ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΥ
6
3%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
8
4%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
31
17%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
2
1%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
28
15%
ΜΥΘΟΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
11
6%
ΧΑΤΣΙΔΗΣ
96
52%
ΚΑΜΑΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 183

MrSam1926apc

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

loukas karadimos έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:42 ΙΒΑΝ ΡΑΖΒΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
Όταν βαρεθεί να γμαει τους αθηνεζους στην μπάλα ο Ρασβαν ας πάρει την ΚΑΕ να τους πηδήξει και εκεί!
These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
dragon
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Мир έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:58 Άντε να δω τώρα φάτσα συμπολίτη που θα αναγκαστούν να υποστηρίξουν ΠΑΟΚ μπας και βγουν Ευρώπη.
Εεεε και εσύ, ντροπή δεν έχουν αυτοί.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

@Γερασίμου στην ανάπαυλα.
Λάθος νομίζω και εγώ οι αλλαγές, αλλά ας μην προτρέχουμε.
Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα από μας. Δεν έβαλε χαφ για να κρατήσει ενδεχόμενα πίσω την ομάδα, έβαλε φορ και μεσο-επιθετικό που τον δικαίωσαν και αποδείχθηκαν χρυσές αλλαγές.
Μπράβο για την πρόκριση στον τελικό με δύο πεντακάθαρες νίκες, από τις οποίες η πρώτη τουλάχιστον έπρεπε να είναι ευρύτερη. Μετά την τραγωδία στην Ρουμανία, την ομάδα την κυνηγάει κακιά μάγισα με τους τραυματισμούς. Τρία δεκάρια και βάζω μέσα και τον Ιβανούσετς γιατί όσο χρησιμοποιήθηκε στο 10 κυρίως έπαιξε και τραυματίες και οι τρεις. Την Κυριακή ποιος θα παίξει στο 10, ο Μπαλντέ;
Με τον Σου- μέσα ο άξονάς μας είναι άλλη ιστορία.
MVP ο μάγκας ο Χατσίδης. Μπράβο παλικάρι μου, συνέχισε έτσι. Δουλειά, δουλειά και δουλειά.
Με το κύπελλο και τον τελικό στον οποίο ελπίζω να παίξουμε κομπλέ ή έστω σχεδόν κομπλέ, θα ασχοληθούμε με το καλό μετά 2,5 περίπου μήνες. Πάμε γερά για την Κυριακή.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
leomatos88, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εύκολη νίκη και πρόκριση απέναντι σε αντίπαλο που δεν έκανε φάση σε 2 αγώνες.. Χατσιδη παίχταρα

Μαζεύτηκαν πολλοί τραυματισμοί στην μεσοεπιθετική γραμμή, και ακολουθεί και το χανουμι
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μεγάλη ομάδα, μεγάλη πρόκριση ...

υποσ.
τραγικοί όμως οι συνοπαδοί μου εδώ μέσα που από όλα στο ματς και κατά την διάρκεια της μάχης, διάλεξαν να απαξιώσουν και να ασχολούνται με την εμφάνιση του Μύθου ...

δηλαδή έχετε παράπονο από Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή που στα ελάχιστα λεπτά που έχουν παίξει φέτος έχουν προσφέρει αμέτρητα περισσότερα από αυτά που κάνουν όλοι οι συνομίληκοί τους πανελλαδικώς ... δεν φταίνε οι όποιοι καλοπληρωμένοι για την όποια απόδοση της ομάδας και φταίνε τα πιτσιρίκια ... ρε θα μας τρελάνετε εντελώς ...

πάρτε τώρα ασίστ και γκολ από τον πιτσιρικά ... και κοιτάξτε λίγο στον καθρέπτη τον ευατό σας κάνοντας λίγη αυτοκριτική.

