Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από st4this »

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ενισχύσει με 700.000 ευρώ τον ΑΣ τους τελευταίους 12 μήνες, προφανώς όμως αυτό το ξεχνούν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, προχωρώντας σε δημοσιοποίηση επιστολών που σε κάθε οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της θα αποτελούσε κομμάτι εσωτερικής αλληλογραφίας.

1) Ποιους 12 μηνες αφου το καλοκαιρι ακουστηκε πρωτη φορα; :lol:

2) Για ποια οικογενεια μιλανε; Συμφωνησαν να πληρωσουν μεχρι 15/1, περασαν δυο εβδομαδες και δεν ακουστηκε τιποτα. Η ΚΑΕ ακομα δεν απαντησε για αυτα που ειπε ο Χατζοπουλος περι χρεων προς Σαββιδη πριν καμια δεκαρια μερες, μας δουλευεις ρε ομιλε;
These users thanked the author st4this for the post (total 3):
Azrael, Maklaz, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο πρεζιντέντε που ζαλίστηκε με τα νούμερα ας κρατήσει και 120 χιλιαρικάκια για τον Τζέντρικ στην άκρη που "ο μεγάλος" τον έφερε και τώρα δεν ψήνεται να τα δώσει
These users thanked the author Hermann for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Οι κινήσεις του Τέλη είναι σαν το τετ-α-τετ του Πελκα την Τεταρτη

Να έχεις κάνει τα πάντα για βγεις αντιμέτωπος με την «εκτόξευση» και να κάνεις επίσης τα πάντα για να μη «σκοράρεις»

Είναι κάτι το οποίο δε μπορεί να το συλλάβει ο νους μου

Πως γίνεται ένας άνθρωπος να έχει την οικονομική δυνατότητα να εκτοξεύσει το μπάσκετ, να είναι στην απαραίτητη θέση να το κάνει, να έχει δώσει υποσχέσεις ότι θα το κάνει, αλλά να βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του;

Δηλαδή ρε «ευεργέτη» δεν μπορείς να δώσεις 2-3 ψωροεκατομμυριακια, γιατί εκατομμυριάκια είναι για τον συγκεκριμένο, να ξεχρεώσεις στον ΑΣ που τόσο σε αγαπάει(!) και στον Ιβαν να σαγαπήσουμε όλοι να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν;

Δε σε καταλαβαίνω ρε πστη, δε σε καταλαβαίνω.
These users thanked the author margas for the post:
anpanman
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

st4this έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:05
Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ενισχύσει με 700.000 ευρώ τον ΑΣ τους τελευταίους 12 μήνες, προφανώς όμως αυτό το ξεχνούν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, προχωρώντας σε δημοσιοποίηση επιστολών που σε κάθε οικογένεια που σέβεται τον εαυτό της θα αποτελούσε κομμάτι εσωτερικής αλληλογραφίας.

1) Ποιους 12 μηνες αφου το καλοκαιρι ακουστηκε πρωτη φορα; :lol:

2) Για ποια οικογενεια μιλανε; Συμφωνησαν να πληρωσουν μεχρι 15/1, περασαν δυο εβδομαδες και δεν ακουστηκε τιποτα. Η ΚΑΕ ακομα δεν απαντησε για αυτα που ειπε ο Χατζοπουλος περι χρεων προς Σαββιδη πριν καμια δεκαρια μερες, μας δουλευεις ρε ομιλε;
Μα αφού από πέρυσι είναι εδώ , άρα πέρασε ένας χρόνος. Είναι πολύ απλό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

margas έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:36 Οι κινήσεις του Τέλη είναι σαν το τετ-α-τετ του Πελκα την Τεταρτη

Να έχεις κάνει τα πάντα για βγεις αντιμέτωπος με την «εκτόξευση» και να κάνεις επίσης τα πάντα για να μη «σκοράρεις»

Πως γίνεται ένας άνθρωπος να έχει την οικονομική δυνατότητα να εκτοξεύσει το μπάσκετ, να είναι στην απαραίτητη θέση να το κάνει, να έχει δώσει υποσχέσεις ότι θα το κάνει, αλλά να βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό του;

