Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ρε Palok δε γραφω συχνα (μελος απο το 2009 με 1000+ δημοσιεύσεις στο φορουμ...) αλλα ξέρω ποιοι είστε τα πετσια του μπάσκετ. Κάποτε στο μπασκετ έγραφες εσυ ο Κατ και ο Μπαρκας μονο (συγγνώμη οποίους ξεχνάω). Δεν ειναι οτι δε σέβομαι την γνώμη σας. Εγώ γενικά στα τοπικ των αγώνων γραφω λιγο γιατι δεν εχω την γνώση ούτε στο μπάσκετ ούτε στη μπάλα. Στο μπασκετ νιώθω λιγο παραπάνω μιας και με αυτο μεγάλωσα (45αρης γαρ). Στα διοικητικά εχω καλύτερη αντιληψη και μοιράζομαι με όποιον μπορω τις "γνωσεις" μου για να παει η σκέψη όλων μας λίγο παρακάτω. Για αυτο χαλιέμαι να βλέπω μέλη σαν εσένα να με ρωτάς κατι τοσο "βασικο". Σιγά να μη σε κατηγορήσω εσένα οτι εισαι σε payroll... Αυτο όμως που με νοιάζει να ξέρω για εσένα (ο Κατ και ο Μπαρκας εχουν ήδη πάρει θέση) ειναι το πώς βλέπεις τις κινήσεις του Τέλη μας. Πραγματικα με νοιάζει η γνώμη των παλιών και αγνών "μπασκετικων"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τετ 11 Φεβ 2026, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 2):
- Maklaz, Montrealiotis
- Maurice_Escargot
Παιδιά το researchgate είμαστε εδώ;
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Maklaz
Μην αρχισουμε τώρα να τις βγάλουμε έξω να τις μετράμε ... τις δημοσιευσεις!
Ρς συ δημοσιευσεις στο φορουμ εννοώ... οχι σε journals... σιγά μην μετρήσουμε και h-indexPatron έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 17:43 Μην αρχισουμε τώρα να τις βγάλουμε έξω να τις μετράμε ... τις δημοσιευσεις!
Αφού research gate είπε ...
- These users thanked the author Patron for the post:
- Maurice_Escargot
χαχαχαχα
PS: αμα θέλει κανα αρρωστάκι βοήθεια να περάσει κανα μάθημα πείτε
PS2: με το αζημίωτο βέβαια και θα τα δώσω στον φίλο μου τον τέλη.
PS: αμα θέλει κανα αρρωστάκι βοήθεια να περάσει κανα μάθημα πείτε
PS2: με το αζημίωτο βέβαια και θα τα δώσω στον φίλο μου τον τέλη.
- These users thanked the author palok for the post:
- namisenoiazei
λοιπόν ταυτόχρονα βλέπω ΠΑΟΚ μπάσκετ, διορθώνω διπλωματική, κάνω 6μηνο ριπορτ σε πρόγραμμα αλλά θα γράψω την γνώμη μου για τον Τέλη, και όντως ΔΕΝ την έχω γράψει (για αυτό ΔΕΝ κατάλαβα γιατί κρίνομαι, αλλά ΟΚ). πολύ γρήγορα όμως (σχωρνάτε με):
αν του Τέλη δεν του χει %^*^^ει τη γυναίκα ο Ιβάν, αν δεν του χει σκοτώσει το σκύλο όπως έκανε ο Κ%^^*^ης στον Κ^&(^πουλο επειδή εκείνος του πήδηξε την γυναίκα, ειλικρινά ΔΕΝ καταλαβαίνω τί κάνει.
είπα κάποια στιγμή οτι η απάντηση στο εξώδικο του χατζό οτι κατεβάστε το cube είναι ό,τι πιο γελοίο έχω ακούσει. το ΕΙΠΑ.
απαράδεκτη η καρατόμηση στελεχών του μπάσκετ μόνο και μόνο επειδή είναι χατζοπουλικοί (ειδικά άνθρωποι σαν τον Μαργαρίτη!).
