Και να φανταστείς ότι ο Σαββιδης κατηγορήθηκε γιατί έβαλε το δεξί του χέρι σε ολες επιχειρήσεις του και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Αν κανείς αναλογιστεί ότι το δεξί του χέρι σε Ευρώπη και Αφρική είναι και στην ΠΑΕ θα καταλάβει πόσο σημαντικό θεωρεί τον ΠΑΟΚ.Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 15:12Έχεις δίκιο για τον χαρακτηρισμό δαρμένος. Ηταν λάθος. Το σωστό ειναι επιτιθεμενος-αμυνόμενος. Ο Τελης επιτέθηκε με κάθε ύπουλο τρόπο μπορουσε στον Ιβάν απο το καλοκαίρι. Αν δεν θεωρείς οτι ολα αυτά που εκανε απο το καλοκαίρι ειναι αρκετοί λόγοι για να εισαι τουλάχιστον επιφυλακτικος απέναντι του και διατηρείς πολιτική ισων αποστάσεων, θεωρώ οτι κλεινεις τα μάτια και τα αυτιά σου μπροστά στην αλήθεια γιατι ελπίζεις στην αναγέννηση του μπάσκετ. Εγώ όταν ξεκίνησα απο το καλοκαίρι να γραφω για αυτό το θέμα τόνιζα οτι φοβάμαι πως θα ζήσουμε ενα διαρκή πολεμο. Εσύ μαλλον δεν τον φοβάσαι αυτο τον πόλεμο. Εγώ τον τρέμω. Όχι γιστι φοβάμαι τι θα κάνει ο Ιβάν. Απο ο,τι φαίνεται αυτος εχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον Τέλη. Αλλα φοβόμουν γενικά για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Στο κομμάτι βέβαια ηθικής ήμουν κ ειμαι 100% υπέρ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να εχει τον πρώτο λόγο για την κατασκευή του γηπεδου αλλα αυτή ειναι άλλη ιστορία. Εσύ μπορεί να τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Αλλα την αηθη επίθεση την εκανε κ Τέλης. Οποτε ίσες αποστάσεις σημαίνουν κατ' εμε άλλοθι στον άδικα επιτιθεμενο. Ελπιζω να στο ξεκαθάρισα τι εννοώ.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:29κατ'αρχήν δε βλέπω κάποιον δαρμένο. Έχουμε αντιμαχόμενες πλευρές με μεγάλη ρευστότητα, δικές τους ατζέντες που δεν ξέρουμε, ισορροπίες που αλλάζουν όπως ο ΑΣ που είναι ας πούμε ανάμεσα, και δε μπορούμε να ξέρουμε ακόμα παρά μόνο να βγάζουμε συμπεράσματα από τις κινήσεις, έχοντας όμως πιστεύω μικρό μέρος της όλης εικόνας γιατί πολλά γίνονται στην αφάνεια.Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:50 Αυτα που γράφει ο ρετρό και τόσο σου άρεσαν Γιάννη εχουν απαντηθεί και καταρριφθεί ουκ ολίγες φορές απο πολλα παιδιά εδω μεσα εχθες... κ για τα 11 μύρια που ΘΑ μπουν αλλά δεν μπαίνουν και είναι τυπικό... κ για τα χρήματα που μπαίνουν (προφανώς με μορφή δανείου προς το παρον) κτλ κτλ. Είμαι βέβαιος οτι τα διάβασες. Εχεις να πεις κατι για τις απαντήσεις? Μπορεί η απάντηση να είναι "λέτε χαζομαρες". Αλλα εχεις απάντηση?
Επισης εσένα αυτο που αντιγράφω από το άρθρο σε καλύπτει σαν λογική?
Το αν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον Ιβάν και τον βολεϊμπολίστα? Προσωπικό του θέμα είναι αυτό, αυτός θα ζημιωθεί, αυτός θα αποφασίσει αν και πότε θα το κάνει, η ΚΑΕ δε πρέπει να έχει καμία ανάμειξη σε τέτοια σήριαλ.
Ειναι προσωπικό θέμα οτι χρεωσε το βόλεϊ και οτι δεν πληρώνει αυτά που υποσχέθηκε να πληρώσει για να πάρει την ΚΑΕ? Σε καλύπτει αυτή η προσέγγιση? Πάλι μπορεί η απάντηση να ειναι "ναι με καλυπτει".
