Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
EQ με πληγωνεις εφερα ζαφειρη το καλοκαιρι και τον μεξικανο πριν καμια βδομαδα. Επισης απο τοτε που ξεκινησα να το γραφω εχω μονο clean sheets με μοναδικη αναγουλα την Λυων οπου εκει... οκ.Equalizer έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 13:39embuji έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 11:07 Ημερα 21η
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ.
Πλεον ειναι διαδικαστικο αλλα μεχρι να κλειδωσει θα το γραφω![]()
![]()
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι, αν επιτρέπεις δηλαδή:
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να φταίει το γεγονός οτι πας στη δουλειά σου, που δεν κάνουμε μεταγραφές;
Μπορεί να παίζει καμία μεταφυσική σύνδεση ξερωγω.
Κάτσε μια δυο μέρες σπίτι, δήλωσε μπερναουτ, πήγαινε σε κάποιο συνέδριο - επιμορφωτικό σεμινάριο τελοσπάντων
Να το δοκιμάσουμε δηλαδή δηλαδή, ποτέ δε ξέρεις![]()
Ειμαι σε ιερη αποστολη.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitrisou
Δεν θα ξεχασω ποτέ στην ζωή μου στο μάγκικο μετά το Λαμία ΠΑΟΚ 1-1 την αθλιότητα μας σαν οπαδοί....και ότι στα μαγικά εκείνα play of δεν κάναμε ποτέ sold out.....αλλά στα ΠΑΝΥΓΉΡΙΑ πρώτοι ΕΊΜΑΙ ΤΥΧΕΡΌΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ PLAY OF ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ.....navigator11 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:33 Αν ο Λουτσέσκου και οι κομάντος του ήταν τόσο λιγόψυχοι όσο κάποιοι οπαδοί μας (γενικότερα το θέτω), μπορεί να είχαμε μείνει στα 2 πρωταθλήματα στην ιστορία μας.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- giaxxo, navigator11
και οι 2.
- These users thanked the author embuji for the post:
- abc_o_ karpouzas
Στο τέλος θα μας πεις τι δουλειά κάνεις;;embuji έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 11:07 Ημερα 21η
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ.
Πλεον ειναι διαδικαστικο αλλα μεχρι να κλειδωσει θα το γραφω![]()
![]()