Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από astral »

E τότε ας το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και χωρίς κατινιές.
Αλλα δεν το βλέπω
These users thanked the author astral for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Το θέμα είναι σοβαρό, η προσέγγιση είναι αστεία. Ντροπή για τον σύλλογο αυτές οι συμπεριφορές..
These users thanked the author Undesired No 1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Όπως λέει και μία παροιμία θέλει η .....
να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει.

Κάποιες φορές στη ζωή μας όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε σε κάτι,
το οποίο αποδεδειγμένα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εμείς πιστεύουμε ότι είναι.
Και εμείς επιμένουμε παρότι κάθε μέρα βγαίνουν στοιχεία ενάντια σε αυτό που πιστεύουμε.
Και εμείς δίνουμε άλλοθι και αλλάζουμε τις αρχικές μας απόψεις και θέσεις
και αλλάζουμε και τα πιστεύω μας και ξεχνάμε τι είπαμε και, και, και.........

Αρκεί να μη χαθεί αυτό που πιστεύαμε.......
Το οποίο ποτέ δεν ήταν αυτό που πιστεύαμε......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
leomatos88, sandrel
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

palok έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:30
Maklaz έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:25 Λέει ότι μπήκαν 11 εκ. στην εταιρεία του Μυστακίδη που προορίζονται για την ΑΜΚ. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
Στην ουσία ο Μυστακίδης έβαλε λεφτά στον εαυτό του. Το αν προορίζονται για την ΚΑΕ είναι μια υπόσχεση.
οπότε γιατί τα έβαλε λες?
Ουτε που χρειαζοταν να τα βαλει στην ΑΛΦΑ, αφου εστειλε χαρτι με 250εκ διαθεσιμα.

Σοβαρότητα χρειάζεται.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Maklaz έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:25 Λέει ότι μπήκαν 11 εκ. στην εταιρεία του Μυστακίδη που προορίζονται για την ΑΜΚ. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
Στην ουσία ο Μυστακίδης έβαλε λεφτά στον εαυτό του. Το αν προορίζονται για την ΚΑΕ είναι μια υπόσχεση.
Την ίδια μέρα (16/01/2026) που ο Σαββίδης ιδρύει την εταιρεία για το γήπεδο, ο Μυστακίδης κάνει ΑΜΚ 11 εκ. στην άλφα σπορτς, Οκ, ας πούμε ότι είναι τυχαίο!

Πέρα από τα "τυχαία" όμως που γίνονται και αυτά, τα έβαλε ξεκάθαρα για να έχει την δύναμη να διοικεί και να πιέζει, να δείξει ότι έχει το πάνω χέρι στα πάντα , "ορίστε τα χρήματα, είναι στην άλφα θα τα βάλω όποτε θέλω εγώ στην ΚΑΕ, μέχρι τότε θα τα δανείζω."

Αυτή είναι η δική μου άποψη, μια σταγόνα στον ωκεανό, έτσι όπως βλέπω τα πράγματα μέχρι τώρα. Το αν είμαι λάθος που μακάρι να είμαι και να κυλίσουν όλα ομαλά θα μας το δείξει ο χρόνος, μέχρι τότε όμως και με τα μέχρι τώρα δεδομένα καθόλου ήσυχος δεν μπορώ να είμαι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ηταν και στην ΚΑΕ η δικηγόρος ; Ωιμε
These users thanked the author Taseos for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:38 1. εγω το θεωρώ τιμή μου να προσπαθώ να δω τα πράγματα και από τις 2 πλευρές και να τηρώ ίσες αποστάσεις μέχρι να με πείσει κάποια πλευρά ότι έχει παραπάνω δίκιο. Άρα το να βάζετε τη λέξη Ισαποστάκιας ως υποτιμητική για κάποιους, μου θυμίζει το επίπεδο των Ελληνικών Big Brother, που σε ένα παιχνίδι στρατηγικής είχαν αναγάγει σε κατηγορία για τους παίκτες το "εσύ κάνεις στρατηγική" , γιατί έτσι φαινόταν κακός στα μάτια του όχι και πολύ γραμματιζούμενου μέρους του κοινού που ψήφιζε...
2. o REtro έγραψε χθες κάποια πράγματα , δείχνοντας να έχει πληροφόρηση (γιατί ποιος ήξερε ότι πήγε ο Μπουντούρης με τον Αριστο στην ΚΑΠΠΑ2000) . Τα αντιγράφω εδώ γιατί μάλλον έχει βαρύτητα να δώσουμε σημασία :