Τελος, το να μην παίρνεις θέση και να κρατάς ίσες αποστάσεις μεταξύ δαρμενου και θύτη δεν ειναι δίκαιο. Είναι σαν να παίρνεις το μέρος του θύτη.... Αυτο ισχύει παντού και πάντα...
Τώρα, φυσικά και δεν συντάσομαι σε όλα με τον Ρετρό, είπα ότι βάζω εδώ το κείμενο για να το συζητήσουμε.
Σου απαντώ λοιπόν ότι ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ η λογική για τα χρέη της ΚΑΕ, επιθυμώ σφόδρα να πληρωθούν να ησυχάσουμε και να ηρεμήσουμε -κατά το δυνατόν. Ομοίως αγωνιώ μέχρι να γίνει η ΑΜΚ και να βρεθεί η ΚΑΕ με ρευστότητα και όχι η Αλφα Σπορτς.
ΟΜΩΣ τι εννοείς καταρίφθηκαν όσα λέει; εδώ ακούμε για πρώτη φορά ότι μπαίνουν χρήματα στην ΚΑΕ και με αυτά πορεύεται...και όλα λειτουργούν ρολόϊ γύρω από το αγωνιστικό όπως είπε άλλος φίλος.
Διαβάζω άλλους φίλους ότι το αντεπιχείρημα είναι ότι αυτά είναι δάνειο. Το ξέρουμε από κάπου ή απλά έχουμε υποψίες και φόβους;
Πάμε τωρα στο τι εχει ειπωθεί και ξεκαθαριστεί απο εχθες εδω μεσα....
1) Δεν εχει γίνει ΑΜΚ. Τα χρήματα κάθονται στο λογαριασμό της ιδιοκτήτρια ΑΕ και οχι στο λογαριασμό της ΚΑΕ. Όπως έγραψα και εχθες, αυτο ειναι ιδιο με το να κανει ΑΜΚ η DIMERA. Δεν θυμάμαι να χαίρεται κανεις με κάτι τέτοιο. Επισης περνάει ως μια απλή είδηση η ετήσια ΑΜΚ της ΠΑΕ που ο Ιβάν χώνει κανένα 10αρικο. Τωρα εγω γιατί θα πρέπει να χαρώ με μια ΑΜΚ μιας άλλης εταιρίας δεν το καταλαβαίνω.
2) Σε καθε ΑΕ ο ιδιοκτήτη (στην περίπτωση μας η Αλφα) μπορει να δώσει χρήματα με 2 τροπους: Κάνει ΑΜΚ και τα λεφτά πλέον είναι της ΚΑΕ ή με δανεισμό που μπορει αργότερα να τα μετατρέψει σε μετοχές ή να τα κρατήσει ως δάνειο στα βιβλία της ΚΑΕ. Η Αλφα μίλησε μόνη της (υποσχέθηκε επισημως) ΑΜΚ την οποία δεν εχει πράξει ακόμη.
3) Οταν κανεις συναλλαγές αθλητών δεν αγοράζεις ντομάτες από τον μανάβη. Δλδ πολλά απο τα χρήματα που απαιτούνται δεν δίνονται απο την αρχή. Πόσα χρήματα εχει δώσει η Αλφα στην ΚΑΕ μέχρι σημερα δεν το γνωρίζουμε. Ούτε θα έπρεπε να το γνωρίζουμε. Αλλα όταν δεν κανεις ΑΜΚ αλλα ταυτόχρονα αγοράζεις παίκτες το κανεις με δανεικά του ιδιοκτήτη σου. Αυτο ειναι επίφοβο. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Τέλη και του τρόπου που κινείται μέχρι σημερα δεν με κανει να αισθάνομαι αισιόδοξος για το μέλλον (εσένα μπορει να σε κανει...)
Ελπιζω να σε κάλυψα. Δεν λεω τπτ νέο. Έχουν ολα ειπωθεί. Αν θες τα βλέπεις. Αν οχι συνεχίζεις τις ίσες αποστάσεις. Δικαίωμα σου. Άρθρα πάντως σαν το γενικόλογο και εν μέρει ψευδές άρθρο του Ρετρό δεν μπορούν να σταθούν. Ειναι σαθρά απο τη ρίζα τους.