τραγική η επιλογή Βεζυρτζή στη διοίκηση. Ακόμα πιο τραγικό αν όντως ασχολείται ο Κυρ-Νίκος με το recruiting!
Προσωπικά- χωρίς να ξέρω τα νούμερα- θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνεις μόνο τόσα λίγα στον ΑΣ για το γήπεδο αλλά καταλαβαίνω και οτι θα πέσουνε πολλά λεφτά (το γήπεδο αν με ρωτάς είναι αισθητικά ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και από της Χαλκίδας).
προφανώς και ο Τέλης ΠΟΤΕ δεν ήθελε το μπάσκετ, όπως ΠΟΤΕ δεν το ήθελε και ο Παύλος. έμεινε όμως στα αυγά του και μεγαλούργησε εκεί που τον έπαιρνε.
είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ο Τέλης θέλει την ΠΑΕ (δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ- δλδ αν είναι αγνοί οι λόγοι του). Αλλά δεν με νοιάζει αυτό διότι πιστεύω οτι θα την πάρει ΜΟΝΟ αν τη δώσει ο Ιβάν. Τον Ιβάν τον ρίξανε σε μια μέρα στη βήτα απο πρωταθλητή ελλάδας, σε ποιόν ακριβώς θα κολώσει?
μπορώ να πώ πολλά (θα τα πώ μετά), δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου το σχέδιο Μύστα που κάποιοι έχουν στο μυαλό τους (δε μου ακούγεται λογικό με βάση τη ΔΙΚΗ μοηυ λογική). Αλλά όπως βλέπεις, δεν την λέω στον κόσμο. ο καθένας ό,τι θέλει λέει εδώ μέσα. Εγώ ΝΟΥΔΟΥ δεν είμαι, ας κοιτάξουνε να δούμε τί βγαίνει έστω στη Δυτική Θεσσαλονίκη (έμενα στον Εύοσμο για αυτό το λέω).
για το μπάσκετ (ας μείνω σε αυτό που με ενδιαφέρει) πιστεύω οτι το μπάτζετ θα είναι ΑΠΕΙΡΟ. Αν θα πετύχει τίποτα, δεν έχω ΙΔΕΑ. Αν το παλατάκι θα γεμίσει? με αυτά που κάνει, ούτε όσοι ήμασταν σε εκείνο το βροχερό ματς που γίναμε λούτσα με τον teacher στην ευρώπη δεν θα μαζεύει. Τί θα πετύχει αν πάρει 2-3-4 ευρωλίγκες? εννοοώ αν ας πούμε θα φωνάζει ο κόσμος "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ"? μάλλον. Αν ο σκοπός του είναι να πάρει την ΠΑΕ και να πάρει το τσουλου ή για να την αφήσει χρεωμένη και να εξαφανιστεί στην Κουρσεβέλ, δεν ξέρω. Οι προθέσεις αυτού του ανθρώπου δεν διαβάζονται με τίποτα.
επιφυλάσσομαι για (πολλά) παραπάνω.
αν του Τέλη δεν του χει %^*^^ει τη γυναίκα ο Ιβάν, αν δεν του χει σκοτώσει το σκύλο όπως έκανε ο Κ%^^*^ης στον Κ^&(^πουλο επειδή εκείνος του πήδηξε την γυναίκα, ειλικρινά ΔΕΝ καταλαβαίνω τί κάνει.
είπα κάποια στιγμή οτι η απάντηση στο εξώδικο του χατζό οτι κατεβάστε το cube είναι ό,τι πιο γελοίο έχω ακούσει. το ΕΙΠΑ.
απαράδεκτη η καρατόμηση στελεχών του μπάσκετ μόνο και μόνο επειδή είναι χατζοπουλικοί (ειδικά άνθρωποι σαν τον Μαργαρίτη!).
τραγική η επιλογή Βεζυρτζή στη διοίκηση. Ακόμα πιο τραγικό αν όντως ασχολείται ο Κυρ-Νίκος με το recruiting!
