ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
8
4%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
9
4%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
1
0%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
40
18%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
2
1%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
31
14%
ΜΥΘΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
11
5%
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
116
53%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 218

Miles
Δημοσιεύσεις: 8484
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Miles »

Επειδή μού έχει δοθεί η εντύπωση ότι στα τρία τελευταία ματς δεν πήγαμε και με πατημένο γκάζι σε εντάσεις και τρεξίματα, ιδίως τα δύο με βάζελο, ελπίζω στα τρία επόμενα δύσκολα να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο, και το ερωτηματικό είναι τι θα έχει μείνει από καύσιμα στα ενδιάμεσα εύκολα του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
don PAOK
Δημοσιεύσεις: 1445
Εγγραφή: Παρ 29 Μάιος 2009, 22:16

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από don PAOK »

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Μεγάλη χαρά μας έδωσε χθες η ομάδα!

Νίκη με αεκ για το 6ποντο
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6477
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από vs40 »

Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και σωστά τονίστηκε από πολλούς και χαίρομαι που το κλαμπ το αντιμετωπισε ως τελικό. Το είχα γράψει μια εβδομάδα πριν ότι προτεραιότητα είναι το ματς κυπέλλου μετά του πρωταθλήματος με χαρτί, μετά του Άρη που σωστά έγινε ροτέισον και το μεγάλο ροτέισον στην Ευρώπη. Ο βαζελος έδωσε ότι μπορούσε μετά από το δικό τους ντέρμπι όπου κατανάλωσαν δυνάμεις. Το ροτέισον που έκαναν ήταν λογικό. Το παιχνίδι κρίθηκε από τη σοβαρότητα, την ποιότητα και την προσέγγιση της καλύτερης ομάδας, δηλαδή του ΠΑΟΚ.

Πλέον είναι σημαντικό να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ειδικά οι Αντριγια, Τάισον, Γιακουμακης, Μεϊτέ είναι απαραίτητοι. Ξανά τα συγχαρητήρια μου σε όλους, το προπονητικό τιμ, τον ιδιοκτήτη, για ότι ζούμε με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26
Δημοσιεύσεις: 4256
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιαν 2020, 20:39

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ettien26 »

https://www.flashscore.gr/match/footbal ... d=d4iu4E7s

Σύμφωνα με το flashscore καλύτερος όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά όλου του γηπέδου ο Κεντζιόρα. Από κοντά και οι Χατσίδης, Οζντόεφ και Ζιφκοβιτς.

Εντύπωση προκαλούν τα μόλις 0,10 xgoal του βάζελου. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6183
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sic-4 »

tolis14 έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:06
CCCP έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:26 Φυσικα ο σεβασμος απο ολους δεν περιλαμβανει τους κομπλεξικους χαρτινους. Με το ζορι παραδεχοντε οτι εχουμε καλη ομαδα. Προσπαθουνε τοσο πολυ να πεισουν τους εαυτους τους οτι ειμαστε κατωτεροι τους. Και φυσικα στη δικη τους πραγμτικοτητα ελεγχουμε το παρασκηνιο και τη διαιτησια και κινουμε τα νηματα εναντιων τους:lol:

Παιδια πραγματικα αμα διαβασετε το τι λενε μεταξυ τους σε αεκοφορουμ θα πεσετε κατω. Ενταξι βλακειες λεγωντε παντου οπως και εδω μεσα αλλα μιλαμε οι ανθρωποι εχουν χασει επαφη με την πραγματικοτητα εδω και καιρο. Οταν ολη η ελλαδα ηξερε μια περιοδο οτι την διαιτησια την ελεγχε ο μελισσανιδης αυτοι λεγανε οτι την ελεγχε ο ...σαββιδης. Και συνεχιζουν να το λενε αυτο απολυτα σοβαρα.
Ότι τους έχει απομείνει είναι οι αναμνήσεις παλαιότερων εποχών και ένα καρτούν πρόεδρος. Κατά τ'άλλα μηδέν. Βάλε και την περιοδεία στα χωράφια της Γ εθνικής και δένει το γλυκό. Στο μπάσκετ έχουν 500135 μπαν και στο ποδόσφαιρο κάθε χρόνο σπρώχνονται και ενώ έχουν φεσώσει το δημόσιο 300εκ. θεωρούν εαυτούς αδικημένους από το σύστημα. Με το που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι τους για το πρωταθλημα, άρχισαν να ασχολούνται με το ποιος θα είναι ο διαιτητής στην Τούμπα. Είναι πλέον και με τη βούλα ο πιο σιχαμένος οργανισμός, από όλες τις απόψεις. Ένας παραπάνω λόγος που πρέπει να τους καταπιούμε την Κυριακή.
Μια παρατηρηση μονο Τολη. Ότι τους έχει απομείνει είναι ένα καρτούν πρόεδρος. Τις αναμνήσεις παλαιότερων εποχών τις εχουν πουλησει σβηνοντας ΑΦΜ και πιστολιαζοντας τα χρεη. Οι αναμνησεις που δικαιουνται ειναι αυτες μετα το 2014.
Μπορει αυτο το κολπο με το ΑΦΜ να λειτουργει λογιστικα, αλλα δεν γινεται να εχει μονο οφελος. Δεν γινεται να σβηνει τα χρεη αλλα να κληρονομει τους τιτλους. Οι τιτλοι και οι πορειες εγιναν με πιστολιασμενα χρεη, δηλαδη με κλεμμενα. Οταν εσυ αναγκαζοσουν να πουλας Σαλπιγγιδη και Βιερινια για να πληρωσεις, αυτοι φεσωναν τον κοσμακη για να κανουν πορειες. Η εταιρεια ΑΕΚ εκλεισε. ΛΟΥΚΕΤΟ. Δεν υπαρχει. Στη θεση της εφτιαξαν αλλη ομαδα, τη Νεα ΑΕΚ με ετος ιδρυσης 2014. Πρεπει να ειμαστε βραχοι σε αυτο οποτε οι χαρτινοι μιλανε για περασμενα μεγαλεια. Δεν τα δικαιουνται πλεον.
These users thanked the author sic-4 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29592
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Έχουμε 4 μεσοεπιθετικούς εκτός!!

Θεωρώ ότι ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ θα πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στο ροτεισον και επίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να δει ο Λουτσεσκου και αν υπάρχει κάτι αξιόλογο στη β ομάδα,βλ.μπαλντε

Δεν έχω δει το Λουτσεσκου να παίζει με 2 φορ άρα ή θα πρέπει να δώσει ενεργό ρόλο στο Ζαφείρη στο 10 και να πάρουν ματς οι Μπιάνκο Καμαρα στο 6-8 ή θα πρέπει να βρει άλλη λύση στο 10

Επίσης ο μειτε θέλει διαχείριση απ ότι λένε
Γενικά έχουμε παίκτες να βάλουμε και θα πρέπει να μοιρασθεί ο χρόνος μην έχουμε και άλλους τραυματισμούς
leomatos88
Δημοσιεύσεις: 531
Εγγραφή: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:39

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ήδη έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά την προπαγάνδα της Δευτέρας για το πόσο άδικα τους περιποιήθηκε ο τεράστιος ΠΑΟΚ.
Ήδη έχουν ετοιμάσει επίσης δυο και τρία διαφορετικά σχέδια επανάληψης της φαρσοκωμωδίας του 18.
Ήδη έχουν ετοιμάσει τα τραγούδια που θα ''τραγουδήσει'' το παρατράγουδο.

Το πρωτάθλημα και το κύπελλο και φέτος ασπρόμαυρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”