Μπόνους σκέψη που μόλις εκανα:
Αν δεις όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες τους εχουν κάποια ουσιαστική διοικητική σχέση μαζί τους. Ο Τελης εχει βαλει άλλους να τρέχουν τα πάντα. Ελπιζω να μην καταλήξουν αυτοί οι άλλοι αυτοφωραδηκες του Τέλη...
Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ιδιοκτητης ειναι, οχι διοικηση πρωτοδικειου για να μπορουν να κανουν κατι οι οπαδοι
Θα την κάνει μόνος του -εάν δεν αλλάξει τροπάρι- όταν δει ότι του γυρνάνε όλοι την πλάτη.
Όπως φεύγουν όλοι οι πρόεδροι.
Βρίσιμο παντού και πίεση.
Εδώ οι βαζελοι διώξανε Βαρδινογιάννη
και οι γαύροι Κόκκαλη που ήταν κράτος....
Βέβαια οι σύνδεσμοι είναι λίγο διχασμένοι......
Πάντως ο Σαββίδης σε μισή ώρα με το κράξιμο που έφαγε στη σελίδα της ΠΑΕ κράτησε τον Ντελια...
Επίσης ο ίδιος ο Σαββίδης όταν ζοριστηκε από παντού και παρότι ο κόσμος ήταν μαζί του στη συντριπτική πλειοψηφία μια χαρά προχωράει το γήπεδο τώρα....
Και ο άγιος και ο διάβολος φοβερά θέλουνε.....
Πάντως ο συγκεκριμένος δε νομίζω να μπορεί να αλλάξει, οπότε μάλλον πρέπει να χαιρετήσει.
Όσο για τη Διοίκηση, αν δεν πληρώσει τα χρέη όπως έγραψα η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών μπορεί να καταγγελθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Δευ 09 Φεβ 2026, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε!
Λόγος: EDITED: Προσοχή τι γράφουμε!
- KalamarGiannis
Τείνω να συμφωνήσω σε πολλά σημεία μαζί σου, καθώς με συγκροτημένο τρόπο καταλήγεις σε ένα δρόμο.Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 15:12Έχεις δίκιο για τον χαρακτηρισμό δαρμένος. Ηταν λάθος. Το σωστό ειναι επιτιθεμενος-αμυνόμενος. Ο Τελης επιτέθηκε με κάθε ύπουλο τρόπο μπορουσε στον Ιβάν απο το καλοκαίρι. Αν δεν θεωρείς οτι ολα αυτά που εκανε απο το καλοκαίρι ειναι αρκετοί λόγοι για να εισαι τουλάχιστον επιφυλακτικος απέναντι του και διατηρείς πολιτική ισων αποστάσεων, θεωρώ οτι κλεινεις τα μάτια και τα αυτιά σου μπροστά στην αλήθεια γιατι ελπίζεις στην αναγέννηση του μπάσκετ. Εγώ όταν ξεκίνησα απο το καλοκαίρι να γραφω για αυτό το θέμα τόνιζα οτι φοβάμαι πως θα ζήσουμε ενα διαρκή πολεμο. Εσύ μαλλον δεν τον φοβάσαι αυτο τον πόλεμο. Εγώ τον τρέμω. Όχι γιστι φοβάμαι τι θα κάνει ο Ιβάν. Απο ο,τι φαίνεται αυτος εχει την δύναμη να αντιμετωπίσει τον Τέλη. Αλλα φοβόμουν γενικά για τον οργανισμό ΠΑΟΚ. Στο κομμάτι βέβαια ηθικής ήμουν κ ειμαι 100% υπέρ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να εχει τον πρώτο λόγο για την κατασκευή του γηπεδου αλλα αυτή ειναι άλλη ιστορία. Εσύ μπορεί να τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Αλλα την αηθη επίθεση την εκανε κ Τέλης. Οποτε ίσες αποστάσεις σημαίνουν κατ' εμε άλλοθι στον άδικα επιτιθεμενο. Ελπιζω να στο ξεκαθάρισα τι εννοώ.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:29κατ'αρχήν δε βλέπω κάποιον δαρμένο. Έχουμε αντιμαχόμενες πλευρές με μεγάλη ρευστότητα, δικές τους ατζέντες που δεν ξέρουμε, ισορροπίες που αλλάζουν όπως ο ΑΣ που είναι ας πούμε ανάμεσα, και δε μπορούμε να ξέρουμε ακόμα παρά μόνο να βγάζουμε συμπεράσματα από τις κινήσεις, έχοντας όμως πιστεύω μικρό μέρος της όλης εικόνας γιατί πολλά γίνονται στην αφάνεια.Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:50 Αυτα που γράφει ο ρετρό και τόσο σου άρεσαν Γιάννη εχουν απαντηθεί και καταρριφθεί ουκ ολίγες φορές απο πολλα παιδιά εδω μεσα εχθες... κ για τα 11 μύρια που ΘΑ μπουν αλλά δεν μπαίνουν και είναι τυπικό... κ για τα χρήματα που μπαίνουν (προφανώς με μορφή δανείου προς το παρον) κτλ κτλ. Είμαι βέβαιος οτι τα διάβασες. Εχεις να πεις κατι για τις απαντήσεις? Μπορεί η απάντηση να είναι "λέτε χαζομαρες". Αλλα εχεις απάντηση?