ΠΑΟΚάρα μου γουστάρω τρελά που είσαι ξανά τελικό ... ένα ακόμα μεγάλο ματς και έχουμε έναν ακόμα μεγάλο τίτλο ... !
These users thanked the author tad for the post (total 6):
gervasio artigas, Jean Valjean, horkokos4, kmallio, mpafos4, vs40
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μπράβο στην ομάδα που κλείδωσε παρουσία στον τελικό για τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Παρόλο που είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα κάναμε αυτό που έπρεπε.

Εχουμε μπει σε μια δύσκολη σειρά αγώνων και έχουμε συνεχώς απώλειες παικτών. Έχουν μείνει 3 μεσοεπιθετικοι για το επόμενο πακέτο των 2 απαιτητικών ματς με χαρτ και Θελτα. Πολύ δύσκολη η εξίσωση. Πιστεύω θα πάμε με αλχημεία με ζαφ στο 10, αν και νομίζω πως με χαρτ τουλάχιστον πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί με Χατσιδη Ταισον και Ζιφκο. Αυτό όμως θα σήμαινε πως δεν μπορείς να γίνεις πιο επιθετικός μέσα στο ματς αν χρειαστεί, οπότε μάλλον Ταισον Ζιφκο ΖΑΦ θα δούμε.

Εχουμε Γιακουμακη Ζιφκο σε σούπερ φόρμα τουλάχιστον και Μιχαηλίδη Μεϊτέ πολύ σταθερούς. Αν μπορεί και ο μπαμπά να παίξει όπως σήμερα θα είμαστε καλά.

Πολλά μπράβο σε Χατσιδη που δεν νιώθει.

Ραζβαν για πάντα εδώ.

Ρισπεκτ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για την ατμόσφαιρα πάρα τη βροχή. Συγκινητική στιγμή με τη μητέρα να βαράει το τύμπανο.

ΥΓ. ΠΑΟΚΑΡΑ μου Ομαδαρα μου είσαι αρρώστια μου σ αγαπώ πολύ
These users thanked the author buffalobill4 for the post:
PAOK DreXleR
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Γράφει ένας φίλος,τι ωραία εικόνα να πανηγυρίσουν 18χρονα παιδιά. Εγκρίνω και συμπληρώνω. Τι ωραία εικόνα να πανηγυρίσουν 18χρονοι μαζί με τριανταρηδες. Αυτό θα πει.ΟΜΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Ιβαν,Ραζβαν,παικταραδες μου ευχαριστούμε για τίς χαρές που παίρνουμε.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 7):
Caballo Viejo, gervasio artigas, paoki19, Γερασίμου, leomatos88, Ambiorix, mpafos4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Afanas έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:51
embuji έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:49
wickerman έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 22:45
Εσύ κανόνισε να συνεχίσεις το γούρι του clean sheet τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.
ξερω το καθηκον μου :lol: :lol: :lol: :lol:
μήπως να αρχίσουμε κάτι και για τους τραυματισμούς;
Δεν εχω ξορκι για τραυματισμους να βρει κατι ο @marsantos :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
Afanas
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Ξεκινώ με ορισμένα στοιχεία που είδα στον αγώνα και τον θεσμό του Κυπέλλου.
1. Παίζουμε μονίμως με τουλάχιστον 5 Έλληνες στην ενδεκάδα.
2. Σε κάθε φάση του Κυπέλλου ένα δικό μας παιδι από τις ακαδημίες μας, ξεχώρισε και μας άνοιξε την πόρτα της προκρισης. Ο Μοναστηρλης με τον Ατρόμητο, ο Μυθου με γαυρο κι ο Χατσίδης με βάζελο.

Γενικότερα για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας, βλέπω τα εξής:
1. Η ομάδα θέλει να κυριαρχεί και το καταφέρνει τις περισσότερες φορές, χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας
2. Σε συνθήκες πίεσης για το αποτέλεσμα η ομάδα λειτουργεί εξαιρετικά και δεν κολωνει. Αυτό είναι επίσης χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας.
3. Η ομαδικότητα είναι πολύ υψηλή, χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας κι αυτό

Για τον αποψινό αγώνα, είναι κατανοητή ως ένα βαθμό η ανησυχία που εκφράστηκε εδώ μέσα τις προηγούμενες μέρες όμως νομιζω ότι το παρακαναμε λιγάκι.
Ευτυχώς η ομάδα αντιδρά διαφορετικά και δεν μασάει στην πιεση, δεν την καταπίνει, δεν την κάνει δική της, δεν την "τρώει" όπως λέμε. Κάθε ένας παικτης χωριστά και όλοι μαζί.

