Μιλάμε για τη συνολική παρουσία στην ομάδα. Τον Σαββίδη τον κράζουμε στα πολλά λάθη του, αλλά ποτέ δεν έχει ακουστεί στην Τούμπα "Σαββίδη πούλα και πούλο" ούτε στο Καραϊσκάκης έχει τραγουδιστεί φωναχτά το "Σαββίδη μείνε". Αυτό σίγουρα δεν προκύπτει επειδή επί 14 συναπτά έτη η μπάλα για μας πάει δοκάρι και μέσα και για τους βάζελους δοκάρι και έξω.PablitoV2 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 16:59Κάνε μια αναδρομή στα σχόλια για τον Σαββίδη το απόγευμα που ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Ντέλιας και θα δεις τις επευφημίες. Πίστεψε με αν η ομάδα είχε τα ίδια αποτελέσματα που έχει ο βάζελος, τα ίδια που ακούει ο Αλφζ, θα τα άκουε ο Ιβαν και αυτό είναι θέμα ότι όταν πάει η μπάλα δοκάρι και μέσα είανι όλα καλά, ενώ ότα γίνεται το αντίθετο τα πάντα είναι μαύρα.katafraktos έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 16:07Και ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης έχουν προσωπικές ατζέντες και σίγουρα διαφέρουν στην επικοινωνία. Πιστεύεις ότι ο μόνος λόγος που τον έναν τον βρίζουν καθημερινά και τον άλλον τον επευφημούν, είναι η επικοινωνία;Silvestro έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 13:02 Καλησπέρα,
Κατ' αρχάς, το ποστάρισμα έρχεται εντελώς τυχαία ώς απάντηση σε αυτό το ποστ, τίποτα προσωπικό. Δευτερευόντως, για να προλάβω όσους καλοπροαίρετα αναφέρουν ότι είναι ένα εγκαθετο ποσταρισμα από κάποιον που έχει γράψει 10 φορές στο φορουμ, παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως ως επισκέπτης, από τότε που δημιουργήθηκε. Δυστυχώς, η συζήτηση σε αυτό το τόπικ έχει παρεκτραπεί από την αρχή του κιόλας. Με την ανοχή - ενίοτε προτροπή των mods, απαγορεύτηκε σχεδόν όποια διαφορετική τοποθέτηση και μάλιστα με τρόπο σταλινικό, που κατά τη γνώμη μου δεν συνάδει σε ένα ελεύθερο φορουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να ανεχτείτε διαφορετικές απόψεις, από συνοπαδούς, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι αγαπόυν την ομάδα και την ιδέα του ΠΑΟΚ όσο και ο καθένας από εσάς. Και αυτό το λέω κρίνοντας από τον εαυτό μου, καθώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον συνοπαδό να χαίρεται, να ανατριχιάζει, να λυπάται ή να μην μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο ή λιγότερο από εμένα, μαθαίνωντας να ζω αγαπώντας αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που γνώρισα από κοντά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το 1991 και με όσα έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο και στα δύο κύρια αθλήματα, από την πρώτη στιγμή, αυτό που μου έχει περάσει στο αίμα μου, είναι ότι με το από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, έχω την ελπίδα και μάχομαι για να κερδίσω τον οποιονδήποτε. Αυτό είναι το DΝΑ του ΠΑΟΚ, πέρα από διοικήσεις και προέδρους, πέρα από καλές ή άσχημες μεταγραφές και σχεδιασμούς. Και κλείνω με τους προέδρους. Τουλάχιστον αφελείς στην καλύτερη περίπτωση, είναι κυρίως αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι ο ένας έχει προσωπική ατζεντα ενώ ο άλλος όχι. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Ιβάν, είναι αυτός ο οποίος έχει κατ'εξοχήν πρωσωπική και όχι μόνο ατζέντα. Ωστόσο, κοντά σε αυτήν, δημιούργησε και δημιουργεί και κυρίως γνωρίζει καλύτερα πως να εντάσει τα πάντα μέσω της επικοινωνίας στην παοκτσήδικη κουλτούρα, κατι το οποίο όμως ας μη γελιόμαστε, είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ατζέντα που λέγαμε παραπάνω. Θεωρώ πως γνωρίζουμε ελάχιστα για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν. Αυτό το λέω σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Μυστακίδη ως κάτι ανάλογο του Δρόσου. Όλοι χαίρονται και λυπούνται με το ποδόσφαιρό, όπως το ίδιο ενδεχομένως να συμβεί και με το μπάσκετ. Αλλά ας αφήσουμε την προσωπολατρεία στην άκρη. Το ποιοί τρώνε παραμύθι και ποιοί όχι, ενδέχεται να είναι πολύ σχετικό. Καλή συνέχεια και ψυχραιμία.
