Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για τα δρώμενα των τελευταίων πολλών ημερών αλλά δεν καταλαβαίνω τα posts συνοπαδων στα όρια του πανηγυριού,γιατί είναι στα όρια του πανηγυριού ,όταν βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μυστακίδης χρωστάει ή ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του... Ορκισμένος Ιβανικος είμαι από την πρώτη μέρα για πολλούς και διάφορους λόγους,ίσως έξωαγωνιστικούς να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν διαβάζω τα non paper που βγαίνουν ακόμη και από τα συγκεκριμένα μέσα σκέφτομαι μακάρι να είναι έτσι και ο Τέλης να ανεβάσει το τμήμα εκεί που του αξίζει...
Όλοι εσείς δηλαδή που παίρνετε απόλυτες θέσεις ξέρετε ακριβώς το τι οφείλει και το τι έχει δώσει ο νέος ιδιοκτήτης στον Α.Σ ?? Ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας που δεν έχει προσπαθήσει ή προσπαθεί ακόμα να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση της ιδιοκτησιακης αλλαγής ?Απορία είναι αυτό ...
Τέλοςπαντων ελπίζω και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε θέμα.
Όλοι εσείς δηλαδή που παίρνετε απόλυτες θέσεις ξέρετε ακριβώς το τι οφείλει και το τι έχει δώσει ο νέος ιδιοκτήτης στον Α.Σ ?? Ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας που δεν έχει προσπαθήσει ή προσπαθεί ακόμα να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση της ιδιοκτησιακης αλλαγής ?Απορία είναι αυτό ...
- katafraktos
Έφερε και τη μάνα του συλλόγου έναντιον του ο παγκόσμιος; Να αρχίσουμε να αναδημοσιεύουμε τα καλοκαιρινά τσιτάτα και ηρωικά άρθρα για την υπεράσπιση της ναυαρχίδας και των ανιδιοτελών καπεταναίων;
Από τη στιγμή που εν γνώση σου και ενώ μπορείς πολύ εύκολα να το αποφύγεις, κανείς κακό στον ΠΑΟΚ μην αποπληρώνοντας τον Jendryk, την ίδια στιγμή που η ομάδα είναι μέσα στη διεκδίκηση τριών τίτλων, από εμένα υπομονή τέλος.
Άνοιξα λογαριασμό στο forum, μόνο και μόνο επειδή ήμουν ενθουσιασμένος για την προοπτική της ομάδας μπάσκετ και το ευρωπαϊκό της μέλλον και έγραψα δεκάδες μακροσκελή άρθρα πάνω σε αυτά. Αυτή τη στιγμή έχω ξενερώσει τόσο άσχημα, που ακόμα και αν ανακοίνωναν σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, ο ενθουσιασμός μου θα ήταν ελάχιστος. Και αυτό γιατί πολύ απλά η διοίκηση δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη ούτε φαίνεται να έχει σοβαρό πλάνο και στόχους. Τα λεφτά από μόνα τους δεν λένε πολλά και αν είναι να έχω έναν ασπρόμαυρο Αλαφούζο με αντάλλαγμα κάνα κυπελλάκι, αλλά με ξεφτιλισμό του συλλόγου και τον κόσμο να βρίσκεται σε εμφύλιο-πολεμικές καταστάσεις κάθε μέρα, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Από τη στιγμή που εν γνώση σου και ενώ μπορείς πολύ εύκολα να το αποφύγεις, κανείς κακό στον ΠΑΟΚ μην αποπληρώνοντας τον Jendryk, την ίδια στιγμή που η ομάδα είναι μέσα στη διεκδίκηση τριών τίτλων, από εμένα υπομονή τέλος.
