Και τους χορεύεις χορεύεις χορεύεις από μακριάMrSam1926apc έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 10:06Είμαι στο γραφείο, open space, Ελβετία, όλοι σοβαροί και εγώ κλαίω απ τα γέλια…
Μπλαγκαραζουμιο…
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- MrSam1926apc
-
MrSam1926apc
Αυτό το βαρος δεν μπορούσε να το σηκώσει ούτε Ελληνοαμερικάνος ούτε παλιό Ελλαδίτης ούτε καν γιάπης αμεεικεοαναθρεμμενος. Θέλει τεράστια κακαλα και ανεξάρτητο κωλο να πας κάπου εκτός κέντρου εκτός πίτας και να πεις στο κέντρο γεια σας. Είμαι ο ΠΑΟΚ μπακλαροζουμιο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Montrealiotis, eorptol1
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αν δεν γινόταν το σκηνικό το 2018
Θα ήταν κάθε φορά στην σουίτα του.
Από εκεί κ μετά,όταν στραπατσαριστηκε τιμώρησε μόνος τον εαυτό του..
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα σαν Πόντιος...ανανταπαπανταμ ,από προπαππούδες -προγιαγιαδες,Τραπεζουντο-σαντετης.
Όμως υγεία να έχει,στο καινούργιο γήπεδο,θα ναι αλλιώς,θα παρουσιάζεται τακτικά..
Ά ρε Ποντιαρα απανατούν.
Θα ήταν κάθε φορά στην σουίτα του.
Από εκεί κ μετά,όταν στραπατσαριστηκε τιμώρησε μόνος τον εαυτό του..
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα σαν Πόντιος...ανανταπαπανταμ ,από προπαππούδες -προγιαγιαδες,Τραπεζουντο-σαντετης.
Όμως υγεία να έχει,στο καινούργιο γήπεδο,θα ναι αλλιώς,θα παρουσιάζεται τακτικά..
Ά ρε Ποντιαρα απανατούν.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
- eorptol1, navigator11
Κανείς μας δεν ξέρει αδερφέ πόσο πολύ μπορεί να επηρέασε η ιστορία του 2018 την ψυχοσύνθεση του προέδρου αναφορικά με την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ ...
εγώ λέω σαν Πόντιος ... ότι κατά πασα πιθανότητα να την εκτόξευσε ...
αυτό που λέγαμε για πλάκα ... ότι θα εύχονται να είχε μετρήσει ... θεωρώ πιθανό να ισχύει για όλους τους πλέον
εγώ λέω σαν Πόντιος ... ότι κατά πασα πιθανότητα να την εκτόξευσε ...
αυτό που λέγαμε για πλάκα ... ότι θα εύχονται να είχε μετρήσει ... θεωρώ πιθανό να ισχύει για όλους τους πλέον