PAOK Sports Arena - Παλατάκι
- Maurice_Escargot
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Να επιστρεψουμε λιγο στην πραγματικοτητα, κι οχι στα "θα, θα, θα" και τα δεκαδες εκατομμυρια. Ο συγκεκριμενος ανθρωπος θελει να δωσει one-off 60 χιλιαρικα στον ΑΣ για την ολικη χρηση του γηπεδου. Και μολις εστειλε εξωδικο για τις τουαλετες και εναν κυβο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 12):
- Fireman 4, Dimitrisou, leomatos88, Χωρικός, Guitarman, aivas19, Ιάσονας, margas, navigator11, katafraktos and 2 more users
-
DikefalosG4
Ε ωραία ας τα βρουν για μεγαλύτερο ποσό, αλλά να τα βρουν και με την καμία για 1εκ που ζητάει ο ΑΣ.
Μην τρελαθούμε δηλαδή, μέχρι πρότινος το μπάτζετ της ομάδας ήταν 600 και 700 χιλ. και τώρα ζητάει 1εκ!
Βρήκαμε δηλαδή νέα αγελάδα να την αρμέξουμε.
Για να είμαστε δίκαιοι. Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική.
Ας βρούμε πόσα δίνει ο Γιαννακόπουλος, οι Αγγελόπουλοι και ο Αγγελόπουλος της αεκ στους αντίστοιχους ερασιτέχνες και προσαρμοζόμαστε στα δικά μας.
Και να συμπληρώσω ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την ΠΑΕ. Πόσα δηλαδή δίνουν από το ποκ στους ερασιτέχνες, γιατί νομίζω ότι δεν θα συμφέρει στον ΑΣ η σύγκριση.
Μην τρελαθούμε δηλαδή, μέχρι πρότινος το μπάτζετ της ομάδας ήταν 600 και 700 χιλ. και τώρα ζητάει 1εκ!
Ας βρούμε πόσα δίνει ο Γιαννακόπουλος, οι Αγγελόπουλοι και ο Αγγελόπουλος της αεκ στους αντίστοιχους ερασιτέχνες και προσαρμοζόμαστε στα δικά μας.
Και να συμπληρώσω ότι το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την ΠΑΕ. Πόσα δηλαδή δίνουν από το ποκ στους ερασιτέχνες, γιατί νομίζω ότι δεν θα συμφέρει στον ΑΣ η σύγκριση.
- Kabamaru11
60.000 τον χρονο ειναι 5.000 τον μηνα,ε συγνωμη αλλα καφετεριες στην Αριστοτελους πληρωνουν μεγαλυτερο ενοικιο.Να ειμαστε σοβαροι.
Και η συγκριση με Θ.Χατζοπουλο ειναι ακυρη,ο Χατζο ειχε διοικηση πρωτοδικειου κ αποπληρωνε παλαιοτερα χρεη και ηρθε να νοικοκυρεψει την Καε για να μη πεσουμε.Ο ακατανομαστος (ναι πλεον ουτε το ονομα του δεν θελω να πω),ειπε πως θα πληρωσει τα υπολοιπα χρεη (εδω γελαμε) και θα κανει ανακαινιση στο γηπεδο ωστε να εχει η Καε μεγαλυτερα εσοδα κ φανηκε πως στοχος του ειναι να παιξουμε Ευρωλικα ΝΒΑ κ κουραφεξαλα.
Ε δεν γινεται ρε φιλε να στο δωσουν τζαμπα (60.000) κ να βαλεις 10εκ για την ανακαινιση για την επομενη 49ετια,θα βγει παλι ενα ποσο που ουτε θα αγγιζει τις 300.000 τον χρονο,παλι πενιχρο ποσο.Ειχα διαβασει πως θελει το γηπεδο ΜΟΝΟ για την μπασκετικη ομαδα,αρα τα υπολοιπα τμηματα θα μεινουν στον δρομο.
Διαφωνω με τον φιλο πιο πανω.Οπως σωστα αρμεξε ο Α.Σ. τον Ιβαν για την Τουμπα,ετσι πρεπει να αρμεξουν κ αυτον για το Παλατακι.Εσοδα για τον Α.Σ. σημαινουν καλες ομαδες στα υπολοιπα αθληματα,δεν ειμαστε μονο ποδοσφαιρο η μπασκετ.