"Ας μιλήσουμε, λοιπόν, με στοιχεία και χωρίς αλληγορίες, παραβολές και ιστορίες για αγρίους. Δώσαμε στο προηγούμενο ποστ ηθελημένα τη χαρά στον κάθε πικραμένο συνωμοσιολόγο να γράψει το μακρύ του και το κοντό του, με τις διάφορες ανορθόγραφες παπαριές που διαβάζουμε κατά κόρον σε σελίδες και φόρουμ, μόνο και μόνο για να πάρουμε μια γεύση του τι αντιλαμβάνεται ο καθένας από αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες.
Νομίζουν κάποιοι ότι και καλά επιβεβαιώθηκαν για τον μπαταχτσή και τσίπη Τέλη που δε πληρώνει, που ήρθε για να μας διαλύσει και να εξαφανιστεί, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς κτλ και ξεσπάθωσαν. Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως διαφορετική. Επικοινωνιακά μπορεί να βάζει το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο, αλλά δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο από τον στόχο που έχει να κάνει τον ΠΑΟΚ πανίσχυρο.
Λεφτά μπαίνουν καθημερινά σε όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, μπήκαν στα χρέη, μπήκαν στις μεταγραφές και στις ομάδες τους, μπήκαν στον Ερασιτέχνη. Η παρουσία του στο γήπεδο και στους αγώνες είναι συχνή, χτες μαζί με τον Μπουντούρη επιθεώρησε το ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία (έκταση 55 στρεμμάτων για ανάπτυξη εγκαταστάσεων για τις ακαδημίες του συλλόγου) και γενικά είναι ενεργός σε όλα τα θέματα που τρέχουν.
Το αν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τον Ιβάν και τον βολεϊμπολίστα? Προσωπικό του θέμα είναι αυτό, αυτός θα ζημιωθεί, αυτός θα αποφασίσει αν και πότε θα το κάνει, η ΚΑΕ δε πρέπει να έχει καμία ανάμειξη σε τέτοια σήριαλ. Υπάρχουν πολλά παρασκηνιακά επεισόδια των εμπλεκομένων που ο κόσμος δε τα γνωρίζει. Υπάρχουν προσωπικές κόντρες των τριών πλευρών, που δυστυχώς φτάνουν στα άκρα και δε ξέρουμε πότε θα τελειώσουν.
Ο κόσμος περιμένει μια επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Για τα χρέη, ποια ακριβώς πληρώθηκαν και πόσα, για το cube και την ασφάλεια του γηπέδου, για τον Ερασιτέχνη και όλους τους ισχυρισμούς του, για την ΑΜΚ (που από ότι μαθαίνουμε είναι τυπικό το θέμα και κακώς έγινε αυτός ο χαμός σήμερα) και γενικά για την πορεία και τους στόχους της ομάδας.
Είχαμε πει ότι με την έλευση του Μυστακίδη θα σταματήσουμε πλέον να είμαστε λογιστές, οικονομολόγοι και νομικοί, αλλά τώρα γινόμαστε και ντετέκτιβ. Παρακάτω στη φωτογραφία βλέπουμε το έγγραφο που δείχνει ότι στη νεοϊδρυθείσα εταιρεία του Μυστακίδη (μέσω της οποίας έγινε η αγορά της ΚΑΕ), έχουν μπει 11 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία προορίζονται για την ΑΜΚ.
Σταματήστε την εσωστρέφεια και ενημερώστε τον κόσμο, προστατέψτε την εικόνα τη δική σας και πάνω απ' όλα της ομάδας και μην αφήνετε τον κάθε πικραμένο να τη διασύρει!"

Έχουμε λοιπόν εδώ μια οπτική που έχει αναδύεται ανάμεσα στα κύματα της οργής και της απαξίωσης που βιώνουμε για το νέο ιδιοκτήτη. Μια οπτική που λέει ότι γνωρίζει ότι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ στην ομάδα, και παράλληλα ο στόχος παραμένει χωρίς παρέκληση να γίνει ο ΠΑΟΚ πανίσχυρος.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, μένει να αποδειχθεί. Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα.
“Νομίζουν κάποιοι ότι και καλά επιβεβαιώθηκαν για τον μπαταχτσή και τσίπη Τέλη που δε πληρώνει, που ήρθε για να μας διαλύσει και να εξαφανιστεί, που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς κτλ και ξεσπάθωσαν.”