Μην έχεις αυταπάτες ότι αν δεν είχαμε τις επιτυχίες που έχουμε ο Ιβαν δε θα έτρωγε κράξιμο, ήδη στην πρώτη στραβή τρώει.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- katafraktos
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Δεν υπάρχει περίπτωση στο γήπεδο να ακουστεί κάτι κακό για σαββιδη. Οι γηπεδικοι δεν είμαστε αυτοί που κράζουν στο ίντερνετ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- eorptol1, paok apo epilogi, Iznogoud4
Μέχρι εκεί διάβασα. Κλασική κοινότυπη μαλακία αυτό με το σταλινικό τρόπο που δεν συνάδει σε ελεύθερο φόρουμ.Silvestro έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 13:02 Καλησπέρα,
Δυστυχώς, η συζήτηση σε αυτό το τόπικ έχει παρεκτραπεί από την αρχή του κιόλας. Με την ανοχή - ενίοτε προτροπή των mods, απαγορεύτηκε σχεδόν όποια διαφορετική τοποθέτηση και μάλιστα με τρόπο σταλινικό, που κατά τη γνώμη μου δεν συνάδει σε ένα ελεύθερο φορουμ.
1ον Εγώ τον Σεπτέμβριο έφαγα 20 μέρες μπαν υποστηρίζοντας την άποψη που δεν σου αρέσει χωρίς να βρίσω κανέναν επειδή απάντησα σε κάποιον γράφοντας μία πρόταση ειρωνικά. Η ακριβής πρόταση ήταν αυτή.
Δεν υπάρχει ηθική σε τέτοια ζητήματα.
Δεν νομίζω να έχεις δει πουθενά κλάματα και γκρίνια από μένα η κάποιον άλλον για μένα, για την φοβερή αδικία που έχω υποστεί και το πως η άποψή μου φιμώνεται κλπ. κλπ κλπ.
2ον Αν το φόρουμ είναι πολύ σταλινικό για τα γούστα σου να μην σε κρατάμε με νύχια και με δόντια στην παρέα μας, υπάρχουν επιλογές. Βεβαια αν το φόρουμ ήταν σταλινικό, δεν θα υπήρχε η επιλογή να φύγεις
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 10):
- Fireman 4, Apil44, eorptol1, Montrealiotis, paok apo epilogi, icue, Taseos, navigator11, SCIFO, leomatos88
Τον παρεξηγησατε τον παγκοσμιο μεγιστανα.
Ειπε οτι ειναι επικινδυνο το cube, για να βοηθησει την ομαδα βολλει να βγαζει αμυνες, διχως να χτυπαει η μπαλλα πανω του.
Ειπε οτι ειναι επικινδυνο το cube, για να βοηθησει την ομαδα βολλει να βγαζει αμυνες, διχως να χτυπαει η μπαλλα πανω του.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 3):
- eorptol1, katafraktos, Eagle1980
Το "Σταλινικό" σαν ορισμός χρησιμοποιείται κατά κόρον σε σσυγκεκριμένα αφηγήματα και ρητορικές. Αυτή την στιγμή στην ¨ελεύθερη¨Αμερική κυκλοφορούν τα τάγματα εφόδου του ICE και σκοτώνουν όποιον γουστάρουν, στην ελεύθερη Ελλάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους που κάνουν άβολες ερωτήσεις, έχουμε φτάσει στην θέση 188 στην ελευθερία του τύπου και ακόμα γράφουμε για "σταλινικές" λογοκρισίες?
Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
- These users thanked the author zissos for the post (total 18):
- George Best4, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis, theo-drama, paok apo epilogi, Guitarman, abc_o_ karpouzas, Dimitrisou, Ριαν_Καπαγιαννιδης and 8 more users
Και κοίτα τωρα κατι συμπτώσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοια φρασεολογία τυχαίνει να εχουν μια φιλική σταση προς διαγαλαξιακους διατοντες αστέρες Θεσσαλονικεις με συμπάθεια προς κυβερνητική παράταξη που τυχαίνει να κανει πόλεμο στον Ιβάν οπου μπορει... Μιλάμε για φοβερες συμπτώσεις!zissos έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 17:37 Το "Σταλινικό" σαν ορισμός χρησιμοποιείται κατά κόρον σε σσυγκεκριμένα αφηγήματα και ρητορικές. Αυτή την στιγμή στην ¨ελεύθερη¨Αμερική κυκλοφορούν τα τάγματα εφόδου του ICE και σκοτώνουν όποιον γουστάρουν, στην ελεύθερη Ελλάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απειλεί με μηνύσεις δημοσιογράφους που κάνουν άβολες ερωτήσεις, έχουμε φτάσει στην θέση 188 στην ελευθερία του τύπου και ακόμα γράφουμε για "σταλινικές" λογοκρισίες?
Λίγο ντροπή δεν βλάπτει.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 10):
- gervasio artigas, Taseos, eorptol1, Montrealiotis, paok apo epilogi, George Best4, leomatos88, psiras67, thanasakiss4, Apil44
-
gervasio artigas
προς την "ομαδα αληθείας" που έχει πάρει επίλεκτες θέσεις παντού
"λαγός την φτέρην έσειε , κακόν της κεφαλής του"
η αλλιώς
“Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ΟΥΚ ΑΕΙ άρχει.” - Αγάθων,450-400 π.Χ.
"λαγός την φτέρην έσειε , κακόν της κεφαλής του"
η αλλιώς
“Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ΟΥΚ ΑΕΙ άρχει.” - Αγάθων,450-400 π.Χ.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
- Guitarman, Χωρικός, leomatos88
Ήταν τα μάτια σου σαν ραγισμένο τζάμι
Γυαλί που μου κοβε κομμάτια την καρδιά
Κι όπως με κοίταγες ένα βαθύ ποτάμι
Στα στήθια κύλαγε γλυκό σαν μαχαιριά...
σόρρυ λάθος τοπικ
σόρρυ λάθος τοπικ
Προφανώς, μιλάμε για τις αντιδράσεις στο internet.Taseos έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 17:16 Δεν υπάρχει περίπτωση στο γήπεδο να ακουστεί κάτι κακό για σαββιδη. Οι γηπεδικοι δεν είμαστε αυτοί που κράζουν στο ίντερνετ
-
MagdiTolba
Aυτός που λεει "Πρεοεδράρα πάμε να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο", χαρακτηριστική φωνή προς διαιτητές: ¨παίξε καλά τον ΠΑΟΚ ρε"MrSam1926apc έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:30 https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared
Και την ΠΑΕ..
- These users thanked the author MagdiTolba for the post:
- XamenoKormi
-
leomatos88
Εγώ από τα παραπάνω αυτό που κατάλαβα είναι ότι εκτός από την Κούβα και τη Βενεζουέλα στον άξονα του κακού προστέθηκε και το φόρουμ!
