Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
george188

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από george188 »

Τα χρηματα μπηκαν στην εταιρεια που αγόρασε την ΚΑΕ, οχι στην ιδια την ΚΑΕ. Οχι οτι εχει σημασια, τυπικο ειναι το θεμα της ΑΜΚ, άλλα ειναι τα πιο σοβαρα
These users thanked the author george188 for the post:
Maklaz
george188

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 17:32
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 17:00 Φίλε αμπαλαεα, ιδιοκτήτης είναι όποιος έχει την πλειοψηφία των μετοχών σε μια ΚΑΕ.
Ασχέτως των υπολοίπων στοιχείων ισολογισμού όπως χρέη...
Ευτυχώς ή δυστυχώς, πλήρωσε τους παλαιούς μετόχους και πήρε τις μετοχές τους.
Η Διοίκηση που έκανε είναι αιρετή από όσο ξέρουμε.
Αυτό σημαίνει αν τη ρίξει στα βράχια τους περιμένουν τα κάγκελα
Ορος στην συμφωνία για τη μεταβίβαση ως μετοχών
είναι η πληρωμή των χρεών. Νομικός δεν είμαι.
Ξέρω όμως ότι όταν υπογραφεις μια συμφωνία με όρους
και δεν τηρηθούν, δικαιούται αυτός που θίγεται να ακυρώσει όλη τη συμφωνία.
Δηλαδή και τη μεταβίβαση των μετοχών.
H μεταβίβαση των μετοχών εχει ολοκληρωθεί, οι μέτοχοι εχουν παραδώσει τις μετοχες και αυτοι εχουν πληρωθει. Στο υπολοιπο υπαρχει απλα ρήτρα για καθε μερα που δεν καταβάλλονται, δεν τιθεται μετοχικο θέμα
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:34 Τα χρηματα μπηκαν στην εταιρεια που αγόρασε την ΚΑΕ, οχι στην ιδια την ΚΑΕ. Οχι οτι εχει σημασια, τυπικο ειναι το θεμα της ΑΜΚ, άλλα ειναι τα πιο σοβαρα
Πολύ σωστά αναφέρεις την διαφορά! Γιατί και ο Ρετρο ανέβασε το ίδιο έγγραφο αλλά η διαφορά είναι μεγάλη. Μάλιστα την ίδια μέρα που έγινε η δημοσίευση στο ΓΕΜΗ το είχαμε αναφέρει και όλας.

Τυπικό που να χρειάζεται σχεδόν 1 μήνα για να υλοποιηθεί δεν νομίζω.

Πιο πολύ μου κάνει ότι "εγώ τα λεφτά στην εταιρεία που αγόρασε την ΚΑΕ τα έβαλα, στην ΚΑΕ όμως θα τα βάλω όποτε γουστάρω". Μέχρι τότε όμως η ΚΑΕ πορεύεται με τα "δικά της 2εκ."
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Guitarman, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Και τα buy out των παικτών στις ομάδες και τα συμβόλαια τους πως τα πληρώνει?
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Τζάμπα συζήτηση γίνεται..

Οι μεν έχουν αποφασίσει να εναντιώνονται σε οτιδήποτε αφορά τη νέα διοίκηση.

Οι δε προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα και να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Απλά συμβιβαστείτε και πάμε παρακάτω. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσει κανένας με κανένα.

Υ.Γ: Αν ηταν ευαίσθητα δεδομένα , δεν θα ήταν δημόσια . Η ίδια η υπηρεσία λέγεται «δημοσιότητα γεμη».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Undesired No 1 την Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:42 Και τα buy out των παικτών στις ομάδες και τα συμβόλαια τους πως τα πληρώνει?
Απαντήθηκε ήδη φίλε μου από παιδιά σε προηγούμενα ποστ, πληρώνονται από τον Μυστακίδη προφανώς με μορφή ομολογιακού προς την ΚΑΕ.

Δεν είναι αυτομάτως κακό αυτό, σε μελλοντική ΑΜΚ μπορεί να γίνει μετοχοποίηση, αν δεν γίνει, ναι, εκεί ίσως υπάρξει πρόβλημα για το μέλλον της ΚΑΕ.
Αλλά μέχρι τότε υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν. Γενικά ο τρόπος προσέγγισης είναι ανορθόδοξος.
george188

Maklaz έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:40
george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:34 Τα χρηματα μπηκαν στην εταιρεια που αγόρασε την ΚΑΕ, οχι στην ιδια την ΚΑΕ. Οχι οτι εχει σημασια, τυπικο ειναι το θεμα της ΑΜΚ, άλλα ειναι τα πιο σοβαρα
Πολύ σωστά αναφέρεις την διαφορά! Γιατί και ο Ρετρο ανέβασε το ίδιο έγγραφο αλλά η διαφορά είναι μεγάλη. Μάλιστα την ίδια μέρα που έγινε η δημοσίευση στο ΓΕΜΗ το είχαμε αναφέρει και όλας.

