ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ουδέποτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πριν από αγώνα στην Αθήνα την έπαρση με την οποία το καφενείο του Βάζελου ανεβαίνει στην Τούμπα. Κανένας σεβασμός στο σπορ και τον αντίπαλο. Λες και θα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο. Γι' αυτή την αναίδεια τους και μόνο τους αξίζει ένα τρίμπαλο αύριο.
These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 5):
leomatos88, marsantos, george188, Eagle1980, Kevin
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

@marsantos
Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.
Ξεκάθαρα εκείνο το καταραμένο 3-3 με τον Άγιαξ. Στιγμές απείρου κάλλους, ξεφύγαμε.
Διαχρονικά όλα τα ματς στο τηγάνι. Βοηθάνε και τα κοράκια κατά κανόνα.
Φέτος, η ματσάρα με τη Λυλ.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Πιστεύω όσο είναι να πιέσουν θα πιέσουν στο πρώτο 20'. Μετά ετοιμαστείτε για κλωτσίδια και βούτες Τετέι. Άει και καμιά ατομική ενέργεια από τις μεταγραφές τους.

Κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο βάζελος του Μπενίτεθ δεν μπορεί να παίξει οπότε θα προσπαθήσουν να γίνει ρδελομπου το ματς μπας και πάρουν κάτι.

Σε καμία περίπτωση να μην πέσουμε στην παγίδα τους. Εμείς το παιχνίδι μας.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

PablitoV2 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 20:41 Όσο θυμαμαί τα παιχνίδια, όποτε έχει παίξει ο Καμαρά στο "10" ποτέ δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα.
Ισχύει στα ευρωπαϊκά που ήταν πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Πέρυσι όμως την νίκη 3-2 εκτός με αεκ την κάναμε με τον Καμαρά στο 10.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ερχόμαστε και είναι πια αργά! :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Caballo Viejo έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 22:44 Ουδέποτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πριν από αγώνα στην Αθήνα την έπαρση με την οποία το καφενείο του Βάζελου ανεβαίνει στην Τούμπα. Κανένας σεβασμός στο σπορ και τον αντίπαλο. Λες και θα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο. Γι' αυτή την αναίδεια τους και μόνο τους αξίζει ένα τρίμπαλο αύριο.
Την αλαζονεία τους την πληρώνει εδώ και χρόνια ο βάζελος.

Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν τέως πρίγκηπα σε χώρα χωρίς μοναρχία, άνευ τίτλων, στην ουρά του ΚΕΠ με το χαρτάκι προτεραιότητας στο χέρι.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
PAOK DreXleR, paokspren, Mica
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ολοι ξεχνατε μια σημαντικη παραμετρο,αυριο η αρχηγαρα της Εθνικης,ο τεραστιος ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ,θα παιξει! :opaokara:
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Eagle1980, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

leomatos88 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 22:22 @Σουριναμέζος
Πάρα πολύ ωραίος ο πίνακας φίλε. Τα σκεφτόμουν όλα αυτά πριν τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και πραγματικά χαώθηκα!

Εστίασα στους υπολογισμούς σου για τα δύο ματς με τη Θέλτα.
Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να παίξει ένα 30λεπτο συνολικά ο Τάισον.
Όπως επίσης να παίξει γενικά ο Χατσίδης, πόσω μάλλον 60 λεπτά στον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση.
Στον οποίο επαναληπτικό να πάρει 90λεπτο ο υπερντεφορμέ Ντεσπότοφ.
Ακόμη να παίξει 1,5 παιχνίδι ο Μπιάνκο, δεδομένου ότι έχει πάρει ελάχιστο χρόνο.
Υπάρχει φυσικά και το σενάριο της παράτασης, που δεν μπορούμε να το προβλέψουμε.
Και μια μικρή διόρθωση, εάν μου επιτρέπεις: ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένος για το πρώτο ματς.

Οι δύο αυτοί αγώνες βρίσκονται βεβαίως ανάμεσα σε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Με αυτό το δεδομένο για φόντο, είναι εύλογες οι επιλογές σου. Άλλωστε πιστεύω πως δεν υπάρχει στην πραγματικότητα παροπλισμένος παίχτης με προπονητή Λουτσέσκου, όλους έτοιμους τους έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Νομίζω όμως, ότι τα έχει σημαδέψει αυτά τα δύο ματς και θ' αποφύγει σε αυτά το εκτεταμένο ροτέισον.
Γρίφος πραγματικά! Μπράβο και πάλι!
Έχεις δίκαιο χρειάζεται να προστεθούν λεπτά στις "πρώτες" επιλογές εκεί, ας ελπίσουμε σε κάποια από τα προγούμενα ματς να βολέψει το αποτέλεσμα ώστε να πάρουν ανάσες.