Επισης εσένα αυτο που αντιγράφω από το άρθρο σε καλύπτει σαν λογική?
Το αν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον Ιβάν και τον βολεϊμπολίστα? Προσωπικό του θέμα είναι αυτό, αυτός θα ζημιωθεί, αυτός θα αποφασίσει αν και πότε θα το κάνει, η ΚΑΕ δε πρέπει να έχει καμία ανάμειξη σε τέτοια σήριαλ.
Ειναι προσωπικό θέμα οτι χρεωσε το βόλεϊ και οτι δεν πληρώνει αυτά που υποσχέθηκε να πληρώσει για να πάρει την ΚΑΕ? Σε καλύπτει αυτή η προσέγγιση? Πάλι μπορεί η απάντηση να ειναι "ναι με καλυπτει".
Τελος, το να μην παίρνεις θέση και να κρατάς ίσες αποστάσεις μεταξύ δαρμενου και θύτη δεν ειναι δίκαιο. Είναι σαν να παίρνεις το μέρος του θύτη.... Αυτο ισχύει παντού και πάντα...
Τώρα, φυσικά και δεν συντάσομαι σε όλα με τον Ρετρό, είπα ότι βάζω εδώ το κείμενο για να το συζητήσουμε.
Σου απαντώ λοιπόν ότι ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ η λογική για τα χρέη της ΚΑΕ, επιθυμώ σφόδρα να πληρωθούν να ησυχάσουμε και να ηρεμήσουμε -κατά το δυνατόν. Ομοίως αγωνιώ μέχρι να γίνει η ΑΜΚ και να βρεθεί η ΚΑΕ με ρευστότητα και όχι η Αλφα Σπορτς.
ΟΜΩΣ τι εννοείς καταρίφθηκαν όσα λέει; εδώ ακούμε για πρώτη φορά ότι μπαίνουν χρήματα στην ΚΑΕ και με αυτά πορεύεται...και όλα λειτουργούν ρολόϊ γύρω από το αγωνιστικό όπως είπε άλλος φίλος.
Διαβάζω άλλους φίλους ότι το αντεπιχείρημα είναι ότι αυτά είναι δάνειο. Το ξέρουμε από κάπου ή απλά έχουμε υποψίες και φόβους;
Πάμε τωρα στο τι εχει ειπωθεί και ξεκαθαριστεί απο εχθες εδω μεσα....
1) Δεν εχει γίνει ΑΜΚ. Τα χρήματα κάθονται στο λογαριασμό της ιδιοκτήτρια ΑΕ και οχι στο λογαριασμό της ΚΑΕ. Όπως έγραψα και εχθες, αυτο ειναι ιδιο με το να κανει ΑΜΚ η DIMERA. Δεν θυμάμαι να χαίρεται κανεις με κάτι τέτοιο. Επισης περνάει ως μια απλή είδηση η ετήσια ΑΜΚ της ΠΑΕ που ο Ιβάν χώνει κανένα 10αρικο. Τωρα εγω γιατί θα πρέπει να χαρώ με μια ΑΜΚ μιας άλλης εταιρίας δεν το καταλαβαίνω.