Γενικα μου εχει δωσει την εντυπωση πως μας βλεπει σαν ιθαγενεις που θα του στησουμε κ..λο κ θα πανηγυριζουμε καθε του χαζομαρα,ε δεν....
Και η συγκριση με Θ.Χατζοπουλο ειναι ακυρη,ο Χατζο ειχε διοικηση πρωτοδικειου κ αποπληρωνε παλαιοτερα χρεη και ηρθε να νοικοκυρεψει την Καε για να μη πεσουμε.Ο ακατανομαστος (ναι πλεον ουτε το ονομα του δεν θελω να πω),ειπε πως θα πληρωσει τα υπολοιπα χρεη (εδω γελαμε) και θα κανει ανακαινιση στο γηπεδο ωστε να εχει η Καε μεγαλυτερα εσοδα κ φανηκε πως στοχος του ειναι να παιξουμε Ευρωλικα ΝΒΑ κ κουραφεξαλα.
Ε δεν γινεται ρε φιλε να στο δωσουν τζαμπα (60.000) κ να βαλεις 10εκ για την ανακαινιση για την επομενη 49ετια,θα βγει παλι ενα ποσο που ουτε θα αγγιζει τις 300.000 τον χρονο,παλι πενιχρο ποσο.Ειχα διαβασει πως θελει το γηπεδο ΜΟΝΟ για την μπασκετικη ομαδα,αρα τα υπολοιπα τμηματα θα μεινουν στον δρομο.
Διαφωνω με τον φιλο πιο πανω.Οπως σωστα αρμεξε ο Α.Σ. τον Ιβαν για την Τουμπα,ετσι πρεπει να αρμεξουν κ αυτον για το Παλατακι.Εσοδα για τον Α.Σ. σημαινουν καλες ομαδες στα υπολοιπα αθληματα,δεν ειμαστε μονο ποδοσφαιρο η μπασκετ.
Γενικα μου εχει δωσει την εντυπωση πως μας βλεπει σαν ιθαγενεις που θα του στησουμε κ..λο κ θα πανηγυριζουμε καθε του χαζομαρα,ε δεν....
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 9):
- Maklaz, Black_Knight, leomatos88, Guitarman, Dimitrisou, Ιάσονας, navigator11, dim72, paok apo epilogi
-
leomatos88
Μου είχες επισημάνει πολύ σωστά τις προάλλες ότι πρόκειται να το νοικιάσει, όχι να το πάρει το γήπεδο. Τα 49 χρόνια βέβαια στον αθλητισμό ισούνται με 100 ζωές, οπότε είναι λίγο σχετικά τα πράγματα.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:16 για να ξέρουμε τι λέμε, η ομάδα (ΚΑΕ) όσο φυτοζωούσε και αποπλήρωνε παλιά χρέη, πλήρωνε τίποτα για ενοίκιο στον ΑΣ;
μια χαρά τα λέει ο φίλος, απο το να ρημάζει και χωρίς άλλη εναλλακτική, το δίνεις φτηνά αναμένοντας την ακριβή ανακαίνιση κι επέκταση, που μένουν στο ακίνητο και στον ιδιοκτήτη του. Τι νόημα θα είχε ακριβό ενοίκιο αλλά να μη γίνει έργο στο γήπεδο που τόσο το έχει ανάγκη, πρώτον για να μην πέσει και δεύτερον για την ομάδα και την Ευρωπαική της πρόοδο...
Πες ότι τον εμπιστευόμαστε και τον αγαπάμε. Και σε αυτήν την περίπτωση να το νοικιάσει τζάμπα ή πολύ φθηνά ή χωρίς δικλείδες ασφαλείας και ανταπόδοσης, θα είναι ασύμφορο. Ένας λόγος παραπάνω από τη στιγμή που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη σε κανέναν.
Συμφωνώ όμως ότι το γήπεδο ρημάζει, εννοείται ότι χρήζει αξιοποίησης. Συμφωνώ επίσης πως θα πρέπει να είναι βιώσιμη η όποια συμφωνία για την ΚΑΕ, άρα και για τον ιδιοκτήτη της. Η συνεπαγωγή όμως ΚΑΕ άρα ιδιοκτήτης έχει και την προϋπόθεση της ΑΜΚ.