Κατά τα άλλα κανένας δεν εικάζει την προσωπική ατζέντα κανενός. Την ΠΑΟΚ ή την αντιΠΑΟΚ ατζέντα τους όμως, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, σίγουρα.
Αλλά μάθαμε και κάτι καινούργιο (που για την ακρίβεια το επικαλούνται εδώ και χρόνια τα σκουλήκια): ότι εκτός από προσωπολάτρες, τρώμε και παραμύθι (!), επειδή ο Σαββίδης είναι άρχοντας στην... επικοινωνία!
Κατά τα άλλα κανένας δεν εικάζει την προσωπική ατζέντα κανενός. Την ΠΑΟΚ ή την αντιΠΑΟΚ ατζέντα τους όμως, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, σίγουρα.
Αλλά μάθαμε και κάτι καινούργιο (που για την ακρίβεια το επικαλούνται εδώ και χρόνια τα σκουλήκια): ότι εκτός από προσωπολάτρες, τρώμε και παραμύθι (!), επειδή ο Σαββίδης είναι άρχοντας στην... επικοινωνία!
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Maklaz, Guitarman, GEOL
-
gervasio artigas
ποσο δικαιο εχειςPatron έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 18:55 Ήταν τα μάτια σου σαν ραγισμένο τζάμι
σόρρυ λάθος τοπικ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- Χωρικός, Apil44
Silvestro έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 13:02 Καλησπέρα,
Κατ' αρχάς, το ποστάρισμα έρχεται εντελώς τυχαία ώς απάντηση σε αυτό το ποστ, τίποτα προσωπικό. Δευτερευόντως, για να προλάβω όσους καλοπροαίρετα αναφέρουν ότι είναι ένα εγκαθετο ποσταρισμα από κάποιον που έχει γράψει 10 φορές στο φορουμ, παρακολουθώ το φόρουμ κυρίως ως επισκέπτης, από τότε που δημιουργήθηκε. Δυστυχώς, η συζήτηση σε αυτό το τόπικ έχει παρεκτραπεί από την αρχή του κιόλας. Με την ανοχή - ενίοτε προτροπή των mods, απαγορεύτηκε σχεδόν όποια διαφορετική τοποθέτηση και μάλιστα με τρόπο σταλινικό, που κατά τη γνώμη μου δεν συνάδει σε ένα ελεύθερο φορουμ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να ανεχτείτε διαφορετικές απόψεις, από συνοπαδούς, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι αγαπόυν την ομάδα και την ιδέα του ΠΑΟΚ όσο και ο καθένας από εσάς. Και αυτό το λέω κρίνοντας από τον εαυτό μου, καθώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον συνοπαδό να χαίρεται, να ανατριχιάζει, να λυπάται ή να μην μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο ή λιγότερο από εμένα, μαθαίνωντας να ζω αγαπώντας αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που γνώρισα από κοντά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το 1991 και με όσα έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο και στα δύο κύρια αθλήματα, από την πρώτη στιγμή, αυτό που μου έχει περάσει στο αίμα μου, είναι ότι με το από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, έχω την ελπίδα και μάχομαι για να κερδίσω τον οποιονδήποτε. Αυτό είναι το DΝΑ του ΠΑΟΚ, πέρα από διοικήσεις και προέδρους, πέρα από καλές ή άσχημες μεταγραφές και σχεδιασμούς. Και κλείνω με τους προέδρους. Τουλάχιστον αφελείς στην καλύτερη περίπτωση, είναι κυρίως αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι ο ένας έχει προσωπική ατζεντα ενώ ο άλλος όχι. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ο Ιβάν, είναι αυτός ο οποίος έχει κατ'εξοχήν πρωσωπική και όχι μόνο ατζέντα. Ωστόσο, κοντά σε αυτήν, δημιούργησε και δημιουργεί και κυρίως γνωρίζει καλύτερα πως να εντάσει τα πάντα μέσω της επικοινωνίας στην παοκτσήδικη κουλτούρα, κατι το οποίο όμως ας μη γελιόμαστε, είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένο με την ατζέντα που λέγαμε παραπάνω. Θεωρώ πως γνωρίζουμε ελάχιστα για όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν. Αυτό το λέω σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Μυστακίδη ως κάτι ανάλογο του Δρόσου. Όλοι χαίρονται και λυπούνται με το ποδόσφαιρό, όπως το ίδιο ενδεχομένως να συμβεί και με το μπάσκετ. Αλλά ας αφήσουμε την προσωπολατρεία στην άκρη. Το ποιοί τρώνε παραμύθι και ποιοί όχι, ενδέχεται να είναι πολύ σχετικό. Καλή συνέχεια και ψυχραιμία.
