ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Στον πιο σπουδαίο αγώνα μέχρι στιγμής στο φετινό FEC, παρόλο που δεν υπάρχει σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ομάδα μας αγωνίζεται ενάντια στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της ACB, που με 9 συνεχόμενες νίκες έρχεται στο Παλατάκι σχεδόν έναν χρόνο μετά τον μεγάλο περσινό τελικό.

Τα εξωαγωνιστικά του τμήματος προκαλούν οργή και θλίψη, κύβο δεν θα έχουμε και κάποια πράγματα είναι δύσκολο να τα δεχθούμε.

Όλα τα μέσα έχουν κοιμηθεί και δεν αναφέρουν ότι είναι πιθανό να παίξουμε με το Περιστέρι στα προημιτελικά σε περίπτωση νίκης του στην Τουρκία.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν σήμερα.Ανεμενα σολντ-αουτ, τώρα δεν ξέρω, ας μιλήσει ο λαός.
john4serres

Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

Δημοσίευση από john4serres »

Προπόνηση με 1.500 θεατές.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο λαος πρεπει να ειναι διπλα στην ομαδα,οι παικτες και το προπονητικο τιμ δεν φταινε σε τιποτα.
Ματς χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον αλλα ενα δυνατο τεστ.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
BlackMagicPAOK
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Προφανως και η ομαδα αξιζει την απεριοριστη συμπαρασταση μας. Φετος κανει μια μαγικη σεζον και το συντριπτικο ποσοστο του DNA της ειναι συνδεδεμενο με το τιμ και το αγωνιστικο μπατζετ του Χατζοπουλου.

Δεν ειναι ευκολο να μην συγχεεις την απογοητευση και τον θυμο με την παρουσια/απουσια στο γηπεδο.

Ειμαι της αποψης πως ναι μεν η απουσια speaks volumes, αλλα η παρουσια με μηνυμα κι ενεργη διαμαρτυρια μιλαει ακομη περισσοτερο.

Καλα, την Τεταρτη εχουμε κι αγωνα στην Τουμπα, θα παιξει κι αυτο ρολο στην ποσοτητα του πληθους.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τα προλαβαινουμε και τα δυο :opaokara:
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
Maurice_Escargot, george188
Άβαταρ μέλους
XamenoKormi

Δημοσίευση από XamenoKormi »

Παίξε με 400 άτομα τώρα billionaire, οι μαγκιές πληρώνονται, τα χρέη σου;
Συγνώμη αλλα δε μπορώ να ακολουθήσω προσωπικά
These users thanked the author XamenoKormi for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

κι εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω

έχω ξενερώσει άσχημα

από την άλλη δεν μου έρχεται και εύκολο να μην πάω
για την ομάδα, τον κόουτς και τους παίκτες δηλ,

δεν ξέρω τι θα είναι καλύτερο, απουσία ή παρουσία με ενεργή διαμαρτυρία (όπως λέει και ο Maurice)
αν και δεν ξέρω πως θα είναι η διαμαρτυρία και αν θα γίνει

σίγουρα πάτνως θα έχει λιγότερο κόσμο από ότι λογικά θα είχε
These users thanked the author freemind for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

κάντε ο καθένας όπως νοιώθει.
Για μένα, προσωπικά, δε γίνεται η ομάδα να παίζει και να μην είμαι εκεί να στηρίξω. Δε θέλω να λείπω ποτέ και για κανένα λόγο.
Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει , ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Είναι η ομάδα μου.
Δηλ. ανέχτηκα τον Αγγελίδη στο παρκέ, τον Σούμποτιτς στον πάγκο, σε τι να κολλήσω τώρα;
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
Maurice_Escargot, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Εκει θα ειμαστε εμεις, παιξτες και σεις ομως! Οχι σαν το πρωτο. :pano:
These users thanked the author st4this for the post (total 2):
Maurice_Escargot, Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

