Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Πάντως τέτοια αυτοχειρία δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι η αλήθεια.
Το κύκνειο άσμα θα είναι να δούμε δίδυμο Αυγενάκη-Χρυσοχόο σαν υπεύθυνους εγκαταστάσεων και Μαρούπα-Αρκούδη σαν υπευθυνους επικοινωνίας/νομικούς συμβούλους.
Πέρα από την πλάκα πάντως ακόμα και εγώ δεν περίμενα το honeymoon να μετατραπεί σε εφιάλτη. Συνήθως οι ιδιοκτήτες παίρνουν λίγο τον χρόνο τους στην αρχή μέχρι να δείξουν τις προθέσεις τους, αλλά εδώ μιλάμε για full attack.
Το κύκνειο άσμα θα είναι να δούμε δίδυμο Αυγενάκη-Χρυσοχόο σαν υπεύθυνους εγκαταστάσεων και Μαρούπα-Αρκούδη σαν υπευθυνους επικοινωνίας/νομικούς συμβούλους.
Πέρα από την πλάκα πάντως ακόμα και εγώ δεν περίμενα το honeymoon να μετατραπεί σε εφιάλτη. Συνήθως οι ιδιοκτήτες παίρνουν λίγο τον χρόνο τους στην αρχή μέχρι να δείξουν τις προθέσεις τους, αλλά εδώ μιλάμε για full attack.
@kataramenos5, αν και πολύ νέος συγγνώμη που επεμβαίνω και "παίρνω στο λαιμό μου" τα παιδιά, αλλά όσοι μπήκαμε στην διαδικασία να μιλήσουμε με τον Γιάννη το κάναμε θεωρώ με ορθό τρόπο, ούτε να του την πούμε προσπαθήσαμε ούτε να επιβάλλουμε κάτι με το ζόρι ούτε εχθρικά να του μιλήσουμε. Αν το έκανα εγώ σε κάποια στιγμή ζητώ συγγνώμη.
Καταλαβαίνω απόλυτα την καύλα του και το όνειρο του, ποιος είμαι εγώ άλλωστε να μπορέσω να του "κόψω" κάτι τέτοιο ή να μην θέλω να ζήσω το ίδιο, προς θεού!
Διάλογο κάνουμε με επιχειρήματα για ότι συμβαίνει από το καλοκαίρι και μετά.
Σέβομαι τον Γιάννη όπως και όλα τα παιδιά εδώ μέσα ασχέτως προτιμήσεων αρκεί να μην βιάζουμε την λογική.
Συγγνώμη και πάλι που επεμβαίνω!
Καταλαβαίνω απόλυτα την καύλα του και το όνειρο του, ποιος είμαι εγώ άλλωστε να μπορέσω να του "κόψω" κάτι τέτοιο ή να μην θέλω να ζήσω το ίδιο, προς θεού!
Διάλογο κάνουμε με επιχειρήματα για ότι συμβαίνει από το καλοκαίρι και μετά.
Σέβομαι τον Γιάννη όπως και όλα τα παιδιά εδώ μέσα ασχέτως προτιμήσεων αρκεί να μην βιάζουμε την λογική.
Συγγνώμη και πάλι που επεμβαίνω!
Αυτο ειναι και το πιθανοτερο σεναριο που πραγματικα απευχομουν, αλλα ολα τα στοιχεια αυτο καταδεικνύουνnavigator11 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 17:44 Αν υπάρχει καλοσχεδιασμένο πλάνο από πίσω και με δεδομένο ότι ο εν λόγω κάνει καραμπαμ ότι έχει προηγούμενα με τον Ιβάν, μια χαρά μπορούν να εξηγηθούν πολλά για την ως τώρα συμπεριφορά του ... αυτεξουσίου Θεσσαλονικέως.
Ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, μπορεί να είναι μπασκετική η κυρία
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Χωρικός
Σίγουρα είναι η πρόεδρος επι αυγενακη; Που δεν έκανε ξανά ραντεβού ο ΠΑΟΚ.
Για να τα λέμε όλα δεν είναι εχθρός του ιβαν κάποιος που στέκεται εμπόδιο στα του γηπέδου. Είναι απέναντι στον ας ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Για να τα λέμε όλα δεν είναι εχθρός του ιβαν κάποιος που στέκεται εμπόδιο στα του γηπέδου. Είναι απέναντι στον ας ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- aivas19, paok apo epilogi
Technically δεν είναι εχθρός αφού θέλει να το δώσει σε έναν δισεκατομμυριούχο που έχει έτοιμα 150 εκατομμύρια (PoF) και το κάνει για το καλό του ΠΑΟΚ πχ
-
Undesired No 1
Σταματήστε να λερώνετε το όνομα του ΠΑΟΚ με εξώδικα και ξεκατινιάσματα ρε μαλακες.
Φτάνει πια. Γανιάσαμε να ασχολούμαστε με παπαριές.
Φτάνει πια. Γανιάσαμε να ασχολούμαστε με παπαριές.
Γιά να δούμε πόσα ακόμη πρέπει να γίνουνε και να περιμένουμε για να πειστούν οι "άπιστοι" Θωμαδες.
Αυτοί ντε που θα ξανασταυρωνανε τον Χριστό άμα ξανάρχονταν.....
Υπομονή λοιπόν, να περιμένουμε,
να δούμε, να αναλυσουμε, να πάρουμε τα κοζια γλύφοντας και έρποντας και να φτιάχνουμε ύστερα αγιογραφίες για τον διάβολο....
Αυτοί ντε που θα ξανασταυρωνανε τον Χριστό άμα ξανάρχονταν.....
Υπομονή λοιπόν, να περιμένουμε,
να δούμε, να αναλυσουμε, να πάρουμε τα κοζια γλύφοντας και έρποντας και να φτιάχνουμε ύστερα αγιογραφίες για τον διάβολο....
Πως τα σκέφτηκες αυτά τα 'δίδυμα' ρε θηρίο!!! Συμφωνώ απόλυτα, θα προσφέρουν πολλάSera4 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 18:13 Πάντως τέτοια αυτοχειρία δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι η αλήθεια.
- navigator11
Επί παρουσίας στον σύλλογο, βέβαια, του μόνου δυνάμενου να γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ Σαββίδη. Άδεργουάιζ την καλυπσώ ούτε κατ' όνομα το πιθανότερο δε θα ξέραμε ως ύπαρξη.Taseos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 18:39 Σίγουρα είναι η πρόεδρος επι αυγενακη; Που δεν έκανε ξανά ραντεβού ο ΠΑΟΚ.
Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- navigator11
tolis14 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 19:40 Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
«Δυομιση κι εγω περιμενω…» στην αναμονη σε βλεπω αν περιμένεις τοὺς σύνδεσμους
Δεν νομίζω πως θα δεις κάποια αντίδραση...tolis14 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 19:40 Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
Χρειάζεται άμεση αντίδραση και ανακοίνωση. Δεν μπορεί να φυτεύει όποιο εχθρο του ΠΑΟΚ θέλει.