Προσωπικά- χωρίς να ξέρω τα νούμερα- θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνεις μόνο τόσα λίγα στον ΑΣ για το γήπεδο αλλά καταλαβαίνω και οτι θα πέσουνε πολλά λεφτά (το γήπεδο αν με ρωτάς είναι αισθητικά ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και από της Χαλκίδας).
προφανώς και ο Τέλης ΠΟΤΕ δεν ήθελε το μπάσκετ, όπως ΠΟΤΕ δεν το ήθελε και ο Παύλος. έμεινε όμως στα αυγά του και μεγαλούργησε εκεί που τον έπαιρνε.
είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ο Τέλης θέλει την ΠΑΕ (δεν ξέρω ΓΙΑΤΙ- δλδ αν είναι αγνοί οι λόγοι του). Αλλά δεν με νοιάζει αυτό διότι πιστεύω οτι θα την πάρει ΜΟΝΟ αν τη δώσει ο Ιβάν. Τον Ιβάν τον ρίξανε σε μια μέρα στη βήτα απο πρωταθλητή ελλάδας, σε ποιόν ακριβώς θα κολώσει?
μπορώ να πώ πολλά (θα τα πώ μετά), δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου το σχέδιο Μύστα που κάποιοι έχουν στο μυαλό τους (δε μου ακούγεται λογικό με βάση τη ΔΙΚΗ μοηυ λογική). Αλλά όπως βλέπεις, δεν την λέω στον κόσμο. ο καθένας ό,τι θέλει λέει εδώ μέσα. Εγώ ΝΟΥΔΟΥ δεν είμαι, ας κοιτάξουνε να δούμε τί βγαίνει έστω στη Δυτική Θεσσαλονίκη (έμενα στον Εύοσμο για αυτό το λέω).
για το μπάσκετ (ας μείνω σε αυτό που με ενδιαφέρει) πιστεύω οτι το μπάτζετ θα είναι ΑΠΕΙΡΟ. Αν θα πετύχει τίποτα, δεν έχω ΙΔΕΑ. Αν το παλατάκι θα γεμίσει? με αυτά που κάνει, ούτε όσοι ήμασταν σε εκείνο το βροχερό ματς που γίναμε λούτσα με τον teacher στην ευρώπη δεν θα μαζεύει. Τί θα πετύχει αν πάρει 2-3-4 ευρωλίγκες? εννοοώ αν ας πούμε θα φωνάζει ο κόσμος "Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ"? μάλλον. Αν ο σκοπός του είναι να πάρει την ΠΑΕ και να πάρει το τσουλου ή για να την αφήσει χρεωμένη και να εξαφανιστεί στην Κουρσεβέλ, δεν ξέρω. Οι προθέσεις αυτού του ανθρώπου δεν διαβάζονται με τίποτα.
επιφυλάσσομαι για (πολλά) παραπάνω.
προσυπογράφω το ερευνητΑΚΙΑ. προσωπικά είμαι μια ευρεπής μετριότητα (που λέει και μια ψυχή).
Προπροπροσυπογράφω και για την αφεντιά μου το ευπρεπής μετριότητα!! Εξαιρετικό
Εγώ ήμουν γαμιστερός αλλά ας όψονται τα κυκλώματα 
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- Montrealiotis, vasgias
Αν σας πω ότι εγώ απλά για 7 χρόνια έτρεχα ένα ΚΤΕΟ ολόκληρο και στην συνέχεια μου την έδωσε και άλλαξα ριζικά την καριέρα μου ( Έτυχε να βρεθώ λόγω της γυναίκας μου, σε ένα 2ήμερο συνέδριο φαρμακοποιών στην Αθήνα και είπα "why not;") και σήμερα έχω την ευθύνη λειτουργίας, οργάνωσης και IT σε φαρμακείο + eshop, θα με κάνετε παρέα ή με στέλνετε Σεπτέμβρη;
Ένιωσα λίγο κάπως είναι η αλήθεια με τις ιδιότητες σας

Ένιωσα λίγο κάπως είναι η αλήθεια με τις ιδιότητες σας