Καταρχάς καλησπέρα και να ξεκαθαρίσω και γω ότι δεν είναι προσωπικο το μήνυμα και ας απαντάω σε σένα επί του προσωπικού -αυτη είναι η νέα μόδα των ίσων αποστάσεων και της ευγένειας προφανώς, πέρα από την πλάκα προφανώς και απαντάω σε σένα-.
Αγαπητέ αυτή η φάση του μιλάω ευγενικά και του δεν λέω τίποτα κάποτε πρέπει να σταματήσει. Άκουσα, είδαμε και βλέπουμε και παθαίνουμε. Τις φλωριες αυτές άλλου. ΠΛΕΟΝ μιλάμε με γεγονότα χωρίς θα και σαςταλεγαμε.
Όποιος έχει μάτια βλέπει και διαβάζει και όποιος έχει μυαλό κρίνει. Τσιγάρα περί σταλινισμού και φίμωση απόψεων άιντε και κάντε μας την χάρη. Θέλει η Τατιάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Πετάμε και ατζεντες -εβγαλα για το 2026 για πελάτες να σε στείλω καμια- γράφετε κι ένα σεντόνι και ουσία μηδέν.
Το μεν αλλά ήταν το καλοκαιράκι που δεν ξέραμε τι ξημερώνει.
Ως προς τις ατζεντες Ιβάν προφανώς και δεν είμαστε τόσο αφελείς ΑΛΛΑ ο συγκεκριμένος πλέον των οποίων συμφερόντων του ούτε ρόμπα μας κάνει κάθε μέρα ούτε αθέτησε ότι είπε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚΣΗ αυτό είναι πιο πάνω απ' όλα.
Κανονικά εσάς τους ισαποστακηδες και οπαδούς του σαβουάρ βιβρ θα έπρεπε όντως να επικρατήσει σταλινική τακτική εδώ γιατί μας τα κάνατε μπαλόνια.
Βγείτε ρε σεις και πείτε ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΜΠΑ...όλοι έχουμε γίνει κάποια στιγμή. Δεν είναι κακο. ΚΑΚΟ είναι να προσπαθείτε ακόμα με ανούσια σεντόνια να μας πείτε με τρόπο ότι η Γη δεν γυρίζει.
ΥΓ αντμιν χαρά στο κουράγιο σας με τέτοια φρούτα που το ακούτε κιόλας ... Σταλινιστες....γερμανοτσολιάδες του Ιβάν, που δεν δώσατε βήμα να μιλήσει ελεύθερα ο Κοσμακης για τον ξεβρακωτο ρωσοποντιο που είναι το μακρύ χέρι του Πούτιν!
- These users thanked the author Sardan for the post (total 7):
- Χωρικός, theo-drama, Apil44, Jean Valjean, leomatos88, Ιάσονας, joshua
Και το μυαλό μου είναι θολόgervasio artigas έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 21:45ποσο δικαιο εχειςPatron έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 18:55 Ήταν τα μάτια σου σαν ραγισμένο τζάμι
σόρρυ λάθος τοπικ
και το δικό σου πιο λειψό
σας εθολώσαν τα λεφτά
Γειά σου Φανφάρα φαφλατά!
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 4):
- Taseos, gervasio artigas, theo-drama, leomatos88