Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kaizen »

Δεν εχω τουιτερ γι αυτο δεν εχω δει τιποτα
These users thanked the author Kaizen for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:10
Kaizen έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:41
astral έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:45 Πόνεσε η Πουσιτς FC
Εικόνα

Στάδιο αποδοχής της ξεφτιλας και εξερεύνηση νέων επιπέδων ξεφτιλισμου
Πειτε με χαζο αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι θελει να πει. Κοροιδευει την διοικηση οτι θα αφηνε τον Ραζβαν να φυγει; Η' κοροιδευει τον κοσμο που εκραζε τον Ραζβαν;
Αν εριχνες μια ματια στο τουιτερ του και στο ποιους κανει ριποστ και με ποιους μιλαει δεν θα ειχες αμφιβολια..
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε!
These users thanked the author Мир for the post:
Dimitrisou
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ναι, με πολλή αγάπη και σκέψη, θα πω κι εγώ ότι καριέρα μιξοκλαίγοντας στο Σάπιο Μήλο κάνεις μεν, πρόσκαιρη όμως δε και με ημερομηνία λήξης, αν δεν έχεις τις βάσεις και το ήθος και το πάθος και τη γνώση και το μεράκι και την αξιοπρέπεια για να ενημερώνεις όντως τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ειδάλλως, καταντάς υπάλληλος, που ψάχνει για σημαία ευκαιρίας στον εκάστοτε δολιοφθορέα, όπου προκειμένου να αναδυθείς εσύ στην επιφάνεια, συμβάλλεις στο να βυθιστεί στην αφάνεια αυτό που υποτίθεται λατρεύεις. Κοινώς, γίνεσαι καιροσκόπος, κοράκι, παρατρεχάμενος και σίγουρα αναξιοπρεπής. Σε παίρνει η κατηφόρα, η οποία δεν έχει πάτο, γεμίζεις με μίσος, στο τέλος πιστεύεις τα ίδια σου τα ψέματα, μπας και διασωθεί το εγώ σου. Μέσα σε όλη αυτήν τη δίνη, πού να κατανοήσετε ότι είστε ολίγιστοι, ότι δεν είστε καν επικίνδυνοι, ότι γελάει εντέλει ο κόσμος μαζί σας. Καληνύχτα λοιπόν, καημένοι, αυτός ο ΠΑΟΚ δε θα αλλάξει ποτέ, σας έχει ήδη ξεβράσει, πηγαίνετε παραδίπλα και γρήγορα, έχει ένδεια ο Αρηκλής από ρεπόρτερς, τα λέμε!
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
NIKOS1972, astral, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, eorptol1
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

προσωπικά απορω γιατι θεωρειτε οτι ο Αντωνακης ειναι ΠΑΟΚτσης
Διαβαζα πριν χρονια "αρθρα" στο contra και το εκοψα εξ αιτιας του
Αν αυτός ειναι ΠΑΟΚτσης , εγω ειμαι αστροναυτης
"δουλειά" κανει
Οπως και οι παοκλαντ και αλλοι συναφείς παπαρια μαντολες που εχουν την εξης λογικη:
¨εχω μια σελιδα επηρεαζω κοσμο , ... για να μην την επηρεάζω αρνητικα. Δεν.... σε πηδαω στην ....προσωπολατρεία"
Τοσο απλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε!
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Apil44, NIKOS1972, trouman
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Σε άλλα νέα το αγαπητό ΑΝΤ1 την αλλη βδομάδα θα δείχνει βαζελο -Πλζεν αντι για ΠΑΟΚ-θελτα...

Ποιος να το περίμενε; :lol:

Ξεφτίλες
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 13):
leomatos88, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, gervasio artigas, aivas19, Kabamaru11, fog4, navigator11, astral, PAOK DreXleR and 3 more users
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Απορώ με αδέρφια παοκτσήδες που ασχολείστε συνεχώς με δημοσιογράφους που είναι αποδεδειγμένα λίγοι ...

οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα που έχουν ποδοσφαιρική άποψη και μπορείς να κάτσεις να ακούσεις με επιχειρήματα είναι ελάχιστοι ... θα έλεγα όχι πάνω από τρεις ...

στον ΠΑΟΚ δυστυχώς έχουμε επίσης μόνο 2-3 από τους παλιούς και δεν ξέρω πλέον από νέα παιδιά που μπορείς να κάτσεις να ακούσεις. Δυστυχώς γενικά μέτριο επίπεδο και σε αυτούς. Σε κάποιους που αναφέρεστε παραπάνω, αυτοί είναι απλά χάσιμο χρόνου να ασχολείστε ... το ότι τέτοιοι τύποι ζούμε από τον ΠΑΟΚ είναι δείγμα της σήψης της εποχής μας.

το ΠΑΟΚμάνια είναι μακράν καλύτερο στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με απόψεις ... τουλάχιστον όσο αφορά τον ΠΑΟΚ
These users thanked the author tad for the post (total 3):
leomatos88, SCIFO, Mica
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

PAOKevolution έγραψε: Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:18 Ο άλλος στο γκαζέτα ο αντικειμενικός γράφει ότι : Ναι, θα μπορούσε να έχει αποβληθεί ο Μιχαηλίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το τάκλιν στον Ταμπόρδα
Ρε μλκς όταν βλέπετε μπάλα φοράτε κουκούλα που πέφτει στα μάτια; Τι είναι αυτοί ρε;!
Είδα πολλούς που το γράφουν ρε φίλε. Βέβαια με αυτή τη λογικη, ο παλμερ Μπράουν έπρεπε να έχει χαιρετήσει πολυ νωρίτερα με δεύτερη κίτρινη, αφού αυτός κρατάει τον Γιακουμάκη απο πίσω από τη φανέλα κ τον ρίχνει κάτω, ενώ έχει ήδη κίτρινη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”