έχει μαυρίσει η ψυχή μου με όλα αυτά στα Διοικητικά.
Μακάρι να είχαμε να ασχολούμαστε μόνο με τον αγώνα, τα plays, τη χημεία, τις μεταγραφές, το κοκκαλάκι του Ξανθού Σκυλιού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην Ευρώπη τίτλο -τη στιγμή που υπάρχει τέτοιος αναβρασμός στο εξωαγωνιστικό της ομάδας- δεν κατακτάς ούτε σε όνειρο θερινής νυχτός...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:09 κάντε ο καθένας όπως νοιώθει.
Για μένα, προσωπικά, δε γίνεται η ομάδα να παίζει και να μην είμαι εκεί να στηρίξω. Δε θέλω να λείπω ποτέ και για κανένα λόγο.
Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει , ποιοι είναι και ποιοι δεν είναι. Είναι η ομάδα μου.
Δηλ. ανέχτηκα τον Αγγελίδη στο παρκέ, τον Σούμποτιτς στον πάγκο, σε τι να κολλήσω τώρα;
υπάρχουν και χειροτερα από αυτούς που είπες
ο Σιγάλας παίκτης

αλλά όταν γεμίζει το γήπεδο μοιάζει και στήριξη στον μεγαλομέτοχο
μετά από τέτοιο "μούδιασμα" δεν ξέρω πόσο μπορώ να πάω κι ας έχω 20 χρόνια διαρκείας σερι
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

θα ομολογήσω ότι τον Σιγάλα δεν τον μισώ.
Παίξαμε συμπαίκτες σε κάτι 3 on 3 στην Αλεξανδρούπολη κάποτε.
Και χρόνια πριν από αυτό , πίναμε καφέ δίπλα δίπλα κάπου στο Πασαλιμάνι κάποτε, όταν μεσουρανούσε,και ήταν ευγενικός και φιλικός.
Επειδή λοιπόν μου φέρθηκε καλά σε 2 περιστάσεις, έπαιξε και για τον ΠΑΟΚ, δε θυμάμαι και να ταν προκλητικός, ε ΟΚ. Δεν τον βάζω στα χειρότερα...
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Εικόνα

Κυπελλουχοι το 2025, μετα απο ενα σπουδαιο παιχνιδι στο σπιτι μας και μπροστα σε περιπου 8500-9000 φιλαθλους που - στο Β ημιχρονο - εκαναν το γηπεδο κολαστηριο. Ημουν μεσα, στο 4ο δεκαλεπτο ανεβηκα στο 3ο διαζωμα κι ανοιξα το παραθυρο για να παρω ανασα.

Οι Βασκοι εχουν την τυχη να βρισκονται με τον σπουδαιο Jaume Ponsarnau στο τιμονι τους, εναν Καταλανο μπασκετανθρωπο με μεγαλη και ουσιωδη εμπειρια στους ισπανικους παγκους. Απο την Χιπουτσκοα, την Μανρεσα, την εθνικη Ισπανιας, εως και την Βαλενθια και το Μπιλμπαο οπου τα τελευταια χρονια εχει καταφερει να φτιαξει ενα φοβερο συνολο.

Ηταν ενα απο τα τσιτατα φετος πως η Μπιλμπαο καταφερε κι εφτιαξε καλυτερη ομαδα απο την περσινη πρωταθλητρια. Αυτο το βλεπουμε οχι μονο απο τους αριθμους και τα αποτελεσματα της, αλλα σιγουρα μια γευση πηραμε στον προσφατο αγωνα στην Ισπανια, οπου η ομαδα μας δεν μπορεσε να φανει ανταγωνιστικη σε κανενα σημειο του ματς.

Το κατα καποιον τροπο ελαφρυντικο εκεινου του παιχνιδιου ειναι οτι η ομαδα βρισκοταν στην πραγματικη της περιοδο χαριτος, με ολες τις αλλαγες να εχουν πεσει μαζι και τον Ζντοβτς να ζοριζεται πραγματικα να τα φερει περα.

Τα 17 λαθη σε συναρτηση με την αδυναμια διαχειρισης του επιθετικου transition των Ισπανων, οσο και την κυριαρχια στο ζωγραφιστο κανοντας τους Petrasek & Hlinason να φαινονται Ροντμαν και Πιπεν μας εδωσαν να καταλαβουμε οτι για να μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι απεναντι στις ισπανικες ομαδες του θεσμου θα πρεπει να ειμαστε πολυ πιο στρατηγικοι στην προσεγγιση μας. Run& gun, 1ον, δεν παιζεις μαζι τους.