Κολοσσιαίο το ποσό για το μπάσκετ, αδιανόητο για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά να μπει όντως στον ΠΑΟΚ. Θέλω να πω πρέπει ο άνθρωπος να δείξει και δυο πράγματα πρώτα, να βάλει λεφτά πχ, να πληρώσει τα χρέη κτλ. Τότε θα ήμουνα πολύ πιο ανοιχτός σε μία συμφωνία μαζί του για το Παλάτι. Ειδικά εάν υπάρχει θέμα να πέσει (το λες χάριν υπερβολής ή υπάρχει όντως τέτοιο θέμα;).
Έτσι στην ψύχρα όμως, τόσα δίνω – πόσα θες – στα Λαδάδικα πουλάν αυτό που θες, με όλο το 8μηνο ιστορικό, και με τον ίδιο να προτείνει ένα ευτελέστατο ποσό, ε όχι.
Συν ότι νομίζω πως η κουβέντα είναι κάπως παράταιρη, τουλάχιστον προς το παρόν, με την έννοια ότι όχι το γήπεδο να νοικιάσει, ούτε να σταθεί στη θέση του δεν ξέρω άμα γίνεται, μετά την Αναγούλα που προσέλαβε, αλλά και με τις γελοιότητες με τους κύβους και τα τρίγωνα και τους κύκλους.
Και για να το πω πιο σωστά: θα μου ήταν εντελώς αδιάφορο το πόσα θα έδινε, λίγα ή πολλά ή άπειρα, εάν η παρουσία του ενέπνεε τον σεβασμό και την αγάπη για τον Σύλλογο.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 7):
- Kabamaru11, Guitarman, Maklaz, Ιάσονας, navigator11, Apil44, paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Βεβαια οι ΑΣ αυτων δεν εχουν γηπεδα δικα τους..αρα δεν ειναι σωστη συγκριση ακριβως..DikefalosG4 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 23:12 Ε ωραία ας τα βρουν για μεγαλύτερο ποσό, αλλά να τα βρουν και με την καμία για 1εκ που ζητάει ο ΑΣ.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν τα δείγματα του Μυστακίδη μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο αρνητικά.DikefalosG4 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:38 Θέλω να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου. Όπως όταν είχε διαρρεύσει το υπόμνημα του ΑΣ για το γήπεδο προς την ΠΑΕ και ζητούσε 2εκ και τον ουρανό με τ΄άστρα σε τετραγωνικά, ήμουν στα κάγκελα με τον ΑΣ.
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις αφαίμαξη τα έσοδα της ΠΑΕ και να μην πηγαίνουν στο μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει να ανταγωνιστεί ομάδες που δίνουν ελάχιστα στον ερασιτέχνη.
Το ίδιο λέω και για την ΚΑΕ, είτε την έχει ο Χατζόπουλος είτε ο Μυστακίδης. Τα έσοδα πρέπει να στηρίζουν το μπάτζετ της μπασκετικής ομάδας.
Η διαφορά των δύο είναι ότι ο Χατζόπουλος, όσο ΠΑΟΚΑΡΑ και να είναι, δεν μπορεί να κάνει σοβαρή ανακαίνιση στο γήπεδο.
Ο Τέλης (έτσι λέει τουλάχιστον και σε αυτό πρέπει να κριθεί αυστηρά) θα βάλει 10εκ. για να αυξήσει τα έσοδα κατακόρυφα.
Πλέον θέλω πρώτα να με πείσει η νέα διοίκηση πως όντως θέλει το καλό του συλλόγου και αυτό θα πάρει χρόνο. Κατά την γνώμη μου ο Μυστακίδης μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί απολύτως αναξιόπιστος σε ότι έχει συμφωνήσει και μέχρι να ανατρέψει αυτή την εικόνα του κανένας μέσα στο σύλλογο δεν μπορεί να κάνει δεσμευτική συμφωνία μαζί του
Η κρισιμη διαφορά της Τούμπας με το Παλατάκι είναι οτι για το γήπεδο στην Τούμπας η μοναδικη προοπτική που έχει είναι να γκρεμιστεί για να κατασκευαστεί ένα καινούργιο με όλα τα σύγχρονα παρελκόμενά του.
Και μονο γι αυτό το λόγο ο Σαββίδης, που θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο στη θέση αυτού που θα γκρεμιστεί με κόστος ποσού σε εννιαψήφιο νουμερο ευρώ μεγαλύτερο του ελαχιστου, βρίσκεται σε θεση ισχύος σε σχεση με τον ΑΣ στη διαπραγμάτευση αναφορικά για το ενοίκιο και τα ανταλλάγματα για τη χρηση του νεου.