Και μονο που ξεκιναει ετσι ειναι λαθος του και διαστρεβλωνει την κατασταση επειδη τον βολευει. Το οτι εχει λεφτα και κινειται εται ειναι το προβλημα, οχι οτι παιζει να ειναι μπαταχτσης. Οπως και το οτι «το να κανει τον ΠΑΟΚ πανισχυρο» δεν ισχύει , την ΚΑΕ μαλλον εννοει, επειδη τα μεσα του λιβανιζαν τον ΑΣ στον οποιο τωρα επιτιθεται. Εκτος κι αν τωρα δε θεωρει τον ΑΣ μερος του ΠΑΟΚ. Οπως και τον Τζεντρικ που ειπε θα τον πληρωσει και μεχρι στιγμης εχει ριξει πιστολι 😂
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Maklaz έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:03
Την ίδια μέρα (16/01/2026) που ο Σαββίδης ιδρύει την εταιρεία για το γήπεδο, ο Μυστακίδης κάνει ΑΜΚ 11 εκ. στην άλφα σπορτς, Οκ, ας πούμε ότι είναι τυχαίο!

Πέρα από τα "τυχαία" όμως που γίνονται και αυτά, τα έβαλε ξεκάθαρα για να έχει την δύναμη να διοικεί και να πιέζει, να δείξει ότι έχει το πάνω χέρι στα πάντα , "ορίστε τα χρήματα, είναι στην άλφα θα τα βάλω όποτε θέλω εγώ στην ΚΑΕ, μέχρι τότε θα τα δανείζω."

Αυτή είναι η δική μου άποψη, μια σταγόνα στον ωκεανό, έτσι όπως βλέπω τα πράγματα μέχρι τώρα. Το αν είμαι λάθος που μακάρι να είμαι και να κυλίσουν όλα ομαλά θα μας το δείξει ο χρόνος, μέχρι τότε όμως και με τα μέχρι τώρα δεδομένα καθόλου ήσυχος δεν μπορώ να είμαι.
οπότε από τις 17.12 έως σήμερα η ΚΑΕ με τί χρήματα λειτουργεί?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δανεικά.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
Maklaz, sandrel
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Με στεναχωρει που με βγαζει σωστο οσον αφορα τις προθεσεις του για την ομαδα. Δεν νοιαζεται για το καλο οχι του συλλογου αλλα ουτε για το τμημα που πηρε. Η μια διαρροη διαδεχεται την αλλη και εκτιθεται ολο και περισσοτερο στα ματιου του ΑΓΝΟΥ κοσμου. Ακομη και η ΑΜΚ που βγηκε απο χθες ουδεμια σχεση εχει με την ΚΑΕ μεχρι προτινος. Συγκεκριμενα μεσα νομιζουν πως μπορουν να χειραγωγησουν το κενο με πρακτικες Γκεμπελς, λες και ειμαστε στη δεκαετια του 80. Η πλειοψηφια του κοσμου δεν ειναι χαζη και πιο σημαντικο δεν ειναι αχαριστη με αυτους που βοηθησαν την μεγαλυτερη αγαπη μας.
Ο ανθρωπος ειχε αλλους σκοπους τους οποιους του ειχαν ταξει και δεν εγιναν. Τωρα προσπαθει με πρακτικες γαυρου να κανει το συλλογο αχταρμα.
Καλο θα ταν να συνελθουν ολοι εκει μεσα αλλιως δεν τα βλεπω τα πραγματα ηρεμα.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
These users thanked the author Neiros4 for the post (total 3):
leomatos88, Parolos, sandrel
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δανεικά απο ιδιοκτήτη ουσιαστικά δεν ειναι δανεικά, οπως δεν ειναι δανεικα τα ομολογιακά του ιβαν. Μην μπαινετε στο τρυπακι αυτο
These users thanked the author george188 for the post:
KalamarGiannis
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

palok έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:11

Λειτουργεί με τα λεφτά που δανείζει ο Μυστακίδης μέσω της άλφα. Αλλά εδώ είναι που πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά.

Ο Μυστακίδης πληρώνει τα buyouts και τα συμβόλαια και ότι άλλο υπάρχει, αλλά τα λεφτά αυτά μπαίνουν στην ΚΑΕ ως χρέος προς την άλφα. Δηλαδή, η ΚΑΕ αντί να χρωστάει στον Χ ή στον Ψ, χρωστάει στον Μυστακίδη. Η "τρύπα" παραμένει, απλά άλλαξε ο δανειστής.

Αν ο Μυστακίδης ένιωθε την ΚΑΕ δική του "περιουσία", θα έκανε την ΑΜΚ στην ομάδα και θα "χάριζε" αυτά τα λεφτά.