Τυπικό που να χρειάζεται σχεδόν 1 μήνα για να υλοποιηθεί δεν νομίζω.

Πιο πολύ μου κάνει ότι "εγώ τα λεφτά στην εταιρεία που αγόρασε την ΚΑΕ τα έβαλα, στην ΚΑΕ όμως θα τα βάλω όποτε γουστάρω". Μέχρι τότε όμως η ΚΑΕ πορεύεται με τα "δικά της 2εκ."
Η καε δεν εχει τη ρευστοτητα ουτε για να σπάσει ρήτρες ούτε για μισθους και προκαταβολες σε μπεβερλι κτλ, λεφτα μπαινουν και προφανως θα μετοχοποιηθουν οταν γινει η ΑΜΚ. Δεν εχουμε τον μπατατουδη για προεδρο για να αμφιβάλλω, αμφιβάλλω μαζι του στο κατα ποσο θα σοβαρευτει κ θα σταματησει την ηλιθια κοντρα με ιβαν κ θα τηρησει την συμφωνια αποπληρωμης, το θεωρω ανηθικο ναι. Αποκλειω ομως οτι απλα μπηκε για να μπει ή για να ριξει τη ΚΑΕ στα βραχια, προφανως την αμκ θα την κανει σε φαση που τον βολευει. Αλλα ναι οπως λες κ συ το εγγραφο αυτο δεν δειχνει οτι τα λεφτα της ΑΜΚ καλύφθηκαν, ακομα δεν εχει προκηρυχθει η αμκ
Maklaz
george188

Maklaz έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:47
Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:42 Και τα buy out των παικτών στις ομάδες και τα συμβόλαια τους πως τα πληρώνει?
Απαντήθηκε ήδη φίλε μου από παιδιά σε προηγούμενα ποστ, πληρώνονται από τον Μυστακίδη προφανώς με μορφή ομολογιακού προς την ΚΑΕ.

Δεν είναι αυτομάτως κακό αυτό, σε μελλοντική ΑΜΚ μπορεί να γίνει μετοχοποίηση, αν δεν γίνει, ναι, εκεί ίσως υπάρξει πρόβλημα για το μέλλον της ΚΑΕ.
Αλλά μέχρι τότε υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να γίνουν. Γενικά ο τρόπος προσέγγισης είναι ανορθόδοξος.
Aυτο με το ομολογιακο ειναι πρακτικη που ακολουθουν κ αλλοι, για ποιο λογο να εχει θεμα η ΚΑΕ οταν ουσιαστικα αυτα τα λεφτα ειναι απο τον ιδιοκτητη της. Τα ιδια ακριβως λεω κ για την ΠΑΕ, παντα μετοχοποιουν
Maklaz
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Το ίδιο λέμε Γιώργο, απλά η διαφορά είναι ότι η ΚΑΕ είναι δική του, το να μην "καθαρίζει" ή το να μην βάζει λεφτά στην δική του ΚΑΕ εφόσον έχει κάνει ήδη την ΑΜΚ στην αλφα σπορτς το λες και ύποπτο. Πρόσεχε δεν μιλάω για το αν πληρώσει τα χρέη ούτε ότι ο σκοπός του είναι να ρίξει την ΚΑΕ στα βράχια.

Αυτά τα "ηλίθια νάζια" μου την δίνουν.

Το καλό και ιδανικό σενάριο θα είναι να πάρουμε το παράδειγμα της ΠΑΕ όπου ναι γίνεται μετοχοποίηση, το άλλο σενάριο δεν θέλω καν να το αναφέρω.
These users thanked the author Maklaz for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

3 επισημάνσεις σε αυτά που γράφηκαν στις τελευταίες σελιδες:

- Η διαφορα ομολογιακού δανείου και ΑΜΚ ειναι τυπικη για εναν ιδιοκτήτη που πραγματικά νιώθει ενα μαγαζί δικό του. Καμια τέτοια αίσθηση δεν εχει δείξεις ο Τελης

- Τα 11 μπήκαν σε μια εταιρία "ειδικού σκοπου" και αποσύρονται αν πάσα στιγμή. Αν και εφόσον μπουν στην ΚΑΕ ξανασυζητάμε. Προς το παρόν η ανακοίνωση του ΓΕΜΗ εχει ίδια αξία με μια ΑΜΚ της DIMERA. Δεν εχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Φλερταρετε με την προπαγανδα μερικοί.

- Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ είναι ο Πετμεζάς. Σε περίπτωση που πέσει πιστόλι αυτόν θα κυνηγάνε (κ τον κακομοίρη τον Χατζόπουλο ως προηγούμενο Διευθύνων)
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
Maklaz, leomatos88, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Εγώ ξέρω με Χατζόπουλο, μόνο και μόνο που επανέφερε την αξιοπρέπεια, δεν ασχολούμασταν με τίποτα πλέον του αγωνιστικού. Με τον μεγιστάνα έχουμε σπάσει τα παπάκια μας 6 μήνες και κάνουμε τους νομικούς, λογιστές, οικονομολόγους, τους ηθικιλογους-κοινωνιολογους (τι είναι σωστό φιλοσοφικά και ανθρωπιστικά) και αισίως ΚΑΙ τους τεχνικούς ασφαλείας....

Μπάρμπα τέλη το λες και κατόρθωμα....τόσο επιμόρφωση στο λαό του ΠΑΟΚ....

ΥΓ όπου μπάρμπας κανονικάπαινει άλλος προσδιορισμός αλλά....ας είμαστε κόσμιοι....
These users thanked the author Sardan for the post (total 2):
Guitarman, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Undesired No 1 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 23:45 Τζάμπα συζήτηση γίνεται..

Οι μεν έχουν αποφασίσει να εναντιώνονται σε οτιδήποτε αφορά τη νέα διοίκηση.

Οι δε προσπαθούν να βρουν επιχειρήματα και να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Απλά συμβιβαστείτε και πάμε παρακάτω. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσει κανένας με κανένα.

Υ.Γ: Αν ηταν ευαίσθητα δεδομένα , δεν θα ήταν δημόσια . Η ίδια η υπηρεσία λέγεται «δημοσιότητα γεμη».

Προσπερνω τις αρχικές ισαποστακίστηκες ανοησίες

Και εξηγώ ότι ευαίσθητο δεδομένο είναι και η διεύθυνση της εταιρείας. Δεν βλέπω τον λόγο να τη διαφημίζουμε.
george188

Maklaz έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 00:00 Το ίδιο λέμε Γιώργο, απλά η διαφορά είναι ότι η ΚΑΕ είναι δική του, το να μην "καθαρίζει" ή το να μην βάζει λεφτά στην δική του ΚΑΕ εφόσον έχει κάνει ήδη την ΑΜΚ στην αλφα σπορτς το λες και ύποπτο. Πρόσεχε δεν μιλάω για το αν πληρώσει τα χρέη ούτε ότι ο σκοπός του είναι να ρίξει την ΚΑΕ στα βράχια.

Αυτά τα "ηλίθια νάζια" μου την δίνουν.

Το καλό και ιδανικό σενάριο θα είναι να πάρουμε το παράδειγμα της ΠΑΕ όπου ναι γίνεται μετοχοποίηση, το άλλο σενάριο δεν θέλω καν να το αναφέρω.
Αδερφε δεν υπαρχει νοημα να μη γινει μετοχοποιηση, ειναι σαν να λεμε οτι θα χρωσταει στον εαυτο του. Με λεφτα την αγορασε την ΚΑΕ, με λεφτα θα την παραχωρησει αν καποτε το αποφασισει. Tο timing της ΑΜΚ ειναι σχετικο κ αναλογα ποτε τον βολευει να το κανει απο τη στιγμη που υπαρχουν κ λογιστικοί λόγοι πανω σ αυτο κ το ποτε θελει να εμφανιστεί ή οχι το ποσο ή σε ποια χρηση, πολλα παιζουν ρολο γι αυτο λεω οτι στο συγκεκριμενο δεν ανησυχώ καθολου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρόλο δεν παίζει κανέναν. Δεν είναι ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός χρηματοδότησης στο μπάσκετ, ούτε τέτοιου τύπου θέματα που να επιβάλουν περιορισμούς.

Το δάνειο δεν γνωρίζω αν είναι ομολογιακό δεν ξέρω από που προκύπτει και δεν είναι και της παρούσης κιόλας.

Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Μυστακίδης βαδίζει σε 2 βάρκες. Αν δεν του κάτσει αυτό που έχει στο μυαλό του να πετύχει (και για το οποίο επένδυσε τα 2? εκατομμύρια και σίγουρα δεν αφορά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ), εύκολα την άλλη μέρα απομπλέκεται. Είναι όπως όταν νοικιάζεις ένα airbnb και τα ρούχα σου είναι μονίμως στις τσάντες.

Η δεδομένη και αποδεδειγμένη αφερεγγυότητα που τον συνοδεύει από την αρχή της εμπλοκής του, δεν αφήνει περιθώρια ούτε να ελπίζουμε σε "τυπικά ζητήματα", ούτε γενικά να αντικρίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”