Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Cylon-4 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:04
trouman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:00 Να τον χαιρόμαστε....

Θα πρέπει να μιλήσει πάλι το γήπεδο...

Δε βλέπω άλλη λύση
Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω
Αργα η γρηγορα.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:11
trouman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:00 Να τον χαιρόμαστε....

Θα πρέπει να μιλήσει πάλι το γήπεδο...

Δε βλέπω άλλη λύση
Αργα η γρηγορα.
Για να είμαστε δίκαιοι, το γήπεδο τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διά της σιωπής του, μιλάει.
Μπορεί να είναι επιδοκιμασία (δεν το νομίζω), μπορεί να είναι ανοχή και καλή προαίρεση (το πιο πιθανό).
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:31 Λυπουμαι που η ενδεχομενη νεα διοικηση εχει μπει σε αυτο το τριπακι διαρροων με τις επιστολες. Αντιλαμβανομαι οτι ετσι εχουμε συνηθισει την επικοινωνια στην ελλαδα αλλα και στον ΠΑΟΚ αλλα ηλπιζα να διαφερει η νεα διοικηση

Επι του πρακτεου δεν υπαρχει κανενας λογος για τη διαρροη. Τελειωνετε με το ντιλ και αφηστε τις μαλακιες
filarakiα μου δυστυχως

αυτο με το cube μπορει να ειναι και οτι πιο γελοιο εχω ακουσει

καντε μας τη χαρη ρε

αυτοι που βοηθησαν τοτε να απεμπλακει το ντιλ δεν θελει και πολυ να αλλαξουν τα κοζια αν συνεχισετε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:23

Αργα η γρηγορα.
Για να είμαστε δίκαιοι, το γήπεδο τουλάχιστον μέχρι σήμερα, διά της σιωπής του, μιλάει.
Μπορεί να είναι επιδοκιμασία (δεν το νομίζω), μπορεί να είναι ανοχή και καλή προαίρεση (το πιο πιθανό).
Στην ανοχή πατάει, ρε συ. Στη λογική του "Ξανά μανά ντέρμπι με τα Λαύρια; Θα στρώσει, δεν μπορεί. Να περιμένουμε". Τώρα αν έχει κάποια βάση να αναμένεται σοβαρά ένας 63 χρονος μπιλιονέρος, που ξεκάθαρα δεν ήταν στις προτεραιότητές του η εμπλοκή στον ΠΑΟΚ να σχετιζόταν με την ΚΑΕ, να αλλάξει το modus operandi του, επειδή θα ιδρώσει το αυτί του, αν φάει κράξιμο από μερικούς νοματαίους πέρα δώθε, είναι ιδιαίτερα συζητήσιμο. Και δε θα σταματήσω να το επισημαίνω. Αυτά τα δείγματα συμπεριφορικής γραφής έχουν παρουσιαστεί, όντας ακόμα (κι αυτό είναι εύλογο) παραγοντικά ένας πουθενάς. Αν κατακτήσουμε επί ημερών του κανένα εγχώριο κύπελλο, μπορεί να ζητήσει μέσω εξωδίκου ο ΑΣ να του φιλοτεχνήσει με δικά του έξοδα κανέναν ανδριάντα, ξέρω γω.
These users thanked the author navigator11 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Περι cube ο λογος (τι φτασαμε να συζηταμε ρε πουστη μου;),να γνωριζεται ολοι πως ακομα κ για καρεκλακια στο πεζοδρομιο να θες να βαλεις εξω απο το μαγαζι σου,χρειαζεται μελετη κ υπογραφη μηχανικου πριν το καταθεσεις στον Δημο,δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπεγραψε μηχανικος επειτα απο αρχιτεκτονικη μελετη να μπει ενα τεραστιο πραμα ποσο;100 κιλων εστω,στην οροφη ενος γηπεδου που μπορει να προκαλεσει τον θανατο αρκετων ανθρωπων.Και κανενας μηχανικος δεν θα βαλει την τζιφρα του ετσι απλα,γιατι αν γινει το κακο μπαινει φυλακη η στην καλυτερη χανει την αδεια του.

Μην ακουω μαλακιες περι cube,να χαρειτε Σαββατοβραδο που ειναι.

Απο μενα τελος το Παλατακι οσο ειναι αυτος εκει μεσα,θα χαιρομαι στις νικες,θα λυπαμαι στις ηττες,αλλα δεν με εκφραζει αυτη η διοικηση,δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
leomatos88, navigator11, Maklaz
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 01:15
leomatos88 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:23

Αργα η γρηγορα.
Στην ανοχή πατάει, ρε συ. Στη λογική του "Ξανά μανά ντέρμπι με τα Λαύρια; Θα στρώσει, δεν μπορεί. Να περιμένουμε". Τώρα αν έχει κάποια βάση να αναμένεται σοβαρά ένας 63 χρονος μπιλιονέρος, που ξεκάθαρα δεν ήταν στις προτεραιότητές του η εμπλοκή στον ΠΑΟΚ να σχετιζόταν με την ΚΑΕ, να αλλάξει το modus operandi του, επειδή θα ιδρώσει το αυτί του, αν φάει κράξιμο από μερικούς νοματαίους πέρα δώθε, είναι ιδιαίτερα συζητήσιμο. Και δε θα σταματήσω να το επισημαίνω. Αυτά τα δείγματα συμπεριφορικής γραφής έχουν παρουσιαστεί, όντας ακόμα (κι αυτό είναι εύλογο) παραγοντικά ένας πουθενάς. Αν κατακτήσουμε επί ημερών του κανένα εγχώριο κύπελλο, μπορεί να ζητήσει μέσω εξωδίκου ο ΑΣ να του φιλοτεχνήσει με δικά του έξοδα κανέναν ανδριάντα, ξέρω γω.
Συμφωνώ. Και για την ανοχή και για τον ανδριάντα!
Ίσως δε χρειάζεται κράξιμο όμως. Μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό ένα πανό του τύπου...
ΖΟΥΜΠΑΔΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΨΟΥ!
Με δεδομένο ότι δε θα ζητήσει από τον κυρ Νίκο να του το μεταγλωττίσει, μιας και μεγάλωσε στα τσιμέντα της Τούμπας, ίσως μία τέτοια φράση να μιλήσει κατευθείαν στο ΠΑΟΚτσήδικο dna του και να αλλάξει ρότα άρδην.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”