Το γηπεδο στο Παλατακι είναι ένα σύγχρονο γήπεδο, εχει παλαιότητα 25 ετών αλλα είναι 40 χρόνια νεότερο απο της Τούμπας. Αυτο που χρειάζεται ειναι ανακαίνιση με αναβάθμιση εγκαταστασεων και προδιαγραφων, πχ ασφαλείας ενεργειακών, και αυξηση θέσεων που δεν μπορεί να ξεπερνά τις 2.000 θέσεις στο υπαρχον κτισμα.
Δεν ειναι για γκρέμισμα το Παλατακι. Οσο και αν υποβαθμιστει επικοινωνιακά το υπαρχον κτιριο για να τεντωθει το κόστος της ανακαίνισης δύσκολα θα ξεπερνά το οκταψηφιο νούμερο το κόστος.
Και μονο γι αυτούς τους λόγους ο Μυστακίδης δεν είναι στην ίδια θέση ισχύος με τον ΑΣ, όπως είναι στην περίπτωση της Τούμπας ο Σαββίδης που μπορεί και να απαιτεί πράγματα. Ο περιβάλλων χώρος που παραχωρήθηκε, το προεδρικο διαταγμα που εκδόθηκε με ενέργειες του Σαββίδη έγιναν, και αυξανουν την αξία της ιδιοκτησίας του ΑΣ.
Ο Μυστακίδης αντιστοιχα δεν μπορεί να απαιτεί πράγματα απο τον ΑΣ. Ακόμα και τα γυρω οικόπεδα που λέγεται οτι γλυκοκοιταζει, αν θα παρθουν, στο όνομά του θα ειναι. Τώρα με ολα αυτά που γίνονται μπορεί να πιεζει, επειδη μπήκε στην ΚΑΕ χωρίς την ταυτόχρονη συμφωνία με τον ΑΣ <αχαρακτήριστο> για το ενοικιο χρησης με τους συμψηφισμους με τα έξοδα ανακαίνισης. Και τωρα ζητά και παραχωρηση ετων οπως για την περιπτωση της ν.Τούμπας.
Αν δηλ. κάποιος υποστηριζε οτι ο Μυστακίδης ήθελε εξ αρχής απο το καλοκαιρι να μπει στην ΚΑΕ με τις πιο ευνοϊκές πιθανοτητες για να εκμεταλλευεται πιο κερδοφόρα το Παλατάκι υποτιμώντας τον ΑΣ, όλες οι καλοκαιρινες του κινησεις για να χωθεί στο προτζεκτ ν.Τούμπα ηταν η τέλεια προσποίηση για να του έρθει στο πιατο η ΚΑΕ με το Παλατάκι όπως τελικά του και του ήρθαν.
Και μονο γι αυτό το λόγο ο Σαββίδης, που θα κατασκευάσει το νέο γήπεδο στη θέση αυτού που θα γκρεμιστεί με κόστος ποσού σε εννιαψήφιο νουμερο ευρώ μεγαλύτερο του ελαχιστου, βρίσκεται σε θεση ισχύος σε σχεση με τον ΑΣ στη διαπραγμάτευση αναφορικά για το ενοίκιο και τα ανταλλάγματα για τη χρηση του νεου.
Το γηπεδο στο Παλατακι είναι ένα σύγχρονο γήπεδο, εχει παλαιότητα 25 ετών αλλα είναι 40 χρόνια νεότερο απο της Τούμπας. Αυτο που χρειάζεται ειναι ανακαίνιση με αναβάθμιση εγκαταστασεων και προδιαγραφων, πχ ασφαλείας ενεργειακών, και αυξηση θέσεων που δεν μπορεί να ξεπερνά τις 2.000 θέσεις στο υπαρχον κτισμα.
Δεν ειναι για γκρέμισμα το Παλατακι. Οσο και αν υποβαθμιστει επικοινωνιακά το υπαρχον κτιριο για να τεντωθει το κόστος της ανακαίνισης δύσκολα θα ξεπερνά το οκταψηφιο νούμερο το κόστος.