2) Σε καθε ΑΕ ο ιδιοκτήτη (στην περίπτωση μας η Αλφα) μπορει να δώσει χρήματα με 2 τροπους: Κάνει ΑΜΚ και τα λεφτά πλέον είναι της ΚΑΕ ή με δανεισμό που μπορει αργότερα να τα μετατρέψει σε μετοχές ή να τα κρατήσει ως δάνειο στα βιβλία της ΚΑΕ. Η Αλφα μίλησε μόνη της (υποσχέθηκε επισημως) ΑΜΚ την οποία δεν εχει πράξει ακόμη.
3) Οταν κανεις συναλλαγές αθλητών δεν αγοράζεις ντομάτες από τον μανάβη. Δλδ πολλά απο τα χρήματα που απαιτούνται δεν δίνονται απο την αρχή. Πόσα χρήματα εχει δώσει η Αλφα στην ΚΑΕ μέχρι σημερα δεν το γνωρίζουμε. Ούτε θα έπρεπε να το γνωρίζουμε. Αλλα όταν δεν κανεις ΑΜΚ αλλα ταυτόχρονα αγοράζεις παίκτες το κανεις με δανεικά του ιδιοκτήτη σου. Αυτο ειναι επίφοβο. Και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Τέλη και του τρόπου που κινείται μέχρι σημερα δεν με κανει να αισθάνομαι αισιόδοξος για το μέλλον (εσένα μπορει να σε κανει...)
Ελπιζω να σε κάλυψα. Δεν λεω τπτ νέο. Έχουν ολα ειπωθεί. Αν θες τα βλέπεις. Αν οχι συνεχίζεις τις ίσες αποστάσεις. Δικαίωμα σου. Άρθρα πάντως σαν το γενικόλογο και εν μέρει ψευδές άρθρο του Ρετρό δεν μπορούν να σταθούν. Ειναι σαθρά απο τη ρίζα τους.
Μπόνους σκέψη που μόλις εκανα:
Αν δεις όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα οι ιδιοκτήτες τους εχουν κάποια ουσιαστική διοικητική σχέση μαζί τους. Ο Τελης εχει βαλει άλλους να τρέχουν τα πάντα. Ελπιζω να μην καταλήξουν αυτοί οι άλλοι αυτοφωραδηκες του Τέλη...
Ναι, δεν κινείται σωστά ο Τέλης για το DNA του συλλόγου. Κινείται όπως έμαθε ως τώρα στις business διεθνώς, με επιθετικές κινήσεις.
Απορώ πολλαπλά: δε βλέπει ότι χάνει το έρεισμα στον κόσμο; Που είναι που απλόχερα θα έβαζε λεφτά στην ομάδα, όταν π.χ. προσπαθεί να πάρει το γήπεδο με φτηνό ενοίκιο; αυτά δεν θα πρεπε να είναι καν θέματα. Κι αν το cube ας πούμε που μάλλον βρήκε ως παραπέτασμα καπνού, αν αποδειχθεί όπως είπε πλέον ο αξιόπιστος Χατζόπουλος ότι ήταν ΟΚ, εκτίθεται διπλά η ΚΑΕ.
Το ότι ο ίδιος δεν έχει μπει επίσης είναι σημείο ανησυχίας. Το καταλαβαίνω ότι αν έχει σωστή νομική συμβουλή καλώς κάνει για τον ίδιο, κακώς όμως για την ομάδα και για εμάς.
Τα περί ΑΜΚ είναι αυταπόδεικτα, δεν έχει αποφασιστεί σε ΔΣ , δεν έχει γίνει. Υπάρχει η μαγιά (το ποσό στην ιδιοκτήτρια εταιρία αλλά όχι στην ΚΑΕ), αυτό δεν δίνει καμία σιγουριά ότι θα γίνει. Και ως τότε, τα χρέη υπάρχουν και μάλλον απλά πληρώνονται οι μηνιαίες υποχρεώσεις δόσεων.
