Πολύ φορτσατο σε βλέπω. Ούτε μα ούτε μου.
Θα κάνεις κανένα σερί 22 στα 22 μόνο σου..
Υγ. Πείτε ένα ποτήρι και για μένα μαζί με Καρπουζα.
Πολύ φορτσατο σε βλέπω. Ούτε μα ούτε μου.
Για εκείνη την περίοδο όπως τα έγραψες ήταν. Από το πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό και μετά η ομάδα άλλαξε πρόσωπο, και άρχισε να πιστεύει και η ίδια περισσότερο στον εαυτό της.giapas έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:17 Καρπουζα το μηνυμα ηταν δικό μου. Δεν έχει νόημα να σπάσουμε τα @@ όλων τώρα αλλά πραγματικά δε καταλαβαίνω τι λάθος έγραψα τότε ούτε γιατί το έβαλες ως παράδειγμα.
γεγονότα ήταν ότι
- Η ομάδα έπαιζε ψιλοκαλά αλλά όχι πειστικά.
- Οι αντίπαλοι για 4-5 συνεχόμενα χάναν τρομερές ευκαιρίες με τετ α τετ κλπ
- ο τερματοφύλακάς μας είχε ξεπατωθεί να βγαίνει mvp.
Να θυμίσω ότι στη Τρίπολη που την έχουμε καταχωρήσει στο μυαλό μας ως μεγάλη γκίνια μας, τα xgoals της Τρίπολης ήταν παραπάνω από εμάς.
Για Θέλτα κλπ δε μπορώ να πω κάτι άλλο.
Άρα ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι σκοπό είχε η παράθεση.
Και σορυ αλλά η διαφορά μας είναι πως εσύ βρέξει χιονίσει , σχεδόν μηχανικά λες τα ίδια. Οι άλλες ομάδες είναι για το πούτσο , οι παίκτες τους δε κάνουν ούτε για κ19 μας και εμείς γαζώνουμε.
Εγώ λέω αυτό που βλέπω στη κάθε στιγμή. Τότε ο γαύρος ήταν σε μεγάλη φόρμα και για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Κι εμείς χάναμε λάδια. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα και εδώ είμαστε να τα σχολιάζουμε.
«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται»abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:37 giapas.....
Καλά κάνεις και κοιτάς το...δέντρο...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ κοιτάω το
...δάσος...
Μπλακαροζουμιο......
Αυτά....
Μα ποτέ προσωπικά δεν είχα αμφιβολίες για το μακροπρόθεσμο.theo-drama έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:36 Γιαπας
Εγώ δεν βλέπω,ούτε έβλεπα,μέχρι τότε που λες, από τις ομάδες του ΠΟΚ ,κάποιο σύστημα,κάποιο ποδόσφαιρο συνδυαστικό κλπ,που να έλεγα ουαου.
Όχι ότι κι εμείς κεντουσανε τότε, αλλά για κάθε (μέσα στη Τρίπολη κλπ)-ασχημα παιχνίδια μας,υπήρχαν κ ματς όπως με( Παναιτωλικό εντός κ κάποια άλλα) που δεν έμπαινε οι μπάλα στο πλεκτό,σε πολλές μεγάλες ευκαιρίες μας..
Οπότε το δοκάρι κ μέσα ,πάει με αυτό που λες ...
Μακροπρόθεσμα όμως, φαίνεται ....πως τότε φτιάχναμε....για μετά,και αυτό....φαίνεται ,τώρα.
Εν αντιθέσει με αυτούς...
theo-drama έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
ΥΓ.1
Τώρα είσαι στρατηγός......αύριο μεθαύριο ...βλέπουμε..