Το καλό με τα Ευρωπαϊκά είναι ότι μπορείς εύκολα να πάρεις το 100% από παίκτες που είναι πιο άπειροι ή ακόμα και ψιλοξενερωμένοι με τον χρόνο που παίρνουν στα εγχώρια.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
leomatos88
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 22:36
Γερασίμου έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 22:27 Έβλεπα εκείνο το ματς bro στο Μακεδονία Παλλάς.
Άμα Γιατρέ υπάρχει αίθουσα στο ξενοδοχείο που μπορούμε να μαζευόμαστε για να βλέπουμε την αρρώστια μας, να μας το πείς κι εμάς. Κοντά κάθομαι......
Η αίθουσα είναι μπαίνοντας αριστερά, πριν φτάσεις στην reception. Εγώ δεν μένω κοντά στο Μακεδονία, στην περιοχή του ΑΠΘ μένω και εκείνο το βράδυ ήταν ειδική η περίπτωση που είδα εκεί τον αγώνα. Δεν θάναι πάντως άσχημη ιδέα σε κάποιο ματς να βρεθούμε εκεί.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Χόλγκερ Τρίμχολντ
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Caballo Viejo έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 22:44 Ουδέποτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πριν από αγώνα στην Αθήνα την έπαρση με την οποία το καφενείο του Βάζελου ανεβαίνει στην Τούμπα. Κανένας σεβασμός στο σπορ και τον αντίπαλο. Λες και θα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο. Γι' αυτή την αναίδεια τους και μόνο τους αξίζει ένα τρίμπαλο αύριο.
Για 'μένα φίλε, εδώ κ πάρα πολλά χρόνια, αυτό που τους αξίζει είναι να εισπράξουν μια μούντζα. Μπορεί να μοιάζει δύσκολο αλλά μπορεί & όχι, στη ροή ενός εκτός έδρας αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι συμβαίνει σε μη ομάδες & αυτή τη στιγμή ο βάζελος, είναι μια τέτοια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΟΚ ΟΛΕ η προκριση δε φτανει
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ και γμα τον Μπαγκς Μπανυ
:nairepaok:
george188

Δημοσίευση από george188 »

Μου φαινεται ακομα αδιανόητο το γεγονος οτι η τουμπα αυριο ΔΕΝ θα ειναι sold out, τραγικο. Σορρυ που εχω κολλήσει με αυτο κ το ξαναλεω αλλα μ κανει τρομερα αρνητικη εντυπωση που σε ματς που κρίνεται η συμμετοχη σε τελικο υπάρχει τοση χαλαροτητα απο το κοσμο
These users thanked the author george188 for the post (total 3):
breakdown88, Kevin, Andrew R
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:55
theo-drama έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 20:48
Το πιο δύσκολο μου ματς τηλεθέασης,ήταν το 2024,στα πλέι οφ,μέσα στην Λαμία.....κ λόγω απόδοσης,που τα είχαμε φτύσει....
Στο ημίχρονο έκλεισα υπολογιστή,έβλεπα κλεφτά το escore ,που κ που κ στον επόμενο ματς,επανήλθα στα γράδα μου.....
Για αυτό είσαι παιχταράς. Έβαλες ωραίο θέμα για κουβέντα. Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.
Εγω ζορίστηκα πολύ στα πέναλτι με τον βάζελο προπερσι. Η στιγμή όμως που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ήταν η κεφαλιά του Ανσαριφαρντ.
Κάθισα για αρκετή ώρα παγωμένος και δεν είχα κουράγιο να πανηγυρισω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όλο εκείνο το καλοκαίρι, συχνά πυκνά, τα πρωινά, μεταξύ ύπνου και ξυπνιου, έβλεπα πως η μπάλα είχε μπει μέσα και πάλευα να καταλάβω ποια ήταν τελικά η πραγματική κατάληξη της φάσης.

Όχι όχι εκεί(Θέλτα),χρειαζόμαστε τους βαθμούς,στην Ευρώπη....

ΥΓ.
4-0 πρώτο ματς,λιγουλακι δύσκολο έως τότε ....έχουμε καιρό για εκεί.....ας πάρουμε αύριο πρόκριση κ μετά βλέπουμε χάρτινη κ Θέλτα...

Φυσικά κ το αγοράζουμε όμως όλοι...
Νομίζω μέχρι κι ο @Doomlord4 αν του έλεγαν, 'δεν παίζουμε τους αγώνες, δέχεσαι ένα 4-0 στον πρώτο και ένα 2-1 στο δεύτερο;', θα το αγόραζε κι αυτός.

Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.

