ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

PAOKG4KERKYRA έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 00:51 Καλησπέρα σε όλους αδέρφια. Κατι λίγο άσχετο με αυτά που γράφεται 🤣🤣 Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να ανέβω Θεσαλλονικη για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτήν την φορά με τον μικρό γιο μου. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Ο μικρός φοβάται τους δυνατούς ήχους είναι 4σαρων ακόμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην θέλει να έρθει στο γήπεδο γιατί φοβάται μην πέσουν κροτίδες και βαρελοτα. Δεν ξέρω αν θα τον φέρω τελικά ή να τον αφήσω σε κάτι γνωστούς που έχω εδώ. Όσοι είστε μέσα σε κάθε ματς, πως είναι η κατάσταση φέτος, πέφτουν κροτίδες και τέτοια ή όπως φαίνεται από την τηλεόραση έχουν κοπεί όλα. Θα εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσει κάποιος για να δω τι θα κάνω. Πάμε γερά αύριο!!!
τίποτα δεν πέφτει
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Σήμερα θα επέλθει η κανονικότητα 2-0 χαλαρά εκανε μια νίκη ο βάζελος και μας τα πρήξανε ας έρθουν με το λεωφορείο θα δο΄νε τι εστί ΤΟΥΜΠΑ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Το παιχνιδι ειναι πονηρό, οχι γιατι ο βαζελος εγινε ξαφνικα ομαδα αλλα γιστι πήρε ψυχολογία, βέβαια αυτο δε σημαίνει οτι ξαφνικά θα παιξει καλυτερα αλλα αν δεν βρουμε πλεχτο 1 γκολ μπορείς να φας κ απο στραβοκλωτσια.
Δεν τελείωσε τπτ να μπούμε σοβαρά κ απλα να τους διαλύσουμε.
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
Eagle1980, george188
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ας ελπίσουμε ότι με την αλαζονεία που έρχοντε σήμερα ο Βαζελοσπόρ στην Τούμπα θα πάρουν το μάθημά τους για άλλη μια φορά από τον Π.Α.Ο,Κ.
μας .Εμεις ταπεινα το παιχνιδι μας και όλα θα πάνε καλά.Σημαντικο πως θα παιξει ο Μειτέ , σιγουρα μας λείπει ο Ντέλιας Βουλγαρος αλλά πιστευώ πως τα παιδια που θα μπούν θα ανταποκριθούν.ΦΟΡΤΣΑ Π.Α.Ο.Κ. !!! Πρόκριση μόνο εσύ Π.Α.Ο.Κ. !!! :nairepaok: :opaokara: :| :| :| :|
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πίστη στην ομάδα μέχρι το τέλος! Και επιτέλους! Ημιτελικός μισό τρόπαιο είναι! Γεμίστε το γήπεδο! Στηρίξτε!
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 4):
Eagle1980, navigator11, nunies4, st4this
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ....
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
aivas19, Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Την καλημέρα μου !!! :opaokara: :opaokara:

john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θελω να δω αυτό ξανά
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Η απουσια Ντελια ηδη μας κοστισε δυστυχως 2 βαθμους στο σκουλικαου. Ελπιζω να βρεθει τροπος να τελειωνει η ομαδα φασεις χωρις αυτον.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο σοβαρος ΠΑΟΚ δεν φοβαται τιποτα σημερα,ωστοσο οι βαζελοι ειναι γνωστες κατσαριδες. Μην ξεχναμε την χρονια του πρωταθληματος προκριθηκαν με διπλο στην Τουμπα και απιστευτη κωλοφαρδια στον επαναληπτικο
These users thanked the author Alastor for the post (total 3):
Azrael, Kevin, Andrew R
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Η παρουσία του Μειτέ και του Χατσίδη είναι τεράστια βοήθεια και στη ροή του αγώνα και στην κατάρτιση της 11αδας και των αλλαγών.

Ακόμα και εάν παίξει πχ μόνο 25-30' ο καθένας, είναι σημαντικό.