Το αποψινό παιχνιδι κρίθηκε στον έλεγχο του ρυθμου. Από αυτήν την άποψη, ΜΒΠ θα έπρεπε να ψηφίσω τον Μειτέ. Ο έλεγχος του ρυθμου καμιά φορά μας ξεγελά και νομίζουμε ότι παρακολουθούμε ένα μέτριο παιχνιδι. Δεν είναι έτσι. Τακτικά ήταν ένα πολυ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Ψήφισα όμως ΜΒΠ τον Χατσίδη, όλοι καταλαβαίνετε τον λόγο.
Μου άρεσαν επίσης ο Κεντζιορα κι ο Κένι.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 9):
Kabamaru11, Maklaz, Azrael, leomatos88, Γερασίμου, wickerman, horkokos4, Andrew R, vs40
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ηδη το ξεχασα το αποψινο,την χαρτινη να κερδισω!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
PAOKAPOMONOSMOY, Maklaz, Kaizen, navigator11, tad, paok apo epilogi, Ambiorix, theo G4
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Γυρνάω σπίτι από Τούμπα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ!! Τρομερή εμφάνιση, δεν αφήσαμε περιθώριο στον Παναθηναϊκό, Τεττεη αγόρι μου κούρασες... Εδώ να πω ότι μετά από δύο χρόνια που άρχισα να ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και να πηγαίνω γήπεδο, απόψε πανηγύρισα τη πρώτη μου νίκη..
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟΟΟΟΟ :opaokara:
These users thanked the author st4this for the post (total 4):
hasio_john, Jean Valjean, leomatos88, vs40
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο τελευταιος μηνας ειναι σαν την αποβαση στην παραλια Ομαχα. Σε καθε μετρο χανουμε και απο εναν, αλλα προχωραμε. Δεν σταματαμε πουθενα.

Εχω ενθουσιαστει με τον Χατσιδη. Παραπονο το ειχα τοσα χρονια να βγαλουμε εναν πιτσιρικα θηριο που δεν θα καταλαβαινει τιποτα απο τζαρτζαρισματα.

Στα του ματς, σβηστη νικη και προκριση οπως αναμενοταν.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Λεμεσος4, Andrew R
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

100 χρονια.
Πρωταθλημα : Στο χερι μας ειναι να παμε πρωτοι και να μεινουμε εκει.
Κυπελλο : Ασπρομαυρος τελικος
Europa : Ο τελικος γινεται στην Πολη στο γηπεδο ασπρομαυρης ομαδας...απλα το λεω

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
These users thanked the author Kaizen for the post (total 3):
leomatos88, Kabamaru11, theo G4
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Μπράβο σε όλους !τον Παπαχρήστο γρήγορα
These users thanked the author curtis for the post:
Γερασίμου
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

MVP Μεϊτέ - όσοι ήταν γήπεδο, καταλαβαίνουν.

Ανάλυση από αύριο.

Απλά ήθελα να γράψω πως μου σηκώθηκαν οι τρίχες από το ρίγος, όταν είδα την Μάνα ενός εκ των άτυχων παιδιών, να χτυπά το τύμπανο στην σέντρα.
Ανατριχίλα.
Και σε κάθε χτύπημα, πρώτο το ''ΠΑΟΚ'' και αμέσως μετά ''Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε''.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολλά παραπάνω από μια Κυριακή με μπάλα.

Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 7):
leomatos88, Darklord5467, Kabamaru11, Andrew R, mpafos4, theo G4, Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”