Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

giannisparis4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:08
paok-porter1337 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:09 και ΑΜΚ εγινε και 12Μ ειναι επιβεβαιωμενα μεσα στην εταιρια (https://publicity.businessportal.gr/com ... 7826104000). Οποτε τα λεφτα υπαρχουν, το θεμα ειναι ποτε θα πληρωσει και πιστευω στο τελος θα τα δωσει τα λεφτα. Απλα μπορει να τα δωσει αρχες Φλεβαρη να τελειωσει πρωτα η μεταγραφικη περιοδος, αυτη τη σκεψη ειχα.. οκ υπαρχουν ρητρες αλλα προφανως δεν ειναι κατι που επηρεαζει την πλευρα Μυστακιδη να καθυστερισει τοσο τις πληρωμες.
Η ρητρα παντως ειναι τις πλακας το 0.05%.
Δηλαδη και σε 2 χρονια να τα δωσει ειναι 800χιλιαρικα. Κλαιν μαιν

Όντως μηδαμινή απόδοση κεφαλαίου.

Οικονομολόγος??
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
Maklaz, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μαζι σου Θαναση.
Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως προτίθεται να απαντήσει με εξώδικο, καταθέτοντας όλα τα έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν για την τοποθέτηση του cube.

«Εγώ θα στείλω πίσω εξώδικη απάντηση, όπως μου έστειλαν, με την άδεια που υπάρχει και την έκθεση στατικής επάρκειας. Τα πάντα είχαμε βγάλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος και πως η διαδικασία έγινε με βάση όσα προβλέπονται για χώρους όπου πραγματοποιούνται συναθροίσεις κοινού.

«Τα μοτέρ είναι πιστοποιημένα για συναθροίσεις. Έχω τη στατική μελέτη και θα την παραλάβουν με εξώδικο. Τα χαρτιά τα έχει ο δικηγόρος μου και του έχω δώσει εντολή να προχωρήσει», σημείωσε.

Παράλληλα, ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ασφάλειας στο PAOK Sports Arena, υποστηρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα.

«Είναι δυνατόν να βάλεις cube και να μην πάρεις μηχανικό και να μην πάρεις τα μέτρα σου; Οι συναυλίες πώς γίνονται; Για κάθε συναυλία γίνεται και σχετική μελέτη. Υπάρχουν τα στοιχεία για κάθε συναυλία», δήλωσε, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφαλείας στο Παλατάκι».

Σε ό,τι αφορά τη συνολική διάσταση που έχει πάρει το θέμα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την άποψη ότι το ζήτημα του cube εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πιέσεων.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι μοχλός πίεσης στον Ερασιτέχνη για να πάρουν το γήπεδο με 3 και 60. Απλώς παίρνει κι εμένα η μπάλα», ανέφερε.

Τέλος, ο Θανάσης Χατζόπουλος σημείωσε πως έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να κινηθεί και για ζητήματα που αφορούν, όπως είπε, τη συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 8):
Kabamaru11, Maklaz, freemind, Guitarman, leomatos88, Iznogoud4, Ιάσονας, Apil44
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:50 Μαζι σου Θαναση.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι μοχλός πίεσης στον Ερασιτέχνη για να πάρουν το γήπεδο με 3 και 60. Απλώς παίρνει κι εμένα η μπάλα», ανέφερε.

.
Κι εγω νομιζω οτι κυριως γι αυτο εγιναν οσα μας γυρισαν το μυαλο τις τελ. μερες.
Το μπακιρι ειναι το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αντε ρε Χατζόπουλε πάρε το cube σου από δω μην πέσει στα κεφάλια μας. Που ούτε τις κατοστάρες μας δεν δείχνει καλά καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”