Εάν ένα, όχι πολλά, μόνο ΕΝΑ, από τα χαμένα την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει, θα ξεκινούσαμε από 2-0 στην Τούμπα και τώρα θα είμασταν σχεδόν περασμένοι, αλλά, όπως είπε και ο Στρατηγός, εάν δεν ήταν δύσκολο, δεν θα ήταν ΠΑΟΚ.

Με υπομονή, προσοχή, κυνικότητα επιτέλους στις τελικές γιατί 1-2 φάσεις μπορεί να κρίνουν την πρόκριση, και πίστη στο πλάνο μας, θα περάσουμε.
Ψυχοβγαλτικά πιστεύω εγώ, γιατί αυτή η κωλοομάδα έχει μία διαχρονική κωλοφαρδί@ .

Θα ήθελα τον Ντέλια για να τους κάνει λίγο μπαχαλο πίσω και να βάλουμε το γκολ που θέλουμε στο πρώτο 20-25', αλλα επειδή θα τον τσάκιζαν, θα λέω στον εαυτό μου οτι ουδέν κακό αμιγές καλού.

Προσοχή στους τραυματισμούς, γιατί αυτοί θα πάνε για το 4/4, πρέπει να πέφτει γιούχα σε κάθε φαουλ τους, και λίγο δράμα και από εμάς για κάρτες δεν βλάπτει να τους κοπεί η φόρα.

Όσο για τη διαχείριση των ματς;
Σήμερα κρίνεται πρόκριση σε τελικό, όπου θα παιχτεί τίτλος με εμάς ως φαβορί (ας μην λέμε οτι κρίνεται ο τίτλος τελεσίδικα σήμερα, γιατί σε ένα ματς πολλά γίνονται).
Την Κυριακή για εμένα μπορείς με άσσο να γίνεις σχεδόν ίσο φαβορί με το γαύρο γιατί μυρίζομαι Χ στη Λιβαδειά.
Οπότε, όσο και να ακούω τα επιχειρήματα για ευρωβαθμούς, χρήματα, πρεστίζ κλπ, για εμένα τα δίνεις όλα σήμερα και την Κυριακή και κάνε ροτέισον με Θέλτα. Έτσι κι αλλιώς χωρίς Ντέλια και ΓΓ, και με το 2ο ματς εκεί μετά από 8 σερί Κυριακή - Τετάρτη, και μετά Λυόν ή Βίλλα, δεν βρίσκω λόγο να τεντώσουμε κι άλλο για τις όποιες ήδη μικρές πιθανότητες έχουμε. Προτιμώ ήρεμο διπλό στη Λάρισα στο ενδιάμεσο.

Πρόβλεψη σήμερα:
2-1 με Τάισον και Ζίλε. Αν και μου μυρίζει πολύ και κερδισμένο πέναλτι υπερ μας από ΓΓ ή Χατσίδη.

Μου έχει δεθεί το στομάχι κόμπος από την Κυριακή, αλλά έφτασε η ώρα να πληρωθούν αρκετά γραμμάτια στην πιο μουλωχτή κατσαρίδα του ΠΟΚ, την ξεπεσμένη Σ@πουντζάκη του Κολωνακίου που περνάει τα πρωινά της καμώνοντας για τα μεγαλεία τα παλία πίνοντας το κατακάθι του καπουτσίνο στο Da Capo μέχρι να έρθει η ώρα για το μπότοξ της. Αί σιχτίρ σιχάματα.
These users thanked the author bane1980 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχα σωστος κι ωραίος
These users thanked the author Equalizer for the post:
bane1980
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

john4serres έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 09:50

Θελω να δω αυτό ξανά
Χαχαχα είχα καιρό να τα δω αυτά τα στιγμιότυπα

Τι τσαπου ήταν αυτή

Τα γέλια με έπιασαν, ούτε με τη Μαρκό όταν παίζαμε δεν έγερνε ετσι το γήπεδο

ΥΓ. Καμία σχέση με σήμερα. Βεβαίως ύπουλες συνθήκες ματς, θέλει προσοχή και σύνεση
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

bane1980 έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 11:34 Η παρουσία του Μειτέ και του Χατσίδη είναι τεράστια βοήθεια και στη ροή του αγώνα και στην κατάρτιση της 11αδας και των αλλαγών.

