Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ 78-90, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Kabamaru11
Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2
Τελος!Μπορω να μιλησω τωρα που τελειωσε,δεν μου αρεσε καθολου ο Αλεν,επισης δεν μου αρεσει καθολου ο καινουριος,πραγματικα εκτος απο σωματικα προσοντα δεν νομιζω να εχει σχεση με το αθλημα,τουλαχιστον επιθετικα,αμυντικα κατι κανει αλλα δεν ειναι αρκετο.Θα τον αποκαλουσα μπασκετικο Εσιτι.
Πολύ καλά κάναμε και κρίναμε την πρώτη περίοδο και όλες τις περιόδους κατά την διάρκεια .
Συγχαρητήρια για τη νίκη .
Ο Ομορουγι έδωσε όγκο και σκέπασε το καλάθι αλλά επιθετικά έχει πολύ κακή τεχνική ακόμα και στο χουκ .
Ο Αλλεν ως σκόρερ ήρθε αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στο σουτ .
Συγχαρητήρια για τη νίκη .
Ο Ομορουγι έδωσε όγκο και σκέπασε το καλάθι αλλά επιθετικά έχει πολύ κακή τεχνική ακόμα και στο χουκ .
Ο Αλλεν ως σκόρερ ήρθε αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στο σουτ .
3 μέτρα άνθρωπος να μη μπορεί να κάνει επανελειμενα χουκ κάτω από τη ρακέτα. Του μάθανε τα πάντα εκτός από μπασκετ 
- XamenoKormi
Η ομάδα δεν είναι κακη per se, χημεία δεν έχει ακόμα απλά. Κερδίζει και αυτό εχει σημασίαPAOKevolution έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:47 Τελικά είναι κακή η ομάδα; Ωραία κρίνατε την πρώτη περίοδο; Αιντε φιλιά
Τα νεύρα μας απλά με τον billionaire βγήκαν στο thread, κακώς μεν αλλά τα έχουμε πάρει άγρια στο κρανίο
Μπράβο στα παιδιά για την νίκη
-
panpangr77
Εγώ μπάσκετ δεν ξέρω αλλά ο Αλέν και το παιδί που πήραμε τελευταία πως τους κρίνεται . Επειδή είδα το δεύτερο ημίχρονο ο Κόνιαρης ήταν τραυματίας ?
- XamenoKormi
Ο Ομορούγι τους κράτησε χαμηλά στις αρχές της 2ης περιόδου, έκανε κάποια λαθάκια στο τέλος μονοAthens έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:48 Ο Ομορουγι δεν ξέρει μπάσκετ συγχαρητήρια σ αυτόν που τον έφερε
Καλός φαίνεται, σίγουρα ανώτερος του Μάρβιν
Θα έβαζα μβπ τον Μελβιν ή τον Χουγκαζ αλλά τελικά θα βαλω τον Ταίρι που πήρε εργολαβία 38 λεπτά τον άσσο και αντεξε.
- These users thanked the author icue for the post:
- Dimitris_L4
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα από την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Φιλάκια.
Διαιτησία για τα πανηγύρια.
Στον πάτο τους.
Φιλάκια.
Διαιτησία για τα πανηγύρια.
Στον πάτο τους.
- These users thanked the author Special 4 for the post (total 3):
- XamenoKormi, Dimitris_L4, BlackMagicPAOK
- Kabamaru11
Οι 3 καλυτεροι,θα συμπληρωνα κ τον Ντιμσα με σημαντικα 3ποντα σε κρισιμες στιγμες.icue έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:52 Θα έβαζα μβπ τον Μελβιν ή τον Χουγκαζ αλλά τελικά θα βαλω τον Ταίρι που πήρε εργολαβία 38 λεπτά τον άσσο και αντεξε.
- Maurice_Escargot
Όπως έγραψα και στην αρχή, τυπικά καλοί να είμαστε και παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους είναι εύκολα πλέον.
Η ποιότητα είναι πολύ.μεγαλη που αντισταθμίζει τα λάθη (σήμερα 15)
Με την ΑΕΚ θα αναμετρηθούμε για την 3η θέση που στα μάτια μου πρέπει να είναι δική μας, ξεκάθαρα.
Οι 12 ασσίστ του Tyree τα λένε όλα στα νούμερα, όπως και η ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση των Moore, Melvin, Chougaz.
Sold out την Τετάρτη, στις 5:30 πάμε να παίξουμε με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης.
Η ποιότητα είναι πολύ.μεγαλη που αντισταθμίζει τα λάθη (σήμερα 15)
Με την ΑΕΚ θα αναμετρηθούμε για την 3η θέση που στα μάτια μου πρέπει να είναι δική μας, ξεκάθαρα.
Οι 12 ασσίστ του Tyree τα λένε όλα στα νούμερα, όπως και η ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση των Moore, Melvin, Chougaz.
Sold out την Τετάρτη, στις 5:30 πάμε να παίξουμε με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης.
Και ο Μελβιν και ο Χουγκαζ και ο Μουρ ηταν σχεδόν αψεγάδιαστοι.
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- XamenoKormi