Και μονο γι αυτούς τους λόγους ο Μυστακίδης δεν είναι στην ίδια θέση ισχύος με τον ΑΣ, όπως είναι στην περίπτωση της Τούμπας ο Σαββίδης που μπορεί και να απαιτεί πράγματα. Ο περιβάλλων χώρος που παραχωρήθηκε, το προεδρικο διαταγμα που εκδόθηκε με ενέργειες του Σαββίδη έγιναν, και αυξανουν την αξία της ιδιοκτησίας του ΑΣ.
Ο Μυστακίδης αντιστοιχα δεν μπορεί να απαιτεί πράγματα απο τον ΑΣ. Ακόμα και τα γυρω οικόπεδα που λέγεται οτι γλυκοκοιταζει, αν θα παρθουν, στο όνομά του θα ειναι. Τώρα με ολα αυτά που γίνονται μπορεί να πιεζει, επειδη μπήκε στην ΚΑΕ χωρίς την ταυτόχρονη συμφωνία με τον ΑΣ <αχαρακτήριστο> για το ενοικιο χρησης με τους συμψηφισμους με τα έξοδα ανακαίνισης. Και τωρα ζητά και παραχωρηση ετων οπως για την περιπτωση της ν.Τούμπας.
Αν δηλ. κάποιος υποστηριζε οτι ο Μυστακίδης ήθελε εξ αρχής απο το καλοκαιρι να μπει στην ΚΑΕ με τις πιο ευνοϊκές πιθανοτητες για να εκμεταλλευεται πιο κερδοφόρα το Παλατάκι υποτιμώντας τον ΑΣ, όλες οι καλοκαιρινες του κινησεις για να χωθεί στο προτζεκτ ν.Τούμπα ηταν η τέλεια προσποίηση για να του έρθει στο πιατο η ΚΑΕ με το Παλατάκι όπως τελικά του και του ήρθαν.
Για να πείσει αυτή η διοίκηση πρέπει να ξεχρεώσει άμεσα όπου χρωστάει, να σταματήσει να κοντράρεται με ΟΛΑ τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, να κάνει το παλατάκι ίδιο και καλύτερο με το ΟΑΚΑ, να φτιάξει μια ομάδα που θα διεκδικεί κάθε χρόνο τους εγχώριους τίτλους και τον ανώτερο ευρωπαϊκό και να καθαρίσει το ελληνικό μπάσκετ απ τη βοθριλα που είναι φυτευμενη αυτή τη στιγμή.Ιάσονας έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 00:00Θα συμφωνούσα μαζί σου αν τα δείγματα του Μυστακίδη μέχρι τώρα δεν ήταν τόσο αρνητικά.DikefalosG4 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 22:38 Θέλω να είμαι συνεπής με τον εαυτό μου. Όπως όταν είχε διαρρεύσει το υπόμνημα του ΑΣ για το γήπεδο προς την ΠΑΕ και ζητούσε 2εκ και τον ουρανό με τ΄άστρα σε τετραγωνικά, ήμουν στα κάγκελα με τον ΑΣ.
ΔΕΝ μπορείς να κάνεις αφαίμαξη τα έσοδα της ΠΑΕ και να μην πηγαίνουν στο μπάτζετ της ποδοσφαιρικής ομάδας, που έχει να ανταγωνιστεί ομάδες που δίνουν ελάχιστα στον ερασιτέχνη.
Το ίδιο λέω και για την ΚΑΕ, είτε την έχει ο Χατζόπουλος είτε ο Μυστακίδης. Τα έσοδα πρέπει να στηρίζουν το μπάτζετ της μπασκετικής ομάδας.
Η διαφορά των δύο είναι ότι ο Χατζόπουλος, όσο ΠΑΟΚΑΡΑ και να είναι, δεν μπορεί να κάνει σοβαρή ανακαίνιση στο γήπεδο.
Ο Τέλης (έτσι λέει τουλάχιστον και σε αυτό πρέπει να κριθεί αυστηρά) θα βάλει 10εκ. για να αυξήσει τα έσοδα κατακόρυφα.