Ακόμα και εάν παίξει πχ μόνο 25-30' ο καθένας, είναι σημαντικό.

Εάν ένα, όχι πολλά, μόνο ΕΝΑ, από τα χαμένα την προηγούμενη εβδομάδα είχε μπει, θα ξεκινούσαμε από 2-0 στην Τούμπα και τώρα θα είμασταν σχεδόν περασμένοι, αλλά, όπως είπε και ο Στρατηγός, εάν δεν ήταν δύσκολο, δεν θα ήταν ΠΑΟΚ.

Με υπομονή, προσοχή, κυνικότητα επιτέλους στις τελικές γιατί 1-2 φάσεις μπορεί να κρίνουν την πρόκριση, και πίστη στο πλάνο μας, θα περάσουμε.
Ψυχοβγαλτικά πιστεύω εγώ, γιατί αυτή η κωλοομάδα έχει μία διαχρονική κωλοφαρδί@ .

Θα ήθελα τον Ντέλια για να τους κάνει λίγο μπαχαλο πίσω και να βάλουμε το γκολ που θέλουμε στο πρώτο 20-25', αλλα επειδή θα τον τσάκιζαν, θα λέω στον εαυτό μου οτι ουδέν κακό αμιγές καλού.

Προσοχή στους τραυματισμούς, γιατί αυτοί θα πάνε για το 4/4, πρέπει να πέφτει γιούχα σε κάθε φαουλ τους, και λίγο δράμα και από εμάς για κάρτες δεν βλάπτει να τους κοπεί η φόρα.

Όσο για τη διαχείριση των ματς;
Σήμερα κρίνεται πρόκριση σε τελικό, όπου θα παιχτεί τίτλος με εμάς ως φαβορί (ας μην λέμε οτι κρίνεται ο τίτλος τελεσίδικα σήμερα, γιατί σε ένα ματς πολλά γίνονται).
Την Κυριακή για εμένα μπορείς με άσσο να γίνεις σχεδόν ίσο φαβορί με το γαύρο γιατί μυρίζομαι Χ στη Λιβαδειά.
Οπότε, όσο και να ακούω τα επιχειρήματα για ευρωβαθμούς, χρήματα, πρεστίζ κλπ, για εμένα τα δίνεις όλα σήμερα και την Κυριακή και κάνε ροτέισον με Θέλτα. Έτσι κι αλλιώς χωρίς Ντέλια και ΓΓ, και με το 2ο ματς εκεί μετά από 8 σερί Κυριακή - Τετάρτη, και μετά Λυόν ή Βίλλα, δεν βρίσκω λόγο να τεντώσουμε κι άλλο για τις όποιες ήδη μικρές πιθανότητες έχουμε. Προτιμώ ήρεμο διπλό στη Λάρισα στο ενδιάμεσο.

Πρόβλεψη σήμερα:
2-1 με Τάισον και Ζίλε. Αν και μου μυρίζει πολύ και κερδισμένο πέναλτι υπερ μας από ΓΓ ή Χατσίδη.

Μου έχει δεθεί το στομάχι κόμπος από την Κυριακή, αλλά έφτασε η ώρα να πληρωθούν αρκετά γραμμάτια στην πιο μουλωχτή κατσαρίδα του ΠΟΚ, την ξεπεσμένη Σ@πουντζάκη του Κολωνακίου που περνάει τα πρωινά της καμώνοντας για τα μεγαλεία τα παλία πίνοντας το κατακάθι του καπουτσίνο στο Da Capo μέχρι να έρθει η ώρα για το μπότοξ της. Αί σιχτίρ σιχάματα.
Ακριβώς. Αυτό το μουλωχτό σίχαμα με πολλούς τρόπους μας έχει κλέψει/πάρει περισσότερους τίτλους από ότι οι φανεροί εχθροί του λιμανιού. Αυτοί βγαίνουν και μιλάνε για ΠΑΟΚ που παίζει την καλύτερη μπάλα και ρίχνουν κλάψα για σήμερα, αλλά από πίσω κρατάνε δίκοπο μαχαίρι. Να μην υποτιμηθούν ούτε δευτερόλεπτο, έρχονται να κλέψουν την πρόκριση.
Θέλω να δω το πάθος που είχαν οι παίκτες που έπαιξαν στο 4-0 του 1985 και του 2017.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