Από τις 17/12 έως σήμερα, έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες. Αν ο σκοπός ήταν το νοικοκύρεμα, η ΑΜΚ στην ΚΑΕ θα είχε τελειώσει μπαμ μπαμ.
Το ότι τα κρατάει ως "δανεικά" σημαίνει ότι κρατάει την ομάδα όμηρο.

Σου λέει "Αν ο Α.Σ. δεν μου δώσει αυτά που θέλω εγώ δεν μετοχοποιώ το χρέος και αν σηκωθώ να φύγω, θα σας αφήσω να χρωστάτε και στην εταιρεία μου".
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Guitarman, leomatos88, thanasakiss4, sandrel
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο κόσμος καλό είναι να απέχει. Ειδικά στο facebook που δεν έμπαινα καθόλου, δεν είχα ιδέα το τι γράφεται, και άρχισα να καταλαβαίνω τους χωροφυλακες του φόρουμ που κατά διαστήματα αποκαλούσα. Έχουν το φόβο μη μεταφερθεί ελεύθερα η ίδια τοξικότητα στο φόρουμ. Πραγματικά απείχα πλήρως από καθε "social" media και όλα τα έβλεπα ρόδινα όσον αφορά την κριτική. Βλέπω εκεί ο κόσμος ξεφεύγει, υπάρχει πραγματική ανθρωποφαγια. Γράφει κάτι ένας και παρασύρει εκατοντάδες, και χάνεται η μπάλα. Εν προκειμένω, όταν έχεις να κάνεις με τόσο πλούσιο παράγοντα, οφείλεις να κάνεις υπομονή. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μόνιμα εκτός Ελλάδος. Αν επιλέξουμε να τον πολεμήσουμε για το τί είναι δίκαιο και σωστό δε θα κερδίσουμε κάτι. Αν τον αγκαλιασουμε και την "ψωνίσει" ακόμη και αρχικά να ήταν βαλτός ξένων συμφερόντων, ΝΔ, λιμάνι, κλπ, άνετα θα γλυκαθει και θα προσφέρει, γιατί κανείς τη δόξα δεν μίσησε. Το ανάθεμα είναι το μόνο εύκολο. Αν αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι βλάπτει τον ΠΑΟΚ, θα πάρει με το παραπάνω το ανάθεμα του λαού του ΠΑΟΚ που εννοείται δε θα τον νοιάζει πόσα λεφτα έχει. Σε αυτό το σημείο όμως καλό είναι να είμαστε μακριά τοξικότητα και αντιπαραθεσεις. Δεν είναι ένας παράγοντας επιπέδου Μπατστουδη, Γουμενου. Έχει τόσο χρήμα, που αν θέλει μπορεί να φέρει το μπασκετ του ΠΑΟΚ ψηλά και να ενισχύσει συνολικά το brand name του ΠΑΟΚ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τον βαζελο να αποκλείσω...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Maklaz έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:21
palok έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:11

Λειτουργεί με τα λεφτά που δανείζει ο Μυστακίδης μέσω της άλφα. Αλλά εδώ είναι που πρέπει να καταλάβεις τη διαφορά.

Ο Μυστακίδης πληρώνει τα buyouts και τα συμβόλαια και ότι άλλο υπάρχει, αλλά τα λεφτά αυτά μπαίνουν στην ΚΑΕ ως χρέος προς την άλφα. Δηλαδή, η ΚΑΕ αντί να χρωστάει στον Χ ή στον Ψ, χρωστάει στον Μυστακίδη. Η "τρύπα" παραμένει, απλά άλλαξε ο δανειστής.

Αν ο Μυστακίδης ένιωθε την ΚΑΕ δική του "περιουσία", θα έκανε την ΑΜΚ στην ομάδα και θα "χάριζε" αυτά τα λεφτά.

Από τις 17/12 έως σήμερα, έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες. Αν ο σκοπός ήταν το νοικοκύρεμα, η ΑΜΚ στην ΚΑΕ θα είχε τελειώσει μπαμ μπαμ.
Το ότι τα κρατάει ως "δανεικά" σημαίνει ότι κρατάει την ομάδα όμηρο.

Σου λέει "Αν ο Α.Σ. δεν μου δώσει αυτά που θέλω εγώ δεν μετοχοποιώ το χρέος και αν σηκωθώ να φύγω, θα σας αφήσω να χρωστάτε και στην εταιρεία μου".
δεν ισχυει αυτο, η ιδια εταιρια ειναι μεγαλομετοχος της ΚΑΕ. αρα οτι δανεικα αφησει ως χρεη στην ΚΑΕ βαρυνουν την εταιρια που τα δανειζει κιολας. πιο πολυ για λογιστικο τρικ μου κανει

η κανω λαθος?
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
george188
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”