Razvan Lucescu VI

Απάντηση
marsantos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

theo-drama έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 13:49 ...
.ΥΓ
Καρπουζα 17.30 στην 7..........
Πολύ φορτσατο σε βλέπω. Ούτε μα ούτε μου.
Θα κάνεις κανένα σερί 22 στα 22 μόνο σου.. :opaokara: :opaokara:

Υγ. Πείτε ένα ποτήρι και για μένα μαζί με Καρπουζα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
theo-drama, abc_o_ karpouzas
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Καρπουζα το μηνυμα ηταν δικό μου. Δεν έχει νόημα να σπάσουμε τα @@ όλων τώρα αλλά πραγματικά δε καταλαβαίνω τι λάθος έγραψα τότε ούτε γιατί το έβαλες ως παράδειγμα.

γεγονότα ήταν ότι

- Η ομάδα έπαιζε ψιλοκαλά αλλά όχι πειστικά.
- Οι αντίπαλοι για 4-5 συνεχόμενα χάναν τρομερές ευκαιρίες με τετ α τετ κλπ
- ο τερματοφύλακάς μας είχε ξεπατωθεί να βγαίνει mvp.

Να θυμίσω ότι στη Τρίπολη που την έχουμε καταχωρήσει στο μυαλό μας ως μεγάλη γκίνια μας, τα xgoals της Τρίπολης ήταν παραπάνω από εμάς.
Για Θέλτα κλπ δε μπορώ να πω κάτι άλλο.

Άρα ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι σκοπό είχε η παράθεση.

Και σορυ αλλά η διαφορά μας είναι πως εσύ βρέξει χιονίσει , σχεδόν μηχανικά λες τα ίδια. Οι άλλες ομάδες είναι για το πούτσο , οι παίκτες τους δε κάνουν ούτε για κ19 μας και εμείς γαζώνουμε.
Εγώ λέω αυτό που βλέπω στη κάθε στιγμή. Τότε ο γαύρος ήταν σε μεγάλη φόρμα και για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Κι εμείς χάναμε λάδια. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα και εδώ είμαστε να τα σχολιάζουμε.
These users thanked the author giapas for the post:
TylerDurden
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Γιαπας

Εγώ δεν βλέπω,ούτε έβλεπα,μέχρι τότε που λες, από τις ομάδες του ΠΟΚ ,κάποιο σύστημα,κάποιο ποδόσφαιρο συνδυαστικό κλπ,που να έλεγα ουαου.
Όχι ότι κι εμείς κεντούσαμε τότε, αλλά για κάθε (μέσα στη Τρίπολη κλπ)- άσχημα παιχνίδια μας,υπήρχαν κ ματς όπως με( Παναιτωλικό εντός κ κάποια άλλα) που δεν έμπαινε η μπάλα στο πλεκτό,σε πολλές μεγάλες ευκαιρίες μας..

Οπότε το δοκάρι κ μέσα ,πάει με αυτό που λες ...

Μακροπρόθεσμα όμως, φαίνεται ....πως τότε φτιάχναμε....για μετά,και αυτό....φαίνεται ,τώρα.

Εν αντιθέσει με αυτούς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Παρ 13 Φεβ 2026, 15:56, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

giapas έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:17 Καρπουζα το μηνυμα ηταν δικό μου. Δεν έχει νόημα να σπάσουμε τα @@ όλων τώρα αλλά πραγματικά δε καταλαβαίνω τι λάθος έγραψα τότε ούτε γιατί το έβαλες ως παράδειγμα.

γεγονότα ήταν ότι

- Η ομάδα έπαιζε ψιλοκαλά αλλά όχι πειστικά.
- Οι αντίπαλοι για 4-5 συνεχόμενα χάναν τρομερές ευκαιρίες με τετ α τετ κλπ
- ο τερματοφύλακάς μας είχε ξεπατωθεί να βγαίνει mvp.

Να θυμίσω ότι στη Τρίπολη που την έχουμε καταχωρήσει στο μυαλό μας ως μεγάλη γκίνια μας, τα xgoals της Τρίπολης ήταν παραπάνω από εμάς.
Για Θέλτα κλπ δε μπορώ να πω κάτι άλλο.

Άρα ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι σκοπό είχε η παράθεση.