Άνοιξα λογαριασμό στο forum, μόνο και μόνο επειδή ήμουν ενθουσιασμένος για την προοπτική της ομάδας μπάσκετ και το ευρωπαϊκό της μέλλον και έγραψα δεκάδες μακροσκελή άρθρα πάνω σε αυτά. Αυτή τη στιγμή έχω ξενερώσει τόσο άσχημα, που ακόμα και αν ανακοίνωναν σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, ο ενθουσιασμός μου θα ήταν ελάχιστος. Και αυτό γιατί πολύ απλά η διοίκηση δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη ούτε φαίνεται να έχει σοβαρό πλάνο και στόχους. Τα λεφτά από μόνα τους δεν λένε πολλά και αν είναι να έχω έναν ασπρόμαυρο Αλαφούζο με αντάλλαγμα κάνα κυπελλάκι, αλλά με ξεφτιλισμό του συλλόγου και τον κόσμο να βρίσκεται σε εμφύλιο-πολεμικές καταστάσεις κάθε μέρα, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 6):
- Montrealiotis, Maklaz, leomatos88, margas, trouman, paok apo epilogi
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
- loukas karadimos
Φιλε Hayate δεν είναι χαρά και πανηγύρι. Ειναι σκάσιμο με όλα αυτά που τράβηξαν πολλοί εδώ μεσα απο το καλοκαίρι να προσπαθουν να πείσουν μια ιδιαίτερα ζωηρή μειοψηφία οτι ο Τελης κινείται ύποπτα και πρεπει να είμαστε προσεκτικοί. Τα λέγαμε ξανά και ξανά. Γίναμε γραφικοί. Γίναμε κουραστικοί. Αλλα είχαμε δίκιο. Και τωρα βγαίνει το κλασσικό σκάσιμο του "σασταλεγακια"...Hayate έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 16:31 Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για τα δρώμενα των τελευταίων πολλών ημερών αλλά δεν καταλαβαίνω τα posts συνοπαδων στα όρια του πανηγυριού,γιατί είναι στα όρια του πανηγυριού ,όταν βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μυστακίδης χρωστάει ή ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του... Ορκισμένος Ιβανικος είμαι από την πρώτη μέρα για πολλούς και διάφορους λόγους,ίσως έξωαγωνιστικούς να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν διαβάζω τα non paper που βγαίνουν ακόμη και από τα συγκεκριμένα μέσα σκέφτομαι μακάρι να είναι έτσι και ο Τέλης να ανεβάσει το τμήμα εκεί που του αξίζει...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 5):
- Montrealiotis, eorptol1, Maklaz, Apeiroelaxistos, leomatos88
-
Dimitrisou
Αυτο το κακο δυστυχως ομως δεν προκειται να σταματησει οσο δεν υπαρχει επισημη ενημερωση απο καποιον στην ΚΑΕ..με non paper σε τετοια θεματα δουλεια δεν γινεται..εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε το καλοκαιρι ο τροπος του Μυστακιδη αλλα οταν μπηκε στην ΚΑΕ και αρχισαν να ακουγονται αυτα που θελει να κανει χαρηκα πολυ και ανυπομονουσα..αλλα επιμενω για την τωρινη παγωμαρα που επικρατει φταινε αποκλειστικα οι ιδιοι τους που δεν μιλανε η για προσωπικες κοντρες δεν ειναι συνεπης..οταν με το καλο καταλαβουν οτι βαζουν τρικλοποδια στον εαυτο τους και βαζουν φρενο στον ενθουσιασμο του κοσμου τοτε ισως κατι αλλαξει..Hayate έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 16:31 Καταλαβαίνω την αγανάκτηση για τα δρώμενα των τελευταίων πολλών ημερών αλλά δεν καταλαβαίνω τα posts συνοπαδων στα όρια του πανηγυριού,γιατί είναι στα όρια του πανηγυριού ,όταν βγαίνει προς τα έξω ότι ο Μυστακίδης χρωστάει ή ότι δεν είναι σωστός στις υποχρεώσεις του... Ορκισμένος Ιβανικος είμαι από την πρώτη μέρα για πολλούς και διάφορους λόγους,ίσως έξωαγωνιστικούς να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν διαβάζω τα non paper που βγαίνουν ακόμη και από τα συγκεκριμένα μέσα σκέφτομαι μακάρι να είναι έτσι και ο Τέλης να ανεβάσει το τμήμα εκεί που του αξίζει...
- WeWillRockYou
Τον επικοινωνιακό πόλεμο πριν πετύχει κάποιος τον Χ σκοπό -ακόμα και αν διαφωνώ- μπορώ να τον καταλάβω επιχειρηματικά.navigator11 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 15:38Υπάρχει και μια ακραία βασική λεπτομέρεια, που δε γίνεται να παραβλέπεται. Ο εν λόγω μας πλασαρίστηκε ως η απόλυτα ενδεδειγμένη διάδοχη εναλλακτική για τη ... βαλτωμένη στα χέρια του μπατίρη ΠΑΕ, αφότου εν μια νυκτί "δέσμευσε" για την πλάκα του 1/4 του δισεκατομμυρίου ευρώ για να μας φτιάξει το νέο γήπεδο. Προς ώρας γελάει ο κόσμος με όσους μας είχαν σπάσει τον πάπαρο με την πάρτη του.WeWillRockYou έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:32 Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω καθόλου την λογική στον τρόπο που κινείται.
Ένας άνθρωπος ο οποίος είχε μηδενική δημοσιότητα τόσα χρόνια, αποφασίζει να βγει μπροστά, αποκτώντας μια δημοφιλή ομάδα.