Ναι, ελπίζω στην αναγέννηση του μπάσκετ, δεν πολυφοβάμαι τον πόλεμο των ιδιοκτητών (θα γραφα δισεκατομμυριούχων αλλά βλέπω κι αυτό είναι μεμπτό και στυλιτεύεται με τη λογική ότι χθες κάπου θα γραφα για 2α σακάκια) καθώς έχουν ακουστεί κι απόψεις ότι είναι καλό να ανταγωνίζονται δύο από το να υπάρχει μόνο ένας. Τις πιστεύω; τις απορρίπτω; όχι ακόμα, βλέποντας και κρίνοντας. Δε βιάζομαι να καταδικάσω και να ¨κυνηγήσω¨ το νέο ιδιοκτήτη, ελπίζοντας να δούμε άσπρη μέρα . Η αλήθεια είναι, ότι μέρα με τη μέρα αυτή η ελπίδα μειώνεται. Ακόμα παρακαλάω το θεούλη του μπάσκετ να αφήσει την ομάδα μου να ορθοποδήσει. Ίδωμεν.
Λογιστής δεν είμαι, αλλά εσείς εδώ επιμένετε ότι υπάρχει δάνειο. Και ξαναλέω, πως το ξέρουμε;
Είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟ οι τρόποι τελικά, ΑΜΚ και δάνειο; Κι αν υπάρχει άλλος λογιστικός τρόπος και έχει δώσει μέχρι τώρα τα τρέχοντα, χωρίς δάνειο; δε ξέρω, χορηγίες , διαφημίσεις, έκτακτη δωρεά, ενίσχυση μέσω προκαταβολών, ότι άλλο λογιστικό τερτίπι θέτε, δεν υπάρχει κάτι; το παίρνουμε ως δεδομένο ότι δανείζει; όποιος έχει εξειδικευμένη γνώση ας μας πει. Είναι κρίσιμο. Αν μαζεύει χρέος η ΚΑΕ, είναι κρίσιμος και ο παράγοντας χρόνος.
Φίλε Αμπαλαέα, δυστυχώς δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, καταγγέλω μια σύμβαση και έρχονται πίσω οι μετοχές και γυρνάνε όλα στην πρότερη κατάσταση. Για να πάρεις μετοχές πίσω, μάλλον λέω εγώ θέλει χρόνια στα δικαστήρια. Ας μας πει κάποιος με νομικές γνώσεις...
Ναι οκ, αλλά δεν τον θέλουμε. Τι να να κάνει την ΚΑΕ να πηγαίνει σε αδειο γήπεδο να πίνει τσάι με τον Πετμετζά κ τον Βεζυρτζη;
Ναι @KalamarGiannis Χοντρικά 2 ειναι οι τρόποι. Τωρα θα το πουνε ταμειακή διευκόλυνση, θα το πουνε ομολογιακό... Δεν εχει και πολυ νόημα.
Αν θες να επιμένεις στην αναμονή ενώ ο Τελης βάζει και άλλον εχθρό του Ιβαν στο ΔΣ... Οκ περίμενε. Δεν ξέρω τι αλλο θα σε κανει να δεις οτι ο πόλεμος που ξεκίνησε το καλοκαίρι στον Ιβάν συνεχίζεται απλως τωρα το κανει εμμέσως. Δες ποια έβαλε σήμερα στο ΔΣ της ιδιοκτήτρια ΑΛΦΑ να καταλάβεις...
Και ναι. Οταν μιλάς για 2 δισεκατομμυριουχους ειναι σαν να τους βάζεις στο ίδιο καζάνι. Ε δεν μπορει να ειναι ετσι. Δεν μπορω να σκεφτώ άλλους εκτος απο Παντελακη και Χατζόπουλο που θα έβαζα δίπλα στον Ιβάν. Δεν εχει να κανει με ύψος περιουσίας αλλα με καβλα, τρελα, αγάπη και προσήλωση στον ΠΑΟΚ μας.
Και κατι τελευταίο: Σου γραφω και επιμένω γιατι θεωρώ οτι εισαι αγνός ΠΑΟΚτσης που αγαπάς την ομάδα και δεν εχεις πίσω σκέψεις. Για αυτο και σου ανέλυσα την σκέψη μου. Εισαι απο τους λίγους "ισαποστακηδες" (συμπαθα με για τον χαρακτηρισμό) που ψάχνουν την αλήθεια τους και δεν προσπαθούν να την επιβάλλουν. Για αυτο και χαίρομαι να μοιράζομαι την δική μου αλήθεια μαζί σου
Αν θες να επιμένεις στην αναμονή ενώ ο Τελης βάζει και άλλον εχθρό του Ιβαν στο ΔΣ... Οκ περίμενε. Δεν ξέρω τι αλλο θα σε κανει να δεις οτι ο πόλεμος που ξεκίνησε το καλοκαίρι στον Ιβάν συνεχίζεται απλως τωρα το κανει εμμέσως. Δες ποια έβαλε σήμερα στο ΔΣ της ιδιοκτήτρια ΑΛΦΑ να καταλάβεις...