Και σορυ αλλά η διαφορά μας είναι πως εσύ βρέξει χιονίσει , σχεδόν μηχανικά λες τα ίδια. Οι άλλες ομάδες είναι για το πούτσο , οι παίκτες τους δε κάνουν ούτε για κ19 μας και εμείς γαζώνουμε.
Εγώ λέω αυτό που βλέπω στη κάθε στιγμή. Τότε ο γαύρος ήταν σε μεγάλη φόρμα και για αυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Κι εμείς χάναμε λάδια. Τώρα άλλαξαν τα δεδομένα και εδώ είμαστε να τα σχολιάζουμε.
Για εκείνη την περίοδο όπως τα έγραψες ήταν. Από το πρώτο γκολ με τον Ολυμπιακό και μετά η ομάδα άλλαξε πρόσωπο, και άρχισε να πιστεύει και η ίδια περισσότερο στον εαυτό της.
Το λογικό και επόμενο είναι να κρίνουμε και να γράφουμε βάσει των όσων βλέπουμε - και τότε δε βλέπαμε και πάρα πολλά ενθαρρυντικά.
Εγώ στο 0-0 με την Μπεϊτάρ τον Αύγουστο του '23 έλεγα πως ο Λουτσέσκου ότι είχε να δώσει το έδωσε και το βήμα παραπάνω δεν μπορούμε να το κάνουμε με αυτόν. Η συνέχεια γνωστή.
Εκείνη τη στιγμή όμως δεν ήταν καθόλου αβάσιμο συμπέρασμα.
Αλλάζει η εικόνα, αλλάζουν και οι γνώμες.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas.....

Καλά κάνεις και κοιτάς το...δέντρο...

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ κοιτάω το
...δάσος...

Μπλακαροζουμιο......

Αυτά....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Παρ 13 Φεβ 2026, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Συγχαρητήρια Ραζβάν.
Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

:pano:
These users thanked the author teod1980 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:37 giapas.....

Καλά κάνεις και κοιτάς το...δέντρο...

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ κοιτάω το
...δάσος...

Μπλακαροζουμιο......

Αυτά....
«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται»
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Εάν είναι έτσι να κλείσουμε τα τόπικ και να τα ανοίξουμε όταν τελειώσει η χρονιά για να κρίνουμε την επιτυχία ή μη της διαδικασίας βάσει της επίτευξης ή μη των αντικειμενικών στόχων.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

theo-drama έγραψε: Παρ 13 Φεβ 2026, 14:36 Γιαπας

Εγώ δεν βλέπω,ούτε έβλεπα,μέχρι τότε που λες, από τις ομάδες του ΠΟΚ ,κάποιο σύστημα,κάποιο ποδόσφαιρο συνδυαστικό κλπ,που να έλεγα ουαου.
Όχι ότι κι εμείς κεντουσανε τότε, αλλά για κάθε (μέσα στη Τρίπολη κλπ)-ασχημα παιχνίδια μας,υπήρχαν κ ματς όπως με( Παναιτωλικό εντός κ κάποια άλλα) που δεν έμπαινε οι μπάλα στο πλεκτό,σε πολλές μεγάλες ευκαιρίες μας..

Οπότε το δοκάρι κ μέσα ,πάει με αυτό που λες ...

Μακροπρόθεσμα όμως, φαίνεται ....πως τότε φτιάχναμε....για μετά,και αυτό....φαίνεται ,τώρα.

Εν αντιθέσει με αυτούς...
Μα ποτέ προσωπικά δεν είχα αμφιβολίες για το μακροπρόθεσμο.
Αλοίμονο αν μπορώ να πω κάτι για το προπονητή.
Με μόνη εξαιρεση τη καλύτερη εκμετάλλευση της ακαδημίας μας, πράγμα που φέτος δείχνει να γίνεται.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τελοσπαντων δεν εχει πολλή σημασία.
Αλλιώς τα βλέπουμε αλλά στη τελική το ίδιο θέλουμε.

Εγώ αρέσκομαι να λέω αυτό που βλέπω τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Αν αυτό σημαίνει ότι αδικώ τη μακροπρόθεσμη προσπάθεια της ομάδας , αυτό δεν είναι στις προθέσεις μου.
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
theo-drama, abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

theo-drama έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
ΥΓ.1
Τώρα είσαι στρατηγός......αύριο μεθαύριο ...βλέπουμε..