Υγ2. Όντως είναι μακριά αεκ και Θέλτα. Τώρα υπάρχει μόνο το αύριο.

Υγ3. Doomare μη μασάς, για νίκη θα πάμε και στα 2 :mrgreen:
Με σεβασμό το γράφω, εννοείται, γελάω διαβάζοντας τις αναφορές σας στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Κατανοώ ασφαλώς ότι υπάρχει βάση, που δικαιολογούσε το όποιο άγχος. Έχοντας ζήσει από μέσα το 3-3 με τον πουτανοάζαξ και έχοντας παρακολουθήσει το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν καμιά 15ετια, έχοντας φτάσει σε σημείο τουλάχιστον 3-4 φορές μισή ανάσα από το να γκρεμίσω τους τοίχους στο σαλόνι, ρίχνοντας άπειρα γαμωσταυρίδια κι έχοντας ανεβάσει σίγουρα πίεση άνω του 16-17, αυτά τα παιχνίδια που λέτε ήταν βόλτα στο πάρκο για μένα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
leomatos88, marsantos, Χωρικός
PAOKG4KERKYRA

Δημοσίευση από PAOKG4KERKYRA »

Καλησπέρα σε όλους αδέρφια. Κατι λίγο άσχετο με αυτά που γράφεται 🤣🤣 Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να ανέβω Θεσαλλονικη για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτήν την φορά με τον μικρό γιο μου. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Ο μικρός φοβάται τους δυνατούς ήχους είναι 4σαρων ακόμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην θέλει να έρθει στο γήπεδο γιατί φοβάται μην πέσουν κροτίδες και βαρελοτα. Δεν ξέρω αν θα τον φέρω τελικά ή να τον αφήσω σε κάτι γνωστούς που έχω εδώ. Όσοι είστε μέσα σε κάθε ματς, πως είναι η κατάσταση φέτος, πέφτουν κροτίδες και τέτοια ή όπως φαίνεται από την τηλεόραση έχουν κοπεί όλα. Θα εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσει κάποιος για να δω τι θα κάνω. Πάμε γερά αύριο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKG4KERKYRA την Τετ 11 Φεβ 2026, 01:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 23:09 Ολοι ξεχνατε μια σημαντικη παραμετρο,αυριο η αρχηγαρα της Εθνικης,ο τεραστιος ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ,θα παιξει! :opaokara:
Γεια σου αλάνι Kabamaru11.
Προσπαθώ να καταλάβω πως θα παίξει αύριο ο παο. Και κάτι δε μου βγαίνει.
Ακούω πως θα έρθει με τριάδα.
Ινγκασον, Γεντβαι, Παλμερ Μπρουν.
Ωραία; Ωραία.
Κυριακοπουλος αριστερά, Καλαμπρια δεξιά.
Εντάξει ως εδώ; Εντάξει.
Σιωπης, Κοντουρης στα χαφ.
Πόσοι είμαστε ως εδω; 7 (επτά).
Μένουν άλλοι 3.
Κάποιος αριστερά, κάποιος δεξιά και ο Τετει κορυφή.
Δλδ στο τετράγωνο Κεντζιόρα, Μιχα, Οζντόεφ, Μεϊτέ θα υπάρχει μόνο ένας παίκτης ενώ πρέπει να κερδίσουν;
Ποιος θα κυνηγήσει δεύτερες μπάλες κοντά στον Τετει; Ο κανένας;
Ποιος θα δημιουργήσει στον άξονα; Ο Σιωπης ή ο Κοντουρης;
3 χαφ δικά μας απέναντι σε 2 δικά τους;
Άδεια το γήπεδο πίσω από τον Τετει;
Πολύ ωραίο αυτό για το Καραϊσκάκης αλλά με εμάς δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει.
Κανένα από τα στόπερ δε φτιάχνει παιχνίδι.
Πραγματικά αν δω τέτοια ενδεκάδα θα μου προκαλέσει έκπληξη το πως θα σταθούν με 3-4-3 με αυτά τα 2 χαφ.
Με τριάδα σε παιχνίδι που θέλει νίκη, πιο πολύ θα ταίριαζε να έβαζε τον Μπακασετα μπροστά από τα χαφ, τον Ζαρουρι να κινείται περιφερειακά του Τετει και τα μπακ να έχουν όλη την πλευρά.
Εκτός κι αν με αυτο το 3-4-3 που λένε πως θα κατέβει θέλει να έχει ένα ματς 0-0 μέχρι το 70 ποντάροντας στην κούραση αρκετών παικτών μας που εχουν πάρει σερί ματς και πετώντας μέσα ότι έχει και δεν έχει στο τέλος κάνοντας το ματς ροντέο.
These users thanked the author marsantos for the post:
Kabamaru11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”