Πλέον θέλω πρώτα να με πείσει η νέα διοίκηση πως όντως θέλει το καλό του συλλόγου και αυτό θα πάρει χρόνο. Κατά την γνώμη μου ο Μυστακίδης μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί απολύτως αναξιόπιστος σε ότι έχει συμφωνήσει και μέχρι να ανατρέψει αυτή την εικόνα του κανένας μέσα στο σύλλογο δεν μπορεί να κάνει δεσμευτική συμφωνία μαζί του
Υπαρχει ΠΑΟΚτζης που μετά από όλα αυτά είναι διατεθειμένος να περιμένει μια δεκαετία για να καταφέρει να πείσει αυτός ο άνθρωπος;
Αυτή η διοίκηση λοιπόν απέτυχε σε μόλις 3 μήνες και οι πιθανότητες να το ανατρέψει όλο αυτό είναι οριακά αμελητέες
- These users thanked the author margas for the post:
- paok apo epilogi
- Montrealiotis
Δεν καταλαβαίνω τις χαζές συγκρίσεις με το παλατάκι και αυτόν που ήρθε για να προκαλέσει μόνο προβλήματα στον σύλλογο. Ας πηγαίνε στο σκουλήκι. Οι ιδιοσυγκρασίες τους ταιριάζουν
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- paok apo epilogi
- katafraktos
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- st4this, namisenoiazei
Το γηπεδο ανήκει στον ΑΣ. Η ομάδα μπασκετ παιζει χαριστικά εκει αφου δεν υπάρχει καν συμβόλαιο. Οποτε ο,τι έχει μέσα το γηπεδο ανήκει στον ερασιτεχνη ((και το cube).
Αν ο ΑΣ και ο Ιβαν εχουν χιούμορ, θα πρεπει να το βαλουν στην Τούμπα. Το έχω δει σε κατι αμερικανικά γήπεδα να κρέμεται με συρματοσχοινα
Αν ο ΑΣ και ο Ιβαν εχουν χιούμορ, θα πρεπει να το βαλουν στην Τούμπα. Το έχω δει σε κατι αμερικανικά γήπεδα να κρέμεται με συρματοσχοινα
- paok-porter1337
Προσωπικα αν ημουν ΑΣ θα προτιμουσα να εχω ενα συμβολαιο με τον Τελη που να αναφερει συντηρηση και ανακαινιση σε ολους τους χωρους του γηπεδου και ας ηταν το ενοικιο χαμηλο. Θα μας πειραζε να δωσει 2-3-5 μυρια να κανει μια δυνατη ανακαινιση το γηπεδο?
Οκ δεν λεω τα 60Κ ειναι λιγα το χρονο αλλα ας ειναι 200Κ ξερω γω και τα υπολοιπα να μπουν στο γηπεδο.
Οκ δεν λεω τα 60Κ ειναι λιγα το χρονο αλλα ας ειναι 200Κ ξερω γω και τα υπολοιπα να μπουν στο γηπεδο.
- navigator11
- KalamarGiannis
Συμφωνώ. Ο ΑΣ αν δε κάνω λάθος έχει καλέσει την ΚΑΕ να υπογράψουν συμφωνητικό για τα fees που θα πληρώνονται από την ΚΑΕ για σήμα, όνομα, ενοίκιο εγκαταστάσεων γηπέδου. Η δε ΚΑΕ δε μπορεί/ή δε θέλει να προσέλθει σε αυτό το τραπέζι, πριν/αν/όταν γίνει η ΑΜΚ ώστε να υπάρχει το ταμείο για συμφωνία;paok-porter1337 έγραψε: Τρί 10 Φεβ 2026, 10:54 Προσωπικα αν ημουν ΑΣ θα προτιμουσα να εχω ενα συμβολαιο με τον Τελη που να αναφερει συντηρηση και ανακαινιση σε ολους τους χωρους του γηπεδου και ας ηταν το ενοικιο χαμηλο. Θα μας πειραζε να δωσει 2-3-5 μυρια να κανει μια δυνατη ανακαινιση το γηπεδο?
'Η πάμε στο σενάριο που συνάγεται ότι παίζεται παιχνίδι πίεσης και δεν έγινε η ΑΜΚ.
Εμένα δε μου είναι ξεκάθαρο τι θεωρεί ότι κερδίζει η πλευρά της ιδιοκτησίας ΚΑΕ. Χρόνο; Χρήμα; γιατί; έχει ανάγκη οικονομική;
Αν θες να βάλεις 5Μ για ανακαίνιση σε ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ακίνητο, γιατί να διεκδικείς σκοτωμένο ενοίκιο; πας να ισοσκελίσεις οικονομικά κόστος-κέρδος (μελλοντικής εκμετάλλευσης) όταν έχεις έρθει ως το παχύ πορτοφόλι που θα ξοδέψει ασύστολα να απογειώσει την ομάδα;
δεν κολλάει.