Ο καιρος γαρ εγγυς ....

Τα καλα(και τα...μαγικα) στον ΠΑΟΚ κρατανε λιγο .Χαρειτε το .
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κατ......

Αυτά από Κυριακή βράδυ κ μετά,από κάνα χι ήττα..

Μέχρι τότε Θεός...

ΥΓ

Αλλά νομίζω ότι φέτος, τελικά θα τον παρακαλάμε,να μείνει το καλοκαίρι,τότε που θα έρχονται οι προτάσεις για Ιταλία.....
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

για μένα πολύ μεγάλη σημασία έχει η παραδοχή, η αδιαλλαξία και η ακολουθία....
Η παραδοχή του λάθους, της διαφορετικής εικόνας, κατάστασης, περιόδου κλπ. διότι αρκετοί φίλοι έγραφαν την άποψη τους σε μια περίοδο και στην σημερινή αναγνωρίζουν τις αλλαγές που είναι εμφανείς.
Ενώ αρκετοί θα παραμείνουν αδιάλλακτοι.
Ακόμη χειρότερο η ακολουθία που χάνεται για κάποιους μέσω της εξαφάνισης. Αρκετοί φίλοι έχουν "χαθεί" και πιθανόν να ξανά εμφανιστούν στις ανάποδες περιόδους από την σημερινή.

Φίλε καρπούζα καλά είναι τα δέντρα και τα δάση. Η περσινή χρονιά ωστόσο δεν είχε ούτε δέντρα ούτε δάση.....
Η φετινή, στην αρχή της, παρουσίασε με τα αποτελέσματα κάποιες σκιές αλλά είχε και κάποιες ενδείξεις. Η ομάδα πιο έτοιμη σε σχέση με άλλες χρονιές. Ακόμη και σε κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα είχε καλή απόδοση.(παναιτωλικός) Νεοφερμένοι παίκτες πιο στοχευμένοι. Τζόντζο, τέηλορ, ιβανούσετς όπου όλοι έχουν κάποιο ρόλο στο ροτέησον. Επίσης το όραμα με τον ζαφείρη.
Άρα το πιο σημαντικό είναι η στήριξη. κι αυτό δεν αφορά μόνο τον κόσμο, εμάς. Πρωτίστως την διεύθυνση. Γιατί απλά για μια ακόμη δεύτερη χρονιά εάν η διεύθυνση είχε τις περσινές αστοχίες, πόσο ο λούτσε θα ήταν ικανός να κρατήσει την ομάδα ψηλά? Πόσο σίγουρος θα ήσουν ότι θα ήθελε ο ίδιος να συνεχίσει?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Maxpaok.......

εχουν ...βάση...οι σκέψεις σου αν και εγω δεν μπορω να τα δω τόσο απλα...

κανένας δεν μπορεί να ...φτάσει...κάπου με το....εαν..με σιγουρια.

θέλω να καταλάβεις γιατι το λέω αυτο....

εγω δεν ...κοιτάω...τον λουτσέσκου και ουτε και με καίει αν ...αντέχει η δεν αντέχει...

εγω κοιτάω τον...προπονητή...λουτσέσκου.. ο οποίος ...κατα την άποψή μου....γνωρίζει ποια ακριβώς είναι ....η δουλειά...

αν αυριο χαιρετίσει θα στεναχωρηθώ ....για μιαν στιγμή...γιατι ο ΠΑΟΚ θα χάσει έναν ...προπονητή...έναν σαννον έναν λόραντ

και οχι εναν μπάγεβιτς που ενω γνωρίζει ...την δουλεια είναι συγχρόνως και μεγάλο ...λαμόγιο...

και τον επόμενο θα τον ...δω...με τον ίδιον τρόπο.

έχει υπομονή...επιμονή..ψυχολογία...χτίζει ΟΜΑΔΑ...δημιουργεί σχέσεις μεταξύ των παικτων ...γνωρίζει οτι χωρίς δικαιοσύνη δεν θα φτάσει ποτέ εκεί που νομίζει οτι ειναι ικανός να φτάσει??

μπλακαροζουμιε.....έχει??

αυτα....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”