Δηλαδή ρε «ευεργέτη» δεν μπορείς να δώσεις 2-3 ψωροεκατομμυριακια, γιατί εκατομμυριάκια είναι για τον συγκεκριμένο, να ξεχρεώσεις στον ΑΣ που τόσο σε αγαπάει(!) και στον Ιβαν να σαγαπήσουμε όλοι να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν;

Αν μπορείς εσύ - ο όποιος εσύ, δεν το γράφω αυστηρά προσωπικά - ,ακόμα και να ξεχρεώσει τα πάντα ο ... μεγάλος προς οποιαδήποτε πλευρά αύριο το πρωί, να τον εμπιστευτείς με τη μια και να τον αγαπήσεις, σε θαυμάζω. Εγώ έχω τρελά trust issues απέναντι σε τέτοιους καιροσκόπους.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Guitarman, paok apo epilogi, Ιάσονας, Apil44
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

navigator11 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:50
margas έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:36 Οι κινήσεις του Τέλη είναι σαν το τετ-α-τετ του Πελκα την Τεταρτη

Αν μπορείς εσύ - ο όποιος εσύ, δεν το γράφω αυστηρά προσωπικά - ,ακόμα και να ξεχρεώσει τα πάντα ο ... μεγάλος προς οποιαδήποτε πλευρά αύριο το πρωί, να τον εμπιστευτείς με τη μια και να τον αγαπήσεις, σε θαυμάζω. Εγώ έχω τρελά trust issues απέναντι σε τέτοιους καιροσκόπους.
Προφανως και δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ φίλε. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι γιατί να μην τα δώσεις εξ αρχής να σε εμπιστευτούμε όλοι; Αν ήταν συνεπής στο μπασκετ και εκτόξευε την ομάδα από μεγάλη μερίδα των οπαδών θα ξεχνιόταν το καλοκαιρινό τρύπημα. Μετα από όλα αυτά προφανώς δε συγχωριέται με κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο η με έναν τελικό πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ο ντοκτορας ποιος είναι;
είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα μισόλογα του κάθε φορά
trelopaoki89

Δημοσίευση από trelopaoki89 »

Λιόλιος
These users thanked the author trelopaoki89 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

δεν νομίζω
δεν ταιριάζει
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

margas έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:54
navigator11 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:50

Προφανως και δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ φίλε. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι γιατί να μην τα δώσεις εξ αρχής να σε εμπιστευτούμε όλοι; Αν ήταν συνεπής στο μπασκετ και εκτόξευε την ομάδα από μεγάλη μερίδα των οπαδών θα ξεχνιόταν το καλοκαιρινό τρύπημα. Μετα από όλα αυτά προφανώς δε συγχωριέται με κάποιον ευρωπαϊκό τίτλο η με έναν τελικό πρωταθλήματος
Όχι , δεν θα ξεχνιόταν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ερώτηση γιατι κάπου το έχω χασει:

Ο Χατζόπουλος είχε μετοχές ναι μεν αλλα λειτουργούσε ως διοικηση πρωτοδικείου. Σωστά?

Εάν ναι, η νέα διοίκηση Βεζυρτζη ειναι πλέον κανονική διοικηση ή συνεχίζει με καθεστώς πρωτοδικείου?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

freemind έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 15:08 ο ντοκτορας ποιος είναι;
είναι λίγο εκνευριστικά αυτά τα μισόλογα του κάθε φορά
Φλιώνης.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Special 4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 12:16
Και ο μεγάλος δεν ανησυχεί για το μαύρη τρύπα του “18”. Ετοιμάζει θυγατρικές εκπλήξεις.
Αυτό ας πούμε, δεν το κατάλαβα.
πιστεύω εννοεί των 18 χρόνων. Δλδ. οτι όταν τα παιδάκια γίνονται 18, ουσιαστικά υπογράφουν όπου θέλουν. Και ο Λέφας ήθελε να πάει κάπου να παίζει (άσχετα αν την πάτησε). Οπότε θα ετοιμάσουμε θυγατρικές για να παίζουνε εκεί οι μικροί.

PS: ΔΕΝ είμαι ο Κλείτος! Προσπαθώ να τον διαβάσω.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αυτά εννοεί όντως.
PS Ούτε εγώ είμαι ο Κλείτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”