Οι Βασκοι εχουν να επιδειξουν 9 νικες, ρεκορ που ξεκινησε απο το διπλο στην αδυναμη Χιρονα στις αρχες του ετους, συνεχιστηκε με νικες απεναντι σε Τενεριφη, Μπανταλονα, Μουρθια και Ζαραγοσα, ολες ομαδες που παιζουν κι αυτες Ευρωπη. Σε αυτο το διαστημα, το step up το εκανε ο Aleix Font (PG, 24χρ), ενας γρήγορος point guard με εξαιρετικό scoring touch και clutch ability. Σκοράρει 18.5 PTS/ματς, 4.2 AST, 50% στα τρίποντα.

Ο Harald Frey (SG, 28χρ, 1.88m), βασικός shooting guard, scorer με υψηλή ακρίβεια FT (90%) και assists. 15 PTS/5 AST μ.ο., 64% eFG%, παίζει 32' και κλέβει 1.5 TOPG. Σταθερός leader backcourt και γνωριμος απο τους περσινους τελικους. Εν ολιγοις, παικτάρα.

Ο Justin Jaworski (PG/SG), ενας bench spark plug με ενέργεια και 3PT shooting (42%). 12 PTS/3.5 AST/3.8 REB, υψηλό %MIN από πάγκο. Δίνει hustle και spacing, ιδανικός για 2nd unit runs vs pressure defenses.

O επισης γνωριμος Melwin Pantzar (PG, 24χρ, 1.99m), ενας νεος visionary PG με quick decisions και off-ball vision. 8 PTS/3 AST, 100% eFG% σε spots, 53% MIN. Αύξησε τον χρόνο του τελευταία και βοηθάει σε fast breaks και low TO.

Στους SF/F/C, εχουμε τον Aleksander Zecevic (F/C), εναν versatile stretch 4/5αρι, 11 PTS/7 REB, 35% 3PT. Switchable defender, rebounder που δίνει spacing και paint presence.

Ο Luke Petrasek (F, 30χρ, 2.06m), ενας shooter forward με spacing (10 PTS/4 REB, 40% 3PT). Βοηθάει σε small-ball lineups και μας διελυσε στον πρωτο αγωνα.

Ο γνωριμος Tryggvi Hlinason (C, 27χρ, 2.16m), εξαιρετικος ασπρος rim protector και rebounder (9 PTS/6.5 REB/1.5 BLK). 94% 2PT, 46% MIN, anchor paint. Physical big για boards.

Bagayoko & Sylla δυο ψηλα κορμια, ο πρωτος ενας αντιστοιχος Omoruyi, ο δευτερος defender με versatility στα switches.

Τωρα, στο παιχνιδι της Τεταρτης, θα εχουμε στην διαθεση μας ολους τους ξενους - 7 σε αριθμο. Θαρρω πως τα match-ups θα ειναι πιο ισορροπημενα με υγιη Beverley και τον Omoruyi σε περιπου 15-20 λεπτα αγωνιστικα λεπτα σε υψηλο ρυθμο. Δεν ειναι ανικητοι οι Ισπανοι, αντιθετως, πιστευω το ματς θα ειναι κοντα εως το τελος και θα παει στο over 80 points και για τους δυο - κατα πασα πιθανοτητα.

Σε περιπτωση νικης (εως 23 ποντους) η ηττας και 2ης θεσης, εαν καταφερουμε να φτασουμε σε τελικο με αποκλεισμο της Murcia απο εμας, τοτε μπορει καλλιστα να ξαναβρουμε τους Βασκους απεναντι μας σε διπλα ματς, με το δευτερο ματς στην Ισπανια.

Προγνωση σκορ: 85-82

Ευελπιστω στην μεγαλυτερη δυνατη προσελευση και σε μια πολυ δυνατη κερκιδα που θα δωσει φτερα στους παικτες.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
BlackMagicPAOK
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ουσιαστικά 5οι στην acb (καλύτερο πρωτάθλημα στην ευρώπη by far κιόλας). φοβερά βαθύ ρόστερ, 11 ου μην και παραπάνω ξένους (νομίζω 13 η μούρθια ή το αντίστροφο, δε θυμάμαι). πραγματικά πολύ δύσκολο έργο.
These users thanked the author palok for the post:
Maurice_Escargot
george188

Δημοσίευση από george188 »

Eκει θα ειμαστε, στο γηπεδο για την ομαδα θα παω οπως παω κ στο ποδοσφαιρο
These users thanked the author george188 for the post:
Maurice_Escargot
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”