Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Οι ειρωνίες δεν είναι στα καλά καθούμενα
Μετά από σειρά ποστ προσβολή στην κοινή νοημοσύνη, ήρθαν.
Επί τόσους μήνες αετό
Καταλήγουμε να ακούμε για κίνδυνο θανάτων
Και το σχόλιο σου είναι ΞΑΝΑ περί ανέμων και υδάτων αρκεί να μην θίγεται η κατάσταση σουργελο που διαμόρφωσε και επεδίωξε ΕΝΑΣ
Ε δε θα βιασετε και τη λογική για ένα ατομο
Μετά από σειρά ποστ προσβολή στην κοινή νοημοσύνη, ήρθαν.
Επί τόσους μήνες αετό
Καταλήγουμε να ακούμε για κίνδυνο θανάτων
Και το σχόλιο σου είναι ΞΑΝΑ περί ανέμων και υδάτων αρκεί να μην θίγεται η κατάσταση σουργελο που διαμόρφωσε και επεδίωξε ΕΝΑΣ
Ε δε θα βιασετε και τη λογική για ένα ατομο
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- theo-drama, paok apo epilogi
Εντάξει κριτή των πάντων
Από δω και πέρα θα γράφω αυτά που θέλετε να ακούτε, όχι την προσωπική μου άποψη σε ένα ΦΌΡΟΥΜ
Μυστακίδη ή πληρώνεις ή φεύγεις
Από δω και πέρα θα γράφω αυτά που θέλετε να ακούτε, όχι την προσωπική μου άποψη σε ένα ΦΌΡΟΥΜ
Μυστακίδη ή πληρώνεις ή φεύγεις
ΟΛΟ αυτό, κανει κακο στον Οργανισμό ΠΑΟΚ...
Δεν ειναι σοβαρά πραγματα αυτα....Αν υπαχει θέμα ασφάλειας, πρεπει να το δούνε Αμεσα..
Κατα την γνώμξ μου, ουτε συγκροίσεις πρπει να γίνονται μετξυ Ιβαν-Τέλη....αλλοι άνθρωποι, άλλοι χαρακτήρες...
Δεν μπορουμε να ξέρουμε τί πραγματικά γίνεται...νουν
Το καλύτερο θα ειναι να κάτσουν να μιλήσουν ΚΑΕ-Τέλης...
Μειώνουν και το κύρος τους, και κανουν κακο στην ομάδα...
Δεν ειναι σοβαρά πραγματα αυτα....Αν υπαχει θέμα ασφάλειας, πρεπει να το δούνε Αμεσα..
Κατα την γνώμξ μου, ουτε συγκροίσεις πρπει να γίνονται μετξυ Ιβαν-Τέλη....αλλοι άνθρωποι, άλλοι χαρακτήρες...
Δεν μπορουμε να ξέρουμε τί πραγματικά γίνεται...νουν
Το καλύτερο θα ειναι να κάτσουν να μιλήσουν ΚΑΕ-Τέλης...
Μειώνουν και το κύρος τους, και κανουν κακο στην ομάδα...
- paok_athens_g4
Ήθελα να ξερα: πρόεδρος στην Καε ειναι ο Βεζυρτζης...αυτός δηλαδη που κάποτε σήκωσε τη σημαία της επανάστασης εναντίον του Παντελακη με το σκεπτικό οτι ο Παντελακης ήταν γέρος κ η ομάδα έπρεπε να παει μπροστά με καινούρια μυαλά...με το ίδιο σκεπτικό φαντάζομαι στα 80 του , δέχτηκε να αναλάβει την προεδρία της Καε...αλλά ρε βεζυρτζη,τόσο γλάστρα έχεις καταντήσει ρε άνθρωπε; δηλαδη ο και καλά πιο μεγάλος παράγοντας του μπάσκετ δεν έχει τα κακαλα να βγει μπροστά κ να πει 2 κουβέντες στον κόσμο για το που το πάνε στην καε;;κ στο φινάλε,άμα στο απαγορεύουν παραιτησου ρε...εσυ πας να γίνεις πιο "ησαιαδης" κ απ τον ησαιαδη...
