Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Taseos »

Τι καρπαζιά μοιράζει το χέρι σου ρε; Δεν σου φαινόταν
These users thanked the author Taseos for the post (total 7):
Guitarman, Franky, Maklaz, Sera4, leomatos88, eorptol1, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μιας και εκτος απο τρανός Πόντιος εισαι και τρανος σκακιστής, ελπιζω να εισαι ηδη κινήσεις μπροστά
These users thanked the author Guitarman for the post (total 6):
Franky, Maklaz, leomatos88, Vet_eranos, Taseos, eorptol1
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Η παρτίδα τελείωσε από τις 20 Νοέμβρη. Τον προσκάλεσαν να παίξει, κατακαλόκαιρο, με όλα τα πιόνια στημένα και τα ντουγάνια δεν ήξεραν καν τους κανόνες. Χρόνια το σχεδιάζανε και πάλι φάγαν τα μούτρα τους! Και ήθελαν να πάρουν το γήπεδο... Με την Αναγούλα, το Λευτέρη και τ' άλλα παιδιά.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 9):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Franky, NIKOS1972, Taseos, Maklaz, eorptol1, Apil44, Montrealiotis, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί που πήγαν να τον φάνε, τον έκαναν ακόμη πιο ακλόνητο και ισχυρό. Τόσο ήξεραν κι αυτοί βέβαια
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εχει δρομο ακομα το θεμα του γηπεδου.Ναι ειναι θετικο οτι τα βρηκε ο Α.Σ. με την ΠΑΕ,αλλα εδω πανε να καθυστερησουν το εργο μεσω Καυτατζογλειου.Ειναι ακρως σημαντικο το που θα παιζει η ομαδα,που θα στεγαστουν τα γραφεια οσο θα χτιζεται το νεο γηπεδο.

Απο Βρουτση μονο λογια εχουμε ακουσει κ απο εργα τιποτα.Η αναμειξη της αναΓουλας μονο τυχαιο γεγονος δεν ειναι.

Η παρτιδα σκακι δεν τελειωσε.....
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Guitarman, Montrealiotis
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Πόσο τυχεροί ειμαστε που σ έχουμε μαζί μας, Προεδράρα!
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...νομίζω οτι πρέπει να κάνει κίνηση κ για το παλατακι...τους παίζεις κομπολόι όλους ρε γάτα με πέταλα...άνθρωπο που έκανε λεφτα με τη διάλυση της ΕΣΣΔ μη τον φοβάσαι...γελάει με τους εγχώριους καραγκιοζηδες κ τα πλάνα που ετοιμάζουν για να τον εξοντώσουν...
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
Taseos, ΚΩΣΤΑΣ2019
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Για να θυμηθούμε κάποια ελάχιστα πράγματα που έχουν ειπωθεί και τα ξεχνάμε.
Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή.

Ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε και στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους»
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπήρξαν κάποιες ενέργειες ανθρώπων οι οποίες δεν είχαν νόημα και μάλιστα ήταν και αναποτελεσματικές. Ανθρώπων που μέρα νύχτα προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη εκτός Ελλάδος
Θα το πω για μία ακόμη φορά, ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν ζουν γονατιστοί και πεθαίνουν όρθιοι
Στις προσπάθειες να επιβάλουν κάποιες άλλες απόψεις στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί να αντιμετωπίζουμε χτυπήματα

Η προσπάθεια να υπάρξει προς τον ΠΑΟΚ μία αντιμετώπιση μειωτική είχε την ίδια κατάληξη
Η δική μου συμπεριφορά είναι ανθρώπου ο οποίος δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Περιμένετε. Δεν τα έχω πει ακόμη όλα στην Ελλάδα
Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.
Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου
Είπα στους γιους μου ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο
Δεν θα αφήσω κανέναν να μπει στο σπίτι μας από την πίσω πόρτα!
These users thanked the author Maklaz for the post (total 8):
margas, Guitarman, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, PAOK DreXleR, Kabamaru11, Montrealiotis, paokkerkir
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 19:07 Εχει δρομο ακομα το θεμα του γηπεδου.Ναι ειναι θετικο οτι τα βρηκε ο Α.Σ. με την ΠΑΕ,αλλα εδω πανε να καθυστερησουν το εργο μεσω Καυτατζογλειου.Ειναι ακρως σημαντικο το που θα παιζει η ομαδα,που θα στεγαστουν τα γραφεια οσο θα χτιζεται το νεο γηπεδο.

Απο Βρουτση μονο λογια εχουμε ακουσει κ απο εργα τιποτα.Η αναμειξη της αναΓουλας μονο τυχαιο γεγονος δεν ειναι.

Η παρτιδα σκακι δεν τελειωσε.....
Επειδή υπάρχει μπαγιοκο, έχει μαζί του τον Α.Σ. σε αυτό και σίγουρα θα κινηθούν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο. Όπως και ο κάθε επόμενος στον Α.Σ.

Με το μνημόνιο που υπογράφηκε, δείχνει ότι θα φτιάξει το γήπεδο για να στρώσει οικονομικά η ΠΑΕ και να μπει σε νέα πρωτόγνωρα μονοπάτια όπως επίσης για την δική του υστεροφημία.

Είμαι βέβαιος πως δεν το κάνει για να βγάλει χρήματα.

Όπως και να έχει, ναι έχεις δίκιο, η παρτίδα δεν τελείωσε, αλλά μας δείχνει συνέχεια και με εμφατικό τρόπο, ότι είναι, όχι ένα, αλλά δύο βήματα μπροστά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Kabamaru11
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.
Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.
Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από τον ΠΑΟΚ.
Εκείνη η ομιλία το καλοκαίρι ήταν ιστορική.
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Maklaz, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τότε που ήρθε με το ελικόπτερο για να τσιμπήσουμε ότι έχει λεφτά;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”