Αστέριος Καλύβας

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Αστέριος Καλύβας

Δημοσίευση από Sera4 »

Taseos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 08:19
Special 4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:52 Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.

Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ.

Ανακάλεσε καλύτερα.
Τον βεζυρτζη τον σέβομαι στα νιάτα του( όπως έλεγα κάποτε για τον διαχωρισμό μπανε παίκτη σημαία με μπανε διοίκηση) γιατί έβαλε τον σπόρο του νέου γηπέδου μπάσκετ την ίδια στιγμή που άλλοι τα έκαιγαν στα μπουζούκια. Από εκεί και πέρα φέρε μου αποδείξεις ότι ο Βεζυρτζής καταστράφηκε επειδή έβαλε τα λεφτά του στον ΠΑΟΚ πχ και όχι γιατί έπεσε έξω επιχειρηματικά.να θυμηθούμε βέβαια ότι τα χρέη των ομάδων μπάσκετ περνούσαν στον ερασιτέχνη και μετά στον τακ ΠΑΟΚ .αλλα το ερώτημα παραμένει, πως προκύπτει ότι έφαγε την περιουσία του στον ΠΑΟΚ και καταστράφηκε και δεν έπεσε έξω επιχειρηματικά ; Εγώ δεν λέω ότι δεν έβαλε. Λέω πως προκύπτει αυτό που λέμε.και γιατί δεν καταστράφηκε ο απόστολος οικονομιδης που έβαλε επίσης λεφτά ;o Βεζυρτζής έχει μια πορεία στο μπάσκετ με πολλά λάθη αλλά και ένα γήπεδο, και μια καταστροφική προϊστορία στην μπάλα. Δεν χρειάζεται υπερβολές.
Αυτά περί Βεζυρτζή και χαμένης περιουσίας είναι ένα καλό παραμύθι υστεροφημίας του συγκεκριμένου. Δεν θα βγούμε και τρελοί, ο άνθρωπος ήταν συμμέτοχος σε κάποιες από τις πιο μαύρες στιγμές του συλλόγου.

Και ανέκαθεν είχε πολύ σοβαρό ελάττωμα. Ήταν λάτρης της εξουσίας, με ισχυρή αλαζονεία όσες φορές διοίκησε.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, gervasio artigas, Kabamaru11, theo-drama
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

eorptol1 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 03:19 Για τον βεζυρτζη θα έλεγα ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ

Και τα πρώτα υπό συζήτηση!
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
eorptol1
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Hayate έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:35 Λάθη στην στελέχωση όπως και στην απομάκρυνση στελεχών που προσφέρουν ήταν αναμενόμενο να γίνουν.Δείτε στην ΠΑΕ πόσα χρόνια μας πήρε να βρούμε ισορροπίες...Δεν καταλαβαίνω την απομάκρυνση Καλύβα,δεν ήθελα ποτέ την επιστροφή Βεζυρτζη επίσης.Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα η είσοδος Μυστακίδη στην ΚΑΕ να γίνει με παραμονή Χατζόπουλου με κάποιον ενισχυμένο ρολο ,αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι κάτι που ήθελε αυτός.
Το ιδανικο σεναριο ηταν αυτο αλλα ειλικρινα βλεποντας αυτα που γινονται νομιζω δεν υπηρχε περιπτωση ο Χατζο να λειτουργουσε ετσι..
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:37
KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:51 Ρε συ Μπάρκα, μη μας βάζεις να δούμε YT εκπομπή " Μένουμε Μπάσκετ" διάρκειας 01:54 ...πες το ρεζουμέ...

Εκπομπάρα είχαμε, έπεσε γέλιο, δες την :mrgreen:
Στην αρχή έλεγε για αγωνιστικά ΠΑΟΚ, μετά λίγο περί ανέμων και υδάτων, μετά διάβασε μηνύματα και εκεί έδωσε ψωμί.. Πριν βγουν οι πρώτοι καλεσμένοι. Αλλά είχε και ΠΑΟΚ ψωμί και αφού βγήκε ο ΕΡΤούσης.

KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:33 Γιατί;λέτε να χρεώθηκε Μπεβερλι, Αλλεν;
Βάζω στοίχημα ότι ο Beverley δεν ήταν επιλογή Καλύβα.
Όπως και οι κλεισμένοι Gudaitis, Caboclo και Reddish.
Εκπομπαρα από τα παλιά ρε φίλε!

