Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Το ποδόσφαιρο δυστυχώς η ευτυχώς θέλει και τύχη. Δεν θα πω για τις κλασσικές ευκαιρίες που χάσαμε με Ζαφείρη, Ντεσπόντοφ και Ζίφκοβιτς. Θα πω για το σουτ στο πρώτο ημίχρονο του Πέλκα που κόντραρε και έφυγε άουτ μισό μέτρο. Επίσης το γκολ που δεν μέτρησε για οφσάϊντ μισό μέτρο. Αν ήταν για κάποιον από τους βρυκόλακες του ΠΟΚ, είμαι σίγουρος ότι και τα δύο αυτά θα έγραφαν
Δύο πεταμένοι βαθμοί χωρίς λόγο, αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το συνοθύλευμα που βρήκαμε απέναντι μας τι να πω.
Δυστυχώς η απώλεια του Ντέλια βγάζει μάτι όπως επίσης και η σημερινή απουσία του Μεϊτέ, η τρύπα στο κέντρο ήταν μεγάλη ο Ζαφείρης δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του.
Δυστυχώς η απώλεια του Ντέλια βγάζει μάτι όπως επίσης και η σημερινή απουσία του Μεϊτέ, η τρύπα στο κέντρο ήταν μεγάλη ο Ζαφείρης δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του.
-
George Best4
Το ότι έπαιξε με πάθος δεν το αρνείται κανείς. Δε σημαίνει ότι ήταν και θετικός.hawklord έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:28 Ο μονος που ενιωθε κατι στο παιχνιδι του ηταν ο Πελκας, και τα ακουει.
Τα κακα αποτελεσματα ειναι μεσα στο παιχνιδι, η ελλειψη προσπαθειας οχι.
Δυστυχως η μονη φορα που εβραζε το αιμα μας ηταν η μαλακια του Ταϊσον στο τελος.
Δεν αλλαζει κατι, προχωραμε στο ντερμπι (κανονικο, οχι σαν το αποψινο) της Τεταρτης.
Δεν θα ξαναυπαρχουν δικαιολογιες.
Πήρε πολλές λάθος αποφασεις.
Και με τον Βαζελο κάνει το κλέψιμο και φεύγει στην κόντρα. Όλοι νομίζω ξέραμε όχι ότι θα το χάσει απλά αλλά θα προσπαθήσει να σκάψει και την μπάλα.
Αν δεις το βίντεο της φάσης κάνει 30 μέτρα με το κεφάλι κάτω. Δεν έχει σηκώσει στιγμή να δει που είναι το τέρμα, που οι συμπαίκτες που ο τερματοφύλακας.
5 φάσεις σήμερα κάνει κάτι σουτ εκτός περιοχής τελειωμένα και έχει ελεύθερες πάσες, που πλέον πιστεύω ότι απλά δεν τις βλέπει...
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Jean Valjean
Έχουμε την κουλα στην Τούμπα μετά από μεσοβδόμαδα ματς (αυτοί ξεκούραστοι) και λογικά με τουλάχιστον 2 βασικές απουσίες.Nassos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:44 Αφού έχουμε την αεκ Τούμπα πως γίνεται να είμαστε σε μειονεκτική θέση? Μάλλον αυτοί είναι.
Δεν ξέρω αν αυτό μας φέρνει σε κάποια πλεονεκτική θέση.
Επίσης αυτοί έπαιξαν όλα τους τα ντέρμπι, εμείς θα έχουμε και τον γαυρο έξω (που να κάνεις 2 back to back δίπλα δεν είναι βόλτα στο πάρκο).
Θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει το παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε και σοβαρό ποδόσφαιρο. Η αμυντική λειτουργία εξαιρετική.
Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου υποτίμησε το παιχνίδι. Χωρίς Ντέλια και Μειτέ, αφήνει στον πάγκο Τάισον και Μιχαιλίδη και ξαφνικά λείπουν όλοι οι πλειμέικερς.
Ο Ντεσπόντοβ φέτος είναι απογοητευτικός.
Γενικά τα πράγματα στο πρωτάθλημα έχουν σφίξει πολύ. Δεν φτάνει να είσαι η καλύτερη ομάδα, πρέπει να μαζεύεις και βαθμούς. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα ντέρμπι.
Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου υποτίμησε το παιχνίδι. Χωρίς Ντέλια και Μειτέ, αφήνει στον πάγκο Τάισον και Μιχαιλίδη και ξαφνικά λείπουν όλοι οι πλειμέικερς.
Ο Ντεσπόντοβ φέτος είναι απογοητευτικός.
Γενικά τα πράγματα στο πρωτάθλημα έχουν σφίξει πολύ. Δεν φτάνει να είσαι η καλύτερη ομάδα, πρέπει να μαζεύεις και βαθμούς. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε ότι δεν θα χάσουμε ούτε ένα ντέρμπι.