marsantos έγραψε: Τετ 11 Φεβ 2026, 01:14
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:09 Ολοι ξεχνατε μια σημαντικη παραμετρο,αυριο η αρχηγαρα της Εθνικης,ο τεραστιος ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ,θα παιξει! :opaokara:
Γεια σου αλάνι Kabamaru11.
Προσπαθώ να καταλάβω πως θα παίξει αύριο ο παο. Και κάτι δε μου βγαίνει.
Ακούω πως θα έρθει με τριάδα.
Ινγκασον, Γεντβαι, Παλμερ Μπρουν.
Ωραία; Ωραία.
Κυριακοπουλος αριστερά, Καλαμπρια δεξιά.
Εντάξει ως εδώ; Εντάξει.
Σιωπης, Κοντουρης στα χαφ.
Πόσοι είμαστε ως εδω; 7 (επτά).
Μένουν άλλοι 3.
Κάποιος αριστερά, κάποιος δεξιά και ο Τετει κορυφή.
Δλδ στο τετράγωνο Κεντζιόρα, Μιχα, Οζντόεφ, Μεϊτέ θα υπάρχει μόνο ένας παίκτης ενώ πρέπει να κερδίσουν;
Ποιος θα κυνηγήσει δεύτερες μπάλες κοντά στον Τετει; Ο κανένας;
Ποιος θα δημιουργήσει στον άξονα; Ο Σιωπης ή ο Κοντουρης;
3 χαφ δικά μας απέναντι σε 2 δικά τους;
Άδεια το γήπεδο πίσω από τον Τετει;
Πολύ ωραίο αυτό για το Καραϊσκάκης αλλά με εμάς δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει.
Κανένα από τα στόπερ δε φτιάχνει παιχνίδι.
Πραγματικά αν δω τέτοια ενδεκάδα θα μου προκαλέσει έκπληξη το πως θα σταθούν με 3-4-3 με αυτά τα 2 χαφ.
Με τριάδα σε παιχνίδι που θέλει νίκη, πιο πολύ θα ταίριαζε να έβαζε τον Μπακασετα μπροστά από τα χαφ, τον Ζαρουρι να κινείται περιφερειακά του Τετει και τα μπακ να έχουν όλη την πλευρά.
Εκτός κι αν με αυτο το 3-4-3 που λένε πως θα κατέβει θέλει να έχει ένα ματς 0-0 μέχρι το 70 ποντάροντας στην κούραση αρκετών παικτών μας που εχουν πάρει σερί ματς και πετώντας μέσα ότι έχει και δεν έχει στο τέλος κάνοντας το ματς ροντέο.
αν ερθει με 3αδα θα ειναι η αιτια να υπαρξει διασυρμος , προσωπικα δεν υιοθετω τα 4 και 5-0 που λενε εδω αλλα αν πεφτει ενας στα ακρα τα δικα μας που ειναι Ταισον-μπαμπα και ζιβκοβιτς με κενι δεν ξερω πως θα μπορεσουν να τους μαρκαρουν βασικα δεν θα μπορεσουν ποτε ειναι σιγουρο , πιστευω θα ερθει με 4-4-2 με τουμπα, ινγκασον ,καλαμπρια , κυριακοπουλο , κοντουρη , μπακασετα , αντινο ,ζαρουρι , σφιντερσκι ,τεττεη και αυτο σε χαμηλο μπλοκ για να μπορεσει να χτυπησει στην κοντρα ειναι ο μονος τροπος απλα για να ελπιζουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”