Είναι η στιγμή που όλα τα παιδιά του ρόστερ πρέπει κάτι να προσφέρουν

Ακριβώς.George Best4 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:48
Οπότε προτείνω από σήμερα να μπει όποιος θέλει να γράψει πως πρέπει να παίξουμε, ώστε να μη γίνει μετά Χριστόν προφήτης.( στο απευκταιο σενάριο)
Υπάρχουν αγώνες που τους κερδίζει η ανώτερη ομάδα και άλλοι που τους κλέβει η κατώτερη. Πιστεύω ότι αυτό θα επιχειρήσει αύριο ο Ράφα, θα παίξει με κλειστή άμυνα όπως με τον γαύρο, χτυπώντας μάλλον μετά το 60΄ και ποντάροντας στην όποια κούραση βασικών μας παικτών, αν του δώσουμε δικαίωμα. Και για να μην του δώσουμε δικαίωμα, δεν πρέπει να είμαστε και πάλι αφελείς και να ματώσουμε τα δίχτυα τους έγκαιρα.keep_paokizein έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:26 Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται αλλά...
Δεν μπορώ ορθολογικά να δω πώς θα μας βάλει γκολ ο Παναθηναικός των 3ων ευκαιριών σε 180 λεπτά (με μας και τον Ολυμπιακό) και του 1ος γκολ, για το οποίο συνομωτησε το σύμπαν και δεν πρόκειται να ξαναμπει ούτε 1 φορά, ακόμα κι αν γινει η ιδια φάση 100 φορές.
Ειμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα παιζει ο μιστερ Μπενίτεθ. Αν κλειστεί περιμένοντας να βρει καμια αντεπίθεση για να σκοράρει, δεν θα τη βρει ποτέ. Δεν έχουμε κανένα λόγο ν ανεβούμε πολύ ψηλά για να βρουν χώρους στην πλάτη της άμυνας. Αν του δώσουμε λίγο χώρο και τσιμπήσει και παίξει πιο ψηλά για να δημιουργήσει, είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει και θα μαζέψει δυο τρία.
Εχω την αίσθηση ότι η πρόκριση θα έρθει εύκολα.
Είναι παραπλανητική η εντύπωση ότι έρχονται με αυτοπεποίθηση μετά το ματς με τον γαύρο.
Οσο πιο "ψηλωμένοι" θα έρθουν τόσα περισσότερα θα μαζέψουν.
Το γνωρίζουν κι οι ίδιοι ότι η νίκη τους ήταν μαγική εικόνα και τους τρωει το άγχος για την επερχόμενη προσγείωση.
Για αυτό είσαι παιχταράς. Έβαλες ωραίο θέμα για κουβέντα. Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.theo-drama έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 20:48
Το πιο δύσκολο μου ματς τηλεθέασης,ήταν το 2024,στα πλέι οφ,μέσα στην Λαμία.....κ λόγω απόδοσης,που τα είχαμε φτύσει....
Στο ημίχρονο έκλεισα υπολογιστή,έβλεπα κλεφτά το escore ,που κ που κ στον επόμενο ματς,επανήλθα στα γράδα μου.....
Νομίζω μέχρι κι ο @Doomlord4 αν του έλεγαν, 'δεν παίζουμε τους αγώνες, δέχεσαι ένα 4-0 στον πρώτο και ένα 2-1 στο δεύτερο;', θα το αγόραζε κι αυτός.Όχι όχι εκεί(Θέλτα),χρειαζόμαστε τους βαθμούς,στην Ευρώπη....
ΥΓ.
4-0 πρώτο ματς,λιγουλακι δύσκολο έως τότε ....έχουμε καιρό για εκεί.....ας πάρουμε αύριο πρόκριση κ μετά βλέπουμε χάρτινη κ Θέλτα...
Φυσικά κ το αγοράζουμε όμως όλοι...
Αυτό είναι ωραίο σενάριο αν είσαι 2-0 στο 92.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:36 Υπενθυμίζεται ότι 4 παίκτες έχουν δύο κίτρινες κάρτες και αν πάρουν άλλη μία αύριο, χάνουν τον τελικό:
1. Kenny
2. Baba
3. Bianco
4. Χατσίδης.
Για τον τελευταίο, το ινπαοκ αναφέρει ένα σενάριο:
Η αποβολή στη ρεβάνς οδηγεί σε έκτιση ποινής στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Για τους Μπάμπα και Κένι δεν αποτελεί επιλογή. Για τον Χατσίδη, όμως, έχει ξεκάθαρη λογική.
Με Κωνσταντέλια και Ντεσπότοφ (μαζί με Ιβανούσετς) εκτός, το inpaok βλέπει ξεκάθαρη λογική στο να χάσει ο Χατσίδης το ματς με την ΑΕΚ, ώστε να μην μείνει εκτός τελικού με Λεβαδειακό/ΟΦΗ.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:36 Υπενθυμίζεται ότι 4 παίκτες έχουν δύο κίτρινες κάρτες και αν πάρουν άλλη μία αύριο, χάνουν τον τελικό:
1. Kenny
2. Baba
3. Bianco
4. Χατσίδης.
Για τον τελευταίο, το ινπαοκ αναφέρει ένα σενάριο:
Η αποβολή στη ρεβάνς οδηγεί σε έκτιση ποινής στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Για τους Μπάμπα και Κένι δεν αποτελεί επιλογή. Για τον Χατσίδη, όμως, έχει ξεκάθαρη λογική.
Έβλεπα εκείνο το ματς bro στο Μακεδονία Παλλάς. Ήμασταν πολλοί παρέα σε μια άιθουσα και στην διπλανή το έβλεπαν οι σύζυγοι και σύντροφοι των παικτών μας. Ευτυχώς δεν είδα την φάση, γιατί με το που είδα το χρονόμετρο να δείχνει το 90΄ ακριβώς έφυγα τροχάδην και βγήκα στην παραλία αγναντεύοντας τον Όλυμπο. Δεν άνοιξα καν το κινητό για να δω εξέλιξη. Γύρισα πίσω όταν άκουσα τους πανηγυρισμούς από το ξενοδοχείο.Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.
Εγω ζορίστηκα πολύ στα πέναλτι με τον βάζελο προπερσι. Η στιγμή όμως που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ήταν η κεφαλιά του Ανσαριφαρντ.
Κάθισα για αρκετή ώρα παγωμένος και δεν είχα κουράγιο να πανηγυρισω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά όλο εκείνο το καλοκαίρι, συχνά πυκνά, τα πρωινά, μεταξύ ύπνου και ξυπνιου, έβλεπα πως η μπάλα είχε μπει μέσα και πάλευα να καταλάβω ποια ήταν τελικά η πραγματική κατάληξη της φάσης.
Άμα Γιατρέ υπάρχει αίθουσα στο ξενοδοχείο που μπορούμε να μαζευόμαστε για να βλέπουμε την αρρώστια μας, να μας το πείς κι εμάς. Κοντά κάθομαι......