Για αυτούς τους παίχτες, ο Βεζυρτζης δεν βγήκε και είπε ότι τους έκλεισε αυτός;

Ου δυναμικές εχουν αλλάξει, πλέον είμαστε μέλι για τα γραφεία ατζεντηδων.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Special 4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:52 Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.

Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ.

Ανακάλεσε καλύτερα.
Καλημερα κοσμε,συγνωμη που δεν απαντησα πιο πριν,αλλα κοιμηθηκα σαν ζωο.

Αγαπητε Special,ας ξεκινησουμε απο τα βασικα,δεν μπορεις να κανεις υποδειξεις ποιος θα φυγει πετωντας απο το φορουμ,γιατι κατα καιρους εχεις γραψει οργια για Σαββιδη τον πραγματικο ευεργετη σου συλλογου (διορθωσε με αν κανω λαθος,ειδικα το περασμενο καλοκαιρι δεν ειναι τοσο μακρινο),παρολαυτα εισαι εδω ακομα μαζι μας,υπαρχουν διαχειριστες που θα κρινουν αν πρεπει να φαμε μπαν η οχι.

Να ανακαλεσω ε οχι,δεν προκειται να το κανω,δεν παιζει.Αν πιστευουν οι μοντς οτι αξιζω μπαν,θα το δεχτω.

Ας περασω τωρα σε 2 εικασιες:

1oν Πιθανον να εισαι μικρος ηλικιακα η να μη ζουσες Θεσσαλονικη η να διαβαζες φανατικα Σπορ του Βορρα για να εχεις καλη αποψη για το ποιον του κυρ Νικου.

2ον Για να σε πειραξε μονο η αναφορα μου περι Βεζυρτζη,αρα συμφωνεις για τους υπολοιπους,ετσι φανταζομαι.

Τελος θελω ειλικρινα να σε ευχαριστησω για το επιπεδο της συζητησης,γιατι μπορει να διαφωνουμε αλλα δεν ξεφευγουμε,ετσι πρεπει να συμπεριφερομαστε.Οπως εχω ξαναγραψει πιο πανω,διαφωνω σε 9,5/10 ποστ που γραφεις,αλλα δεν προκειται να σε χαρακτηρισω ασχημα γιατι σεβομαι την αποψη του καθενος,εφοσον ειναι ΚΥΡΙΟΣ.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Φίλε @Kabamaru11 καλημέρα.
Κι εγώ σε ευχαριστώ για το επίπεδο του διαλόγου. Σε τιμάει.
Δεν θέλω να το συνεχίσω και ούτε θέλω να τρώει ο κόσμος μπαν.
Σαν πάγια θέση είμαι και κατά των μόνιμων αποκλεισμών, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Καλύτερα θεωρώ είναι να σβήσει ένας mod τα ποστ με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, κυρίως για τον Βεζυρτζή (αλλά και τους υπόλοιπους) και να τελειώνει εκεί. Για ένα mod είναι υπόθεση 10 δευτερολέπτων. Είναι πανεύκολο.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Σιγά μωρέ την ιερή αγελάδα τον βεζυρτζη...αυτός δεν έδιωξε τον Παντελακη απο τον ΠΑΟΚ; ποιος θα τον ήξερε δηλαδη τον βεζυρτζη αν δεν έμπλεκε με τον ΠΑΟΚ;ούτε στα 50 μέτρα απ το σπίτι του δε θα τον ήξεραν...όσο για τον Παπαδόπουλο που ακούω,αν μιλάμε για το γιο του δημοκρατη(αυτού που έκανε ταξίδια παντού με τον ΠΑΟΚ πληρωμένα απ το Σαββίδη κ μετά δάγκωσε το χέρι που τον ταιζε) τότε κατά τη γνώμη μου δεν εχει καμία θέση στον ΠΑΟΚ...ας τον βολέψει πουθενά αλλού ο μπαμπακας του, οχι να βάζουμε όλη την οικογένεια να γλύφει μέλι στον ΠΑΟΚ...
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

το οτι "χρεωκοπησε" ο κυρ-Νικος απο την ενασχόλησή του με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ , μην το ξαναπείτε , γελαει ο κόσμος
Το οτι αφησε τον ...δημαρχο να τον στησει και να τον πουλησει και αυτον και τον ΠΑΟΚ επί ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ , δεν θέλω να το χαρακτηρίσω
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Οι δημοσιεύσεις σβηστηκαν

Το τοπικ κλειδώνει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”