Από την αρχή του καλοκαιριού οι περισσότερες του κινήσεις καταλήγουν να έχουν αρνητική δημοσιότητα και να πηγαίνουν ενάντια στις αρχές του του βασικού κοινού του συλλόγου.
Ποιο το επιχειρηματικό κέρδος σε αυτό; Ειδικά όταν έχει γραφτεί πως σκοπεύει να κάνει βάση του την Θεσσαλονίκη.
Τα χρήματα προς τον ΑΣ είναι ελάχιστα μπροστά στην οικονομική του δυνατότητα. Για ποιο λόγο να υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις που αμαυρώνουν την εικόνα του;
Το να μην πληρώσει κάτι στο οποίο έχει συμφωνήσει και δεν του έχει επιβληθεί με το ζόρι (βλ. συμβόλαιο στο βόλεϊ) και να αφήνει να σέρνεται το θέμα, ενώ είναι ήδη μέρος του συλλόγου ως πρόεδρος της ΚΑΕ, δεν το καταλαβαίνω.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- navigator11
Ρε Τιπιτελη..το οτι θα σε εκανε χουλιαμα ο ΑΣ δεν το περιμενα ουτε μια στο εκατομμυριο...

-
Μπαρκαρούτσος
Αυτά τα χρήματα δόθηκαν; Κατατέθηκαν; Πού είναι; Είδαμε καμιά αναβάθμιση στο Παλατάκι (πλην αυτής που έκανε ο Χατζόπουλος), είδαμε τίποτα υπερπαίχτες στα αθλήματα του ΑΣ που δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε με τα έσοδα που ήδη είχε ο ΑΣ (πχ νέα χορηγία Stoiximan);;Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Μήπως είναι κάπου κρυμμένα με τα λεφτά απ'τον έρανο;
Και μιας και είμαστε στο topic σου...
ΤΑ ΧΡΕΗ ΡΕ ΝΓΚΟΜΠΡΙΤΗ!!!!
Συνέχισε έτσι κι εγώ διαρκείας δεν ξαναπαίρνω. Ας πάρουν τα τρολλάκια του X, του MystaToday, του Mystasport και του reddit.
Έτσι κι αλλιώς η ΚΑΕ τώρα είναι πλούσια. Αυτό δεν ήταν το νόημα; Να έρθει δισεκατομμυριούχος. Ε ορίστε, ήρθε. Τα λεφτά μου δεν τα έχετε ανάγκη. Όλοι πληρωμένοι μία του μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 06 Φεβ 2026, 17:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 3):
- tad, paok apo epilogi, Ιάσονας
Αυτό που δεν καταλαβαίνω (και έχει αναφερθεί εδώ μέσα από πολλά παιδιά) είναι το εξής. Ο Μυστακίδης, προφανώς είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και γι αυτό έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Όποιες λοιπόν και να είναι οι προθέσεις του, δεν είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται ότι ο τρόπος που πήγε να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ αλλά και η συμπεριφορά του αφότου ανέλαβε την ΚΑΕ (πληρωμή χρεών και δωρεών κλπ) μόνο κακό του κάνουν, είτε ως ιδιοκτήτη της ΚΑΕ είτε ως εν δυνάμει μελλοντικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Γιατί λοιπόν συνεχίζει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο; Τι όφελος προσδοκά να αποκομίσει από όλη αυτή την κατάσταση; αυτό παραμένει ένα μυστήριο για εμένα
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Hayate
Εντάξει τι επικοινωνιακό. Είδαμε και αντανακλαστικά στο δυστύχημα. Γαμα το.
Τα ερωτηματικα γινονται ακομα περισσοτερα οταν δει κανεις οτι ο Μυστακιδης δεν ενδιαφερεται μονο για τον ΠΑΟΚ, αλλα κανει κι αλλες επενδυσεις μεσα στην πολη. Αν δεν κανω λαθος εχει ριξει ή θα ριξει 20 εκατομμυρια για το κτηριο ρουσβελτ. Ξαφνικα τετοιες επενδυσεις στην Θεσσαλονικη;; Για ποιο λογο;
Εμενα μου βρωμαει πολυ η ολη φαση, ειδικα το ποσο αποτομα και ακομψα εσκασε ο συγκεκριμενος.
Εμενα μου βρωμαει πολυ η ολη φαση, ειδικα το ποσο αποτομα και ακομψα εσκασε ο συγκεκριμενος.
Δεν αφήνουμε την λάσπη λεω γω? Η παε δεν χρωστούσε λεφτά. Άιντε...Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
- eorptol1, paok apo epilogi, leomatos88