giannisparis4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 13:31
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 13:23
Χωρις να θελω να σε προσβαλω,ουτε επιθεση ειναι,μια ερωτηση μονο;Γραφτηκες στον Α.Σ.;Εγω προσωπικα γραφτηκα και στις επομενες εκλογες ΣΙΓΟΥΡΑ αυτους που ειναι τωρα ΔΕΝ θα τους ψηφισω.
Δεν θα ξεχασω τι ζησαμε το καλοκαιρι,απο κει κ περα βλεπουμε απο τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ να μην ειναι φερεγγυος στις υποχρεωσεις του,αυτο ο Α.Σ. δεν πρεπει να το αναφερει;Κακως λες εβγαλε αυτη την ανακοινωση;
Φυσικα και καλως την εβγαλε. Οχι δεν γραφτηκα αλλα αυτο που κολλαει?
Εγω απλα επισημαινω το γεγονος οτι ο ΑΣ δεχθηκε απιστευτες επιθεσεις για την "μυστικη συμφωνια" με μυστακιδη, που τελικα δεν ηταν "συμφωνια" γιατι συμφωνησε με την παε. Τωρα γιατι κανενας δεν θελει να βγει στην φορα η "συμφωνια" με την παε?
Φίλε με όλο τον σεβασμό, αν δεν είσαι μαξιμουμ 15 χρονών, μην λες τετοια... επιχειρήματα...
Ο ΑΣ δέχθηκε παλλαϊκή κατακραυγή για την αισχρή συμπεριφορά, το ακόμα αισχρότερο ύφος και τις ακρως ελεγχόμενες παρασκηνιακές ζυμώσεις (τις οποιες έντυνε με το ελεεινό προαναφερθέν ύφος). ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ προέκυπτε το συμπέρασμα απο όλες τις μπάντες οτι διαφαίνεται συμφωνία ΑΣ με την πλευρά Μυστακίδη. ΜΗΝΕΣ ζητούσε ο κόσμος εξήγηση για το ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ. Και εφόσον κανείς δεν απαντούσε, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕ ο κόσμος οτι έχει γίνει συμφωνία και μάλιστα δεσμευτική. Υπήρχε σχετική ανακοίνωση συνδέσμων που δεν έχει ακόμα και τώρα διαψευστεί.
Όλα τα άλλα είναι αερολογίες υπεκφυγές και αγωνιώδης προσπάθεια εύρεσης δικαιολογιών. Παρεμπιπτόντως, η "συμφωνία" (που κολλάνε τα "" άραγε; ) ΑΣ - ΠΑΕ τι το κρυφό έχει; Με κάθε δημοσιότητα ανακοινώθηκε όπως πρέπει και όπως έπρεπε εξ αρχής.
Στα του σήμερα: Είναι παράξενο το συναίσθημα του να βλέπεις τέτοιο ξεβράκωμα και να μην μπορείς να πεις αυτά που πραγματικά θα έπρεπε να πεις (και να σύρεις σε διάφορους) αφού εν τέλει ο σύλλογος χάνει από τα πολύ ρηχά πράγματα που γίνονται με συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων πλευρών. Θέλει μεγάλη προσπάθεια μεγιστάνας να αναλαμβάνει ομάδα και να επικρατεί πριν, αλλά και μετά την ανάληψη, αυτή η κατάσταση. Πρωτοφανές. Ακόμα και οι πιο αποτυχημένοι παράγοντες στα ξεκινήματά τους φέρνουν έναν αέρα αναζωογόνησης, οχι το αντίθετο.
Στο, πραγματικά ακραίο, σενάριο του να μην ξέρει ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά που έχουν γίνει τόσο καιρό, για ποιο λόγο θα πρέπει να πούμε "α ευτυχώς ήταν ατυχή γεγονότα"; Δεν γίνεται εμφανές οτι είναι εντελώς ανίκανος για αυτό που θεωρητικά επιδιώκει να κάνει; Το είχα γράψει και το καλοκαίρι: Έχει κανένας την αφέλεια να πιστεύει οτι η σοβαρότερη δουλειά του Σαββίδη το 2015-18 ήταν να τρέχει στους καυγάδες της ΣΛ και να μαλώνει με τον Θεοδωρίδη; Οι ομάδες δεν είναι μόνο ακριβό, είναι και ΔΥΣΚΟΛΟ σπορ. Πρέπει να έχεις τα αντίδια να τριφτείς, να τσαλακωθείς, να βγεις μπροστά. Οχι να κρύβεσαι και να επικαλείσαι άγνοια.
Στο μεταξύ, εγώ ξανα-μανα-ξαναρωτάω: Τι είδους συμφωνία εκμετάλλευσης του γηπέδου μπάσκετ έχει υπογραφεί; Κι αν δεν έχει υπογραφεί τότε τουλάχιστον τι έχει συζητηθεί; Κάτι; Τίποτα; Πολλά; Λίγα; Με ποιο δικαίωμα γίνονται οι ζυμώσεις που γίνονται και με τι ορίζοντα κερδών για τον σύλλογο;
Βεβαίως θα είναι κέρδος η υλικοτεχνική αναβάθμιση για τον οπαδό-πελάτη. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε καλά από τα πρόσφατα αλλά και τα παλιότερα δρώμενα, αυτό ούτε νόμιμο είναι, ούτε αρκεί, αν δεν συνοδεύεται από ΣΟΒΑΡΕΣ συμβάσεις προς όφελος του συλλόγου.