Και ναι. Οταν μιλάς για 2 δισεκατομμυριουχους ειναι σαν να τους βάζεις στο ίδιο καζάνι. Ε δεν μπορει να ειναι ετσι. Δεν μπορω να σκεφτώ άλλους εκτος απο Παντελακη και Χατζόπουλο που θα έβαζα δίπλα στον Ιβάν. Δεν εχει να κανει με ύψος περιουσίας αλλα με καβλα, τρελα, αγάπη και προσήλωση στον ΠΑΟΚ μας.
Και κατι τελευταίο: Σου γραφω και επιμένω γιατι θεωρώ οτι εισαι αγνός ΠΑΟΚτσης που αγαπάς την ομάδα και δεν εχεις πίσω σκέψεις. Για αυτο και σου ανέλυσα την σκέψη μου. Εισαι απο τους λίγους "ισαποστακηδες" (συμπαθα με για τον χαρακτηρισμό) που ψάχνουν την αλήθεια τους και δεν προσπαθούν να την επιβάλλουν. Για αυτο και χαίρομαι να μοιράζομαι την δική μου αλήθεια μαζί σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Δευ 09 Φεβ 2026, 18:38, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 7):
- Kabamaru11, Maklaz, paokkerkir, theo-drama, KalamarGiannis, leomatos88, Ιάσονας
Είναι σα να λένε οι βαζελοι να διώξουν τον DPG...Πλέον δε γίνεται,αν θέλει φεύγει...
Όπως και να έχει βγάλαμε το συμπέρασμα ότι η παραμονή Μυστακίδη είναι καταστροφή.Και το να φύγει τώρα επίσης θα σημαινει καταστροφή...Άρα τζάμπα συζητάμε....
Όπως και να έχει βγάλαμε το συμπέρασμα ότι η παραμονή Μυστακίδη είναι καταστροφή.Και το να φύγει τώρα επίσης θα σημαινει καταστροφή...Άρα τζάμπα συζητάμε....
- GREATANASTASIOS
αφου ακουει τον Πετμεζά τι περιμένετε προκοπή.Διώξτον Τέλη εκτος αν θέλεις χαλιφη στην θεση του χαλίφη.
Πολύ στραβό ξεκίνημα, καθόλου ΠΑΟΚ.
Θέλω να πω, έχει κόντρα με τον Ιβάν, δεκτό. Θελουν να κάνουν μαγκιές για 1-2 εκατομμύρια ή μια έκταση στην Χαλκιδική όπως εμείς για ενα 20αρικο και μια θέση πάρκινγκ, οκ.
Αλλα όχι στο όνομα του ΠΑΟΚ, όχι δημόσια και όχι με επιθέσεις σε ενδιάμεσους όπως ο ΑΣ και ο Χατζοπουλος.
Κανεις δεν αμφιβάλλει για την οικονομική του επιφάνεια.
ΟΛΟΙ έχουν τις αμφιβολίες τους για τις προθέσεις του.
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο και για αυτόν και για τον Ιβάν ποιες είναι οι προθέσεις και οι λόγοι που τους κάνουν να ξοδεύουν εκατομμύρια παίρνοντας πίσω πρακτικά τίποτα. Με την προϋπόθεση πως αυτό είναι ευθυγραμμισμένο με το καλο του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν έχει κάνει χίλια καλά στην ομάδα. Εχει πίστωση εμπιστοσύνης.
Ο Μυστακίδης δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα. Δεν το πάει καθόλου καλά και μακάρι αν την ακούσει να ξυπνήσει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Αλλιώς δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Θέλω να πω, έχει κόντρα με τον Ιβάν, δεκτό. Θελουν να κάνουν μαγκιές για 1-2 εκατομμύρια ή μια έκταση στην Χαλκιδική όπως εμείς για ενα 20αρικο και μια θέση πάρκινγκ, οκ.
Αλλα όχι στο όνομα του ΠΑΟΚ, όχι δημόσια και όχι με επιθέσεις σε ενδιάμεσους όπως ο ΑΣ και ο Χατζοπουλος.