Equalizer έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:06 Αδιανόητα σημαντικές ευκαιρίες χαμένες.
Χάσαμε πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πουμε οτι είναι δίκαιο το χ.
Πρέπει επιτέλους να τελειώνει αυτό το αστείο με τις χαμένες φάσεις. Στα δυο τελευταία ματς έπρεπε να έχουμε 8 κυριολετικά γκολ και είχαμε ΕΝΑ. Ε έλεος ρε μάγκες! Ελεος!
Επίσης συγγνώμη, ξέρω οτι είναι κόντρα στο κύμα, αλλά ο Ζαφείρης απέχει πάρα πολύ από το να γίνει αυτό που θέλουμε
Οχι μόνο πρέπει να συγχρονίσει την ενεργητικότητα και τις κινήσεις του, αλλά πρέπει να σταματήσει να παίρνει και κάρτα σε κάθε ματς. Μπορεί, όπως είπε ένας συμφορουμίτης, να κινείται και να ζητάει μπάλα συνεχώς, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι οι επιλογές και οι κινήσεις του αξίζουν 11 εκατομμύρια. ΑΚΟΜΑ.
Ο Ρέφερι 60-40. Δεν έδωσε κάρτα στον Φαμπιάνο στο σπρώξιμο Ζιφκοβιτς στο α μέρος. Δεν κράτησε +1 λεπτό τουλάχιστον στο τέλος. Λεπτομέρειες. ΜΠΟΡΕΙ.
Κρίμα, μεγάλη απογοήτευση. Το ματς έπρεπε να κερδηθεί.
Νομίζω ότι με κάλυψες με την τοποθέτησή σου.
Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, γιατί κατάφεραν να μας κάνουν ζημιά τελικά οι ανύπαρκτοι της γειτονιάς.
Χάθηκαν απίστευτα κλασικές ευκαιρίες, που αν είχαν γίνει γκολ, τώρα θα μιλούσαμε για θρίαμβο, για ένα παιχνίδι που κερδήθηκε εύκολα παρά τις σημαντικότατες απουσίες.
Να μην ξεχνάνε οι συνοπαδοί, ότι παίξαμε χωρίς το βασικό δεκάρι μας και τον πιο κομβικό παίκτη της ομάδας τον Ντέλια.
Και επειδή ΠΑΟΚ είσαι, δίπλα στην απουσία αυτού του παίκτη, ήρθε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή η γκαντεμιά, να προστεθεί η απουσία του πιο κομβικού χαφ της ομάδας, του Μεϊτέ.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ζαφείρης δεν ήταν απολύτως έτοιμος να μπει στα παπούτσια του Μεϊτέ. Κάτι παραπάνω ήξερε ο προπονητής που δεν τον ξεκινούσε στα προηγούμενα παιχνίδια.
Η απουσία του Γάλλου στα χαφ ήταν κομβικότατη. Μας έλειπε η ισορροπία στο κέντρο, η στιβαρότητα και η ηρεμία που δίνει στο παιχνίδι.
Υπήρχε μια νευρικότητα, μία έλλειψη ηρεμίας, ένα καθαρό μυαλό στο κατέβασμα της μπάλας, χωρίς να υπάρχουν βεβιασμένες ενέργειες, ώστε να δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις και συνεκτικότητα μεταξύ των γραμμών.
Σίγουρα πλην μιας φάσης στο τέλος, της κεφαλιάς που χάνεται μετά το κόρνερ, δεν απειληθήκαμε καθόλου.
Πονάνε οι 2 χαμένοι βαθμοί, αλλά δεν ήρθε καμία καταστροφή. Κοιτώντας τη βαθμολογία και βλέποντας ότι ο γάβρος χάνει από τον βάζελο στο 45' στο τηγάνι, με νίκη στο εξ αναβολής με την Κηφισιά και με νίκη επί της χάρτινης, είμαστε 3 βαθμούς πάνω τους.
Οπότε δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, αλλά ούτε και απογοήτευση.
Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε. Πίστη στην ομάδα, στον προπονητή και trust the Process, όπως λέω.
Μόνη μου ευχή να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτοί που λείπουν.
Ψυχραιμία.
Πάλι αυτή την τελική προσπάθεια πληρώνουμε.
Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας ο γαύρος έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από χαρτί και εμάς
Το χαρτί δεν έχει μετά από εμάς κάποιο ματς στο οποίο μπορεί να χάσει βαθμούς (θεωρητικά πάντα), όπως και ο γκει. Εμείς έχουμε 2 ντέρμπι+Λειβαδια.