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 3):
- leomatos88, paok apo epilogi, ivan93
- paok_athens_g4
Πάντως η ανακοίνωση των δυτικών έλεγε πως άκουσαν απ τον κατσαρη να τους λέει πως αν πάρει πίσω την υπόσχεση του για την Τούμπα θα το μετανιώσει πίκρα...μάλλον αυτή την απειλή ζούμε τωρα...εγω θέλω να σκέφτομαι θετικα, απλα οποίος νομίζει οτι μπορεί να μπλέξει τον ΠΑΟΚ για δικούς του εγωισμούς ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε ξέρει με τι ομαδα έμπλεξε ο ίδιος...
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
- Dimitrisou, navigator11
Οι παίκτες δεν είναι η κοινή γνώμηMaurice_Escargot έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:48Parolos έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:26 Δηλαδή δε θα έπρεπε να πουν "κάναμε μελέτη και τελικά δεν είναι οκ το cube θα το βγάλουμε", από τα εξώδικα και την εσωστρέφεια?
Είναι..
Άρα γιατί όλο αυτό? Ευνόητη η απάντηση.
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, κυρίως στο αγωνιστικό οργανωτικό κομμάτι, να άρχιζε να έκλεινε η ψαλίδα με τους κάτω.. λέω εγώ τώρα.. σαν να ήτανε Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ.. για παράδειγμα.. (για τα χρεη δεν προκειται.. παει αυτο ξεκαθαρίστηκε).
Παρόλαυτα αυτά προσανατολίζονται στον εσωτερικό πόλεμο.
Δηλαδή γίνεται κάποιοι να μην το βλέπετε? Τόσο εγωισμός ρε παιδί μου..
Το θεμα του cube ειναι πολυ αστειο. Κυβος του Ρουμπικ. Cubegate. Με το που μπηκαν λεφτα στην μεση, εβγαλε σπαθια και ειναι ετοιμος να παρει κεφαλια! Εδω που τα λεμε, μου εκανε εντυπωση πως το εξωδικο που λενε πως σταλθηκε μιλαει για την ασφαλεια του κοσμου κι οχι των παικτων. Ο κυβος πανω απο τα κεφαλια τους ειναι.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- navigator11
-
Μπαρκαρούτσος
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:36Την οποία ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ, μέχρι τελη Νοεμβρίου την αποκαλουσατε κοροϊδευτικά ως ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ

MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 19:40 Πώς το λέγατε?
https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared
Απλά-λυτά-Σαλονικιώτικα: Για γέλια είστε ορισμένοι λεγκενιδες..

Πάντως, για να λέμε του (θεό)στραβου το δίκιο, αν πραγματικά προκύπτει πρόβλημα στατικότητας/ασφάλειας με το cube, τότε καλά κάνει ο Μυστακίδης και το δημοσιεύει.
Το πρόβλημα είναι άλλο... Οι μηχανικοί που έκαναν ελέγχους και τσέκαραν το Παλατάκι το φθινόπωρο, δεν είδαν τίποτα; Τώρα το θυμήθηκε;
Το εξώδικο έχει ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου. ΠΑΟΚ - Sporting είδαμε στις 4 Φεβρουαρίου και ο Μυστακίδης ήταν μέσα. Άρα, με κίνδυνο της ζωής του;
Τι γίνεται; Θα μιλήσει ποτέ ο Μυστακίδης στον κόσμο;
Μια συνέντευξη τύπου δεν θα έβλαπτε...
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 8):
- Dimitrisou, katafraktos, Guitarman, MrSam1926apc, Kabamaru11, Montrealiotis, Maklaz, Ally Samagoal
- XamenoKormi
Δε θέλω να βλέπω καν το όνομά του, άμα και όταν πληρώσει και σταματήσει να σπέρνει διχόνοια, ίσως μου γίνει ανεκτός
Παλατάκι τέλος μέχρι τότε όσο και να με πονάει αυτό
Παλατάκι τέλος μέχρι τότε όσο και να με πονάει αυτό
- These users thanked the author XamenoKormi for the post (total 2):
- katafraktos, sandrel
Θα τρελαθούμε τελείως ρεεεεεεεεεε. ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΟ CUBE ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;Μπαρκαρούτσος έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:50Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:36Την οποία ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ, μέχρι τελη Νοεμβρίου την αποκαλουσατε κοροϊδευτικά ως ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.
Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
MrSam1926apc έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 19:40 Πώς το λέγατε?
https://youtube.com/shorts/f1J7ECk9hyA?feature=shared
Απλά-λυτά-Σαλονικιώτικα: Για γέλια είστε ορισμένοι λεγκενιδες..
Πάντως, για να λέμε του (θεό)στραβου το δίκιο, αν πραγματικά προκύπτει πρόβλημα στατικότητας/ασφάλειας με το cube, τότε καλά κάνει ο Μυστακίδης και το δημοσιεύει.
Το πρόβλημα είναι άλλο... Οι μηχανικοί που έκαναν ελέγχους και τσέκαραν το Παλατάκι το φθινόπωρο, δεν είδαν τίποτα; Τώρα το θυμήθηκε;
Το εξώδικο έχει ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου. ΠΑΟΚ - Sporting είδαμε στις 4 Φεβρουαρίου και ο Μυστακίδης ήταν μέσα. Άρα, με κίνδυνο της ζωής του;
Τι γίνεται; Θα μιλήσει ποτέ ο Μυστακίδης στον κόσμο;
Μια συνέντευξη τύπου δεν θα έβλαπτε...
-
gervasio artigas
Το πιο βασικο
Τα χρεη προς το Δημόσιο τα πληρωσε;;
Κι αν οχι πληρωνει τις δοσεις;;
η θα εχουμε και προστιμα καθυστερήσεων;;
Τα χρεη προς το Δημόσιο τα πληρωσε;;
Κι αν οχι πληρωνει τις δοσεις;;
η θα εχουμε και προστιμα καθυστερήσεων;;
60,000 Χ 49 έτη (γήπεδο/σήμα) - 100,000(βόλεϊ) - 120,000(χρέη) = όλα καλά
120,000(χρέη) + 100,000(βόλεϊ) + νέα σύμβαση = προβλήματα στατικότητας cube + χαλασμένα καζανάκια
120,000(χρέη) + 100,000(βόλεϊ) + νέα σύμβαση = προβλήματα στατικότητας cube + χαλασμένα καζανάκια
Ετοιμαστείτε αυριο-μεθαύριο εξώφυλλο στο φερεφωνο του Τέλη "Η διοικηση Χατζόπουλου έθεσε σε κίνδυνο τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την εγκατάσταση μη εγκεκριμένου cube"
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
- navigator11, st4this, leomatos88, Ally Samagoal
- navigator11
Να σου τονίσω μόνο πως τα τέσσερα μισή χιλιάδες διαρκείας με τον Χατζοπουλο τα κάναμε, κάνε λοιπόν ένα fact check για την κατάσταση που παρέλαβε ο Μυστακίδης γενικά γιατί καλό είναι να γράφουμε αλήθειες.Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 19:24Καμία ενδοια επιχειρημάτων φίλε μου. Την άποψη του την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές σε αυτό το νήμα και προς ώρας δεν είμαι διατεθειμένος να την αλλάξωGuitarman έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 19:03 Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Για τα υπόλοιπα, η ένδοια επιχειρημάτων είναι πλέον τεράστια. Τι να πεις πραγματικά? Πώς να υποστηρίξεις την χιονοστιβάδα αρνητικών ειδήσεων της εποχής Τέλη. Reality check λέγεται και όταν το περνάμε είναι για όλους επίπονο.
Εσύ μπορεί να χαίρεσαι με ο,τι συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, μεγια σου με χαρά σου.
Απλά αν κάποτε (που από ότι φαίνεται πολλοί θέλετε) ξαναγυρίσουμε σε οικονομικά δεδομένα Χατζοπουλου μια θερμή παράκληση.
Μην είμαστε 500 και 1000 άτομα στο γήπεδο, εκτός αν χαλάσουν τα GPS για το Παλατάκι. Ποτέ δεν ξες
Και αυτή την φάση ότι όποιος είναι ενοχλημένος τώρα ή από το καλοκαίρι με τον Μυστακίδη θέλει να γυρίσουμε στα οικονομικά δεδομένα Χατζοπουλου να το κοιτάξεις. Να θέλει κάποιος δηλαδή να έρθει ένας δυνατός οικονομικά παράγοντας πχ Μυστακίδης με ήθος όμως Χατζοπουλου, και διάθεση να παλέψει για το καλό του ΠΑΟΚ όπως έκανε πχ ο Σαββίδης και όχι με ότι υπάρχει μέσα στον ΠΑΟΚ είναι παράλογο να το ζητήσει ο οπαδός?
