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ έφτασες να έχεις 4ο-5ο Χαφ τον Καμαρά...