Αυτά περί Βεζυρτζή και χαμένης περιουσίας είναι ένα καλό παραμύθι υστεροφημίας του συγκεκριμένου. Δεν θα βγούμε και τρελοί, ο άνθρωπος ήταν συμμέτοχος σε κάποιες από τις πιο μαύρες στιγμές του συλλόγου.Taseos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 08:19Τον βεζυρτζη τον σέβομαι στα νιάτα του( όπως έλεγα κάποτε για τον διαχωρισμό μπανε παίκτη σημαία με μπανε διοίκηση) γιατί έβαλε τον σπόρο του νέου γηπέδου μπάσκετ την ίδια στιγμή που άλλοι τα έκαιγαν στα μπουζούκια. Από εκεί και πέρα φέρε μου αποδείξεις ότι ο Βεζυρτζής καταστράφηκε επειδή έβαλε τα λεφτά του στον ΠΑΟΚ πχ και όχι γιατί έπεσε έξω επιχειρηματικά.να θυμηθούμε βέβαια ότι τα χρέη των ομάδων μπάσκετ περνούσαν στον ερασιτέχνη και μετά στον τακ ΠΑΟΚ .αλλα το ερώτημα παραμένει, πως προκύπτει ότι έφαγε την περιουσία του στον ΠΑΟΚ και καταστράφηκε και δεν έπεσε έξω επιχειρηματικά ; Εγώ δεν λέω ότι δεν έβαλε. Λέω πως προκύπτει αυτό που λέμε.και γιατί δεν καταστράφηκε ο απόστολος οικονομιδης που έβαλε επίσης λεφτά ;o Βεζυρτζής έχει μια πορεία στο μπάσκετ με πολλά λάθη αλλά και ένα γήπεδο, και μια καταστροφική προϊστορία στην μπάλα. Δεν χρειάζεται υπερβολές.Special 4 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:52 Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ.
Ανακάλεσε καλύτερα.
Και ανέκαθεν είχε πολύ σοβαρό ελάττωμα. Ήταν λάτρης της εξουσίας, με ισχυρή αλαζονεία όσες φορές διοίκησε.