Κανεις δεν αμφιβάλλει για την οικονομική του επιφάνεια.
ΟΛΟΙ έχουν τις αμφιβολίες τους για τις προθέσεις του.
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο και για αυτόν και για τον Ιβάν ποιες είναι οι προθέσεις και οι λόγοι που τους κάνουν να ξοδεύουν εκατομμύρια παίρνοντας πίσω πρακτικά τίποτα. Με την προϋπόθεση πως αυτό είναι ευθυγραμμισμένο με το καλο του ΠΑΟΚ.
Ο Ιβάν έχει κάνει χίλια καλά στην ομάδα. Εχει πίστωση εμπιστοσύνης.
Ο Μυστακίδης δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα. Δεν το πάει καθόλου καλά και μακάρι αν την ακούσει να ξυπνήσει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Αλλιώς δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author gika for the post (total 5):
- KalamarGiannis, kataramenos5, Ιάσονας, Dimitrisou, flash4
Όπως και οι σαχλαμάρες που ακούγαμε (και εν μέρη ακούμε ακομα) το καλοκαίρι από τους μόνο ΠΑΟΚ ήταν ... σαχλαμάρες, έτσι και το να λέμε τώρα να τον διώξουμε είναι ανόητο το λιγότερο.
Σορι κιολας.
Σορι κιολας.
Ο σκοπος δεν ειναι να φυγει ωστε να γυρισουμε παλι στην εποχη της μονιμης απαξιωσης. Ο κοσμος γυρισε στο γηπεδο μετα τη περυσινη υπερβαση, αυτο ομως δεν κραταει για παντα αν δεν πρωταγωνιστεις. Εδω η τουμπα δσν γεμιζει με την ομαδα να πεταει. σκοπος ειναι να μπει στο κλιμα της ομαδας κ να προσφερει
- These users thanked the author george188 for the post:
- Dimitrisou
Δλδ οι κινήσεις του σου δείχνουν άνθρωπο που έχει πρόθεση να μπει στο κλίμα?george188 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 16:44 Ο σκοπος δεν ειναι να φυγει ωστε να γυρισουμε παλι στην εποχη της μονιμης απαξιωσης. Ο κοσμος γυρισε στο γηπεδο μετα τη περυσινη υπερβαση, αυτο ομως δεν κραταει για παντα αν δεν πρωταγωνιστεις. Εδω η τουμπα δσν γεμιζει με την ομαδα να πεταει. σκοπος ειναι να μπει στο κλιμα της ομαδας κ να προσφερει
Μη με παρεξηγήσεις. Δεν συμφωνώ με το να τον διώξουμε γιατι ειναι ανέφικτο. Τωρα θα λουστουμε πολλά επεισόδια ακόμα. Αλλα τρέφεις ελπίδες οτι μπορει να αλλάξει?!
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- Maklaz, navigator11, Apil44
Ποιον εχθρό του Ιβάν επιστράτευσε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Δευ 09 Φεβ 2026, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι γιατι αν δεν ηθελε να μπει δεν θα εμπαινε κ γιατι η φημη σε τετοιους ανθρωπους ειναι σημαντικη. Κ γιατι στο τελος της ημερας δεν υπαρχει ουτε υπηρξε ποτε σοβαρη εναλλακτικη στο μπασκετGuitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 16:47Δλδ οι κινήσεις του σου δείχνουν άνθρωπο που έχει πρόθεση να μπει στο κλίμα?george188 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 16:44 Ο σκοπος δεν ειναι να φυγει ωστε να γυρισουμε παλι στην εποχη της μονιμης απαξιωσης. Ο κοσμος γυρισε στο γηπεδο μετα τη περυσινη υπερβαση, αυτο ομως δεν κραταει για παντα αν δεν πρωταγωνιστεις. Εδω η τουμπα δσν γεμιζει με την ομαδα να πεταει. σκοπος ειναι να μπει στο κλιμα της ομαδας κ να προσφερει
Μη με παρεξηγήσεις. Δεν συμφωνώ με το να τον διώξουμε γιατι ειναι ανέφικτο. Τωρα θα λουστουμε πολλά επεισόδια ακόμα. Αλλα τρέφεις ελπίδες οτι μπορει να αλλάξει?!