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 8):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, paok_athens_g4, paok apo epilogi, flash4, Montrealiotis, Taseos, Ally Samagoal
Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες εταιρείες μπορεί να τα κάνει κι εδώ...αυτές οι γιαπικες τακτικες-που φάνηκαν απ' την αρχή και αυτό καυτηριάζουν θεωρώ οι περισσότεροι, ότι δεν άρεσε ο τρόπος εξ αρχής εισόδου στη ζωή του παοκση- εδώ δεν έχουν θέση. Ή θα γίνει ένας από εμάς ή τον βλέπω νύχτα να την κάνει απ' την βόρεια Ελλάδα γενικότερα.
Για τον ΑΣ, ας πρόσεχε. Δεν ξεχνώ την στάση του ένα εξάμηνο, ούτε τις τακτικές που ακολούθησε. Κερκόπορτα αυτοί άνοιξαν. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Η αξιοπρέπεια όμως, ο Χατζόπουλος και ο κόσμος δεν χρωστάμε τίποτα.
Αυτό που ζούμε εδώ και 7-8 μήνες με παπαγαλάκια σε μέσα, διαρροές, ίντριγκα και πάθος με σκάκι είναι απλά ξεφτίλα.
Πήρες το μπάσκετ ρε φίλε, βάλε πόσα θες και τήρησε την αξιοπρέπεια του τμήματος και μην κοιτάς το διχασμό μια με Ιβάν, μια με κόσμο, μια με ΑΣ και με πρώην διοικηση-οι οποίο μπορεί να μην πήραν τίτλους, επανέφεραν την αξιοπρέπεια στο τμήμα μπάσκετ και άνοιξαν και την κουρτίνα να μπει φως, για αυτό τους σέβομαι και τους εκτιμαω-.
Ή πάρτο αλλιώς μπάρμπα τέλη ή πάρε μπούλο απ' την καθημερινότητα του συλλόγου. Απλά τα πράγματα.
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες εταιρείες μπορεί να τα κάνει κι εδώ...αυτές οι γιαπικες τακτικες-που φάνηκαν απ' την αρχή και αυτό καυτηριάζουν θεωρώ οι περισσότεροι, ότι δεν άρεσε ο τρόπος εξ αρχής εισόδου στη ζωή του παοκση- εδώ δεν έχουν θέση. Ή θα γίνει ένας από εμάς ή τον βλέπω νύχτα να την κάνει απ' την βόρεια Ελλάδα γενικότερα.
Για τον ΑΣ, ας πρόσεχε. Δεν ξεχνώ την στάση του ένα εξάμηνο, ούτε τις τακτικές που ακολούθησε. Κερκόπορτα αυτοί άνοιξαν. Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν. Η αξιοπρέπεια όμως, ο Χατζόπουλος και ο κόσμος δεν χρωστάμε τίποτα.
Αυτό που ζούμε εδώ και 7-8 μήνες με παπαγαλάκια σε μέσα, διαρροές, ίντριγκα και πάθος με σκάκι είναι απλά ξεφτίλα.
Πήρες το μπάσκετ ρε φίλε, βάλε πόσα θες και τήρησε την αξιοπρέπεια του τμήματος και μην κοιτάς το διχασμό μια με Ιβάν, μια με κόσμο, μια με ΑΣ και με πρώην διοικηση-οι οποίο μπορεί να μην πήραν τίτλους, επανέφεραν την αξιοπρέπεια στο τμήμα μπάσκετ και άνοιξαν και την κουρτίνα να μπει φως, για αυτό τους σέβομαι και τους εκτιμαω-.
Ή πάρτο αλλιώς μπάρμπα τέλη ή πάρε μπούλο απ' την καθημερινότητα του συλλόγου. Απλά τα πράγματα.
- These users thanked the author Sardan for the post (total 17):
- leomatos88, navigator11, paok_athens_g4, paok apo epilogi, Kabamaru11, Montrealiotis, Apil44, Parolos, aivas19, ivan93 and 7 more users