Αν στο τέλος της κανονικής διάρκειας είμαστε δεύτεροι σε απόσταση «βολής» απ τον γαυρο εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας ο γαύρος έχει πιο εύκολο πρόγραμμα από χαρτί και εμάς
Το χαρτί δεν έχει μετά από εμάς κάποιο ματς στο οποίο μπορεί να χάσει βαθμούς (θεωρητικά πάντα), όπως και ο γκει. Εμείς έχουμε 2 ντέρμπι+Λειβαδια.
Αν στο τέλος της κανονικής διάρκειας είμαστε δεύτεροι σε απόσταση «βολής» απ τον γαυρο εγώ θα είμαι ευχαριστημένος
Αν λέμε για κούραση από τώρα, σας έχω νέα.
- These users thanked the author icue for the post:
- katafraktos
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Φίλε μου μάλλον βλέπουμε διαφορετικά τις προτεραιότητες.gervasio artigas έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:29 θελω
ΠΡΟΚΡΙΣΗ την τεταρτη (δεν με νοιαζει το αποτελεσμα) και ΝΙΚΗ με την Θελτα
Με την ΑΕΚ δεν με νοιαζει
Για εμένα πρόκριση με βάζελο έστω και με κακοποίηση ποδοσφαίρου μιας και σημαίνει μισό τίτλο, νίκη με χάρτινη έστω και αν σκοράρει ο Chalov από Καισαρεία και με Celta ας πάμε για την χαρά του παιχνιδιού και όπου βγεί
-
Michael Scott
Το γαμωτο με την ομαδα μας ειναι οτι για να κερδίσουμε πρεπει να τα κάνουμε ΟΛΑ σωστά... Δυστυχώς πολλές φορες δεν εχουμε κερδίσει παιχνιδια που απλα ήμασταν μέτριοι, ενω οι αντίπαλοι μας το εχουν κανει. Γι αυτο ειμαστε και πανω κατω στα ιδια στην βαθμολογια, παρόλο που κατα γενική ομολογία παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην χώρα.
Οι χαμένες ευκαιριες σημερα οσο και μεσα στον Βαζελο, ειναι για γέλια. Να κανεις σε 2 παιχνιδια 10 κλασικές ευκαιριες και να μην βαζεις γκολ... Ε δεν δικαιολογείται ε αυτο το επίπεδο.
Εν πάση περιπτώσει, δεν χάθηκε τιποτα παλι καλα ειμαστε με νίκη με το χαρτί την αλλη εβδομαδα, αλλα ωρες ωρες πυροβολούμε τα ποδια μας.
Υ.Γ. Προφανώς στην αρχη του πιο δύσκολου προγράμματος μας, θα αρχίσουν ολοι οι παικτες μας να τραυματιζονται... δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλιως.
Οι χαμένες ευκαιριες σημερα οσο και μεσα στον Βαζελο, ειναι για γέλια. Να κανεις σε 2 παιχνιδια 10 κλασικές ευκαιριες και να μην βαζεις γκολ... Ε δεν δικαιολογείται ε αυτο το επίπεδο.
Εν πάση περιπτώσει, δεν χάθηκε τιποτα παλι καλα ειμαστε με νίκη με το χαρτί την αλλη εβδομαδα, αλλα ωρες ωρες πυροβολούμε τα ποδια μας.
Υ.Γ. Προφανώς στην αρχη του πιο δύσκολου προγράμματος μας, θα αρχίσουν ολοι οι παικτες μας να τραυματιζονται... δεν ειναι ΠΑΟΚ αλλιως.
εύχομαι ο Λούτσε να μπορέσει να διαχειριστεί τους τόσους τραυματισμούς και τις τόσες απουσίες, ώστε να μην κλατάρουν όσοι παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια.
Υπάρχουν κούραση, και κούραση.
Το να παίζεις σερί ματς είναι λογικό να φέρει τραυματισμούς και κόπωση
Δεν σημαίνει οτι "κλάταρε" γενικώς η ομάδα.
Αυτό θα φανεί στο τέλος
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από την ΥΣΤΕΡΙΑ που επικρατούσε όταν η ομάδα εμφανίστηκε ΧΩΜΑ στη Λαμία τον Μάρτη του 23. Και λίγες μέρες μετά τους ΠΑΤΗΣΑΜΕ όλους. Τσίριζαν πολλοι οτι "δε γυμνάζει καλά την ομάδα ο Ρουμάνος, κλάταρε, πάλι στο τέλος τα έφτυσε".
Με τον Βαζελο πόσοι θα λείπουν το κακό είναι οτι δεν τους είδαμε τους περισσότερους να τραυματίζοντε αλλά πιο πολύ το δηλώσαν...
Ποιον δεν είδαμε να τραυματίζεται πέρα του μειτε ;